Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, May 26, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!
    Végre sikerült befejezni az eventet mind a két farmon, de már nagyon jojózik a szemem o_O
    99%-ban 90 perc alatt 60 tárgy keresést csináltam, már csak akkor pár 10 db-os tárgykeresést, mikor már láttam, hogy elég a 95-105 pont.

@Wolf[Black]
    Nagy köszönet a szuper segítségért!

Minden nap az új helyszínt begyakoroltam a képeid + nevek alapján és már az elején is min. 120 pont volt, de az átlag 130-131 körül lett.

Aki még küzd, kitartást!
    TMarie

2. hanna8911

hanna8911 Utánpótlás-írogató

Ééééés tényleg :D Köszönöm sadrika 97-nek is :)

A ládanyitást tudom, azért nem is kérdeztem ;D

3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Mindkettő jó , de a krókuszhoz nem kell az 5% felhő ha megvan a trágyaimádat is.o_O

4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

M ár látom a 2. FAfát :) 26405 pontom van 1 kör gaz földben 9-kor aratom, reményeim szerint az utolsó kör 10 órakor következik :) Már csak 11 játék. Röpi már túltermelve (köszönöm a segítséget). Most már elhiszem, hogy meglesz ez a 2. Fa fa is :) Köszönöm a rengeteg segítséget, de azért el kell mondjam 100-as átlaggal jó sok röpi, növény, és Szupi, meg KK kellett hozzá. Ha ma reggel nem forgatom ki a 100%-os bónuszt, tuti nem tudnám befejezni. Szóval szerencse is kellett. :)

5. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Csak siman a 25 % os porehagyma nem ad 0 percet?

-Fülemüle-70 and DevilMókus like this.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Gratulalok, es nagyon orulok a sikereiteknek:)

Elorebb jartok mint en, az mar biztos, meg az elso FA-fat sem szedtem ki, rajta vagyok az ugyon.

7. DevilMókus

Nem , A 0 perchez 100% -ra kell vinni a szuper-trágya hatékonyságot. Ebből 10% a tölgy rúna ,15% a karácsonyi és a fehér ,25 % a trágya imádat és vagy az 5% felhő vagy a krókusz csomag kell +9%-ban,o_O
    Szerencse annak vannak aki tesz érte. Ez az amikor ha valamit akarunk azt is megtaláljuk ami nincs is ott ,vagy nem tudtunk róla.;):)Az a kis angyal amit Beko írt.:)
    Grat , aztán ügyesen.

8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Nem!
    Mint írták mások is, kell hozzá Karácsonyi süti és Fehér ártatlanság.
    Kérlek, nézz körül az érésidő táblázatban!

-BombadiiToma- tollából

Érésidőt számító tábla nemesítésekkel (utolsó frissítés: 2020-01-08 ): letöltés. Rövid leírása itt.

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Délutánra kész lettem, mindenféle értelemben...:wuerg:xD
    Olvastam folyamatosan a csevegőt, és nekem teljesen Top-os fillingem van...:)
    Ez egy nagyon kemény event volt szerintem, és mindenkinek gratula aki végzett, és kitartást azoknak akik még nyúzzák.
    Ügyesek vagy(tok)unk! Hajrá!;)

10. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    Eventeknél mindig olvasom a csevegőt. De ezt eddig kihagytam. Most olvasgatva kicsit sajnálom. DE...
    Az eventismertető olvasásakor döntöttem, hogy nem jövök, csak ha kész leszek vagy feladom.
    Kutyanehéz event volt amit egyedül, segítség nélkül (és hogy tudnám ki hol tart) akartam csinálni.
    Eddig minden eventet megcsináltam. Soha nem taktikáztam, számolgattam. Érzésből, ösztönből és erőből letudtam mind. ;)
    Hát ez kifogott rajtam.:oops: Nem is tudtam úgy figyelni (nehéz hetem, hétvégém volt) és tegnap még nagyon messze volt a vége.
    Kezdtem is elengedni. De egy kis unszolás;) hatására számolgattam és rájöttem, hogy igenis megtudom csinálni!
    Jelentem készen vagyok! :p Ha nem is tartozom a nagyok közé azért mégiscsak jó gazda vagyok.:music:Mert nekem ezért volt igazán fontos ez az event! Persze azért a FA fák is jól mutatnak! xD

11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Nos én valamit biztos nagyon rosszul csinálok, mert 102 játékot tudtam lejátszani 7910 pontom van. De nem keseredtem el sőt panaszkodni sem akarok. Amit lehetett megszereztem ez is több mint a semmi. Idáig is megvoltam fa-fa nélkül továbbra is kibírom. De játszottam egy jót kedvelem ezeket a tárgykeresős játékokat annak ellenére, hogy mint láthatjátok az átlagom nem sokkal több a 70-nél. Pozitív hozzáállás kell és nem mások hibáztatása. További jó játékot kívánok mindenkinek.

