Visszajelzés A nagy hajsza - 2019. április - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ideje lenne nekem is, mert már vacsora idő van.

Még nem képeztem semmit. Azon kívül, hogy nem lehet látni a képeket és azt sem lehet tudni, hogy mi mocsoda van valami érdemleges, mert a bigyóim el szeretném lőni? Valaki tudott WolfBlack képkattingatós ötletével valami jó átlagot elérni?

Gio, nyuszi63, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ééééés üdv itt is! Tegnap meg ma belehúztam kicsit és felhő kipipálva ebben is. Jelenleg 86 játék, 7399 pont8) Az átlagom siralmas:oops:, nem is számolgatom. Ma még 4 vagy 5 játékom lesz, azzal pedig meglesz a 34. sor a bal oldalon és talán a 77. a jobb oldalon. Megy ez, csak csinálni kell.:wuerg: Az már más kérdés, hogy hogy megyxD. Nekem ezúttal sokkal rosszabbul, mint legutóbb, de ez cseppet sem zavar, lelkesen keresgélek mindenféle talányos nevű és külsejű vackot a viking teremben:eek: és a régész szobájábano_O.
    Most néztem, hogy a következő jutalmam, ami még ma este bejön, az 45,5 millió btp:music:, ezzel a jelenlegi baha szintem elejéről majdnem a végére ugrok:D, a holnap reggeli aratás talán szintlépést is hoz magával, így csak 1-2 napig leszek "citromfűkaszáló". Rég volt ilyen a szigeten;). Látjátok, lehet ebben a játékban pozitívumot is találnixD, én most ajándékba kaptam egy teljes baha szintet;).
    Én sajnos nem. Béna vagyok hozzá és nagyon lassú is. Ráadásul tuti valamit rosszul csinálok, mert pl a régésznél a pizzásdobozt a szekrény tetején mutatja és más helyszíneken is néhány tárgynál ott villog a nyíl, ahol nincs semmi:(...valamit elrontottam és nem tudom mit...de technikai analfabéta vagyok, ha egy csimpánznak 3x megmutatják, neki már valószínűleg menne az ide-oda kattintgatós dolog, én meg tegnap óta vacakolok vele, de nem jó valami, így élesben ki se' mertem próbálni. De biztos jó, mert sokan dícsérték.:) Igaz, hogy a legutóbbi bálszervezésnél konkrétan le lettem tiltva a táblázatba írkálásról is, mert folyton elbbbbrontottam és ezt-azt kitöröltem, amit nem kellett volna...szóval az, hogy nekem nem megy, nem jelenti azt, hogy nem jó. Én nem vagyok jó...;)

Utoljára szerkesztett: 28.4.19
    Lillapilla73, Imi*, bendi1121 és 7 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Gratulálok, szépen haladsz.
    Most jutott eszembe a következő ötlet, hátha segít valakinek még a véghajrában:
    Nekem a 2 új pálya idegesítően zsúfolt volt és nem vagyok hajlandó megtanulni az új neveket, ráadásul nem is passzoltak a tárgyakhoz. Miután sorrendben kapjuk a szobákat: Kert, hálószoba, sziget, konyha, viking terem és a régész szobája, ezért azt találtam ki, hogy amit ismerek régről és már beidegződött a fejembe, arra bevállalok időkeresést, a 2 új szobára meg a különbségkeresőst 5 nagyítóval . Az ötletemért nem vállalok felelősséget. :D

GA-BI-O-Farm, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

5. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Az event növényre vajon hat az eszköztárban lévő 100%-os S.-es bevételi bónusz??? Köszi a választ! bobe

6. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -bobe55-!

Hat, de gyémánt-rekeszt foglal el, ugyanúgy, mint a répás-almás csatni, ami szintén hat. Ez azt jelenti, hogy nem tudod egyszerre használni a kettőt, ezért szoktuk ajánlani a 100%-os teljes bevételi bónuszt (S) inkább fák aratásához.

7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Eddig nem értem rá minizni, mert melóztam, csak termeltem.Mivel húzós lesz a jövő hetem is, bedobtam 1-2 Jacket. Kosarat nem veszek, pláne drágát, így viszont 2x annyi gazt kell előállítani bármihez is.
    Szóval: Átnéztem néhányszor WolfBlack képeit (a 45. hsz-beli 5 spoilert), ezúton is köszönet neki! aztán kis farmokon kísérleteztem. Ráment vagy másfél órám... Amikor már a nagyját megtaláltam a 2 újon, akkor kezdtem itt. A másik 3-nál volt néhány bénázás, főleg annál, amiről nem volt kép (ill. nem keresgéltem az új hsz-ek közt), ott bedobtam néhány nagyítót. Aztán belejöttem, megvan a felhő, beüzemeltem. 71 játék / 9098 pont. Mivel nincs időm plusz köröket ültetni, kizárólag a 90 mp-esre mentem. Az utolsó 20-ban már csak néha volt 134, a többi full. Csak egyszer kell rájönni, hogy hol van az a sok marhaság - vagy legalább, h. kb. milyen alakúak, és akkor megy. Ha eléggé meg tudom szédíteni az egeret, működik. Ja, mindig próbálom úgy, hogy legalább 2-3 tárgy a képernyő azonos részén legyen, amikor kattogok, mert ha folyton a jobb szélről a bal szélre rángatom szegényt, tutira kifutok az időből.

