Visszajelzés A nagy hajsza 6. - 2021. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok. Eddig én is az eventfüggők táborába tartoztam: az eventet csinálni kell! Meg is csináltam mindig mindent. DE! hiába kaptam a hét végén új vinyót WIN10-el, hogy tudjak a melóhelyen is játszani (ennyi belefér), a tegnap előtti frissítés óta - amikor hátteret kaptak a vetőgép és a piac ikonjai -, oly mérhetetlen lassú és nehézkes lett minden, ami eddig jól működött, hogy elmondani sem tudom. Csak sugallni, sejtetni. Nagyon szerettem ezt a fajta eventet. Az előzőnél már nem nagyon volt időm, az elejét 60 tárgyassal kezdtem, aztán átálltam a 10-esre, úgyis megvolt. Most ennyi gazra ingem-gatyám rámenne, valsz. mégsem lenne meg a gaz - főleg, h. a pörgikhez sincs türelmem/időm -- MIÉRT IS NINCS ESCAPE-LEHETŐSÉG?????? IGEN, ÍGY, KIÁLTVA, BÁR KUTYAUGATÁS NEM SZOKOTT AZ ÉGIG HALLATSZANI, DE HÁTHA EGYSZER MÉGIS!! AZTÁN MIÉRT NINCS ENTER?????????? MIKOR LESZNEK??????? --, kk-m csak néhány 100 van, mert mindig elhasználom másra, szóval eljutottam oda, mint sok társunk, hogy ez lesz az első/kevés-néhányadik event, amit elengedek. Lehet,h. bele se kezdek, lehet, h. nekiállok, aztán jutok, ahová jutok. Nem vagyok matricafüggő, így ez sem motivál :) A piccoló ládákból ami jó jön, azt nem lehet tartalékolni - visszarakni a menübe, h. később használhassam -, a "tüzifa-szintűek" pedig nem érik meg a ráfordítást.
    Igen, én is kikapcsolódni, szórakozni jártam ide. De amikor nem látok értelmet a változtatásokban - direkt nem nevezem Javításnak -, amikor minden csak rosszabb/lassabb/értelmetlenebb/használhatatlanabb lesz, akkor hol itt a szórakozás? Amíg benn XP-s gépem volt, találtam más, butább, de rövid idő alatt befejezhető játékot - pl. mahjongg -, ami arra a néhány percre, ami szabadidőm van, ki tud kapcsolni és megújítja erőm a folytatáshoz.
    A szezonok felélik a tartalékaimat - eddig csináltam -, helyem nincs, hogy az új kütyüket bárhová kirakjam, időm és türelmem még kevesebb, hogy szelektálgassak, melyik a legjobb és hová fér ki... A tojástartót nem lehet kézzel aratni, mert közben 3x lefagy => elfogynak a bónuszidők... sorolhatnám, a nekem problémás dolgokat... A felhőket pont azért szeretem, mert nem kell nekik hely a területekről. Egyébként minek kell a pamacsok alá kék alátéteket helyezni, ha rámegyek az egérrel? Nem elég csicsásak így is? Minden esetre az erőforrásokat elveszik. Tegnap 10 perc kellett, hogy kézzel megtápozzak 40 db mamutfát!!! Lassan már WOT-szintű erőmű kell ehhez a kis játékhoz. Ahelyett, hogy inkább egyszerűsítenék a grafikákat, hogy telefonon is áttekinthető legyen. A fejlesztők mozivásznon dolgoznak? Talán akkor egyszer nézzenek rá egy átlagos gép átlagos monitorára, meg egy átlagos laptopra, meg egy átlagos telóra és ha nem folyik ki a szemük, akkor árulják el, milyen gyógyszert használnak látásjavítónak. Most ne jöjjetek nekem a sárgarépával és a banánnal!!!
    Csatlakozom - talán Goran - meglátásához, hogy BP ebből csak úgy jöhet ki jól, ha törli az eventet, ill. átteszi egy későbbi időpontra tisztességesebb feltételekkel. Erre a hétre lehet pihenőnk, vagy rakjon be egy néhány napos fájdalom-mentest.
    Ja, a számokat olvasva megint bevillant egykori menedzsernőnk, kinek regnálása alatt minden event arról szólt, hogy termelj le baromiszor rengeteg e-gazt, add be és kapsz érte valami kütyüt. De akkor már 25e gaztól is falnak mentünk. A fejlesztőknek nem tanagyag a Farmerama-történelem?? Felvetetném velük. Ki is kérdezném őket. NA, én is kipuffogtam magam, event elengedve, megyek dolgozni. A kevés kitartónak sikeres keresgélést!

