Visszajelzés A nagy hajsza 13. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 29.3.24.
  1. 1

116 szavazat
    22.7%
  2. 2

27 szavazat
    5.3%
  3. 3

16 szavazat
    3.1%
  4. 4

12 szavazat
    2.3%
  5. 5

36 szavazat
    7.0%
  6. 6

15 szavazat
    2.9%
  7. 7

19 szavazat
    3.7%
  8. 8

50 szavazat
    9.8%
  9. 9

58 szavazat
    11.4%
  10. 10

162 szavazat
    31.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. béci781226

béci781226 Utánpótlás-írogató

Szia! Ezzel én is így vagyok. Nagyon időigényes és fárasztó ez a keresgélés. Az elején ráadásul nem is lehet olyan ütemben haladni a pont gyűjtéssel, hogy normálisan lehessen haladni a sorokkal. Úgyhogy nekem se a kedvencem ez. Nyugodtan hanyagolhatnák az effajta játékot.

vihence és CzZsuzsóka kedveli ezt.
  2. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nagy segítség volt a helytár, jobb oldalon mégsem csak a csíkosmókusig mentem hanem végig. Nem kapkodtam el, 400 sima pörgetés, 500 party pörgetés, 5 Jack 404 szupertrágya ment rá.

rencsike982 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Nagy hajsza event ma este végetér, s a Csevegővel együtt a Szavazás is lezárul.
    Aki még szavazna, az este 10 óráig még megteheti.

Sikeres tárgykeresést azoknak, akik még játszanak, érjétek el a kitűzött célokat!

nagymami2, -ágianyu33-, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  4. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Nekem az előbb lett meg a baloldal. Maradt még pár lehetőségem játszani, de messze vagyok a jobb oldal végétől. Az nem is voltt célom. :(
    Helytárért köszönet!

Mimszi, nagymami2, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    A bal oldal lett kész, a jobb nem izgatott egyáltalán,nyugisan csináltam eddig jutottam:p
    Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:

6. judy95

judy95 Törekvő

Bal oldal kész, mókuskáig nem jutottam el, de sebaj remek játék volt!

nagymami2, Kuzdern, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  7. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Kész lettem az eventtel, a jobb és a bal oldal is meglett. A virágfestésre nem igazán van szükségem, de azért megcsináltam. :)
    Szép estét mindenkinek. :)

8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Bal oldal megvan, de sajnos a mókuska elugrált, pedig vártam rá:) Na talán majd egyszer azért lesz még nekem is!
    Mindenkinek jó játékot!

GA-BI-O-Farm, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Véget ért a Nagy hajsza-2024.március event, így a csevegő is bezárta kapuit.

Köszönjük a segítségeket, amit a feladatok megoldásában egymásnak nyújtottatok!

Reméljük mindenkinek sikerült a célkitűzéséinek megfelelő ajándékot begyüjteni.

Találkozunk a következő event csevegőjében,
    Eredményes gazdálkodást kívánunk mindenkinek!

A Farmerama Csapata

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.