Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A "Minden egyéb kérdés ide" alfórumba olyan kérdéseket várunk, melyekhez nem találtatok megfelelő topikot.
    Kérek mindenkit, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, adjátok meg a farmotok pontos nevét és ID számát.
    Az ID számot a megnyitott farm keretének alján, középen találjátok.

Fontos, hogy az áttekinthetőség és a gyorsabb válaszadás miatt kerüljétek a témába nem illő hozzászólásokat, például: szomszéd és barátkeresés, panasz, tippek más játékosoknak,...stb. Ezekre van megfelelő topic.
    Minden ide nem illő hozzászólást figyelmeztetés nélkül és azonnal törölni fogunk.
    Érdemes néhány hozzászólást visszaolvasni, hátha kapott már valaki hasonló kérdésre választ. Ha egy adott hibára többen is rákérdeznek, akkor a felesleges hozzászólásokat törölni fogjuk, hiszen valószínűleg már mások kaptak rá választ.

Kérlek benneteket, hogy a fórum szabályait itt is tartsátok be.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

Sok esetben az adott probléma megoldásához képre is szükség lehet. Képernyőfotó készítéséhez és egyéb technikai kérdésekhez itt találtok segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

kmandy, stb_farmer, levendula6565 és 5 más kedveli ezt.
  2. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Segítséget szeretnék, kérni. Volt 2 vagy 3 haladási pontom nem tudom pontosan. Most megcsináltam Rackónál mind a 4 feladatot, és így van összesen 6 pontom. Szerintem többnek kéne lenni. Megtudnád nézni nekem. Előre is köszönöm.

3. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Tud valaki arról, hogy miért nem lehet átmenni a gyopárosba, a farmról.? Mindig lefegy a gépem, (Mac-os gép), és csak ha kilépek, és megint be, akkor tudok átmenni a gyopárra. Köszönöm a választ. zsóka56 ID: 1412578

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ma a 4 megbízással 6 haladási pontot lehetett szerezni.
    Hogy előtte mennyit szereztél, akkor tudjuk megnézni, ha hozol farmnevet és ID-t. :)

5. Szmituri

Szmituri Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Azt szereteném tudni, nekem Rackó a karneválon miért csak két megrendelést ad, miért nem négyet?
    Szmituri ID57821630

Marika312 kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    nézd meg Rackó óráját. Ha ma már teljesítettél és nem telt el 7 óra, akkor még csak 2 ajánlata van, de ha új ajánlattal jön, akkor már 4 -nek kell lennie.
    olvasd el ezt , fölötted írta kedves Moderátorunk egy ilyen kérdésre.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-24#post-1439401

Sylja, Szmituri és Othep kedveli ezt.
  7. jucus100

jucus100 Fórumelemző

jucus100, ID: 16420847

8. Szmituri

Szmituri Fórum-zöldfülű

9. Othep

Szia.

Köszönöm az adatokat.
    Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban. Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

10. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Azért m
    Szia! Igen megnéztem az egyenlegem 15 éve játszom....leírtam se ők ,se a Bp nem válaszolt.... ebből pénzből él a BP vagy nem?? miért törlitek a hszt?? Levették a pénzemet és ennyi...

11. Othep

Az ellenőrzés megtörtént.

2025-02-27-én 14:00:00 órakor teljesítetted először Rackó kérését.
    Akkor 2 db Szivárványt kaptál, ami szükséges a minijáték indításához.

Teljesítési jutalmat - haladási pontot - azt csak a mai beszállításra kaptál: 2025-03-02 (ma) 15:16:02 - kor 1 db-ot, és 15:16:08-kor 1 db-ot, 15:16:12-kor 2 db-ot és 15:16:18-kor 2 db-ot.
    Ma összesen 6 darab haladási pontot gyűjtöttél be.
    A szivárvány ikon a minijáték indításához kell, a másik álarcos ikon a haladási pont.
    2025-03-02 (ma) 22:15:58 órakor frissül Rackó ajánlata, akkor lesz lehetőséged további pontok begyűjtésére.

jucus100 kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az indoklásban megírtam, hogy a továbbiakban kérlek a Supporttal tartsd a kapcsolatot, mivel érdemben ők fognak tudni neked segíteni.
    Ha, 10x leírod még ugyanazt itt a fórumon , akkor sem tudunk neked új információval szolgálni.
    A Supporttal történő kapcsolatfelvétel után már ne hozz semmit a Fórumra, a levelezésból sem, mert levéltitoknak minősül. A megadott linkre kattintva olvashattad pl. ezeket az információkat is:
    upload_2025-3-2_21-22-20.png

Megértésedet köszönöm.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Othep

Szia,

Jelenleg nincs tudomásunk hibáról, a játékon belül.
    Sem itt a fórumon nem kaptunk ilyen visszajelzést, sem a központba nem érkezett ilyen irányú bejelentés.
    A kolléga benézett a farmodra: Chrome böngészőben gond nélkül tudott Nálad területet váltani illetve a Gyopárra felmenni.
    Talán egy gyorsítótár ürítés, süti törlés segítség lehet.

zsóka56 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm szépen :)
    akkor valószínű, hogy elnéztem a dolgokat.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  15. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Sajnos nem tudunk neked érdemben segíteni, csak tanácsot adni. Ez nem játékbeli hiba, nálad van valami probléma.
    Azt tudom javasolni, hogy ismételten törölj minden klienshez tartozó fájlt a gépedről. ( Letöltések mappából, Programok közül és a Lomtárból is! A Programoknál nézd meg, hogy csak 1x legyen Szalma Pali feje látható, illetve amikor törölted egyszer sem.) Ezek után végezz el egy takarítást, majd indítsd újra a gépedet és töltsd le ismét a klienst. Amenyibben ezek után sem oldódik meg a probléma, akkor kérlek keress fel egy szakembert, aki ki tudja deríteni és javítani a jelenséget okozó hibát.
    További jó játékot!

Othep, jófarmerlány és Swartsch kedveli ezt.
  16. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, remélem megjavul.

Luminary kedveli ezt.
  17. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

18. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Egy ki-belépés általában megszokta oldani az ilyen problémákat.
    Azért érdemes lehet törölni a sütiket és a gyorsítótárat, mert a beragadt sütik okozhatják az ehhez hasonló rendellenességeket.
    Megértésedet köszönöm.
    Ha egy "takarítás" nem oldja meg a problémádat, kérlek hozz pontos ID számot, anélkül nem tudunk benézni a farmodra!

Luminary kedveli ezt.
  19. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok ! Pici segítséget szeretnék kérni a Dér Jankó szezonos alapdísz kihelyeztetem a főramra de a fejlesztést nem engedi ráhelyezni.Tud valaki segíteni ? Köszönöm a választ előre is.

20. Luminary

Szia!

Sajnos, amíg nem hozol azonosítókat, nem tudom megnézni, hogy mi lehet nálad a probléma.
    Várom az adatok pótlását, farmnév és a farm ID száma szükséges, minden esetben.
    Köszönöm.

DetoX666 és Swartsch kedveli ezt.