Sonche, Éva0315, linzenpolc és 31 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ahhoz mit szóltók , hogy az óraátálítás miatt 1 órával kevesebb ideig lesz ez az event . :D
    Még ez is . :cry:

Sonche, Éva0315, PZoli64 és 15 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Na még ez is!:wuerg:xD

Éva0315, -Fülemüle-70, Melan és 2 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

[​IMG][​IMG]Nem neked szól kedves modi!:inlove:
    Hanem a BP.-nek!!!! Eddig sem akartam ezt az eventet, ezután meg pláne...:oops:-.-

Utoljára szerkesztett: 27.3.21
    Éva0315, -Fülemüle-70, Melan és 18 más kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

"A nagy hajsza 6. event élő, online!

Egy kilépés majd farmra visszatérés után ellenőrizzétek az eventórát, a Hírek felületén új hírben az event indulását!

Körültekintően kezdjétek az aratást, a felröppenők gyűjtését, majd az induló eventnövény elvetését a felszaporításhoz!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

-Fülemüle-70, maszilva, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Az új helyszín ismertetése következik.

Baba Mau kunyhója

Baba Mau kunyhójához a helytáron belül elérhető minden funkció!

7. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok! Köszönöm a BP nagyvonalúságát csak így tovább, legalább nem kell ennyi eventgazt termelnem és felejthető ez az event is.:sleepy:

Éva0315, -Fülemüle-70, Melan és 8 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elültettem a kezdő magot . A felröpit majd a nublonoknál termelem le .

Éva0315, -Fülemüle-70, Melan és 3 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hozzákezdtem,szaporitom a növényt.Jutok ameddig, de nem erőltetem meg magam.Először venni akartam egy kis kosarat,de nálam nem működik a banki fizetés,majd frissiteni akartam, de az F5 sem müködik.Mi jöhet még,mást már nem is próbálgatok,vetés ültetés,kilépés.

Éva0315, -Fülemüle-70, Melan és 5 más kedveli ezt.
  10. mija

mija Járnitanuló

Sziasztok , hozom ami lett nekem 20 órás fák voltak kint mind 3 területen .Korom 270 db , nagyító 98 db lett . Ezt eventett ki hagyom , ennyi növényt munka mellet nem tudok le termelni .Nem baj addig is töltöm a pajtát , és várom következő ki hívást ami lesz .Aki be le kezd jó játékot , és ki tartást hozzá .

Éva0315, -Fülemüle-70, Melan és 7 más kedveli ezt.
  11. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Pont addig élt a játék, amíg a főfarmon elültettem a 10 db kezdő magot. A többi területre be sem jutok, hogy learassak a felröppenőkért. Megállás nélkül tölt 0-ró 100%-ra... és újra... és újra...

12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Wolf! Be néztem a gyakorlós ablakba, mivel eddig nem igen használtam a segítséget, mert nem volt rá szükségem, de most ki próbáltam. Atya ég!!!!!Most tudatosult bennem, hogy milyen nagy munka volt ezt létre hozni, ahogy ki próbáltam a funkciókat!Gratulálok, nagyon szuper! Az eventeket is így kellene el készíteni. Nagyon köszönöm!

13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Sutike!
    Nem volt szep huzas ez a bp -tol, mashogy szeretnem irni de akkor tuti kitorlik , kedvenc eventem de mar ettol is elvettek a kedvemet , en nem toltottem ki a kerdoivet pont ezert mert nem erdekel senkit sem, hogy mit irunk :( Igy is rengetegen elhagytak mar a jatekot es ha igy allnak hozzank , meg sokan tavozni fognak ! :( Egyetertek minden mondatoddal !

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm, hogy gondoltál rám. Vagyok, vagyogatok, csak keveset írogatok.

Ehhez az eventhez nem tudok mit írni. Egyszerűen nem értem... A jobb oldal elvileg arra lenne hívatva, hogy egy kicsit rávegye az embereket a szupertrágya-pörgetés-stb. használatára, egyszóval pénzt fialjon. Csakhogy semmi sincs a jobb oldalon, ami miatt érdemes lenne rászánni az erőforrásokat.

Ami az egy ajándék malomterméket illeti; ez már az előző alkalommal is így volt, én magamnak egyet is írtam fel, csodálkoztam is, hogy a számolgatók 5 db-ot írtak (de ellenőrizni lusta voltam - így utólag felesleges is lett volna).

Csinálom, aztán majd meglátjuk. Én szeretem a Piccolo-kat. Akármennyire is vackokat ad néha, de időnként mégis csak megszán. Máshonnan nem lehet Jack-em vagy Virágfestésem, így megadom az összes lehetséges esélyt erre.

