Visszajelzés A nagy hajsza 3. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Figyelem! Figyelem!
    Csak az jöjjön aki bírja
    Aki tudja, hogy végig csinálja
    Csak az jöjjön,csak az jöjjön...ez már a fanoknak is sok újra 1 ütős event kavalkád.
    Csinálom mert szeretem a kihívásokat a matekot majd az élet írja8)

maszilva, zoldert, szekulagábor és 19 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jól is teszed! Épp az előbb mondták, vigyázz, mit kívánsz!xD

strawberry49, bindi5454, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event ismertető és a hozzászólások elolvasva és hűűűűhaaaaaa..... de elkezdem és jutok ameddig jutok :);)

maszilva, bindi5454, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Sziasztok! Igazából nem olyan vészes ez. Néhány ötlet:1 Vízzel trágyával simán jön a napi 5 aratás(16,8h össz idő):music:
    2.A növény bevételivel érdemes komfortot használni pinkie-vel 36 h jó,o_O és nappal szintén aratható 5-ször , éjszakára meg nem kell feltétlenül zöld csepp se.( de 44 Sz-trágya / per aratás nem vészes);)
    3. Az erdei tisztásra érdemes kirakni a mamutokat .o_O
    4 A jacket a hétvégi eventel párhuzamosan léptetném életbe.( csütörtök estétől mehet növénybevételivel)
    5 A szédült szántón érdemes raktárházazni+ ott a röpiket lehet végig gazdaságosan hozni( így a főfarmon végig mehet az e-gaz,mivel 5h-ás, éjszakára komforton is a növénybevételitől függetlenül.;):p
    Szóval rövid e-gaz, szabad területek 1 félig , 1 teljesen,:)a felhőt leszámítva hasznos ajándékok.;):p Jó lesz ez.
    Mindenkinek sok sikert.:D

Utoljára szerkesztett: 11.7.19
    maszilva, zoldert, szekulagábor és 8 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Komposzt? A komfortra gondolsz? Még azzal nem ültettem enövényt. Szupertrágyával megérősebb?
    Mennyi a különbség az 1x 1hez képest? Mondjuk egy adott időn belül.

Kuzdern, bindi5454 és cili53 kedveli ezt.
  6. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, én szokás szerint nekiállok, mivel még szeretem csinálni, most léptem a 218 as szintre, és játszom. Szoktam én is egy kicsit morgolódni, de a kertből beszaladok a málnázás közben, vagy a kapálás közben, aratok, szusszanok egy kicsit. Keresgélni, meg a játékostársak segítségével jutok, amíg jutok. Aztán, mint a vak is mondta .............:)

csio70, bindi5454, farmeres53 és 8 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

Kertésztechnikus vagyok alapon, rá áll a szám.:oops:;):p Szóval komfort..
    Ugye az érésidő ugyanannyi zöld-cseppel mintha nem használnád. o_OA hozam viszont 3 szoros duplázva , főleg kk-val éri meg mert az is duplán jön.;)Azaz egy kockán: 38 db. Míg 1 szer 1 -en 24 db/ aratás./" Raccsal " számolva. Azaz napi 5 aratás elvisz 44 szer 5 zöld cseppet/210/ Viszont 1672 db / aratás lehozható, napi 8360 bruttó,.
    36 h alatt 8-9 aratás 13000-15000 db.+ a töredékhozam a kis kockákról.
    Míg sima aratással, 6060 / nap bruttó 1 szer 1-en
    A számításaim szerint szombat estére 20000 körüli gazom lesz( egy növénybevételi és 2 jack bevetésével kb 350 zöld-csepp és kk -val) Persze ha pörgetek bónuszt jóval több.

Utoljára szerkesztett: 10.7.19
    csio70, mabinog, zoldert és 7 más kedveli ezt.
  8. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Nálam már a szomszédaim 220 felett is abba hagyták, mert ez már nem játék. ***

