Visszajelzés A nagy hajsza 3. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Én annak örülök , hogy ti négyen/öten örültök . :p

tewo, Ribiszke, -kaktuszable- és 14 más kedveli ezt.
  2. zlev1

zlev1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Teljesen egyetértek bogisaci60 véleményével, hozzátéve, hogy bár messze nem játszom olyan régóta, mint ő, magam is a csendes olvasók közé tartozom. (Kivéve most.)
    Másfelől úgy látom, hogy ezek a változások, amelyek az utóbbi időben zajlottak az eventekben, kölcsönösen előnyösek a BP és számora. A BP nyilván elemzi az eventeket, mennyien vesznek részt, mennyit áldoznak rá közvetlenül kosarak vásárlásával és közvetve korábban vásárolt erőforrások elégetésével (pl. Jack) stb. Feltehetőleg az elemzések eredménye szabja meg a változások irányát, azaz ez a jó irány.
    És én is jól jártam, mert kezdem megszokni, hogy egyre több eventet engedjek el, így kevesebb időm megy el a játékra, és nem is költök annyit.
    Viszont komótosan játszom, termelgetek, aratok, ha van időm, és ha egy-egy event egyszerűbben teljesíthetőnek látszik, nekiállok. Egyelőre ez így szórakoztató számomra. Nem annyira izgalmas (kicsit unalmasabb), így a játékot is könnyebb lesz elengedni majd, ha eljön az ideje, de nincs benne küzdés sem. (Arra ott a VV :oops:)
    Persze, ha szavazni kellene, arra tenném a voksom, hogy ez nem jó irány, mert tudom, hogy ha így marad, akkor nemsokára meg fogom unni és abbahagyom.
    Gondoltam, megosztom ezt veletek, mert egyszer nekem is le "kellett" írnom. :)
    Sok sikert a lelkeseknek és a küzdőknek!

k.micky, Petike824, szalk0716 és 39 más kedveli ezt.
  3. iboly70

iboly70 Járnitanuló

teljes mértékben egyetértek veled kedves Lúdanyó :( az biztos hogy kihagyom mindkettőt ...ez az első event amit kihagyok inkább beindul a pajtatöltögetés ezerrel ...aki csinálja sok sikert és kitartást ehhez a hajszához :)

inanna11, alpha58, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia másik szomszikám:)
    Félreértés ne essék én sem örülök ennek az eventnek, nekem is hűha event. Nem szeretem a tárgykeresős játékokat alapból. Viszont van ami tetszik és az pont az, hogy kihívás elé állít, hogy meg tudom-e csinálni azokkal a képességekkel amikkel a farmom rendelkezik. Számolni nem számoltam, tervem nincsen. Csinálom azt és úgy ahogy máskor is szoktam. Meglátom, hogy tudom-e teljesíteni vagy sem.. majd kiderül :D
    2014-2015. környékén minden eventet egy területen csináltam, mert fákkal haladtam és mindegyiknek a végére értem sikerrel. Akkor ugyan kevesebb növény kellett, de nem is voltak olyan eszközök/képességek nálam sem elérhetőek amik most vannak.
    PS: dátumot módosítottam, mert elszámoltam magam egy kicsit.

Utoljára szerkesztett: 10.7.19
    Ribiszke, Melan, szekulagábor és 6 más kedveli ezt.
  5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia kedves bogisaci60!
    Tokeletesen es teljesen egyetertek minden szavaddal, mondatoddal.
    Koszonom , hogy leirtad ! Roviden es tomoren ennyi ! :inlove:

mzsuzsa0406, Imi*, maszilva és 20 más kedveli ezt.
  6. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok.

Vaciláltam egy darabig, de aztán úgy döntöttem mégis nekiesek. Legfeljebb menetközben abbahagyom. A kereső segédprogram óriási segítség lehet.

A nyugágyat még nem nyitottam ki, de éjfél előtt kell kinyitnom - vagy a nyugágyat, vagy a bukszámat. Igaz, így csak 10 órát tudok a 24 órából hasznosítani, de az is több a semminél.

Kedvező dolgokat olvastam a komfort talajról az itteni hozzászólásokban. Eddig nem használtam és most bajban vagyok.

RACS, víz, (trágya?) kk esetén mennyi a hozam és az érési idő és ez változik-e a zöld csepp használatával? Hogyan lesz 40 db/aratás

Köszönöm.

Melan, inanna11, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  7. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Haladó

annyira pontosan fogalmaztad meg szerintem sokunk véleményét - én sem írok gyakran, csináltam amíg valóban játék volt, lassan varázsát veszti - hajtunk a való életben eleget, hagyjuk meg ezt azoknak, akik még éreznek kihívást benne :) (és most én is visszamegyek a csigaházamba)

8. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Köszönöm a választ.
    Én nem csatlakozom a lelkes csapathoz.

