Visszajelzés A nagy hajsza 7. - 2021. június - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Én is nulláról indultam, néha a 10 darabból is alig találtam meg, 4-5 darabot. De ezek a csodaprogramok, amit Wolf[Black] nagy munkával megcsinált nagyon sokat segítettek. Már a 90 másodpercessel játszom, néha eljutok a végéig. Az a baj, hogy már a megnevezések is olyan kacifántosak, hogy nem lehet megjegyezni. Az meg, hogy nem látom néha a tárgyat nem igazán segít. Sajnos ez az utolsó ilyen.

2. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

Ha jól számolok a 90 másodpercessel, hozva a max. 135 pontokat is 204 játék szükséges a teljes jobb oldalhoz.
    Ezt lejátszani is több, mint 5 óra.

Sok sikert mindenkinek.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

akkor 100-as átlagommal 300 játék kellene:wuerg:

No akkor a felhő biztos meg lesz... a többi ami sikerül az meg ajándék;)

4. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt a fajta mini játékot, de nekem továbbra is a kedvencem...örülök a felhőnek, nagyon kellett már a gabonára is a +1 termés, hasznát fogom venni, mert kell még hosszú érésűből is a gazdakörbe, a maradék 3 órában pedig lehet a rövid érésűeket szaporítani, mostanában úgy is jó ára van a piacon, arról nem is beszélve, hogy néhány állatkának is megszaladt az étvágya...

Célom a jobb oldal teljes befejezése, ez ugye 27.525 pont...135 ponttal számolva 204 játék...tehát ráhagyással is bízom benne, hogy max 210 játékkal meglesz...ez 86.520 növény és 5880 felröpi...(tudom, hogy kapunk 1-et kezdéskor), két területen valami hosszú érésűvel fogom várni a holnapi kezdést, a tölgyesen egyenlőre a mamutok pihennek már 3 napja alszanak...a kezdő magok mennek a főfarmra, majd irány a kerék...bízom benne, hogy kapok bónusz(oka)t...ennek függvényében fognak ébredezni Jackek is...jelenleg 5 van (megjegyzem ebből 3 piccolóból jött). Pankák minden aratásánál be lesznek fogva, így remélem, hogy nullázni nem kell majd...mostanában azért össze szokott jönni a röppentyű.

Szóval a növényt a legrövidebb idő alatt akarom letermelni...az, hogy hány kör nem tudom előre kiszámolni, mert nagyban függ a kapott bónuszoktól is...játszani akkor fogok, ha a számomra kedvező 3 pálya lesz....a régebbiekkel nincs is problémám, az újakból viszont van olyan, amin még nem voltam, mert az előző hajszát is így toltam le.

Wolfnak nagyon nagy köszönet a gyakorlási lehetőségért...aki csinálja az eventet használja ki, nagyon nagy segítség.

Szóval, én felkötöm azt a bizonyos alsót...remélem a BP is megteszi, mert az egyetlen buktatót abban látom, hogy akadozni fog a játék...holnap túl sok mindent akarnak indítani, és hááát ugye ez mostanában nem igazán szokott zökkenőmentesen sikerülni...szóval hajrá BP...szurkolok...xD

5. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok!Itt valóban nagyon figyelni kell az aratásokra. Nekem sem megy gyorsan sokat kell termelni. Jók a nyeremények mindent megteszek érte akár beáldozok bónuszt is. Kismoha76 gazdatárs szerint pénz nélkül teljesíthetetlen de ezzel nem értek egyet. A lapuló bónuszok bevetése nem kerül pénzbe azt csak ajándékba kapjuk például bónuszládákból. Nekem nem két nap lesz van idő rá de megértem azt is aki hamar le akarja tudni. Én csak nyugisan ahogy tudom meg ahogy a fiam ráér. Most nyári szünet van, így segítséget szoktam igénybe venni, mert a 15 éves fiamnak sokkal jobb a látása mint az enyém. Hamarabb észreveszi a keresett tárgyat ez több pontot jelent. Vannak helyszínek amik már nekem is egész jól mennek, de a sötétben csak a macskám lát jól én nem. Küzdök a végsőkig kellenek a piccoló ládák.

