Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A "Minden egyéb kérdés ide" alfórumba olyan kérdéseket várunk, melyekhez nem találtatok megfelelő topikot.
    Kérek mindenkit, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, adjátok meg a farmotok pontos nevét és ID számát.
    Az ID számot a megnyitott farm keretének alján, középen találjátok.

Fontos, hogy az áttekinthetőség és a gyorsabb válaszadás miatt kerüljétek a témába nem illő hozzászólásokat, például: szomszéd és barátkeresés, panasz, tippek más játékosoknak,...stb. Ezekre van megfelelő topic.
    Minden ide nem illő hozzászólást figyelmeztetés nélkül és azonnal törölni fogunk.
    Érdemes néhány hozzászólást visszaolvasni, hátha kapott már valaki hasonló kérdésre választ. Ha egy adott hibára többen is rákérdeznek, akkor a felesleges hozzászólásokat törölni fogjuk, hiszen valószínűleg már mások kaptak rá választ.

Kérlek benneteket, hogy a fórum szabályait itt is tartsátok be.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

Sok esetben az adott probléma megoldásához képre is szükség lehet. Képernyőfotó készítéséhez és egyéb technikai kérdésekhez itt találtok segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

kmandy, stb_farmer, levendula6565 és 5 más kedveli ezt.
  2. tyukanyo588

tyukanyo588 Járnitanuló

Sziasztok!! Segítséget szeretnék kérni, a projektnél a részfeladatot hogy tudom teljesíteni! Így utólag is B.U.É.K. mindenkinek és jó játékot :) :)

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A gazdakörben kell egy részfeladatot teljesítened (megrendelők nem jók, azokra külön feladat van).

macimami1958 kedveli ezt.
  4. tyukanyo588

tyukanyo588 Járnitanuló

Köszönöm!! Olyan segítőkész csapat van itt, nem győzünk nektek hálálkodni érte :) :)

5. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok, nemtudok ajit küldeni a szomszédaimnak. Úgy jelenik meg, hogy 7/7 pedig nem küldtem nekik. Mi a probléma? Előre is köszi a választ.

6. delfin61

delfin61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Több alkalommal választottam a mézeskalácsfalu táblán a puzzle minijátékot, de nem adja be és így a nyereményt sem írja jóvá így a fás résszel én sem tudok haladni. delfin61 ID35321210

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az a Játékos, akinek küldenéd, ma már kapott 20 ajándékot. Minden Játékos adott napon 20 ajándékot kaphat ingyenesen - a többit csak akkor tudja fogadni, ha FA-ért küldöd neki.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

8. Dolphin

Szia,
    amennyiben az az üzenet, hogy "Még mindig küldhetsz Farmarany-ajándékot ennek a gazdának. Kérlek várj holnapig az ingyenes ajándék elküldésével", az azt jelenti, hogy akinek küldenéd, ő már átvette a mai 20 ajándékot a Farmján, így ő már ingyenes ajándékot nem tud fogadni.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    a hiba javítása megtörtént a farmodon. Javaslom a jövőben ne várj ilyen sokáig a probléma jelzésével, ne akadályozd a saját haladásodat.
    1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a Farmodon, amit ki/belépés megtalálsz a Dobozban a Váza ikon alatt..
    Sok sikert a folytatáshoz!

10. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort megtalálod az Ezer és egy lovag felhősoron. 2026-01-03 00:17:57-kor fog legközelebb beérni, akkor tudod legkorábban levenni onnan a dekort.
    További jó játékot!

vargamarika kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    ha nem hozol Farm nevet és Farm ID-t, nem tudok segíteni Neked.
    Megértésedet köszönöm!

12. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad semmi problémát. Minden mini-játékot sikeresen befejeztél eddig, legutóbb 2026-01-02 07:52:02-kor kaptad mg a Koreai fenyők ládáját, amit 2026-01-02 07:52:41-kor ki is bontottál.
    Sok sikert a folytatáshoz!

13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

köszönöm már hiába minden most meg csak xl ad nem tudom kitenni de innen már jobb ha elengedem

14. vargamarika

vargamarika Haladó

Nagyon nagyon szépen köszönöm .További szép napot kívánok.

15. Dolphin

Szia,
    az XL-t alapfára tudod rátenni. Szerezz újabb ládákat a mini-játékokból, s akkor azok nyitásából kaphatsz még újabb alapfákat is.
    Ne add még fel, van még idő.
    Sok sikert!

16. pisti243

pisti243 Törekvő

Bocsi, pótolom. Köszönöm válaszod. :)
    pisti243 ID ; 1440775

17. stefano0606

stefano0606 Törekvő

Jó estét :) Sziasztok . B.U.É.K mindenkinek . Mikorra várható turbómalom akció ? Jövöhétre esedékes nem ? Köszi .

18. Dolphin

Szia,
    ha visszanézed a Híreket, akkor láthatod, hogy adott hónap 8-a környékén körül szokott lenni, így várhatóan januárban is majd akkor lesz. Figyeld a Hivatalos híreket, és nem fogsz lemaradni róla.
    Megértésedet köszönöm!

stefano0606 kedveli ezt.
  19. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

A hibák, bugok topikban jeleztem tegnap délelőtt, hogy nem működik a szomszéd ajándékozás event. A másik farmon már rendben működik. Ezen a farmomon továbbra is fenn áll a hiba. Szeretném megkérdezni, hogy esetleg folyamatban van a javÍtás? Eddig egyetlen egy db-ot sem tudtam küldeni. Köszönöm előre is.
    miniowl ID: 13564106

20. Dolphin

Szia,
    küldtem egy ajándékot próbaképpen, minden rendben van Nálad, most még 6-t tudsz küldeni - Tőle kaptál, azért küldtem neki a teszteléshez:
    upload_2026-1-2_21-30-17.png

Küldés után:
    upload_2026-1-2_21-30-56.png

További jó játékot!

pisti243 kedveli ezt.