Visszajelzés A nagy hajsza 12. - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 5.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Meglátom mire jutok az eventtel, ez olyan nem szeretem event. Alapjában véve szeretem a hydden object játékokat, de nem időre:( Nálunk most 3 napos áramszünet van amúgy is (villanykarókat cserélnek az utcánkban) reggel 8-16 óra között, se áram, sem internet és ezt szigorúan be is tartják. Lesz még szeptemberben és októberben is, jó előre értesítettek bennünket.
    A PP-t nem szívesen használom eventeknél, gyűjtögetem őket ólnullázáshoz. KK, és társait sosem vettem, van 7 turbó-, 13 Szt,- és 14 KKsztr mamutfám a tölgyesen, ellátnak eventtől-eventig megfelelő mennyiséggel, de 8ezer alá sosem megyek velük.
    Szóval majd meglátom mennyire lesz érdemes és szükséges pár kört KK-ázni és szupertrágyázni. Hétvége nálam kilőve, max reggel és késő délután jutok ide, első a család és a 4 hónapos unokám, ehhez kell alkalmazkodnom a játékhoz, illetve a játéknak hozzám, az én időbeosztásomhoz. Ami sikerül, sikerül, ami nem, azt elengedem:)
    Sok sikert mindenkinek!

Fuhur, Kuzdern, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nem szeretem ezt az eventet.Már a neve is riaszt!Mert ez tényleg egy nagy hajsza!Minek kell ennyi növény?A felhőig elevickélek,de tovább akkor sem megyek,ha 2 mankóval jönnek könyörögni a tervezők :D

Kuzdern, soresne, bactriaanus és 5 más kedveli ezt.
  3. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Nem szeretem én sem és nagy valószínűséggel bele sem fogok kezdeni. A legtöbb helyszínen éjszakai sötétségben kell keresgélni s mivel a látásomra még szükségem van úgy döntöttem ezt az eventet most kihagyom. Sok sikert a nekikezdőknek!

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Ez jóóó! Veled tartok;) Viszont könyörgésre nem számítok...:wuerg:

5. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    A felhőig 53 minijáték szükséges egyet kapunk ajándékba. Így neked 52 detektíveszközhöz kell eventnövényből 20 280db koromból 1560db ami igazán nem nagy mennyiség. Az 53 minijátékot csak elindítod és hagyod lejárni igaz a pontokat nem fogja szórni ami a jobboldalhoz szükséges. Viszont a baloldali minijátékokat számon tartja és lényegében minden erőfeszítés nélkül megszerezheted a felhőt. És azt a három dekort amelyek ládát adnak. Igaz 25 óránként de adnak. Maximum 2óra alatt le tudod zavarni az 53 minijátékot:)

Ha már belekezdtem! A piccolo ládáig eventnövényből 36 660db koromból 2820db szükségeltetik. Egy minijátékra 2percel számolva is 190perc ami alig több mint három óra alatt le lehet tudni és ebbe belefér egy jó ízű coffeexD

Utoljára szerkesztett: 6.9.23
    aida2330, PZoli64, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Pontosan így gondolom én is. A jobb oldalon lévő nyeremények nem érnek semmit, a 140. van a rózsaszín ól, amit sajnálok, de ott marad. A többi nem izgat. Nem szeretem ezt a játékot, meg amilyen béna vagyok hozzá, kellene min. 150-200 ezer gaz a jobb oldal végéig. Nincs az a kincs, amiért végig csinálnám.....ja, de van...egy láda FA fa. :D :D

Kuzdern, jucus100, Andzsi1971 és 4 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Jó terv;) Bár a különbség keresőssel azt hiszem azért párat elindítok;)

bactriaanus és -forrest-gump- kedveli ezt.
  8. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A „Nagy hajsza – 2023.szeptember” event élő!

Kéjük, hogy 14:00 órakor egy új belépéssel lépjetek a farmra!

Ellenőrizzétek a hírek menüt, az eventórát a farmos részeken.
    Csak ezek megléte után fogjatok hozzá a farmos tevékenységekhez!

Sikeres játékot kívánunk:
    A Farmerama csapata

.dina1., Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Mindenki be tudott lépni? Mert én nem, csak a Fórumba, egyenlőre csal talicskázunk.

10. agikka

agikka Aktív író

lehet hogy élö de nem enged be>:(

sutimami57 kedveli ezt.
  11. .dina1.

.dina1. Törekvő

Én is csak nehezen, de be tudtam lépni.

Kuzdern, sutimami57 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. Csillus1986

Csillus1986 Utánpótlás-írogató

Valami nem kóser .

13. -forrest-gump-

Nálam még a talicskának a kereke is kihullott xD

jucus100, inanna11, soresne és 5 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem lehet belépni...a barikat látni...ahogy talicskáznak!

15. -Holdfeny-.

Pont most támadnak a talicskás birkák;)

16. péteriágnes

péteriágnes Haladó

istenem.megint kezdődik a lassulás.

Kuzdern, sutimami57 és -forrest-gump- kedveli ezt.
  17. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Be van lassulva! Nem tudok földeket letenni... Csak forog, forog. Kilépek meg vissza és olyan mintha nem csináltam volna semmit!

-forrest-gump- kedveli ezt.
  18. -forrest-gump-

Itt vagyok gyermekem mondxD

igenxD

Utoljára szerkesztett: 6.9.23
    genka53, soresne, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  19. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Mi lenne, ha...
    Az utóbbi időben az eventek kezdete kissé döcögősre sikeredik. Nem túl biztató a jövőre nézve. Lehet, hogy a BP elengedte?

sutimami57 és -forrest-gump- kedveli ezt.
  20. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! Én sikeresen beléptem, de a felhőket nem olvassa be! Anélkül viszont nincs érteme az egésznek. Lehet hogy ezt is kihagyom a többi után? Egypár eventet már sikerült kihagynom a játék hibája miatt. Nó majd meglátjuk!!!

sutimami57 és -forrest-gump- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.