Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A "Minden egyéb kérdés ide" alfórumba olyan kérdéseket várunk, melyekhez nem találtatok megfelelő topikot.
    Kérek mindenkit, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, adjátok meg a farmotok pontos nevét és ID számát.
    Az ID számot a megnyitott farm keretének alján, középen találjátok.

Fontos, hogy az áttekinthetőség és a gyorsabb válaszadás miatt kerüljétek a témába nem illő hozzászólásokat, például: szomszéd és barátkeresés, panasz, tippek más játékosoknak,...stb. Ezekre van megfelelő topic.
    Minden ide nem illő hozzászólást figyelmeztetés nélkül és azonnal törölni fogunk.
    Érdemes néhány hozzászólást visszaolvasni, hátha kapott már valaki hasonló kérdésre választ. Ha egy adott hibára többen is rákérdeznek, akkor a felesleges hozzászólásokat törölni fogjuk, hiszen valószínűleg már mások kaptak rá választ.

Kérlek benneteket, hogy a fórum szabályait itt is tartsátok be.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

Sok esetben az adott probléma megoldásához képre is szükség lehet. Képernyőfotó készítéséhez és egyéb technikai kérdésekhez itt találtok segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

2. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

AD.1018/7486 Kedves vezetöség irják már alulra ID szamot mert két birtok van és nem tudom néha ,hogy hol vagyok

Mici-farmer kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Feltételezem, klienssel játszol.
    Sajnos, nem tudjuk, mikor kapja vissza a keretét.

Addig is:

A farmnév és az User ID szám, a játék böngészős verziójában a játékkeret alján található meg, klienses verzió esetén a játékbeállításokban tekinthető meg, a jobb felső sarokban lévő fogaskerékre kattintva:

Itt játék közben is meg tudod nézni az ID-det, ha szükséges.

Mici-farmer, PalMa, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  4. **Fanta**Lol**

**Fanta**Lol** Fórum-zöldfülű

Szia!
    A műszaki supportot hol tudom elérni?
    ID: 14400393

Válaszod előre is köszönöm!

szipet kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Itt éred el őket:

Válaszd az általad megfelelőnek ítélt tárgyat..
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

A hétvége miatt hosszabb időt vehet igénybe az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Itt olvashatsz a Supportról: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

6. jojan0691

jojan0691 Aktív író

Szép Napot !!

jojan0691 ID: 56654141 lennék !! Nem tudom mi történt, de 2 mp-ként beugrik az informciós ablakban ez a szöveg : gazdától ajándékot kaptál.. Név nincs, de nem tudok játszani, amíg ki nem pipálom !! Hozzáteszem : én vásároltam. Tudna Valaki Segíteni ??

Köszönettel : jojan

7. Othep

Szia.

A kolléga végzett a farmodon egy ellenőrzést.

Belépett a farmodra az ellenőrző panelről az azonosító adataiddal.
    Nem észlelte az üzenetek sorozatosságát. Vélhetően, azon már túl van a farmod.

A vásárlásairól is kap a gazda értesítési ablakot, akár többet is, ha több csomag volt a tétel.
    Ehhez még a "vásárlási bónuszrendszer" értesítései is hozzájárulhatnak.

Csak javaslatként írom, lépj ki a farmról, végezz el takarítást, majd térj vissza.
    Nézz rá, van-e még akadály, ami zavarja a szokásos munkavégzésedet.

jojan0691 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. lippainemoni1976

lippainemoni1976 Utánpótlás-írogató

Szia.
    Nem tudom jó helyre írok e. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy nem találom az alap vulkán bungalót, amelyre rá helyezhetem a fejlsztést.

Bocsi az ID lemaradt...25459751

Közben megtaláltam. Legyen szép napod.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.23
  9. szeberin-szilárd

szeberin-szilárd Járnitanuló

Szép napot, sziasztok.
    Azt szeretném megtudni, és köszönöm ha valaki válaszol, hogy mennyi idő kell amíg megkapjuk a kiürített gazdakör után igényelt ajándékot.Nem szeretném zaklatni a Modikat, de vasárnap múlt 1 hete, hogy várom az ajándékot, vagy a választ,hogyha nem kapom meg.Felraktam a képet, (igaz, hogy nagy keservesen) írtam a Supportnak is, de még semmi eredmény.Lehet, hogy valamit nem jól csináltam?
    Farmnevem: szeberin-szilárd
    ID:1388357
    Köszönöm, ha válaszoltok. További szép napot.

