Visszajelzés A nagy hajsza 6. - 2021. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Szia! Nemrég tudtam belépni,csak talicska volt. Unityben játszom. gyongyinagy56 ID 18723566. Köszi.

Havasi_Gyopár és Éva0315 kedveli ezt.
  2. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Havasi Gyopár! Köszönöm a válaszod! Amúgy pont ezt jeleztem a játékostársamnak! Sajnálom, ha félreérthető volt!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Végeztem a bal oldallal. Nem írok le semmit sem, ezt az eventet nem élveztem, nem az én eventem volt.... Drága, túl sokba került extrákban, és alig adott számomra hasznos dolgot.
    https://kepkuldes.com/images/3279b8452093e27bb034643ec5b4ea00.png
    Remélem a húsvéti event jobbra sikerül majd. :D
    A piccolokat még nem nyitottam ki, remélem kárpótolni fog valamennyit. Majd reggel a nagy aratásnál kiteszem és bontom.
    Sok sikert a még eventezőknek, jó és problémák mentes játékot kívánok minden eventezőnek :D

Utoljára szerkesztett: 25.3.21
    sutimami57, marcsi152, -kidmama- és 15 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az alap dekor cserélhető lesz ? És akkor 3 db 30%-os dekor lenne , és nem egy felfejlesztett 60%-os ?

Vagy 2 db 40%-os ?

sutimami57, Éva0315 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem az alapdekor nem lesz cserélhető, de természetesen ezt nem tudhatom pontosan...
    Seprűvarázslat
    Érési idő: 10:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 2000 TP/BTP
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)
    Hát, ha nem figyelnek rá külön oda, esetleg bekerülhet a cserélhetők közé.. nem tudom, belefér a tulajdonságai alapján. Legyen szerencséd vele, én nem terveztem a cserét. Eszemben sincs ismételni ezt az eventet.

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor marad a remény .

7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ehhez a remek event-hez, s a nagyeszű BP-hez: tegnap és ma 250 PP-ből(nem vettem, gyűjtögettem) semmi. Kisfarmokon összegyűlt sok minden, gondoltam, egyiken játszom egy kicsit, mert szeretem ezt a játékot. 136 PP-ből semmi. Lenyeltem. De! A jobboldalon megjelent egy vastag sávban reklám, ami zavaró. Még zavaróbb, hogy alá van írva, az első vásárlás után végleg eltávolítjuk a reklámot. S a legzavaróbb, hogy a nagy farmon is itt van........ Kérem szépen: ez a pofátlanságnak is a legeslegalja..... Ezzel együtt már egészen 21! malomtermékem van. Eddig sem vásároltam, ezután sem fogok. Mégis: hogy képzelik ezt?

jucus100, marcsi152, fankostepsi és 11 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A picolo eredményei:végtelen kincskeresés,virágos dallamok/ebből már 8db van/a harmadik: varázskalap .Elégedett vagyok,de csak azért,mert nem csinálom tovább az eventet,pedig még van 5 ezer növényem.Lehet a vége felé még benézek a játékra.mert 10 detektiv eszköz lesz belőle, plusz a maradék 4 db.Most viszont elegem van.
    Sikeres játékot.

Hahacska, maszilva, -kaktuszable- és 16 más kedveli ezt.
  9. kiralmo

kiralmo Fórum-zöldfülű

Juhé! ) malomterméket eljátszottam. kb 18-20-szor kellett ujrajátszani, de a végén meg van az eredeti 9 malomtermék pontja.Közben fagy és sorozatosan nem adja a pontokat,de türelem pontot terem. Ez az event jó lenne, ha jó lenne.

10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Hova lett Wolfy 3. sz. beírásából a Helytár és minden kép ???Valaki nem mentette el esetleg ??
    Eddig nem értem rá foglalkozni vele, most meg nincs meg .:(:wuerg:

11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Ott van minden. De hoztam a helytárat. Ezt keresed?
    https://helytar.farmgazdak.hu/

marcsi152, Éva0315, máriamargit és 4 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Köszi, már nálam is látható, eddig nem volt!

13. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Én most nem panaszkodom, pörgettem 2db 100%os bónuszt, növényem van bőben, a felröpi meg utoléri előbb vagy utóbb. Szép nyugisan lehet játszani , lényeg a 90 játék, és mindegy milyen átlagot érünk el , a bal oldal úgy is kész lesz. Váltogatom az időalapút a 10 tárgykeresőssel, és nem kapok agybajt, ha véletlenül kevesebb a pontszám. Az ismerős pálya most is jól megy , ott 132 az mindíg összejön. Jól elszúrták a kedvenc játékomat, igaz, mostanában egy kicsit vissza is vettem a tempóból. Hiába új a gépem, nem azzal van a bibi, hanem a BP vel.

Fuhur, Hahacska, sutimami57 és 11 más kedveli ezt.
  14. kapálokmintállat

kapálokmintállat Utánpótlás-írogató

Nagyon rossz alvó vagyok. Akkor fekszem, amikor normális emberek kelnek. Ezért most próbálkoztam. Jó, tudom, próbálkozni a kutya szokott. Gondoltam: játszom egyet. Meg kell keresni ezt a tárgyat: macska alakú tojásfőzés-időzítő. Ezeket verték, elnyomták, zaklatták gyerekként? Egyszerűen nem találok magyarázatot arra, ami a BP háza táján folyik. Bocs, JUCUS vagyok.

marcsi152, fankostepsi, Éva0315 és 11 más kedveli ezt.
  15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Wolf[Black]!
    Hatalmas köszönet a helytár frissítéséért és átalakításáért! Zseniális!:) Aki rászán pár percet a gyakorlásra, könnyen hozhat magas pontszámokat! (Én először memorizálom a tárgyak helyét a "könnyű" pályán, aztán megyek pár ellenőrző kört a "nehéz" pályán és készen is állok az éles bevetésre. :inlove:)

Ha megengedsz egy hibajelzést: az éppen futó Kandúria széfe kép gyakorló pályáin a "Kandúriana Jones táskája" helyett "Elemlámpa" felirat, a "Kandúriana Jones naplója" helyett pedig "Kristálykoponya" felirat szerepel. Köszi, ha alkalomadtán javítod.

Üdv,
    Kata

Utoljára szerkesztett: 26.3.21
    ildiko44, Hahacska, -Erbrow- és 10 más kedveli ezt.
  16. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Növény letermelve. Sőt..... visszavetettem, de nem kellett volna,mert már így is 95 játékom lesz. De hogy mikor jön össze elegendő felröpi nem tudom. Minden aratás után 4 keverést tudok indítani.

17. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem eddig 1100 db felröpim van feleslegbe, és hol van még a vége.... Majd beváltják azért is adnak pár Tp-t csp-t vagy valamit.

Éva0315 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szia! Teljesen egyetértek veled! Nálam a 90 mp keresés olyan, mintha lassított felvétel lenne! Lökdösni kell az egeret, meg nyomkodni, hátha reagál a játék! Úgy érzem, mintha nem érzékelné az egér által küldött üzenetet! Milyen az már, hogy többször rá kell kattintani egy dologra! Így abbahagytam tegnap a keresgélést, inkább termelem a gazt egy darabig, és várok hátha javul vmit ezen a téren a játék! Kár, hogy elveszik a játék élményét, egy tökéletlen programmal! Nem értem miért eröltetik ezt a sok eventet, ha nem működik rendesen! No de mi vagyunk a lükék, miért játszunk vele!:wuerg: Csak ugye bizakodik az ember, netán visszatér a régi filing! Szegény modik, van mit a tejbe aprítaniuk! Köszönjük a munkájukat!

ildiko44, Sárika555, Kincső52 és 4 más kedveli ezt.
  19. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Nem ajándékkódot kell adni valamilyen címen, hanem a játékot kellene javítani. Ugyanolyan "pazar"!!!! mint idáig.

Domos52, fankostepsi és Éva0315 kedveli ezt.
  20. máriamargit

máriamargit Junior szaki

Éva0315 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.