nagyjuli, bindi5454, ribizli4 és 2 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia furmint111! :)
    Mire gondolsz kedves? A pletykapadon írtakra? Ott is a pecáshoz jövendöltek egy dekort, nem a tárgykeresőshöz. Itt az egeret és max. a lupét tudjuk használni
    xD, bár ez utóbbi inkább lassította a keresést, úgyhogy én nem is nagyon használtam.
    A Nyári haldorádóban kapunk egy hal szökőkutat [​IMG] , amit ki kell rakni valahová szem elé, és 48 órás érés után ad 1 db Csaliláda S -et, az event ideje alatt. ;):) De az már egy másik event. ;)
    Valószínűleg én is bevetek pár kör komfortot, főleg ha sikerül bónuszt is pörgetnem.
    Az viszont komoly fejtörést okoz, hogy a Vadaskerteket és a Manufaktúrákat sajnos likvidálnom kell, mert most a szédült szántó meg a tölgyes sem tud akár részlegesen sem besegíteni a növénytermesztésben.
    Akit érdekel, itt vannak a bruttó terméshozamok a növényekre: [​IMG] :)
    Ezt növelik még az esetlegesen megszerzett bónuszok. :)

maszilva, zoldert, Rékalány2004 és 17 más kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a normál módú tárgykeresős (ahol 10 tárgyat kell keresni) csak 105 pontot ad, és abból nehéz összehozni a 118-as átlagot :oops: az idő alapúnál pedig 20 másodpernél még soha nem maradt meg több időm, de olyanra is volt példa, hogy csak az utolsó pillanatban fejeztem be, vagyis átlagosan legalább 80 másodperc 1 játék, így 20 játék nekem közel félórát vesz igénybe (mert közben még levegőt is kell vennem xD )

szalk0716, Petigazda54, Ribiszke és 18 más kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szóval akkor azt mondjátok, ha nekiállok, tegyük fel, ha neki.... és forgatok valami jót, berakok + bónuszokat, komfortozok és sztrágyázok, akkor az megérősebb.

Most elgondolkodtam. Akkor mennyi kör kellene? Az kijönne az event idejében? Nekem sztem 45 ezer növény kell, ha sok 95 pontosom lesz.

bindi5454, alpha58, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  12. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Nem akarok senkinek sem a pajtájában kotorászni, de tegye fel a kezét, akinek végtelen sok kk és szuper trágya áll a rendelkezésére. Nem beszélve a FA-ról, mert ugye ezeket csak ezért lehet vásárolni. FA csak forintért. Ki tudja ezt finanszírozni? Ezért borzasztó ez a sok eventgaz. Nem tudom, de ez a mennyiség már borzasztó. Játszani szeretek, de ez már nem a játék kategóriában van. Nem csoda, hogy sokat befejezik a játékot.

13. DevilMókus

Szia ! Az időbónuszosokba én se gondolkodok kb ezzel a 100 körüli átlaggal számolok.o_OAzaz én is több növénnyel kalkulálok, szombatra lesz 20000 minimum,előbb-utóbb ha pörgetek bónuszt kb szerdára megvan a 45000-50000 gaz. Addigra ezt az eventet szeretném letudni.;):pxD/ nagyjából ez az átlagom a félidő úgy hogy spórolok a zöld-cseppekkelo_O:music:
    Ami addig energia takarékosan belefér az nekem jó:)
    Ha +1 bónusz akkor jack , ha terménybónusz akkor a növénybevételit használom fel hozzá.( szerencsére van több eböl is);):pxD
    ( az is lehet hogy a kalendárium is ad )o_O:music:
    Igazából a kérdés csak az hogy a kezdéshez tegyek -e ki ólakat? mert amíg belejövök jól jön a nagyító..:eek:Persze a raktárházak is adhatják ...:music:

14. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Igen, tudom, hogy ide csak pozitív hozzászólásokat vártok, tudom, hogy nem leszek népszerű, de most akkor is leírom a véleményemet.
    Sokkal többen vannak azok, akik csak olvassák a topicot, egyre kevesebben, akik leírják és vállalják a véleményüket, többek között ezért is olyan kevés a kommentek száma mostanában egy-egy eventnél.
    Pár gazda - aki minden eventet kitörő örömmel fogad és megteheti, hogy az egész napját a farmon/fórumon tölti - határozza meg és dönti el, hogy miért szuper az event, miért kihagyhatatlan, stb., és hurrogják le azokat, akik megpróbálják felhívni a figyelmet, hogy nagyon nem jó irányba megy a BP. Ezért inkább, nem írjuk le a véleményünket, csendben, magunkban morgunk, de most én leírom:
    2012-től játszok, 223-as szinten vagyok. Pár évig kézzel arattam-vetettem 3 farmon, ma már gépekkel. Eleinte vettem titokólat, titokfát, de aztán rájöttem, hogy nem éri meg, előbb-utóbb eventnyereményként megkapjuk és amennyit kér a gazdaköri vagy event, azt a piacon is megvehetem.
    Megvettem a felhősorokat, tojásokat, stb. a gyorsabb haladás érdekében, de amióta elérhetetlen magasságba emelték a szinteket, már ezekre sem költök.
    Sok munkát, időt, energiát, pénzt fektettem a farmjaimba, de lassan tényleg elgondolkozok rajta, hogy feladom az egészet.
    Mindig a fejünkhöz a vágják, hogy nem kötelező az eventet megcsinálni, de ma már ez sem igaz, hiszen a pecás eventhez több event teljesítése a feltétel. Lassan ott tartunk, hogy minden területre külön eventet tesznek, persze különböző érésidővel és irdatlan mennyiségű eventgazzal, hogy éjjel-nappal a farmhoz láncoljanak bennünket. Az időrabló minijátékokról nem is beszélve!
    Pajtát tölteni, gazdakörizni nincs idő, mert event-event hátán van. Vasárnap 4 event fog zajlani pl.
    Mindeközben azt látjuk, hogy a régi fórum társaságból alig maradt valaki, a szomszédaink fogynak 200-as szint felett is, akik most kezdik el, azok pedig rövid időn belül elmenekülnek, mert nincs sikerélményük.
    Nyárra hétvégi gazdaköris eventet betenni nagyon rossz ötlet volt, az meg pláne, hogy feltétele egy másik eventnek!
    Szóval, nem fogok pecázni, mert nem vagyok hajlandó egész héten percre pontosan aratni több tízezer növényért 1 területen, beáldozni még a hétvégét is, szupertápot pazarolni, mert csak tenyésztésből jön a felröpi és még sorolhatnám. Ja, és az éjszaka nálam alvásra való!
    És akkor most jöhet a megkövezés, én pedig szépen visszahúzódok olvasó üzemmódba és megpróbálok még annyiszor sem írni, mint eddig.

Szama, tabandi, barackmoly és 54 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ja. Már legalább hárman vagyunk lelkesek. Éljen a hurráoptimizmus! Egyre inkább teljesíthetőnek látszik, főleg, hogy még nekem is megvan a nyugszék a +1 terméssel;). Csak 1-2 szerencsés pörgetés kell és nem lesz gond. Csináljuk!!!!

jutka190226, inanna11, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én a Nyugszéket már elhasználtam... de van Jack... meg talán a kerék is villant valamit...:music:
    Csak ne utálnám a keresgetést ennyire:wuerg:

bindi5454, nyuszi63, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia Genka53!
    Nagyon szuper a táblázatod és nagyon rendes vagy, hogy megosztod velünk.
    Ez a rész az, amit nagyjából eddig is tudtam. Én nem használok komfortot, csak nagyon ritkán. Azt nem tudom, hogy egy 100%-os terménybónusz a szerencsekerékről mennyit tesz hozzá az itt leírtakhoz.

bindi5454, genka53, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszi!
    Nem vagy egyedül én is hasonlóan gondolom :D
    Szia!
    Négyen vagytok/vagyunk, ha igaz, de nem szoktam kizárni senkit, így lehet, hogy sokkal többen :) esetleg kevesebben, mert számolni sem számoltam a véleményeket :D

Melan, -W-595-, SzilvaG és 7 más kedveli ezt.
  19. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Haladó

ahogy már más is írta, ez már tényleg hajsza
    nem az a baj, hogy vannak játékosok, akik "csütörtökönkezdődikazeventdeénmárszerdánkészvagyok" típusok, mert nyilván mindenki úgy csinálja, ahogy neki megfelel, ehhez senkinek semmi köze, hanem ott kezdődik a probléma, hogy a BP már szinte csak az ilyen játékosokra építi az eventeket - ebből pedig sajna előbb vagy utóbb az következik majd, hogy már nem mondhatják a "panaszkodóknak", hogy ez egy ingyenes játék, mert csak azok maradnak, akik hajlandók mindent beáldozni...és ez már így nem játék :(

szalk0716, -Angel74, Ribiszke és 11 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Minden duplán jön.Azaz a komfort éri meg.
    Én is csatlakozom a lelkes csapathoz bár a mini játék nem a kedvencem, de az ajándék rész és a szabad területek tetszik.;):p
    Azaz már 5 -en biztos vagyunk.:D:p

zoldert, Katka54, szekulagábor és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.