Visszajelzés A nagy hajsza - 2019. április - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ebben az eventben, csak az udvar nem szerepel (elvileg), az összes többi helyszín jelen van: Konyha, Hálószoba, Kert, Sziget (tehát a 4 régi) és a Viking terem, Régész szobája. A konyhát nem találom, én nem csináltam meg, de mint ha rémlene hogy valaki azt már megcsinálta. És nem akarom hogy az ő munkája kárba vesszen, ő is sokat dolgozott vele. De nem találom sajnos.

heureca3, rozo52, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  2. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép est!
    Pár játékot játszottam a tárgykeresővel, katasztrófa:sleepy:

a1a4, kukacka17, ildi11 és 4 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Családod lett? Szívből gratulálok!!!!!!
    Amit megtehettél, megtetted. Két új-viking, régész-, 3 régi- konyha, háló, sziget- nálam ezek vannak. Kert nincs. Köszönöm!

heureca3, Gio, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Kert biztosan van, mind a két farmomon jött, a három ingyenes játékból.

heureca3, rozo52, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszi, de nem most lett ,mióta Farmerama van a párom is megvan.o_O Amikór a Flórka pici volt akkor a játék is szünetelt egy-pár évig. Ma már segítség;)xD
    Szerintem a traktoros-pajtás, és a ház eleji az nincs hívjuk udvarnak. Konyha az van, jó volt találkozni vele az megmaradt. Van még a 3 db félrégi valamint a két új. Ennyi
    Reméljük javulni fogók mert a kezdés az nem túl erős eddig.:music::pA cél a 145 játék aztán ha ez pontokban a minimum lesz , hát ez van8)
    Mindenesetre tanulmányozom a táblázatót rendeseno_Oo_O:oops:

Utoljára szerkesztett: 25.4.19
    heureca3 kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Már párszor én is szóvá tettem. Sőt már nem mostanában, hanem tavaly, tavaly előtt is.

Nem gondolom, hogy olyan nagy munka 1 sort kitörölni, s mást írni a helyére. Hogy mekkora az ól, az is felesleges, hisz 1x1re v 1x2re úgy sem engedi kitenni :) Mind 2x2es.
    De a játékosok véleménye nem vélemény....

Nem az eventnövényre szeretném pazarolni, hanem eladni. Eventnövényre ritkán teszek, hisz kb-ra 10-15 perceket rövidít, ami nem igazán tétel.
    Nem is tudom folytatom-e holnap, hisz az új helyek, képek agyrémek.
    Na, erre megy el a készítők energiája, ideje. Ilyen nyakatekert tárgyakat kitalálni.
    Nincs türelmem ilyen ***, mint pl Megalodon állkapocs, dimenziórepedés??!!!, aztán 1 tárgy helyett 2, mint smaragd és térkép, toll és tinta. Akkor melyikre fogok kattintani? Csak az idő megy vele.
    Nagyon gondolkodom, hogy én ezzel nem töröm magam, ostobaság, semmi más az én szemszögemből.
    Nem látom értelmét annak, hogy ültetek, pörgetek, s majd kapok pár pontot. Akkor inkább valami olyat, ami kissé játékosbarátibb.
    Az első képek még aránylag jók voltak, tán a pajta volt a legnehezebb, de ezek már nem az én megkopott türelmemnek valók.
    Már a "gazos kerttel" is kínlódtam eleget, de ezek úgy érzem most nagyon távol állnak tőlem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.4.19
  7. zsuzsuka1957

zsuzsuka1957 Utánpótlás-írogató

Ez valami katasztrófa! Én nem hiszem hogy csinálom. Kiknek készítik ezt a játékot? Agyrém!:cry:

heureca3, a1a4, kukacka17 és 8 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia.
    Amikor elindítottam az első minijátékot akkor Én is ezt mondtam.xD
    Aztán rájöttem, hogy rossz játékot választottam.:wuerg:
    "A keresse meg a 10 különbséget" játékot választottam mert szerintem ez sokkal egyszerűbb és könnyebb.:)
    5 játékot játszottam már eddig, és sikerült is a 105 pont mindig.
    Lehet a játék rossz, ne add fel!;)

heureca3, inanna11, rozo52 és 12 más kedveli ezt.
  9. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Csináld a különbség keresőst, én semminek nem tudom a nevét (és nem is szeretném, a fent leírt okokból) de megtalálom mindet.

