Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Beus85

Beus85 Aktív író

Köszönöm a sok segítséget kár hogy nem előbb kértem a felröppenőkre. 159 lejátszott játéknál vagyok, és 16.540 pontom van, illetve majdnem 16ezer növényem még vár hogy bekeverjem, de még ahogy nézem kell hogy termeljek mert nem lesz elég a 2 FA fához. Ma 4szer arattam, és még 2 aratás belefér a mai napba ami ha jól számolom még 22-23 játékra elég. Még azt nem tudom mit ültessek éjszakára, az utolsó aratásom olyan fél 11-re fog esni, és reggel 6 körül kelek. Holnap szeretnék pontosan aratni és amennyit csak tudok reggel 6tól este 10-ig. Aztán még kell valamennyi event növény is mert a 2. fához nem lesz elég ahogy számolgattam.
    2016 ősze óta játszom, és bevallom még nem igaz használtam alkimista termékeket eddig csak gyűjtöttem őket a pajtában, de most jól jött :) illetve örülök, hogy annak idején kicsit a nemesítéssel is foglalkoztam mert ez most a szegfű esetében sokat segít mégha nincs is meg a szupertrágya imádat, de most épp arra hajtok :) mivel közben újra nekiálltam nemesíteni is. Köszönöm hogy ezt is megtanulhattam hogy hogyan is működik, mert eddig nem értettem sok mindent. Igaz pár éve nagyjából minden eventet megcsinálok, jó az ilyen pont gyűjtőseket nem végig, de szépen haladok és ezt nektek köszönhetem. :) :)

csio70, vihence, Gio és 12 más kedveli ezt.
  2. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szia a kamra polcán nem lapul ilyened?:

vagy ilyen?

esetleg a kék váza alatt pár bónuszláda, amiből ilyet is lehetne szerencsés esetben kapni?

3. -Csöpike-

-Csöpike- Utánpótlás-írogató

Szia!

Mindkét variánsba igazad volt, át is álltam egyből az 1x2 ültetésre. Igazad van sajnos a sok év kihagyás miatt, felhőszegény vagyok, nem is merem ide kiírni, hogy mennyi van, na jó csak 32db felhősorom van sajnos. :sleepy:

Köszönöm a válaszod. :)

Szia!

Az 11 FA-fa kb 1000 titok fából jött össze anno, van több kis farmom is, azokon a szintlépésből össze jött FA-ból vettem 5-7 fát, és 3om kis farmon is lapul 1-1db FA-fa amik ott porosodnak. Tehát szerencsével is lehetett szert tenni rájuk.
    Nem voltam Top 10-es már majdnem oda értem, látom az akkori első Rudolfbeer, vagy Mariette, már nincs ott köztük. Igen jó volt az event tali, ottalvós 2 napos. :inlove: Most fordult a kocka én tanulok Tőletek. ;)

Szia!

Ezek szerint a régi brigád már el párolgott, sajnálom, igaz én is félre tettem a játékot jó pát évre, de most itt volnék. 8)
    Szia!

Azzal, hogy én leírtam miként próbálok röpit szerezni 0-ázás lehetőség hiánya miatt, és úgy érzed segítettem valamit, ennek örülök. :)
    Köszönöm a drukkot, szerintem holnap estére meg leszek vele. ;)
    sokat felejtettem, de itt szívom magamba a sok infót, köszönöm még1x mindenkinek a leírt okosságokat. :)

Utoljára szerkesztett: 1.6.20
    csio70, vihence, mya100 és 15 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Növényre ható sajnos nincs!

Kuzdern, -Fülemüle-70 és DevilMókus kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Sosem szoktam ilyen gyorsan kész lenni az eventekkel, de mivel nagyon régóta szerettem volna Farmaranyfát, most belehúztam.

Elpörgettem két nap alatt 900 partypörit, volt 4000 szupertrágyám, volt 2000 szupertápom, mert szinte amikor csak lehet azt kavarok. Ezeket összespóroltam, nem vásároltam. A partypörikből sikerült bónuszokat is aktiválni, így mondhatni három nap alatt a komfortban kényelmesen meglett a gaz, mellette nulláztam még hajdinával a nublonoknál, ott is kiszedtem amennyit csak lehetett. Kész lettem a levesmesterrel is. Így maradt is szupitáp, és szupitrágya, bár utóbbit vásároltam is akciósan, mert most nem tudok mamutozni.

Viszont a tárgykeresés... ez egy katasztrófa seggelős event…
    Ugye a 1,5 éves kisfiam mellett felejtős, hogy napközben csináljam, mert ha felugrálok a géptől, letelik az idő, és pocsékba ment az egész... Így jobb híján, éjjel, amikor már mindenki aludt, csendes magányomban gubbasztottam a napi háztartási és rendes mezőgazdasági (szénáztunk az eső elől) munka után, és lejátszogattam a lekevert malomtermékeket.

