Visszajelzés A nagy hajsza 3. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez pech. De azért köszi!

Természetes. Hiszen ez a központnak lenne a kötelessége, hogy mindent hivatalosan közzétegyen, az "elnevezéseikkel" és "fordításaikkal" egyetemben.

Utoljára szerkesztett: 14.7.19
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Igen, most kaptam egy ráját az 5 titkosból, aminek örültem, mert nagyon sokszor én se kapok semmit. Szóval van remény. :)

-W-595-, Domos52, juliannakoczkas és 10 más kedveli ezt.
  3. klaudiabarnuska

klaudiabarnuska Utánpótlás-írogató

Segítsetek, mikor lehetett megszerezni a Nagy koboldkincs kitehetőt, mert én nem találom, vagy valamit nem csináltam meg köszönöm előre is!

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A koboldnak fejlesztései vannak, itt fogod megkapni a legközelebbit: 23. sor - 58 játék után:

juliannakoczkas, ljanika6 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Nem hinném hogy a segítő szoftver lenne a hibás.
    Ez olyan lenne mintha a microsoft megtiltaná egy olyan software alkalmazását, amely mérési eredményeket dolgoz fel, alakítja át numerikus formába és az adatokat automatikusan beírja egy excel táblába.

juliannakoczkas, Wolf[Black] és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Menitala

Menitala Fórum mestere

Korom, korom hol van???? Alig jön - szomorú vagyok!!!!!

juliannakoczkas és Kuzdern kedveli ezt.
  7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Feltehetőleg a kis Bencén (Echo) van

Feltűnő csend van a topicban

Utoljára szerkesztett: 15.7.19
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Valószínűleg mostanra mindenki rájött, hogy az új pályák tök jók, lehet velük haladni, és termelnek ezerrel...én is azt csinálom.
    162 játékkal 17231 pontot szereztem, az utolsó 6 játék maximum pontos lett. És a következő körre bejön a konyha, ami jó pálya! Kíváncsi vagyok, melyik lesz a következő...

9. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok!
    mire kell rátenni a koboldkincs fejlesztést?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! A koboldkincsre! :) A dekoroknál keresd!

11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia !A konyha jó.Kicsit rákészültem és lehet jól játszani.;):pA másik új pálya is könnyű a tiki is jól megy.;)
    Erősen javul az átlagom.;):p:D
    A hagymát kicsit benéztem a 15h-t 11h -nek számoltam:oops: 11h-ra érik le.:oops: Pedig szépen lement az érésidő a felére.;)Úgyhogy az esti gazzal gondba leszek.:wuerg:

Utoljára szerkesztett: 15.7.19
    juliannakoczkas, Kuzdern és nyuszika215 kedveli ezt.
  12. Leho69

Félúton járok... lá, lá, lálálá, lá...

dagi18, juliannakoczkas, opei és 8 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nálam leginkább len és narancssárga dália megy felváltva. Arra ugyan nem emlékszem, melyik gk-ihez kellenek, de nem is baj. Termelem, aztán majd egyszer kikutatom a helyét is. Viszont Pannikkal ontják a röpit, nem érdemes a túl hosszú krizantémmal vacakolni. Szupim meg nincs annyi, hogy krókuszozzak, ami van, az kell a holnap kezdődő bahás több körös felszaporításához...De nem baj, jelenleg eléggé kiegyenlített a gaz és a röpi, most pl. se gazból, se röpiből nincs egy keverésnyi. Ma 3 Jack is munkába lett fogva és szerintem holnap is így lesz még, hogy legyen egy kis segítség a baháshoz is....csak jól kell időzíteni.
    Nem könnyű bevallani, de jó döntés volt ez a naponta váltakozó helyszínes mechanika a bp-től. 106 felett van az átlagom, 164 játék/17464 pont. Kifejezetten jónak tartom. Ha így folytatódik, a maradék 71 játékkal majdnem elérem a farmaranyas ládákat. Idő pedig még rengeteg van még, ha lesz kedvem, ki is maxolhatom a jobb oldalt néhány plusz játékkal.

ljanika6, Lillapilla73, Domos52 és 4 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát én már csak röpizek. :)
    A gazt letermeltem tegnapra a 235 . játékig ( 3 db 100% bónusz , 1 db +1 bónusz keréken,1 növénybevételi és 1 szer 1 jack, meg vasárnap 2 jack)
    Nekem sincs annyi sz-trágyám hogy 0 percezek, így cserélgettem a rekeszekbe az érés gyorsítókat, meg a nemesítéseket.:oops:
    De jó mert érdekes cserélgetni (ami bemegy egyből ki:)) és szeretek tervezgetni :inlove:,például rájöttem hogy rövid érésűekből nem állok jól.:sleepy:
    Szóval nemesítgettek is.;):p
    Csak a hagymát bambultam el, de ha jól adja a röpit lehet visszamegy( persze ha lejön valamelyik a felhő akkor nem;))
    A földalattival vagyok úgy hogy fogalmam sincs mi kell , így termelem a táp alapanyagokat,meg ami kevés van. valamire csak kell;):pxD
    Viszont a peca az jól megy, lehet szerencse vagy mégse mindegy hol áll meg :music:, de szinte csak nagy halak;):p:Dés az érme is megindult végre...:D

juliannakoczkas és Kuzdern kedveli ezt.
  15. monika6767

monika6767 Törekvő

Utálom az alkimista kertet....:cry::cry:

Kuzdern, Ribiszke és Sanyat kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Én még csak a jobb oldalon hagytam el a felét, a balon még nem értem el.:music:

Nekem is az a mumus. -.- …. persze még két újat nem ismerünk, lehet, hogy valamelyik felülmúlja.... vagy mind a kettő :eek::)

monika6767, Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
  17. Leho69

Nekem már csak 94,7 átlag kell. Azt még leviszem 90re és slussz.

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én átálltam a különbségkeresősre, mióta új pályák és kavar van. Ott mindig hozom a 95 pontot. Ezt fogom végig vinni. :)

bendi1121, inanna11, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Én még nem jutottam el 100 keresésig, de az átlagom egyre jobb (most 134,57) :)
    Minden nap eljátszom amennyi lehetőség összejön, így kis adagokban elviselhető a minijáték. Az új pályák miatt, és azzal, hogy minden nap változik a 3 helyszín, van benne kihívás, és kevésbé unalmas. Azt hittem, hogy jobban fogom utálni, de most még ott tartok, hogy várom az újabb napi adagot :)
    Az eventnövényt az utolsó pillanatig termelgetnem kell, de a másik 2 területen jól haladok pajtatöltögetéssel :) Szerintem így elviselhető egy hosszú event, nekem tetszik ez a megoldás.

Benedek75, SzilvaG, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  20. ördög0

ördög0 Rutinos

csio70, Ribiszke, Sonche és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.