GYuGYu1003, szellorozsa, inanna11 és 11 más kedveli ezt.
  6. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

Én kis farmon gyakorlok néhány kört. A 90 mp-ssel játszom, 135 pontokkal. Ehhez már nem elég látni, megtalálni a tárgyakat.
    Tudni kell, hogy hol vannak. A kiírt keresendő tárgyakat meg egyben kell nézni, tudva, hogy melyek vannak egy környéken.
    Így haladni folymatosan a pályán. Ehhez kell egyfajta önkívületi állapot az biztos.

7. -Holdfeny-.

Valóban jók a nyeremények;) Játszani jó;)

De azért a jobb oldalra szerencsére is szükség lehet;) Pörgetésnél... ha nincs szerencse akkor erő kell:wuerg:

8. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Jól el vagyunk látva feladatokkal, a nyár kellős közepén:) Holnap telihold is, péntektől hétvégi event, hát csipkedheti magát, aki mindegyiket szeretné.:music:

Csoki2020, szellorozsa, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  9. peter1022

peter1022 Rutinos

A harmadikra ott lesz a hétvégi mini event ;);)

Csoki2020, szellorozsa, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  10. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nos, mindkét farmon cél a felhő. Szóval addig mindenképpen elmegyek. Számomra a jobb oldali rész a kígyászkeselyűig éri meg, onnantól már sokkal ráfizatésesebb a dolog. Több mint 100ezer növényt letermelni érte nekem nem éri meg, bónuszok nélkül pláne nem. Éppen ezért a felszaporítás közben benézek a kerékhez ( nagy farmon van közel 1700ppörim, és még sok ládákban, amikhez viszont a simából kellene több százat/ezret elpörgetni, amihez nincs idegzetem;kicsin max 100partypörim van erre), hátha ad bónuszt. Ha kapok a farmokon bónuszt, akkor elő a matekkal, és nagyjából kiszámolom, hogy mennyi extrát igényelne az event fullos teljesítése. Ha nem jön bónusz, vagy nem elég, akkor számomra felejtős a teljes befejezés, és maximum cél lesz a felhő. A kígyászkeselyű ól sem éri meg a túlzott extra használatot számomra. De ezt mindenki eldönti magának, illetve a farmjai lehetőségei. Illetve a felröppenő mennyisége is fontos tényező, de legalább azt 3 területről tudjuk gyűjteni, ami nagy segítség.
    Sajnos az event igények megint megszaladtak, pedig a nyeremények sehol sincsenek a FA-fát adó verzióhoz. :(

Most szépen hosszút ültetek a főfarmra+szédültre, a tölgyesen maradnak a mamutok, egyéb új titokfák, és max a maradék helyre megy hortenzia. Holnap kiderül, hogy hogyan adja a felröpit is. A bahán szerintem maradnak ólak, leginkább a rövid érésűek, hogy ha kell akkor legyen trágyám elég az eventgazhoz.
    Van pár növénybónuszom, amit fel tudnék használni, és azzal biztosan meglenne a teljes event, de inkább tartalékolom őket, hátha jön egy ütősebb event, amihez kelleni fognak.

A felhő annyira nem hoz lázba, de könnyebb elérni, mint a ma végződött eventnél, mert nincs feleslegesen nehezítő tényező, így cél marad. A 40 óra nem túl jó, meg hát a 3 órás hatóidő sem a legjobb, de ez van.

A minijáték nekem nem gond, többségében hozom a 135 pontot, de azért jól begyakorolom majd az akutális képeket, hogy biztosan hozzam a 135 pontot. Többségében egyben szoktam lejátszani az összeset, mert bevárom a számomra megfelelő képeket, de ezt majd még meglátom, hogy a mostaninál mi lesz a leosztás.

Számolni kell azzal is, hogy jön majd a hétvégi event is, és aki azt is fullosan tervezi megcsinálni, akkor nem árt, ha összehangolja hozzá a dolgokat. Mivel ennél a szédült szántó kell a növénynek és a hozzá tartozó felröpinek is, így itt várhatóan nem adja majd jól a másik felröpit, hiszen többségében gazt ültetsz, ha nem tudtál előre készülni. Viszont, ezen a területen érdemesebb nullázni, mert azzal mindkét event felröpijét meg lehet tolni. Sajnos nem fogom tudni átrakni ide a mamutokat, így kiesik majd pár nap az extra cuccok készleteinek növeléséből. De majd meglátom, hogy haladok a eventgazzal itt.