Persze így minden nap volt egy új helyszín, de szerencsére 3-4 játék, na meg előtte memorizáltam a csevegőbe feltett helyszínfeliratokat) sikerült javarészt 120-130-as ponszámokat csinálni. Amikor már nagyon megszoktam, bőven ment a 135-ös is.
    Így is 215 játék kellett hozzá, azt hittem már megőszülök.
    Tény és való, hogy nem adták olcsón, de az utóbbi idők egyik legmegérősebb (ha nem a legmegérősebb) eventje volt ez, mamutfa-fejlesztésekkel, farmaranyfával, meg a sok egyéb, számomra apróbb ajándékkal.

A Farmaranyfák mennek ki a főfarmra, amellé az adventi fa mellé, amit legkedvesebb szomszédomtól, plenterlajostól kaptam ajándékba meglepiként még akkor, amikor nem lehetett némi farmaranyért hozzájutni. Sosem szedem le, most sem szedtem le, pedig minden kocka számít ilyenkor. De úgy vagyok vele, hogy így minden nap emlékezem rá, habár ő sajnos már abbahagyta a játékot, de tudom, milyen jó cseréink, ajándékaink voltak egymásnak.

Hálával tartozom a rengeteg itteni segítségért, mindenkinek, aki számolt, aki hozta a híreket, a tippeket, hogy hogy érdemes, mire figyeljünk... Köszönöm mindenkinek (név nélkül, mert senkit nem bántanék meg azzal, hogy véletlenül kihagyom, vagy a sor végére kerülne), a TI érdemetek is, hogy sikerült ez az event!

Mindenkinek sok sikert, akinek még hátravan belőle, szurkolok, hogy meglegyen, ne adjátok fel.
    Üdv. Reni

csio70, vihence, Marika312 és 26 más kedveli ezt.
  6. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

:cry::cry::cry:

-Fülemüle-70, kovacstne és Kuzdern kedveli ezt.
  7. mini76mini

mini76mini Törekvő

Nekem is lehetetlen feladat.

kovacstne kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Jól van jól állunk. 7,5 h lesz este.:music:Mindenképpen 1*1 kell.o_OA szegfűnél jobb nem jut eszembe mert a liliom ugyan lejön de kevés lesz.:oops:Viszont 1 h-át várni kell csak 7 h felé tudunk aratni.:music:De 1,5 * több röpink lesz.
    A szokásos alkimisták , és az üvegház legyen feltöltve.o_OSzépen nő a pont átlag is.
    Jelenleg 94 játékra van növény.o_Oaz biztosan elég 1 fára. most csak röpizűnk.
    Ha nem félsz 1 kis kockázatól kicsit gyorsítani kéne a nemesítést a szegfűnél, hátha;)
    Ha a jelenlegi pont átlagot tartjuk 400 pont fog hiányozni a 2 fa fáig. az lehozható bármikor de lehet nem is kell.:music:
    Meglesz ez.;) Hajrá.:)
    Esetleg akinek van kapacitása küldhet 1 kis röpit.:)

Utoljára szerkesztett: 1.6.20
    vihence, marcsi152, sutimami57 és 9 más kedveli ezt.
  9. loczi9323

loczi9323 Utánpótlás-írogató

Gratulalok akinek sikerult ha meglehetne venni a fát inkabb megvennem en ertem hogy ebbol van bevetele a jeteknak de ha most betettek a fat akkor inkabb megvennem mert szamomra elrhetetlen es ugy gondolom iden mar nem lesz meg egy ilyen lehetoseg

nyuszi63 és gazdagnő kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Szia! a 90 mp-es játékkal sem tudod feljebb vinni a pontszámot?

11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !

Arra figyeljél, ha Pannikat kiteszel, törlésnél a FA fát is törlik a munkások

Gio, marcsi152, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  12. mini76mini

mini76mini Törekvő

Sziasztok. Nekem ezek az eventek sose sikerülnek, pedig termelem a gazt, amennyire tudom. A nublonosat nem vágom, olvasom, hogy 0-perceztek vele, de nem igazán értem. Azt sose csinálom, mert nem értem a lényegét. Örülök ha, ennek a feladatnak kb. a feléig eljutok. Ügyesek vagytok. Én elég régóta játszom már, igaz nem vásárolok semmit, de hozzátok képest sehol nem vagyok. Nincs sztrágyám meg mamutom is csak 2 db. Sok sikert annak aki csinálja.

csio70, Gio, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szerencsére mindent nem lehet megvenni pénzért, pl. azt az érzést sem, amikor a befektetett munkád, taktikád, nem alvásod éjjel és a csevegő folyamatos olvasása után megkapod az első FA fádat, és a másodiknál ez még fokozódik

csio70, vihence, Gio és 19 más kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Valahogy nem megy most ez nekem,azt hiszem nem vagyok elég gyors ehhez a játékhoz.:cry:

Gio, -Fülemüle-70, barbi021951 és 6 más kedveli ezt.
  15. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok,

GRATULA MINDENKINEK, AKÁRMEDDIG JUTOTT!!!

