Visszajelzés A nagy hajsza - 2019. április - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Kuzdern kedveli ezt.
  2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A vidra pl. 4 trágyát ad. Vízzel (és a tölgy "Ólvarázslat" rúnájával) 3:36 óra alatt érik be. A narancs tyúk másfél óra alatt ad 2 trágyát.

3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Jól kibabráltak velünk a különböző érésidő miatt.

Elszomorít ez a hozzáállás a "játékmesterek" részéről. :(

Köszi.

Csak reggeligre gondoltam. Végül narancs hód került be sztáppal. Pirosból és rózsából nem volt 8-8. Mintha 5re emlékeznék, mert a faüzem 10et ad, s mintha fele lenne az alap ólja. Nem bírtam ám végigkeresgetni :D Annyi türelmem már nincs erre a játékra.

Azért köszi mindenkinek a segítőszándékot.

Utoljára szerkesztett: 25.4.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  4. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Kedves Wolf[Black!

Köszönjük a képeket, nagy segítség.
    Azt vettem észre, hogy kert képén kimaradt a cicus tálkája mellett a hajtás virágcserépben.
    Üdv: kincseva

5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Egyenlőre úgy oldottam meg hogy a farmosok nem kaptak trágyát a föld alattiak meg igen. Persze így is van különbség ,de éjszakára elég a későbbi érési időt megjegyezni.:oops: Így is elég nagy kincs a trágya .o_O Nappalra valóban szerencsétlen.:oops: Főleg ha elfogy a trágya.:(

Kuzdern, libuskafarm és Döbi65 kedveli ezt.
  6. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Már a korom alatt is nagyítót keresem :p....de azt tapasztaltam eddig, hogy a nagyítók mindig megmaradtak, ezért nem tettem ki ólakat, majd ad a feladat teljesítés alatt.

Kuzdern kedveli ezt.
  7. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Kuzdern kedveli ezt.
  8. DevilMókus

Ne keresd . A 3 régi kikerült a játékból csak az újak vannak illetve a két db "fél-új"..:oops:

MamaMeseKertje, Leho69 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nappalra már nem érdekes. A 6 órás növény vízzel is 4-szer aratható, és trágyával sem aratható 5-ször (már ha valaki alszik is - különben 6.00-tól 23:20-ig tart az 5 aratás, ami nálam nem pálya). A farmost vagy ehhez igazítjuk, és 4-szer aratjuk azt is, vagy bevállaljuk az 5 aratást, de akkor nem 4-szer, hanem 7-szer kell géphez ülni. Trágya legfeljebb egy alkalommal kell, ha egy kicsit megcsúszunk.

-vadocka70-, genka53, borcsa220 és 6 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Kell a nagyító,hogy ügyes légy az új helységek nekem nehezek...;)

an-csika és Leho69 kedveli ezt.
  11. DevilMókus

Nagyjából ezt számolgattam én is. Lényegében a reggeli felkeléskor eldől hogy van -e jelentősége.o_O Ha nem sikerül elég megjegyezni a későbbi érési időt .:music:Egy kiadással kevesebb vagy egy körrel több;):)

-BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sziasztok.Feltették az i-re a pontot.Pár fordulót csináltam, de az új helységeknél nehezen boldogulok .Nem csak az a baj,hogy nem találom, de pár névnél azt sem tudom mit kell keresni,úgyhogy vigan mnegyek tönkre, csak nevetek rajta.70 pontokat kaptam, de bámultam a képernyőt egy darabig.REMÉLEM MÁSNAK GYORSABBAN MEGY.Sok sikert.

genka53, -happy58-, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  13. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Lassú vagyok mint a csiga! 21 keresést csináltam és egy lett 105 pont, a többi 95 mind!
    Csak a különbség keresőst csináltam, nekem ez vált be régen is.
    Szóval a teljes event nem pálya, most csak a felhő kell. 82 ezer gazt biztos nem termelek le.

genka53, Leho69, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Szia 3. oldalon WolfBlack táblázatai nagy segítségo_O

Utoljára szerkesztett: 25.4.19
    Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  15. fibota

fibota Junior szaki

Sziasztok!

Ez most komoly? Mit össze kerestem mona lisa képét, mire megtaláltam a juh képet.xD

inanna11, magdi06, -happy58- és 2 más kedveli ezt.
  16. hooboo

hooboo Fórum-zöldfülű

Ismételt köszönet az önzetlen segítségedért!

_kimi28_ és Kuzdern kedveli ezt.
  17. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Az event leírás szerint
    • 4 helyszín ismerős és változatlan, 2 pedig teljesen új.
    • Az említett 6 helyszín meghatározott sorrendben kerül elénk a mini játékok során. Kert, hálószoba, sziget, konyha, viking terem és a régész szobája lesz a sorrend, amely mini játékonként "önálló".

Gio, genka53 és Leho69 kedveli ezt.
  18. _kimi28_

_kimi28_ Utánpótlás-írogató

Köszönjük a segítséget , az újak jól jönnek .

19. DevilMókus

A Konyha nincs szerintem valamint a Pajta és az Udvar ?se ha jól emlékszem, van 3 félrégi és 2 új??De most már én is bizonytalan lettem:wuerg:

20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Hát igen. Az ólak buborékjánál a "szükséges szint" helyett sokkal jobb lenne megjeleníteni, hogy mennyi trágyát ad. Ha nem értem el még a szintjét, úgysem látom az állatot, szóval ez nem infó. A trágya az lenne. Úgy rémlik, 1x már kértem ilyet a kérő/javasló topikban, de talán nem elég régen ahhoz, hogy történjen is valami. Tudjátok, a nagy rendszerek mozdulnak leglassabban - és ez már elég nagy rendszer lett...
    A rózsa és neon ólak általában többet adnak az alapoknál. Viszont sztem sztápot sima trágyáért áldozni nem biztos, hogy megéri. Nem olyan hosszú érésűek ezek a gazok. Az 5 órásnál 24 perc, a hatosnál talán fél óra? A különbség.
    Egyébként ne azt nézd, hogy legyen 8 egyformád, hanem, hogy legyen 8 olyan, ami kb. egyforma idő alatt érik be. 5-10 perc különbség nem számít, az majdnem kiegyenlítődik, ha van bónuszod v. Valentin-csereped + a víz. Én mostanában ezt játszom, nekem bevált. Igaz, át kell menni a pajtába, mert a drága pavilon csak az alapot képes megmutatni, a fejlesztések pedig jócskán eltérőek egymástól.
    Egyébként már erre is volt kérés - tudtommal, a Modik által, hogy ha 2 event megy, akkor egyforma érési ideje legyen az összes gaznak. Még jó, hogy a horrorosak nem különbözőek, bár az lenne az igazi horror...
    WolfBlack!
    Először is én is köszönöm a gyors segélyt, nekem a régiek is jól jönnek. De lehet, h. én vagyok béna, mert a listádban csak 5 helyszín képét láttam, az ismertetőben pedig 6 szerepel. Végül is nekem még nem gond, valsz. csak vasárnap jutok a keresgéléshez.

libuskafarm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.