heureca3, Gio, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A konyha a csajoké. Ne is keresd, hacsak, nem a csajok miatt teszed.
    Dehogy nem vélemény! Csak hát, nem kérdezte senki.
    Mit mondjak? Én érdekesnek találom a event alakulását. A képek is érdekesek. Rengeteg pixelt kispóroltak belőlük. És elavult felhősorok újrahasznosításával ködösítették őket. Persze, fog ez menni jobban is, csak nem tudom még merre?
    Régen mondom már, ha nem lenne csevegő, semmi érdekes nem maradna.
    A dimenziórepedést már megfejtettem. Az a tudathasadás kóros változata. A megalodon az meganénikéje közeli rokona.
    Ebbe az utolsó pontba próbáltam belekapaszkodni, de ne jött be. Lehet, hogy önálló, de nekem kell akkor is kattintgatni.

heureca3, imi010, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  11. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Bocs, én a kertet a szigethez kapcsoltam valamiért:)

DevilMókus és Wolf[Black] kedveli ezt.
  12. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Köszi a sok munkát, hatalmas segítség!

13. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Az a baj,hogy olyan sok növényt kell ültetni és abból nem jön nagyító. Ha meg állatos ólat teszek ki hogy legyen , akkor a növényem nem lesz meg. Szaporításból 50 ből lett 4 nagyító a többi korom meg vérparadicsom. Segítsetek,hogy tudok több nagyítót szerezni ?

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Annyira létszükséglet lenne a nagyító?
    Játékostársaid már hozták az új területeket, illetve a régiek is ismertek. Ezeket tanulmányozd, próbáld meg megjegyezni a fórumról, és egyáltalán nincs is szükség a nagyítóra :eek:o_O

nolina1965, heureca3, an-csika és 3 más kedveli ezt.
  15. Olgika1948

Olgika1948 Járnitanuló

Szia Tamás! Igen, nagy szükség lett volna nagyítóra - nekem, de most úgy döntöttem, hogy nem pazalom az időmet a nagyító gyűjtésére, mert ha kifutok az időből, 70 pontot akkor is kapok, a bal oldalt meg tudom csinálni és megvan a felhő. Ha bejön egy pár régi kép, azt meg megtudom találni és akkor megvan a célom. Tudom, hogy nem szabadna előre feladni, de a két új kép olyan katyvasz, hogy azt sem tudom mit kellene keresni és nem egy éles kép, alig tudom kivenni, hogy mivan ott.

heureca3, a1a4, nagyjuli és 3 más kedveli ezt.
  16. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

Szia! Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de esetleg a konyhát is be tudnád tenni? Köszi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.4.19
    böbe764 kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Hozok egy konyhát, az elmentett képekből

dagi18, -vadocka70-, nyuszi63 és 13 más kedveli ezt.
  18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Én szerettem, szeretem ezeket a mini játékokat, ;)
    Sikerült első pörgetésre 24 órás bónuszt pörgetnem.:D
    Trágyázással sietek
    Egy aratásból 5-6 játék lesz.
    Én nem gyűjtögetek, minden aratás után "minizek". :)

heureca3, Gio, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Elkezdtem én is a minijátékot, és jönnek szépen a 135 pontok :D
    Persze előbb átnéztem WolfBlack anyagát az új helyszínekkel és tárgyakkal.
    Először kipróbáltam a kicsi farmokon, és elsőre még nem is sikerült mind a 60 tárgyat megtalálni 90 másodperc alatt, de másodjára már összejött, mondjuk nem maradt meg sok időm xD

Most viszont már belejöttem, csak arra kell figyelni 1-2 keskeny tárgynál, hogy pontosan rákattintsak.
    Egyelőre az a célkitűzésem, hogy a 70 játékot lehozzam a maximális 135 ponttal :D

heureca3, spagetti24, Gio és 13 más kedveli ezt.
  20. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

Köszönöm! Tündér vagy. :)

heureca3, Gio és Rékuci1111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.