Visszajelzés A nagy hajsza 3. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia:
    202*3 = 606
    606*5 = 3030
    Felszaporítás 10*7= 70 1 óra, 45*7= 315 1 óra. 2 óra alatt 315+25= 340. Innen megy be 202 estig, éjjel, reggel, délelőtt.
    Tehát 1. 24 óra = 340 + 4*606= 2764 db, akkor, ha az illető 16 ór után nem trágyáz és csak 1 kört nyom le. Ha tráyáz akkor 2 kör, és akkor 1. nap 3370 darab termelhető. (55 sztrágya kell hozzá, kacsát nem számoltam.
    11 nap 11*3030 +2764 = 36094 db.
    Kacsa katát használva az sztrágyához és 2 aratás induló nap, akkor 36094+165+606 = 36865 termelhető. 23. 13:00 ig.
    Ez: 210,65 malomtermék. +24 =234,65 Tehét kell még vagy 60 gaz, amit 20 kacsakatával vagy 5öt adással (ha 0 lesz a pajtakészlet) lehet összehozni.

maszilva, Lizikertje, times84 és 16 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Én szép halkan , és lábujjhegyen állva , csöndben megcélzom a koboldfejlesztéseket :inlove:
    Az csak 130 minijáték :p

maszilva, Leho69, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez elsőre rengetegnek tűnik... :music: no de majd alakul:p

Kuzdern, Melan és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönöm a pontos számokat. Ez olyan döbbenetesen gépies, és óramű pontosságot igényel, hogy aki ezt így végigcsinálja és közben még rászán kb. 6 órát is a keresgélésre, az úgy fog kinézni a 12 nap után, mint a mosott ...... :(
    Igen, ez az, ami papíron kivitelezhető, de hogy nem életszerű, az biztos.
    Fogalmam sincs, hogy én hogyan fogom csinálni és még nem gondolkodtam azon, hogy mit szánok rá. Majd menet közben adódnak a lépések. Van a polcomon jó pár bónusz, ami hat(na) az eventgazokra is. Hogy azokból csapra verek-e valamit, még nem tudom. Azokat én ilyen helyzetekre szoktam tartalékolni.
    Igen, tudom, ez nem a megérős kategória, de tényleg elhatároztam, hogy végigcsinálom. Aztán ha eldurran az agyam, képes leszek olyat is elpazarolni, amit normál esetben nem tennék. >:(:D

Tudjátok, hogy mi a baj? (És itt most a játékos ír, nem a modi.) Inkább tartok tőle, mint hogy izgalommal várom. Ahogyan egy szórakoztató játékot kellene. :(

5. jozseflzr

jozseflzr Fórum félistene

A haldorádő eventet meglehet.e csinálni a nagyhajsza event nélkűl tudja-e valaki?

6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Abszolút egyetértek csak közben "Leho" levezette pontosan amit írni akartam .;):pEzért töröltem is .
    Szóval ha kivesszük a felszaporítást és éjfélig fent vagyunk illetve az utolsó nap nem alszunk o_Oakkor elméletben mehet :music:de gyakorlatban nem vagyunk gépek.:oops:
    Én biztos hogy fogok használni bónuszokat , hogy ez jack vagy növénybevételi , vagy amit a pörgi ad lesz?,( vagy mind 3.) az a többi párhuzamos event is befolyásolja majd.:pxD
    Viszont mindenképpen érdemes trágyával számolni, mert a tisztás biztosan szabad lesz, ha máshonnan nem onnan és a napi trágyás ládákból ez megoldható lesz .;):p

Utoljára szerkesztett: 10.7.19
    alpha58, genka53, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs még meg az a számítási feltételkör, amiből pontosan követni lehetne, mennyi Csaliláda S jelű doboz jön össze a pecázás 100 mini-játékához.

Számolni kell (szerintem) a nagy hajsza nyereményeiből is ilyen ládákra.

Vegyél elő papírt és ceruzát, s a feltételekhez kötött eddig megismert eventek táblázataiból jegyzetelj ki ilyen nyereményeket.
    Kalkulálj azzal is, mennyit tudsz megszerezni odaadó termeléssel.

A hónap vége felé már teljes lehet az adathalmaz, amiből látni fogod/ látni fogjuk, meddig elég a megnyert Csaliláda S jelű doboz csalikészlete.

alpha58, juliannakoczkas, nyuszi63 és 6 más kedveli ezt.
  8. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nálam is van tartalékban egy-két bónusz, de sajnálom felhasználni. Majd a fontos dolgokra.
    Erről az a vicc jut eszembe, amikor a beosztott bemegy a főnökéhez, hogy rendkívüli fizetéselőleget vegyen fel. A főnök látja, hogy a ruhája le van tépve, koszos, szakadt, véres.
    -Mire kell az előleg -- kérdezi -- és mi történt magával?
    -Elszabadult egy tigris a cirkuszból, és megtámadott. Most vennem kell új öltönyt, cipőt, inget.
    -Na de úgy tudom, hogy magának félre van téve 100 ezer forintja.
    -Igen, de azt különleges, nem várt alkalomra tartogatom.

spagetti24, mabinog, zemkit és 18 más kedveli ezt.
  9. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Minden tiszteletem, és köszönetem!

alpha58, Kuzdern, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Van, akinek nem megérős, nekem abszolút az. A megnyerhető FA elég lehet 1 havi arató munkásra, az édesség ládában megbújó vető munkással megvan egy havi ingyen munkás. Nekem ennyi bőven elég.