Mindenki jól mérje fel, hogy számára mi az az extra mennyiség, aminek felhasználása megéri a nyereményeket.
    Mindenkinek sok sikert, sok felröpit, és sok pörgetett bónuszt!

Majd jövök valamikor event kezdés után, hogy mi a helyzet, és lesz e cél a teljes befejezés.
    Sziasztok!

11. -Holdfeny-.

Hát unatkozni nem fogunk a farmon sem...:music: elsődleges cél az összes felhő begyűjtése;)

Csoki2020, peter1022, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, a jobb oldalhoz kellenek extrák. A felhőig viszont nem.
    DE. Mutass nekem csak egyetlenegy ilyen hozzászólást, hogy "lám-lám bénák vagytok hiszen én teljesítettem". Csak annyi van, hogy teljesítettem. Nyilván Te is újságoltad már el valakinek a sikeredet, és biztosan nem tetted, vagy értetted hozzá, hogy bár Neked sikerült, de a partnerednek nem. Más sem gondolja így, hidd el.
    Örvendetes, hogy egyre gyakrabban a "teljesítettem" mellett ott van a hogyan is. Ebből lehet tanulni.

Hozzátenném még, hogy aki meg akarja csinálni végig, annak szüksége van terménybónuszokra a kerékről és/vagy a raktárából. Ezek hatóideje 24-31 óra, így érthető, hogy a termeléssel igyekszik mindenki ebbe az időbe beleférni. Vagyis az a némileg paradox helyzet alakul ki, hogy az végez (sokkal) hamarabb, aki végigcsinálja. Aki csak a felhőig, vagy csak a bal oldal végéig megy, az bónuszok nélkül is játszhat, de végig eventgazt ültet.

Utoljára szerkesztett: 29.6.21
    borika57, Csoki2020, Sonche és 27 más kedveli ezt.
  13. agika48

agika48 Törekvő

Hol tudsz játszani, még nem nyílt meg Helytár???

szellorozsa kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Szerintem meg ne várj ütősebbet.
    Mindig ezt mondtam magamnak én is és sosem jött :) Lehet magasra teszem a lécet, vagy tettem, mert már nem teszek lécet. Csinálom ha kedvem van, s nem jövök, ha nincs. :)
    Nem érdemes várni semmire, mert a " túl jó és sok valami" luxus lett. Számtalanszor tartalékoltam ezt azt, már nem teszem. Minden helyébe jön valami más, néha rosszabb néha ugyanolyan, de sokkal jobbat nem érdemes remélni.

15. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Nem a mostani eventről írtam.

szellorozsa kedveli ezt.
  16. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    A szupertrágyára ható felhőimet learattam most reggel, szóval ma nem pörgetek csak termelgetek, pénteken az egyik már aktiválható akkor pörgetek keveset, de végig nem akarom megcsinálni, csak a felhő kell! Nem szeretem ezt a mini játékot, időrabló és szerencsém sincs hozzá, most nem fér bele az időmbe, hogy 240-260 minijátékra valót letermeljek és még le is játsszak. A farmaranyak jól jönnének de nem mindenáron! A két FA fát bezsebeltem amikor az volt a főnyeremény de most nem az, szóval lightosan ültetgetek a felhőig!
    Sok sikert mindenkinek!

Csoki2020, maszilva, GYuGYu1003 és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

A Kerek kerék fogja eldönteni meddig haladok;) Csak lazán semmi görcsölés:music: A felhő meg lesz a többi pedig ajándék;)

Csoki2020 és jucus100 kedveli ezt.
  18. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Én a különbségkeresőst szoktam csinálni, azzal pedig kéne vagy 300 mini játék (most néztem 290 is elég), a felhő kell a többi nem foglalkoztat!

Csoki2020, vihence, Amira09 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Én is azzal játszom;) Illetve a gyerekek bohóckodnak vele;)
    Bár lenne a 300 játékhoz kedvük;) De nem szeretnék annyit termelni... ha csak nem szakad rám a kerek kerék összes bónusza;)

20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Nagyon szeretem ezt a mini játékot, mindenképpen beleteszek apait-anyait :)
    Jók a nyeremények, jó a felhő.
    Mindenkinek sok sikert! :)

Csoki2020, maszilva, GYuGYu1003 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.