Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Lizám!
    Hivatalos infót nem mondhatok, de igazából nem is tudnék mit mondani. :( Remélem, ebből érted a lényeget.
    Bízom benne, hogy az itt lévő játékosok minden más ötlettel segítenek majd neked (is).
    Szupertrágyával csak gyorsítani tudod a növényt. Ha ez nincs, akkor meg kell próbálnod a mennyiségét növelni. Ahhoz Jack, KK, pörgetések és elfekvőben lévő bónuszok segítenek hozzá. Nézz körül a polcodon, van-e bármi olyan bónuszod, ami a növényekre hat, van-e bontatlan bónuszládád stb.
    A leltárral gyere ide és (ahogy látom) a "nagytaktikusok" folyamatos ügyeletet tartanak a csevegőben és biztosan neked is segítenek a tanácsaikkal.
    Régi játékosként és fórumozóként tudod, hogy akkor tudnak a fórumon hatékonyan segíteni neked, ha viszonylag pontosan megosztod a lehetőségeidet.
    Nagyon drukkolok neked és ahogy téged (régről) ismerlek, számodra nincs lehetetlen, ha lelkesedsz valamiért. :inlove::)

2. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

SZiasztok,elmondanatok,hogy lehet a max 135 pontot megszerezni? Akar milyen gyors is vagyok a 105 a max.

Kuzdern és drunyi kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Az idő alapú tárgykeresésben sok gyakorlással megy a 135. (Máshol nem lehet ennyit összeszedni.) Nekem (szinte) kivétel nélkül sikerül.
    A gyakorláshoz Wolf "háttéranyaga" nagyon nagy segítség. Célszerű használni.
    Türelem és kitartás! Ne add fel!

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33-, Gio és 8 más kedveli ezt.
  4. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Ajjaj.
    van 48 lejátszott játékom, és még 15 vár a játékra. 4731 növényem, 4431 pontom. 1040 szupertrágyám. mindent kibontottam van fára ólra terményesre ható bónuszom, de persze növényre ható az nincs. Felröppenőm kevés van, viszont tudok nullpercezni. Kacsakatám már csak pár darab, farmaranyból 63. A farmpengősből még száz szupitrágyára való van. A szezonból még egy egyórás +1-et ki tudok venni remélem és a 68. játék bónusza még segíthet. Mondhatnám innen szép nyerni. Meglátásom szerint csak a szupertrágya segít, de bármilyen ötletet szívesen fogadok.

GA-BI-O-Farm, Melan, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  5. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

A 0 percezest csak most tanulom,de sikerult letornaznom a szegfut 43 percre. Valahol olvastam,hogy az 1x1 en kesz pazarlas,a nagyok ,hogy csinaljak ezt? :) persze az en szupikeszletem is kezd nagyon fogyni :(

Kuzdern kedveli ezt.
  6. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ma reggel duplán örülhettem az eventben, megszereztem az xl-es turbó mamutfát :inlove: és átléptem a (számomra) bűvös 20000 pontos határt xD

Egész este hajdinát nemesítettem, de az utsó két bónusz csak nem akart összejönni, hiába váltogattam a különböző méretü cserepek között. Ma reggel olvastam Melan hozzászólásában azt a tippet, hogy néha váltsunk más növényre is, így tettem, majd visszatérve a hajdinához a harmadik kör után összesen kb 51000 növény felhasználása után megadta a hőn áhított 25 %-os szupertrágya imádat bónuszt :inlove::inlove::inlove:xDxDxD (és nem is ez volt az utolsó a sorban, a 8. bónusz még nincs meg, de azt hiszem, azt most hagyom egy időre)
    Persze használni még nem tudom, mert hiába lesz újra használható egy óra múlva a szülinapi felhősorom, az egyik arany rekeszben 100%-os növénybevételi bónuszom van még 36 óráig, s azt kár lenne kivenni, ezáltal veszni hagyni. Ja és persze van más lehetőségem is a nullázásra, mert a krókuszt így is tudom használni :)

GA-BI-O-Farm, Melan, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  7. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Nem, amikor te akarod.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  8. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Lehet-e tudni hogyan következnek a helyszínek egymás után?
    Vannak kedvenceim és inkább ott keresgélnék.