Ribiszke, inanna11 és bindi5454 kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia ! A növénybevételi bónusz esetebén amit "Leho" írt, vagy 100% termésbónusznál kk- val "Raccsal". Zöld cseppel , vízzel trágyával az komforton az érés idő 3,36 ( fehér ártatlansággal és karácsonyi sütivel) , ami megegyezik a normál érésidővel vízzel trágyával az 5h gaz esetében.o_O;):p.A hozam ugye 5 ször 3+2 ( racs) szór 2 + 6 a kk-val. Azaz 15+2=17 szer 2 =34+6 =40;):pJavítva 38 a" racs "nem duplázódik.
    Köszönöm a választ.
    Én nem csatlakozom a lelkes csapathoz.
    Szia ! Azért néhány dolgot szerintem érdemes végiggondolni. ' ilyen fajtájú eventnél voltak sokkal rosszabb számok is ha a full a cél.o_OAzáltal hogy 1 területen kell gazt termelni, nagyon sok minden belefér mellette.
    Valamint 12 nap van. Jók a jutalmak.
    Persze ki lehet hagyni,de szerintem nem olyan vészes ez, mintha 108000 e-gaz kellene 3 területről.:D

Melan, szekulagábor, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Szombaton elmentünk a Balatonra sajnos ma már haza kellett jönnünk a rossz idő miatt, és most rászántam az időmet hogy elolvassam a hozzászólásokat és az event ismertetőt.
    Szerintem már agyament amit a bp. művel, tényleg csak azokra a játékosokra gondolnak akik nagyon sok időt tudnak a farmon tölteni, vagy pénzt tudnak áldozni a játékra, a felhő gagyi az ajándékoktól sem dobtam hátast. Ha belépek a farmra állandóan, mint pl. most is amikor megnyitottam Kedves Erika egy különleges ajánlat, stb. stb.
    Összefoglalva szombat óta nem jártam itt egyik eventet sem tudtam befejezni, viszont nagyon élveztem a farm nélküli életet, egész nap foglalkozhattam én is az unokámmal, vasárnap, tegnap és ma még fürödni is tudtunk a Balatonban.
    Ezért úgy döntöttem hogy jön az event nélküli időszak, termelgetek de sokkal kevesebb időt fogok tölteni itt, ha esetleg jön egy-egy event amit érdemes megcsinálni akkor nekiállok. Egy időben elég sokat költöttem a farmra de most már nem. Úgy látszik a bp-nek még így is megéri ha sok játékos visszafogja magát.;)

mzsuzsa0406, Kuzdern, Ribiszke és 14 más kedveli ezt.
  11. Voom

Voom Járnitanuló

Sajnos igazatok van, én 2-3 hónapja minden motivációt elvesztettem a játékban. Jó, ha kétnaponta megnézem, akkor is csak azért mert sajnálom az eddig rááldozott időmet. Nem is tudom, mikor csináltam meg utoljára eventet, munka mellett nagyon nehéz, inkább hozzá sem fogok. Kár....

k.micky, -kaktuszable-, nagyjuli és 10 más kedveli ezt.
  12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen.

bindi5454, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A komfort talajra 3 magot kell szórni, és 15 aratható, vagyis 12 a hozama. A Kacsakata +6 termést ad komforton. A RACS ugyanúgy +2-t, mint bármely normál talajon. A 100% bónusz viszont csak az alapra hat, a RACS hatását nem duplázza!
    Így 3 magot ültetünk, és 15+15+2+6=38-at aratunk. A hozam tehát 35; bónusz nélkül 20.
    Egy területre 44 fér el, mellé 26 db 1x1. Egyszerre érnek, ha a komfortot szupertrágyázzuk, karácsonyi süti és fehér ártatlanság hatása mellett. A víz és a trágya ezt nem befolyásolja, ha egyszerre kapják.

almáspite48, szalk0716, Kuzdern és 20 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mondjam azt, hogy minden az előzetes elképzelések szerint történik a csevegőben?
    Senkit nem szeretnék megbántani ezzel. Csupán azt jelzem, hogy számítottunk ezekre az írásokra.

Igen, mi is tudjuk és mindig jelezzük azt, hogy SOK.
    Amikor azt írjátok, hogy "kérjük a moderátorokat, hogy továbbítsák az írásunkat", nyitott kapukat döngettek. Hétről hétre megtesszük. A mi kezünk eddig ér el. Vannak dolgok, amikre hatással tudunk lenni, vannak dolgok, amikre nem.

A csevegőnyitóban ezért írtam, hogy mérjétek fel a lehetőségeiteket, a nyereményeket és döntsetek!
    Azt azonban nagyon kérem, hogy a másik táborba tartozó játékosról ne mondjatok SEMMIFÉLE véleményt! Se a lelkes, se a szomorú/dühös csapat ne minősítse a másikat! Hiszen senkinek nem lesz attól jobb, ha a másikra fújjol.
    Mindkét vélemény elfér itt a csevegőben. Csak ne essetek egymásnak! Semmilyen formában.