12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Nem ilyen helyzetben szoktam ezt a mondatot mondogatni és a gyerekeim nem is igazán szeretik, :Damikor nekik ezt mondom, de neked most másképp hangzik: "Én megmondtam!" xD:inlove:

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem olvasd el a nullpercezés részletes ismertetőjét: https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441
    Minden nullázható növényt megtalálsz, részletes útmutatókkal, hogy mire van szükség és mire nincs.
    A nullpercezés feltétele, hogy a szupertrágya hatékonyságát 100%-ra emeljük. A szupertrágyára ható bónuszok a következők:
    - szupertrágya: 50%
    - Bölcs Tölgy "Nő mint a bolondgomba - Hatékonyabb trágyázás rúnája: +10%
    - Fehér ártatlanság: +10%
    - Karácsonyi süti: +5%
    - Szüret 2014 (gesztenyés) felhősor: +5%
    - Szülinapi jókívánság felhősor: +5%
    - Nemesítésbónuszok
    A felsorolt bónuszokat összeadjuk, de a nemesítésbónusszal szorozni kell!
    Általában egy szokványos nullás növénynél, aminek 25%-os szupertrágya-imádat bónusza van, a számolás a következőképpen néz ki:
    Szupertrágya rúnával, fehér ártatlansággal és karácsonyi sütivel: 50+10+10+5=75%.
    Ezt kell szorozni a 25%-os nemesítésbónusszal: 75% x 1,25 = 93,75%. Látható, hogy kell még valami ahhoz, hogy nullázhassunk. Ez lehet a gesztenyés felhő (vagy a szülinapi), mert akkor már 80%-ot kell 1,25-tel szorozni, ami pont 100%. De lehet egy másik nemesítésbónusz is, amivel külön szorzunk, mint a krókusznál: 75% x 1,25 x 1,09 =102,2%.

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az idő nagyúr, minden perce értékes..a mostani eventnél ebből volt nekem a legkevesebb...;)
    Én most eddig jutottam [​IMG] és nem hibáztatok senkit...jó kis event volt...xD
    Én már készítem a dobókockákat...Gratula a sok Fa-Fa tulajdonosnak...:p

15. DevilMókus

Szia Toma. Tudom belekezdtem hogy le írjam , csak kicsit tompa vagyok már.;)xDA trágyaimádatnál visszatöröltem.:)
    Gondoltam elég ha leírom ami kell.;)
    Olvasgattam sokat mire megértetem az tény.:)xD
    Mit szólsz milyen szépen jönnek a sikerek.:) Akárhogy is neked ebben nagy részed van.:D

16. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Kész vagyok,én is teljesen,de a fák már a tölgyesen termelik az aranyat!:DNéztem a júniusi eventnaptárt,nem fogunk tétlenkedni a hónapban megint!:(

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Neked is. És azt is meg kell mondjam, hogy sokkal szakszerűbb vagy, mint korábban (talán emlékszel néhány korábbi szóváltásunkra), és a magyarázataid is érthetőbbek - bár ez utóbbi téren van még mit fejlődni. De csak így tovább, nagy örömmel figyelem a fejlődésedet. Tripla like!

18. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.Vegre sikerult,szupertragya nullazva de 2 aranyfa kivaltva,a rozsa sokat segitet,sok sikert akik meg kuzdenek

19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én búcsút vettem a FA fától, csak legalább egy jó lett volna!:mad::mad::mad::(:( A másik oldal készen van, de nem vígasztal. régen is lecsúsztam róla, nekem nem jönnek be a titkos cuccok sem, csak nagyon nagyon ritkán! Nem ért meglepetés!!!

heureca3 likes this.
  20. DevilMókus

Jó jó köszi.;)Igyekszem. De amit tudok azt tőled tudom.:) Néha kapkodok és elfelejtek javítani, de figyelek rá.
    De az hogy 1 eventbe segítek az nem sok, a gondolkodásmód ahogy felkészülünk egy nagy eventre abban van nagy szereped,és persze a Módiknak is.:)
    Jó kis csapat ez . Nagy Gratula mindenkinek.:)

Last edited: Jun 2, 2020
Thread Status:
Not open for further replies.