drunyi kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha szupertrágyával szeretnél felröpit gyártani, akkor lehetőleg egy szupertrágyáért egy felröpit kellene kapni (többet sajnos nem lehet). Minél nagyobb földön ültetsz, annál nagyobb a felröpi esélye, mégpedig nagyjából arányosan; azaz egy 2x2-es földről négyszeres eséllyel kaphatsz röpit az 1x1-hez képest. Ugyanakkor a 2x2-ből csak 44 fér ki egy területre, vagyis a 43 perc alatt legfeljebb 44 felröpit kaphatsz 44 szupertrágyáért. 1x1-en 202-t ki tudsz tenni, 202 szupertrágyát eszik, de 43-nál több felröpit kaphatsz. Sok Pannival megérheti, és ha szorít az idő, akkor kényszerből használható; de a szegfűvel Pannik nélkül akkor is inkább 1x2-t javasolnék.
    Szia!
    Ma kettőkor kiderült az utolsó helyszín, ami holnap 2-kor belép a játékba. Utána még az Ajtók temploma, és az Ingrid hosszúháza jönnek vissza.
    Tehát:
    szombat 14 órától: Farm, Kanduriana széfje, Pajta
    vasárnap 14 órától: Kanduriana széfje, Pajta, Grillmuri
    hétfő 14 órától: Pajta, Grillmuri, Ajtók temploma
    kedd 14-től: Grillmuri, Ajtók temploma, Ingrid hosszúháza
    szerda 14 órakor ér véget az event.

Utoljára szerkesztett: 30.5.20
    marcsi152, GA-BI-O-Farm, Gio és 8 más kedveli ezt.
  10. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Uhhhhh nagyon koszonom,elvesztegettem sokmint eddig,a 90 masodperces jatekkal mar boven 120 pont felettieket jatszom.86t jatszottam tegnap a 10 targykeresovel es 95 pontokat kaptam.Koszonom

Gio, Melan, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  11. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!
    Sikerült megszerezni mind a két fát...Nem gondoltam volna ..soha nem játszottam a 90 másodperces játékkal!....Kifolyt a szemem..de megérte!...A taktikai tanácsokat és képeket köszönöm!....Eredményes játékot mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, drunyi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  12. Norella404

Norella404 Törekvő

Ez engem is nagyon érdekelne.. ;)

13. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

Szeretnék kérni egy kis segítséget. Még 16 ezer porzóst kellene letermelnem az első Fa fáig. Most megy a csat és +1 még 5,30 óra.
    Amim van KK 490, sztrágya 1800, +3 és egy 24 órás teljes beviteli 24 órás. Melyikkel járok jobban az 1x1 (csatni és +3) vagy komfort teljesbeviteli , +3 és KK.

Köszönöm

14. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia :)
    Ha bemész a játékfelületére ott lehet látni hogy ma Ella hálószobája eltűnik és a helyére a Pajta kerül.

GA-BI-O-Farm, Imi* és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ezt a játékot nem a 70 éveseknek találták ki.Az átlagom kb. 80-85. számolgatok, számolgatok, még kb. 20000 növényt kellene letermelnem. hogy az első aranyfához elérjek, a második csak álom. Jelenlegi állásom 8645 pontom van és 100 játékom volt, 96 lejátszásra vár. Ha pl. 80 átlagom lesz, kb. van reményem arra, hogy az első aranyfáig eljutok, mennyi növényt kellene még letermelnem, arról álmodni sem merek, hogy a végéig eljussak. A KK-t elfogyott, szupertrágyám még kb. 3000van. Köszönöm ha valaki ha irásban is de segítséget nyújt.​

16. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Köszi a választ. Kedvenceim közé tartozik a konyha, sziget és a háló. A többi nem annyira jó, némelyiknél elég sötét az egész kép. Talán 1 farmarany fáig eljutok, jelenleg 71 malomtermékem van.

Gio, -BombadilToma- és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  17. LévaiLívia76

LévaiLívia76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekünk úgy sikerül max pontosra a tárgykereső játék, hogy a párommal (aki szintén farmozik) együtt csináljuk. Egyikőnk nézi a jobb oldali 2 szót, és klikkel. A másik nézi a bal oldali 2 szót, és rámutat a képen, meg is nevezve a tárgyat. Kb. felváltva kell/lehet klikkelni saját találatra és a mutatottra. Így kevésbé fárasztó agyilag, mint ha egyedül csinálnám. :) Amúgy még rengeteg növény és felröppenő, talán a végére érünk :) Sok sikert mindenkinek!

Melan, -Fülemüle-70 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Norella404

Norella404 Törekvő

Ezt eddig értem, /mondjuk pontosan a hálószoba volt a kedvencem/ csak azt nem tudom, hogy miért tűnik el?..pont mire jól begyakoroltam.. Ezek a csajos tárgyak már a végére a 90 másodperccel egész jól mentek, 125 pont átlagban..addig meg szenvedtem 80-95 között.. Remélem még visszatér a kis drága Ella ! :inlove::inlove::inlove:;)

19. Nekem nagyon nem jön a korom. Próbálkoztam szinte mindennel.
    Most a gyékény van soron .
    Valakinek van jó ötlete.
    Mos 2000 koromnál tartok hiányzik még 5000.

20. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Fogalmam sincs meddig jutok...de nagyon drága egy event...:sleepy:

-Fülemüle-70 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.