Van még valami, amire nyomatékosan felhívom a figyelmeteket: a BP üzletpolitikájának bírálata nem tartozik a csevegő témájához. Elsősorban azért, mert nagyon komolyan vét a fórum szabályzata ellen, ha valaki negatívan minősíti a céget. Tegye azt bármennyire becsomagolva, költői cirádákkal, vagy idézőjelben.
    Tudomásul kell venni, hogy ez egy profit orientált cég, nem pedig jótékonysági intézmény. Ha nem lenne bevétel, nem lenne játék. Ez ennyire egyszerű. Ez nem vitatéma és főleg nem csevegő téma. (Édesanyám szokta mondani, hogy "Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen".)
    Hogy ki mennyit engedhet meg magának és ehhez hogy viszonyul az akció áradat, az nem tartozik a fórumra. Sok játékos "sportot űz" abból, hogy ingyen próbálja kihozni a legtöbbet a játékból. Érdemes az ő szavukra odafigyelni annak, aki nem, vagy csak keveset költ a játékra. (A "sportot űz" megfogalmazásom abszolút pozitív értelmű.)

Továbbra is számíthattok a magyar modi team-re abban, hogy a játékosok véleményét a lehető legtöbb csatornán továbbítja a központba. Amennyire a lehetőségeink engedik, harcolunk a játékosok érdekeiért és a játék "öröméért".

Ez az event olyan, amilyen. Ebből következően a csevegő is olyan, amilyen. Megosztó és megosztott.
    Hosszú event elé nézünk. Tegyünk meg mindent azért, hogy ez a 12 nap ne szenvedés legyen. Sem a játékban, sem a csevegőben.

15. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Nagyon köszönöm az értelmes, kimerítő választ. A hozam ugyan nem duplája, de 75%-al több. Egy szupertrágya és egy KK szupertrágya hozzáadásával, ez szorozva a területek számával.
    Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, megéri-e, vagy nem.

16. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

A baj az, hogy - minden eddigi "kifogással" egyetértve - mindezek tetejébe pont nyárra hozzák ezeket az egymásra épülő cuccokat. Az ember elmegy nyaralni, és szinte egyszerre több eventet is bukik. Persze, nem bukik, mert valamennyit lehet horgászni csak az egyik vagy csak a másik eventben szerzett csalival is, de mondjuk (nem számoltam utána) huszonötöt pecázni a lehetséges nyolcvanból mégsem az igazi.
    Azzal "vigasztalok" mindenkit, hogy semmi igazán pótolhatatlant nem adnak az eventek, tehát bátran menjetek nyaralni, pihenni!!
    Persze, egyáltalán játszani sem kötelező... :(

Petike824, Ribiszke, missuzy_53 és 5 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia Igen a"Racsot" nem duplázza.:oops:Köszi elrontottam a példát. Mindenesetre zöld csepp spórolásra a legjobb , 100% bónusz mellet, valamint mindenképpen jobb 35 nettó hozam mint 20 /1 szer 1-el szemben/;):pPersze 3. 36 h idő alatt , sz-trágyázva 3 kör is lehozható azaz nettó 60 de az 44 sz-trágyával szemben,606 -ba kerül.:eek:;)xD

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Azért arra figyelj, hogy nem szerdáig tart, hanem keddig. 1 nappal rövidebb lesz a szokásosnál.

Meg arra is, hogy azért olyan sok szabad terület nem lesz. A szédültön a röpit kell siettetni, a bahára meg jön a hétvégi event pénteken. Marad a tisztás trágyának.

Azért annyira nem lesz ez legényes. :D

Csoda lesz, ha nem lesz valami gikszer, hisz halászni is kell. Nem csodálkoznék, ha összeomlana a rendszer, ha csak rövid időre is.

19. DevilMókus

Szia! Igen tudom , de én jövő hét szerdával/ 07,17/ tervezek azaz 5 -6 nappal;)xDA trágya nem gond, nekem mindig van. a trágyás ládákat félreteszem eventre, 10 ajánlatom van kint max áron event-kezdésre.o_O És a Zuhatag még szabad lesz talán..Valamint komforton nem eszik sokat, ha gyorsítok zöld-cseppel 1 szer 1-en akkor nem is használom mert pár perc mindegy..:music:

Kuzdern és Melan kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Sanyat! :)
    Most értem vissza, mert közben megyek körbe sorban a három farmon, aratok, átrendezem és teszem őket el event-váróba, a Bahát is átszerveztem, de olvasom, hogy Toma is már írt ez ügyben. :)
    A lényeg az, hogy a bónuszok növelő hatása
    mindig az alapra rakódik rá, így egy 100%-os bónusznál az alap duplázódik.
    Akinek van elégséges saját gyártású szuper trágyája, meg még esetleg pörget is hozzá a keréken bónuszt, akkor mindenképp megéri a komfort talajt alkalmazni - szerintem.

Kuzdern, nyuszi63, zoldert és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.