Az én mérlegem: -800m CSP, +25-30 teljesített gkör (főleg titkosak), legtöbb el se kezdve. (És még így is messze vagyok a Gazdakör királya címtől.)
    Sztrágyát, KKtrágyát, egyebeket nem számolom, de tuti 6e, illetve 4e kevesebb. :) :) Plusz, ami jött nyereményként, visszaforgattam. Sztápokat főleg 1sztápos tenyésztésnél, de aztán baby boom alatt is, meg még aztán is elhasználtam. Volt pár szép eredmény, de semmi kiemelkedő. Legtöbb t.állat ment a piacra. Farmpengőket szintén visszaforgattam, sztrágyát vettem, nem számoltam mennyit.
    Minijátékból még van kb 30-35, de az meglesz, egazból túlteljesítettem, felröpiből alul, idő van a végéig.
    Pörgetés, láda fogalmam sincs mennyi ment el, ekkora statisztikus nem vok, nem is érdekel jelen helyzetben. :)
    Ja, és a bónuszok, nekem max 17 volt 1x1-en, de abban van a +3as is. Volt 1 200% 24óra, 1 100% 12 óra, némi átfedésbe, ill. elhasználtam két Teljes bev. bónusz L-t, nekem most megérte.
    És igen, vettem sztrágyát még ma is, bocs, hogy megtehetem. :) Az én célom az volt, hogy minél tovább/lehetőleg végig jussak a mai ünnep alatt, holnaptól meló.
    Ha esetleg van további kérdés, állok rendelkezésre!

soresne, csio70, vihence és 22 más kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Köszönöm! Mivel még sosem volt Farmaranyfám, ez lett volna az utolsó, ami eszembe jut. Pannit elővigyázatosságból kézzel törlök akkor.

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt. :)
    Van akinek drága lesz grammja, van akinek olcsó. ;)
    Szia. Miért nem rakod a Kergébe? Ott is szépen fejlődik, nem foglal termőföldet és nem kell a Pannikkal bajlódni.

csio70, Gio, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  18. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Kedves sütimami!Hogy jó gazda vagyok-e azt nem tudom,de a 228 szintet taposom,de már nem akkora elánnal,mint régen,amióta az új szintlépések vannak alább hagyott a lendület.Valahogy hiányzik a sikerélmény vagy lehet az a baj,hogy ritkán jön!
    Neked is kívánok minden jót,eredményeket a farméletben!

csio70, csopke1, Gio és 13 más kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nagy élvezettel olvasom a beszámolókat a fórumon. És titokban egy kicsit - igazán csak egy nagyon picit - irigykedem.
    Én több éves (többé-kevésbé) tudatos farmozás eredményeképpen két nap alatt letudtam az eventet. Minden erőforrásom és felkészültségem megvolt hozzá, nem volt kérdéses, hogy sikerül-e; legfeljebb az, mennyi idő kell hozzá, mennyire lesz hozzám kegyes a kerék. Persze örültem a nyereményeknek, felszabadító érzés volt a végére jutni, mert a nublonokat is belevéve kemény négy napon voltam túl. De az egész kiszámítható volt, csak learattam a hosszú évek alatt befektetett "munka" gyümölcsét.
    De sokan nem lehettek biztosak a sikerben. Meg kellett küzdeni érte, össze kellett kaparni az erőforrásokat, új dolgokat kellett nagy hirtelen megtanulni és alkalmazni, gazdaköriket kellett gyorsan kivégezni, rekordidő alatt nemesíteni, küzdeni a felröpikért, stb. Ilyen hét után megkaparintani ezt a fát, vagy mindkettőt, több lehet puszta örömnél. Ezt az euforikus érzést, ami kisüt a hsz-okból, na ezt irigylem Tőletek egy icipicit. Le a kalappal mindenki előtt, aki küzdött, nem adta fel, hanem bebizonyította magának, hogy meg tudja csinálni. Szívből gratulálok mindenkinek! Azoknak is, akik végül - ilyen-olyan okok miatt - nem jutnak a végére, mert a csatát ők is becsülettel megvívták; és sokat tanulhattak a farmjukról, a játékról, és talán egy kicsit magukról is.
    Az event nagy erénye, hogy visszahozta egy kicsit a játékot a játékba. Az eventek szinte mindegyikénél az ismertető elolvasása után 10 perccel már lehet tudni, hogyan lehet végigvinni azt egy valamennyire felkészített farmon. Utána már csak a rutinból végigcsinált vetés-aratás-malmozás-... stb. (a "munka") jön. De most számolgatni kellett, kombinálni, a farm minden zugát bevetni a siker érdekében, és ez jó; már csak azért is - önző szempont! -, mert a csevegőnek hála nekem is sok jutott a tervezgetés öröméből. Márpedig a játék öröme talán - remélem sokaknak - még a farmaranyfánál is többet ér. Nekem biztosan.

ursa11, Othep, csio70 és 51 más kedveli ezt.
  20. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Örömmel jelentem, hogy én is a két FA boldog tulajdonosai közé sorolhatom magamat. Nem volt könnyű menet, de megérte. A 90 mp-es játékot választottam, volt úgy, hogy 28 pontot értem el vele, de végül is kis gyakorlás után már 130 felett sikerült minden pálya.
    70 évesen nem is rossz ;)
    A végzetteknek gratulálok, a még küzdőknek kitartást kívánok.

ursa11, soresne, csio70 és 23 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.