Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Kedves Wolf[Black]!

A #3 hozzászólásod után csak annyit tudtam mondani, hogy: "Uááááááááááúúúúúúúúú!"
    Nagyon menő lett, csatlakozva a többiekhez, én is köszönöm szépen Neked! :inlove:

Az első játékomat kicsit elbénáztam, szóval megyek még memorizálni. :)

MamaMeseKertje, Atali, ildics1981 és 9 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Vegre lehet valamit olvasni toled is aminek orulsz:D Szerencses voltal, siman kesz leszel, csak ugyesen a mini jatekokkal.

Nyilvan az csak a veletlen volt, de azert jol esett:music: Osszessegeben olyan 130-140 korul porgethettem el party-t, abbol esett ki az 1 db 200%, es 2 db 100%. Hogy ez mennyire szerencses vagy sem, nem tudom, van akinek jobban sikerult, van akinek kevesbe, nekem megfelelo volt, mert korulbelul ennyit szantam az eventre porgetesbol, a pajtas bonuszokbol, es szupertragyabol, szoval elegedett vagyok maximalisan:)

ursa11, HéricsBáró, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  3. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem 60 pöriből 1 db 6 órás plusz 1 növényt adott a mini játékba béna vagyok hát küzdök majd csak lesz valahogy

bendi1121, -Fülemüle-70, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Random adja nagyon sajnos, ha jol emlekszem az elso 80-90 party pori nekem sem adott semmit, meg talan +1 novenyt sem:sleepy:

Aztan a vegen a kovetkezo 40-50 hozta a bonuszokat, egyszeruen igy dolgozik a veletlen generator. Ha van meg porid erdemes lehet probalkozni es nem feladni. Amikor jon neha egy ilyen event, akkor en elore eldontom kb mennyit szanok ra a porikbol, most ennyit gondoltam, ugyhogy nem adtam fel, csak porgettem tovabb, vegul csak osszejott.

HéricsBáró, Gigus-1, csopke1 és 9 más kedveli ezt.
  5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok!Én is pörgettem egy keveset! Lett egy 200 % 12 órára, és egy 100 % 6-órás! Ha a csatni helyébe beteszek egy 200 %-os teljes bónuszt az a gyémánt rekeszbe a 4 helyett 6 db-ot ad? Már tisztára megkeveredtem!

Melan, Kuzdern, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Lényegében igen.;)xD
    51 játék lekeverve.8)
    Váltottam komfortra 3,09 érésidő , este még 2 aratás majd belefér még.o_O
    Jelenleg 75 db jön a komfortról azaz 3300 /aratás azaz még 40 játékot le tudok hozni ma a kis területek együtt.:music:
    Biztonsági ráhagyással 210 játékot tervezek.:music:
    Holnap még 80 lesz ,maradék 40 meg majd péntek szombat.:music:
    Vasárnapra legkésőbb kész leszek biztosan.:)

Utoljára szerkesztett: 27.5.20
    Melan, Lenczy, Gigus-1 és 8 más kedveli ezt.
  7. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Köszi, de nekem több mint 200 party pöriből sem jön össze a bónusz a több terményre van szász százalékos bónuszom, de mivel dolgozom nem tudom teljes mértékben használni jön a hétvége pünkösd akkor talán érdemes lesz.

Melan, Kuzdern, marcsi152 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Hol éri meg szupertragyat hasznalni? 1*1 ben vagy 2*2 ben?
    Koszi

9. gkittus

gkittus Törzsjátékos

A puding próbája.....
    A sok segítség alapján kalkuláltam, de nem láttam, figyeltem arra, hogy a teljesbevételi a csatnival csak akkor mehet együtt, ha van két gyémánt rekeszem. De nincs:( Nem tudom, a többségnek van-e? Sztem erre fel kéne jobban hívni az ilyen nem profi játékosok figyelmét, mint én, mert nem evidens a két gyémánt. Minden segítséget, számolást köszönök, csak azért írtam, hátha más is belepottyan ebbe:) Szerencsésen én is pörgettem 1-1 db 200% és 100 % terménybónuszt! További jó játékot!

Melan, Ribiszke és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

En 7 jatekot lejatszottam minimum 120 pontom volt maximum 135. Szerintem menni fog, mostmar csak noveny es felropi legyen mert a jatek megy. :)) Sok sikert mindenkinek!

Melan, lukimi és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Felhősor aktiválva.

maszilva, soresne, vihence és 35 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az attól függ.
    Ha vannak +1 bónuszaid, akkor 1x1-ben.
    Ha nincsenek, akkor véleményes a dolog. 2x2-ben takarékosabb, vagyis egy szupertrágyáért több növényt kapsz, viszont csak 44 fér ki egy területre, tehát jóval lassabb is; pl. egy bónusz hatóidejét kevésbé tudod kihasználni.

czcsgyöngy, marcsi152, Melan és 7 más kedveli ezt.
  13. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. Csilla3363

Csilla3363 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyon-nagyon sok hasznos tanácsot olvastam most el köszönet érte! Azt hiszem, most itt a pörgetések ideje, viszont az idő sok esetben elég kevés. Valamikor az egyik fórumon olvastam egy jó ötletet a szabad pörgetések gyorsítására. Sajnos nem emlékszem annak a nevére, aki közzétette, de ezer hála és köszönet neki! Én most itt leírnám Nektek is, hátha még valaki nem találkozott ezzel a módszerrel. Tehát: váza ikon - elhasználódó - szabad pörgetés - használom - pörgetés a nyíllal - ESC billentyű - aztán újra használom - pörgetés - ESC és így tovább. A kerekkerék láda sok party pörgetést tartalmaz, de dupla annyi szabad pörgetést! Úgyhogy pörgetésre fel!! Sok kipörgetett bónuszt kívánok!!!

15. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretnék segítséget kérni. Hogy tudom használni a tárgy kereső programot játék közben? Köszönöm szépen!

16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Megnyitod egy új lapon, és gyorsan kattintasz a kettő lapfül között. Vagy két ablakba, egymás mellé rakod a játékot. :)

CsakJucinak12, marcsi152, orfisxo és 6 más kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Gratulálok:)
    Felhő után már csak pár lépés és meg is van a Farmarany fa :)

Imi*, marcsi152, Melan és 5 más kedveli ezt.
  18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Sajna a kerék nem volt valami kegyes,kicsit több bonuszra számítottam,de így sincs okom panaszra,rengeteg magas szintű állat érkezett,meg jött pár bonusz is,kb fele nővény van meg talán estére meglesz hatvanezer db,az,hogy az a rengeteg játék mikor lesz lejátszva,fogalmam sincs.

19. Szama

Szama Fórum veteránja

Gratulálok! Nagyon megy ez neked!
    Köszönöm szépen a képeket, épp memorizálom őket. Lehet hogy nem várok a helyszín váltásra, mert ahogy elnézem a jelenlegi 3 pont ment legutóbb is, így hátha sikerül max pontszámmal megcsinálni őket. Azért kis farmokon begyakorlom őket.
    Még egyszer nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!

Melan, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  20. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Csak egy dolgot tudok erre mondani! Gratu, gratu gratu, csupa nagybetűvel!!!!!!

Melan, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.