Alapból nem szeretem ezt az eventet, túlságosan időigényes a keresgélés (vagy sokkal több gazt kell termelni..). Nem tetszik, hogy bontani kell a tisztást, de évente egyszer-kétszer belefér. Hétfőn a naptár szerint jönnek a nublonok, így akkorra tervezek majd pörgetést, nullázást (2in1). Remélem pénteken kijön róla az ismertető, és akkor már tudok számolni, hogyan kell időzíteni a dolgokat, mikor kell pörgetni, hogy legyen idő termelni is és keresgélni is, de a bónuszok mindkét eventben hasznosuljanak. Addig meg csak öregurasan...

Megnéztem az új helyszínt Wolf segédletében. Mit is írjak? Igyekszem kerülni... Értelmetlen nevek, láthatatlan itemek. Szadista grafikus műve lehet. Messze a legrosszabb mind közül.
    Ha jól számolom, kedden 14 órától a végéig (22 óra) még visszatér, így legkésőbb délelőtt el kell játszani az összes lehetőséget.

Utoljára szerkesztett: 24.3.21
  15. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Én is átérzem amiket írtatok. Tovább megyek.... Lassan 11 év után kiviláglik, hogy miért nem játszanak a régi ismerősök, barátok. A lényeg: Kenje a hajára a Bigpoint a mostani ócskává hülyített eventjét. Én biztosan nem állok neki. Szégyelljék magukat. Aki ezt a eventet megtervezte az csúnya búkópályára helyezte ezt a régi csodás játékot. :'(

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Szuzy! Köszi a választ. :) Nagyon dilisen írtam, és nagyon csúnya szavakat gondoltam, ha ide kerül, csupa csillag lett volna a pár sorom. Bennem is fel merült már a kérdés, hogy miért is vagyok itt? Hát, mert várom, hogy normális legyen újra az élet, és találkozhassak Veled, és mind azokkal a kedves barátokkal, akiket szeretek, és többet érnek nekem, mint az idegtépő játék, amit hetenként le butítanak, tönkre tesznek, egyre lejjebb viszik a szinvonalát, pedig nagyon jó volt...............A legnagyobb ajándéka a játéknak a gazdatársak megismerése, akik igazi barátok , és sok boldog órát köszönhetünk egymásnak!

17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Segitséget kérnék egy moderátortól. Vettem egy luxus kosarat a nagy hajszához. Abban van egy eventnövénybetakaritó. Én úgy nézem nem kaptam meg. Megkérhetek valakit hogy nézze meg? Az 1x1-es kockában normál esetben csatnival 4 db termés van kacsa katával 7 db. És nekem annyit mutat. Holott eventnövény betakaritóval többet kellene kapnom.

Éva0315 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

hm...hm...remélem a játék készítőinek van valami jó kis patikaszere csuklásra...szerintem a tágabb famíliájának is szüksége van rá...számítottam a tegnapi ismertető után valami változásra...csak nem ilyenre..no mindegy. Az eventet elkezdtem, kezdő magok a földbe...mind a 3 területen gyékény volt, ami pankákkal megtámogatva 574 kormot hozott, nem mentem rá a nagyítókra, nem igazán szoktam használni őket...az első játék után meg amúgy is kapunk, ha véletlenül szükség lenne rá.
    Eddig ezt az eventet fullra teljesítettem...nekem ez a minijáték a kedvencem...most úgy döntöttem, hogy a bal oldalt fogom megcsinálni, a 3 piccolot kiszedem...remélem keresés közben nem lesz gubanc.
    Wolfnak nagy köszönet a gyakorlópályáért...nagyon sokat segít.
    Aki azért belekezd, annak sok sikert kívánok.

19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Draga Sutikem !
    En is alig varom mar, hogy vegre talalkozhassunk es oda adjam mindenkinek a mezeskalacs ajandekomat amit mar reg megcsinaltam es lassam az arcokat , az oromot es kicsevegjunk mindent ami azota tortent :inlove:
    En meg mindig belulrol puffogok az event miatt, az elejen azt irtam vegig viszem de igy mar ezt elengedtem nem az 5 jatek miatt hanem ahogyan bannak velunk :cry: bezzeg a vegyel ezt vegyel azt az minden nap itt van :)
    En sok sikert kivanok annak akik megcsinaljak vegig , imadom ezt az eventet de addig fogom csinalni ameddig turelmem lesz .

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szerintem a váza ikon alatt keresd és ott aktiváld .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.