Cserébe 1 terület igényel némi gépies aratást, nem vitatom, viszont a nyári kalendáriumban elmentettem a plusz növény bónuszt, most jöhet, bízom a porgetesekben, mindet ládákbol szedegetem, ha kell beletolok valamennyi szuper trágyát, amit szintén nem veszek, és belecsapok. Telefonon tudok aratni ennyi kell nekem.

A keresést majd eltolom mikor van időm, nem görcsölök rá, 12 napom van. 1 terület napi 5 perc aratás, nálam bevállalós, tudom reménytelen pozitív ember vagyokxD

Viszont a "nem megérős" eventeknek és ládáknak köszönhetően több hónapja ingyen játszom, és szórakozok, és vannak bőven még tartalékaim. Ja és TP csikom is halad, baha kimaxolva, TOPra készülődök, néha közben mosolygok a sok "fizetős" event, megint csak fizetéssel teljesíthető kommenteken. Ja közben a való világ is zajlik, nem ülök itt egész nap, nekem ez így megy.

Szóval nekem tetszik az event, tudom egyedül vagyok... nem baj:music::D

Sonche, ..vicacica.., Imi* és 30 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Igazából, Jack mióta megjelent a játék rohamosan veszít megtartó erejéből. Nem volt még a játéknak olyan eleme, ami akkorát rombolt volna, mint Jack. És ez a hatása Jacknek viszont nő.
    Van viszont egy sokkal egyszerűbb és jobb dolog a tarsolyban, mégpedig a nyári naptárban. Ott lapul egy +1 24 órás, aki még nem lőtte el. Én ezeket is a nem extrák közé sorolom. Vagyis azzal 2 kört lehet hozni, ami egy napi termelésnek a 33-40%a.

Ne vadíjj má'! 9 éve ingyen játszom. Még láda sem kellett hozzá, nemhogy megérős lett volna.
    És a hiúzost is kibírtam. Hogy eyet se tenyésszek és semmit ne dobjak be. Azt is ingyen. És rengeteg sztáppal.

nagymami2, strawberry49, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

:D :D

Ha megvan 36ezer 1 földön, akkor az az 5ezer már szinte semmi :D De tényleg, így van, ahogy írod. Látszik mennyire átgondoltam, s mennyire érdekel ez az event ilyen formátumban :D

Az előzőeknél sem tudtam hibátlanul megcsinálni a 10 eltérőst, mindig 95 pontom lett. Most mitől lenne jobb? Ráadásul 1 földön kellene ültetni. Mindig többet kellett ültetnem eddig is. Most nem fogok, még a kezdő 10et sem. :D

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Csak csendben súgom, nem vagy egyedül:music:

14. Leho69

Semmitől sem lesz jobb. Nem lehet jobb. De megmondom őszintén, meg sem néztem, hoy milyen a pontozás, mert azt írták nincs változás. Ha ebben nem történt változás, akkor tuti nem lesz jobb semmi.

15. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!
    Mi van a sok beharangozott kitehetővel, ami befolyásolja az eventet?

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Kb 45-50 ezer, vagy több növényt kell ültetnem. Az még csak hagyján, de az idegőrlő, -rabló minijáték még mellette. Mostanság a forgatások sem jöttek össze, szóval nagyon negatív vagyok.
    Ha tudom, hogy most ennyire kell a bónusz a kalendárból, akkor meghagyom.
    Sajnos az időzítése sem volt jó szándékú, mert akkor most hétvégén kaptuk volna meg.

17. Melan

Melan Fórum admirálisa

:D Így is lehet az biztos, én azért megcsináltam a hiúzokat is, ingyen

:D Jó tudni, de tényleg inkább csak csendben maradjunk, mert a végén majd kapunk hideget és melegetxD

18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) Leho hozta a matekot, ahhoz már nem fűznék kiegészítést :)

Ebben az eventben nincs számomra olyan nyeremény, ami miatt azt mondanám, hogy az alapon (felszaporítás, felkerekítés, szokásos normál pörgetés) kívül mást is áldoznék (esetleg még egy kis plusz időt).
    Reggel 6-kor elkezdem a napot egy kis farmozással, este 10-kor pedig befejezem (általában). Napközben nem probléma, ha egy területet learatok a telefonon napi 2-3 alkalommal. Ha valamiért megcsúsznék, egy trágyázással korrigálom ;)
    A legnagyobb kihívás, hogy 12 napon keresztül, minden nap félórát keresgéljek :wuerg:
    Legközelebb betehetnének egy kis nehezítést, hogy minden alkalommal máshova kerülnek a tárgyak, esetleg még a szobák között is vándorolnak xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 10.7.19
    maszilva, Anulu73, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Vigyázz mit kívánsz! 8)8)xD:p

imi010, nagymami2, strawberry49 és 14 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Tudnék kívánni mást is, de azt inkább nem írom le 8):wuerg:xDxDxD

rezsder, mabinog, Anulu73 és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.