Domos52, RRozika, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. nyuszika215

Szia és köszi! Az ötlet remek, kb. 2 óra múlva ki is próbálom;)

GA-BI-O-Farm, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Leho69

Tudtommal nem lehet váltogatni. A különbség is sorba megy, nem ott ahol abbahagytad a tárgykeresőst.
    Próbafarmon csináltam, baromi gyatra. Így eldöntöttem, hogy nem érdekelnek a képtelenségeim, és másoké még annyira sem.

Kuzdern, -BombadilToma- és Gio kedveli ezt.
  10. kukori80

Hogyne lehetne váltani. Amikor beadja a játékot , középen van 3 ablak hogy melyiket akarod csinálni. ;)
    Sok sikert, majd írd meg hogy sikerült.

Kuzdern, Sanyat és nyuszika215 kedveli ezt.
  11. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhő beüzemelve! 70 játékot játszottam pocsék eredménnyel, de semmi baj, haladok szépen lassan... ;):):D

Kuzdern, spagetti24, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Ez már önkínzás a javából. Szerencsére van nagyítóm. 6x kattintottam a vikingek szőlőjére, hiába. Utána nagyító, és akkor elfogadta a szőlőt. Máshová kattintanék én, pedig még 20 játékot sem játszottam, de nem az egérrel, hanem Thor kalapácsával. Uszkve 2-3 órán keresztül percenkénti 100 leütéssel. Az a fáradtság mindent megérne.

times84, vihence, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Kukori!
    Az a probléma, hogy az ablakok sorrendje az egyes játékfajtán belül állandó. Vagyis hiába akarsz áttérni teszem azt az első két időjáték után a különbségesre, ott is az első szobával kezdesz. És ha visszatérsz az időjátékra, akkor ott a 3. szobával folytatja. Szóval jó az ötleted, de nem műxik.

Lillapilla73, Ribiszke, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Na má! 38bigyót elkattintottam. Hetedizígleni ősöknek és leszármazottaknak má annyi is.
    Sok tárgykeresős eventet kívánok a készítőknek. Legyen benne a bal és a jobb

times84, Kuzdern és memi08 kedveli ezt.
  15. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  16. nyuszika215

Így van:( 5 játékom lett , belecsaptam lelkesen a 90 másodpercesbe és jött a régész szoba:oops:, 67 pontot "harácsoltam össze"xD. Utána jött sorban a régi 4 helyszín, 102 és 121 pont közötti eredménnyel, tehát legközelebb a viking következik, ami a legnagyobb mumus nekem. Már csak azt lenne jó kitalálni, hogy amit bukok a két új helyszínen, azt behozza-e a 4 régi, vagy rá sem érdemes szánnom az időt és elégedjek meg inkább a 85-95 pontokkal a 10 tárgyas keresgélésből. Persze ismerve magamat, rá fogok szánni holnap még 2 teljes kör, mire meg azzal végzek, megtanulom az új helyszíneket valamennyire...:music: Valami ilyesmi volt legutóbb is, begyakoroltam a 10 tárgyassal és utána már egész jól ment a 60 tárgyas is. No meglátjuk holnap:music:. 91 játékkal 7899 pontig jutottam. Mára itt a vége. Jó éjt mindenkinek!

ildiko44, nyuszi63, -BombadilToma- és 4 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia. Tudtam hogy mindent ki fogsz javítani. :D:D:D
    Lehet picit játszani a játékkal. Tegyük fel, hogy először berakok az időzítésbe 4 játékot és azt lejátszom. Marad még, de akkor átváltok a tárgykeresősre 4 játékig. Lesz sikerélményem és az majd visz tovább.
    Óóóó. nagyon sajnálom. Nem akartalak félrevezetni. Bocsánat.

18. katte521

katte521 Járnitanuló

Köszi a válaszod! Bevallom most először vettem én is 1 kosarat. Sose tettem még. Gondoltam majd hátha sokkal beljebb leszek vele...
    Nem lettem. Való igaz én nem lőttem el szupi trágyát meg kk-t csak első 2 körben. Próbáltam a pörgetéseket is- nem sok sikerrel- pedig egy csomót ellőttem. Racs-t használok állandó jelleggel uh azt alapnak tekintem 1x1en persze. Tenyésztettem is mert nagyon nem jöttek a felröppenők. Viszont azt nem tudom mi az a jack? Egy ideig abbahagytam a játékot, a nyáron kezdtem újra játszani de ez nekem kimaradt. Másoknál is olvastam már de nem jöttem rá hogy mi az.

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Leho69

Jól állok. Már 52 képet elhasználtam. Tudjátok hol.
    Nem vettem semmit az eventhez, nem pörgettem semmit az eventhez, és pont annyi jött, mintha sokat pörgettem volna. Semmi.
    Így aztán jól állok. Ha másképpen csinálom, rosszabbul állnék. Elégedett vagyok a taktikámmal. Bejött.
    Hónap ilyenkúrra kősz lész a félhő, segész hidög léssz. Nincsének nékem olyan türélmémjeim, hogy keresgéjjem éjjen át más szömetét. A mémoriám ölég jó. Így osztán mégjegyöztem ezöket az egyénököket, akik iljen övéntet csihátak.
    És sögíteni kél másoknak es. Na akkaó figyjétök. Az a legjobb, ha neki sem fogsz. De ha nekifogtál, akkor ne csinálj semmit, amitő többet ké dógozz. Ne vegyél semmit, ne igyál semmit, ne tégy semmit, csak úgy a saját röhögtetésedre eventezz. Így nem leszel mérgös, dühes, vagy haragoss.

Utoljára szerkesztett: 28.4.19
    ildiko44, times84, nyuszi63 és 8 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ezt olvasd el: https://board-hu.farmerama.com/inde...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390

Gio, katte521, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.