Visszajelzés A nagy hajsza 13. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 29.3.24.
  1. 1

116 szavazat
    22.7%
  2. 2

27 szavazat
    5.3%
  3. 3

16 szavazat
    3.1%
  4. 4

12 szavazat
    2.3%
  5. 5

36 szavazat
    7.0%
  6. 6

15 szavazat
    2.9%
  7. 7

19 szavazat
    3.7%
  8. 8

50 szavazat
    9.8%
  9. 9

58 szavazat
    11.4%
  10. 10

162 szavazat
    31.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:inlove::inlove: Húúú 3* olvastam el;)
    Valóban jó az eventek új irány;) Itt is felfedezhető a javulás8) Nekem is tetszik:inlove:

jutka190226, cirmi54, rokaro1 és 2 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A felhőt én is aktiváltam.lassan, de haladok.Simán vizezve viszem még a növényeket.Csütörtökig még minden lehetséges.Lassan, de biztosan? Vagy nem!

marcsi152, jutka190226, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

A lényeg a kitűzött célt elérd;)
    Gondolkozom a folytatáson... majd a napi nagy aratás után meglátom hogyan tovább;) Egyenlőre lógatom a lábam;) Csak az a kis csikos mókus ne lenne olyan vonzó:inlove:

marcsi152, cirmi54, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kedvelem a tárgykeresős eventeket és minijátékot. Szerencsére nem volt különösebb gond a játékkal, de a kezem azért megérezte a sok gyors egér kattogtatást.
    Tegnap sikeresen befejeztem két farmomon a jobb oldalt is, viszont a harmadik mára maradt, de meglett az is. :D

Csütörtökön csak termeltem. A kormot nulláztam a malomtermékekhez, mivel van bőven szupertrágyám a tölgyesen kint levő mamutoktól. :)
    Éjjelre komfortba ültettem, majd abban folytattam péntek reggeltől is, mert még két - két és fél kör event növényt még le kellett termelnem a végéhez.
    Közben elindultam tárgykeresésre is, mivel mindegyik farmon cca. 150-155 malomtermák már csak "eljátszásra" várt.
    Így a péntek reggeli aratás után az induló helyszín-összetétellel szerencsésen eljutottam mindhármon kb. 17.700 haladási pontszámig még 14:00 előtt, és két óra után már csak a Röfi műhelyével kellett újból összeismerkednem, ami 2021. szeptemberében debütált, de annak ellenére még nem rögzült annyira az emlékezetemben. :)
    Gratulálok a végzetteknek, és sok sikert, jó finiselést a még küzdőknek! :D:inlove:

PZoli64, magdi06, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Ilyenkor mindig megdöbbenek... o_O:wuerg: Mindegyik farmon?:eek:
    Én 1 farmon is soknak érzem ezt a minijáték mennyiséget:wuerg: Kb fél jobb oldalnál se tarok:pxDxDxD

rokaro1, Swartsch és genka53 kedveli ezt.
  6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem is nagyon vonzó lett, kb, 2000 pont választ el tőle, történjen bármi, végül az enyém lesz.

jutka190226, Sali~*.*, vihence és 5 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban kissé fárasztó volt, és nem is a virágfestésekre hajtottam, inkább a 4 Piccolo ládára és a két ólra, amelyeket
    mindenképp meg akartam szerezni, mert virágfestésből van már/még két garnitúrára valóm mindhárom farmon. Persze, mint fix nyereménynek annak is nagyon örülök! :)
    Bűn lett volna kihagyni ezt a lehetőséget, ami által ennyi jó dolgot lehet szerezni. Végre egy olyan event, amelynél a nyeremények miatt nem kell panaszkodni. Igaz, megdolgoztatnak bennünket érte, de megéri.:D 10 pontot adtam rá. :inlove:
    Akinek kevesebb extrája van, az előtt is itt a lehetőség, még akkor is, ha "jutok, ameddig jutok" alapon tudja csinálni, mert nekünk is meg kellett "dolgozni" a javainkért, és mi sem kaptunk meg mindjárt mindent. :)

PZoli64, marcsi152, aida2330 és 8 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Végre összejött.
    Hazajövök, majd eljátszom, ha nem üt ki a torta. :D

marcsi152, sutimami57, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Valóban jók az ajándékok/ nyeremények:inlove: Erre nem lehet panaszunk;)
    Most éppen kerti tó-híd építés közben a minijáték elég macerás;) De azt hiszem én is folytatom;) Mert játszani jó:inlove:
    És még nincs csíkosmókusom:wuerg:

jutka190226, genka53 és farmerSS kedveli ezt.
  10. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    Első terveim ellenére, én is úgy döntöttem, h mégiscsak végig viszem az eventet, mert jobban ment mint gondoltam, gyorsan gyűltek a pontok.

Gratulálok a végzetteknek, gyors pontgyűjtögetést a még keresgetőknek. :)

PZoli64, sutimami57, aida2330 és 11 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Bal oldal felhő pipa ;)

soresne, marcsi152, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Csak én nem tudok belépni a játékba, vagy más sem?
    Köszönettel!

sutimami57 kedveli ezt.
  13. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nagyon lelassult a játék, hiába a takarítás, szerintem megint szerverhiba van. Egyetlen böngészőn sem működik rendesen, a fórum betöltésére is percekig vártam. Nem lehet folyamatosan végezni az ólakrendbe rakását. Percekig forognak a betöltővirágok.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

marcsi152, genka53, vihence és 5 más kedveli ezt.
  15. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm, de sajnos én most sem tudok belépni, pedig azt írták, hogy a hiba elhárult :(

sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sikerült-e már belépned? Ha nem, akkor javasolnék egy váltást, böngésző helyett kliensből belépni vagy fordítva, illetve egy router újraindítást>>kicsit pihentetni, majd újraindítani!
    Reméljük ezek megoldják a belépésedet!

marcsi152, genka53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Köszönöm a válaszodat, épp most sikerült, bár lassacskán. Épp az új felhőkre akartam kipakolni a kitevőket, mikor kidobott a farm egészen. Most meg már nem is találom ezeket. Na talán majd visszajönnek, mert olvasni sehol sem olvastam ezekről.

sutimami57 és smoldering kedveli ezt.
  18. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia újra!
    Örülünk, hogy sikerült a belépés a farmodra!
    A dekorokat bal oldalon a Láda/ Váza ikon alatt találhatod, ha nem találod őket, pontos Farmnévvel és ID számmal keress fel egy segítségkérő topikot, hogy megvizsgálhassuk a problémát!
    Pl. ide: Kérdések, amikhez nem találtál topikot (általános)

marcsi152, genka53, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Na, ezt jól eltoltam! Megszereztem a virágfestést, így nincs motiváció a többi pálya gyakorlására....

genka53, Éva0315, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok a virágfestéshez. :D
    Én tudok mondani Neked egy új motivációt: előbb utóbb újra jön ez az event , mert a játékosok szeretik, gyakorolhatsz/készülhetsz a következő ilyenre :D

Fuhur, genka53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.