10. mamarygen

Szia!

Várj türelmesen, kérlek.
    Hamarosan kapsz választ a Supporter kollégától.

11. borderland57

borderland57 Fórumszaki

Sziasztok!

Örülök, hogy bekerültek a farmpengős kínálatba a Rackó kitehetők, nekem jó pár hiányzik, így legalább megvehető. Nem találtam viszont a "papírrepcsik" nevűt, véletlenül maradt ki? Mert az is hiányzik nekem. Esetleg később bekerül?

12. mamarygen

Szia!

Figyelni kell a kínálatot folyamatosan.

Nem rendelkezünk információval, mi várható, mi kerül az ajánlatok közé.
    Ha lesz hír, megosztjuk a fórumon. :)

stb_farmer kedveli ezt.
  13. borderland57

borderland57 Fórumszaki

Köszönöm.

14. szeberin-szilárd

Nagyon köszönöm a gyors válaszod. Akkor várok türelmesen.

15. textilmánia

textilmánia Haladó

Sziasztok Kérdezném ,hogy valami probléma van a kartyas vasárlásnál ?Nem fogadja el a kódok helytelen a kód azt irja folyamatosan ?

16. mamarygen

Szia!

A levelező rendszeredben nézz végig mindent, a spam mappát is.
    Az ugyanazon ticket szám alatti levelek összekapcsolódhatnak. Előfordulhat, hogy nem mindegyik választ olvastad még el.

17. mamarygen

Szia!

Nincs jelzés ilyen problémáról.
    Előfordulhat, hogy a bankod által használt útmutatóban valamit tévesen használsz?

Érdeklődj a szolgáltatódnál, mi lehet a gond, ha nem tudsz vásárolni a kártyáddal.

Érdemes az újrapróbálkozást megelőzően a farmról kilépni, elvégezni egy alkalmi takarítást.
    A routert is pihentetheted.
    Az ismételt belépés után kíséreld meg a vásárlást. Egy böngészős csere is a vásárlás idejéhez ajánlott lehet.

18. _art-kuty_04

_art-kuty_04 Fórum-zöldfülű

Szia.
    Vissza néztem minden kapott üzenetet, de nincs olyan amiben értesítenek, hogy mit kapok, vagy mikor.
    A játékon belüli supporttal vegyem fel a kapcsolatot.
    Azt már 12. én meg tettem. Mit tegyek még? Légy szíves adj tanácsot, vagy hagyjam a csodába az egészet? Bocsi,ha sok baj van velem,de elég béna vagyok a számítógép kezelésében.Köszönöm a türelmedet.Bocsánat. Ez a másik farmomról ment. A problémám a szeberin-szilárd nevű farmmal van.

19. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kollégám távollétében engedd meg, hogy én próbáljak neked segíteni!

Az email- fiókod levelező-rendszerében kellene körülnézned, ugyanis a Support-tól oda fogsz választ kapni, arra az email-címre, amelyet a leveledben megadtál kapcsolattartási e-mailcímnek.
    Ott a Spam-ek között is meg kell nézni, előfordulhat ugyanis, hogy némelyik levelezőrendszer levélszemétként "azonosítja" a Support levelét, és nem a beérkező levelek közé helyezi azokat.

20. szeberin-szilárd

Új Szia Enike**
    Mindent átnéztem az e-mailben. A levelek, a Spam-ek, még a törölt üzenetek között is legalább 10x naponta. Csak annyi van, amit írtam is. Vegyem fel a kapcsolatot a játékon belüli Support-al.Oda is írtam. Mit kellene még tennem? Mi a javaslatod?
    Köszönöm a kedvességedet és a fáradozásotokat, Neked és Othepnek is.

Enike** kedveli ezt.