Visszajelzés A nagy hajsza 12. - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 5.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Lehet ennyire buta vagyok, de nem tudom, milyen helyszín van most, mi jön ezután, ahányszor próbálok játszani mindig más helyszint ad, Pedig ilyet sokat játszottam már, most meg vagyok keveredve, vagy mit nem értek?Segítség?

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Én mindig az aktuális helyszínen keresgélek. :D

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Naponta 3 különböző helyszín van, ami délutánonként 14:00-kor vált egy következő helyszínre, és a bal szélső oldalon szereplő eltűnik.

A piros nyíllal szerepel jelenleg a gyopárvölgyi piac, amely 2 óra 54 perc múlva eltűnik, és átadja a helyét egy másik helyszínnek, ami az alkimistakert lesz.

upload_2023-9-9_11-7-3.png

upload_2023-9-9_11-8-23.png

PZoli64, bactriaanus, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Köszi közben megvilágosodtam, miután leirtam.

bactriaanus, GA-BI-O-Farm és Enike** kedveli ezt.
  5. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Sziasztok.
    Nem tudom nektek mennyire megy, de a piacon az agancsot a legnehezebb leszedni, akár hova kattintok nem adja meg magát az idő meg fogy, most már inkább kihagyom, nem kísérletezek a leszedésével.

6. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Én is valamit nem egészen jól csinálok mert van amire többször is rá kell kattintanom hogy meglegyen,van valakinek valami jó tanácsa hogy elsőre meglegyen?

7. .mimo.

.mimo. Fórum-zöldfülű

Szia!

A jobb oldali agancs alsó részére kattintva nekem elsőre szokott sikerülni.

bactriaanus kedveli ezt.
  8. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! Sikeres zökkenenőmentes eventet mindenkinek aki belevágott! Egyik kedvencem de mióta ennyi gond van kihagyom az eventeket! Megspórolom a bónuszokat az izgalmat meddig jutok? Nehéz megállni de ma is alig tudok belépni! Kitartás játékostársak ,modik türelem ! Tudtam,hogy ez várható mivel nem egyszer csak a felhősor lett meg keservesen! Sajnálom a játékot mert szeretem de lesz még! Szerencsés befejezést ,teljesüljön a kitűzött célotok!

bactriaanus kedveli ezt.
  9. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Szeretném a felhősort, de nekem a jobboldali oszlopot adja be mindig. Hogy tudok a baloldalra menni?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A játékok számát számolja a bal oldal... Csak játsz.. és meg lesz a felhősor az 53. játékod után;)

bactriaanus és barracuda117000 kedveli ezt.
  11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Érdekes lesz így befejezni a Hajszás játékot.
    Először befagyott az Alkimista kert keresés közben, majd Bad Gateway 502, azóta barirohangálás 45%-on. :( Gondoltam, megcélzom azt a két mamutot, mostanában alig eventezek ... hát úgy látom ma sem fogok.

soresne, bactriaanus, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  12. imifiu

imifiu Aktív író

Pont szombatra terveztem mindent, csak 300 pörgetés, 4 db 100% os bonusz, 1 db 200%,meg 2 jack megy a levesbeo_O

bactriaanus kedveli ezt.
  13. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Szia!
    Én még belépni sem tudok normálisan.

Még jó, hogy csütörtökön megcsináltam, igaz csak a felhőig mentem de azt is csak minimál megoldással (minijáték kezdés majd kilépés, így gyorsabb is volt meg amúgy is utálom ezt a fajta minijátékot).
    A jobb oldal nem hozott lázba most.
    Sok sikert mindenkinek!

Szia!
    Aggodalomra semmi ok készül a kompenzációs csomag, igaz 300 partyt nem adnak(10-20 szupertrágya stb. stb.:cry: ) de úgy vannak vele, hogy vehetsz korlátlan mennyiségben!xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.9.23
    karippa, fankostepsi, bactriaanus és 8 más kedveli ezt.
  14. PBerti

PBerti Haladó

Zsinórban két délután mikor nem tudunk aratni,így hogy lesz meg az event?Csak szupertrágyával,de ki mer szupertrágyázni?Lehet le se tudjuk aratni. Várom a kompenzációs csomagot,hátha tartalmaz 20 csepp vizet meg 30 trágyát-persze simát...) Tegnap már ránk szóltak,hogy ide az eventcsevegőbe ne írjunk hibát.Lassan mármegszólalni sem lehet,minden szép és jó....

karippa, fankostepsi és tuxumuxi kedveli ezt.
  15. Tegnap délután és ma délután is kiesett 4-6 óra így nehéz lesz teljesíteni az eventet talán a felhő kész lesz.
    Sokszor lesz még DDos nem kérünk belőle!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Nem akarom elkiabálni, de most megy a játék, be tudok lépni, lehet aratni (szégyen, hogy már ennek is örülünk!). Néhány órája (nekem reggel, mert jelenleg 8 órával később van nálam reggel) sikerült nagy nehézségek árán leadatni az egyik területen a növényeket, úgy tűnt, hogy el is vetettem, de már a trágyát nem lehetett kirakni. Talán fél órája sikerült végre belépni, kiderült, hogy nem vetette el az eventnövényt, a másikat pedig le se arattam. 1 db 100%-os termésnövelő fuccs... Ez is baj, de...!
    területváltás történt a tárgykeresésben és szerettem volna minél többet a korábbi képeken játszani, mert ez az "alkimista kert" valami bődületesen rossz! annyira aprók a tárgyak, kivehetetlenek, összemosódnak a környezettel, felismerhetetlen a grafika! nem lehetne ezt kiiktatni??? Egész nap ezen keresgéltetnék azzal, aki ezt kitalálta (vagyis hasonló rossz képen), hogy folyjon ki a szeme! :(

edina242, fankostepsi, tuxumuxi és 3 más kedveli ezt.
  17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Event kész.

Na meg én is... minden téren. :cry:xD

Nem megyek bele a mai nap kommentálásába....
    Ez az egész egy nagy [​IMG]!>:(:D

Piccolo eredmények:

Rosszabbra számítottam.

Sok sikert kívánok mindenkinek aki még eventezik, azoknak pedig gratulálok akik már végeztek.

Lillapilla73, ulmo12, jucus100 és 11 más kedveli ezt.
  18. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Én azért nem szoktam írni, de néha kijön, igaz többször törlök mielőtt kitenném mert csúnya dolgok lennének benne, persze nem csúnya az, csak az igazság, de mint tudjuk az igazság fáj ezért nem szabad.
    Ide jutottunk ebbe a ki....ott PC világba!8)

libuskafarm és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, gratulálok!
    Jöttem sírni. Igaz, hogy ez egy játék, de mostanában inkább játék az idegekkel. Elképesztő ami itt folyik. 20 perc múlva aratnom kellene egy fontosat és itt remegek, hogy vajon sikerülni fog-e. :cry: Kell ez nekem? Most már lassan 2 hónapja nem tudják megoldani ezt a problémát. Kik ülnek ott a számítógépnél ? Óvodások?

genka53, Lillapilla73, ulmo12 és 8 más kedveli ezt.
  20. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szívből gratulálok!
    És egy kicsit irigyellek is. 126 játékom bekeverve, de neki se merek állni lejátszani.

soresne, aida2330, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.