Visszajelzés A nagy hajsza (9.) - 2022. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Olvasgattam itt a hozzászólásokat, de nem láttam senkinél, hogy ezek most új képek (helyszínek) vagy csak a megnevezése lett leegyszerűsítve? Ünnepi konyha - Üvegház - Lakás. Ezek olvashatóak a játéknál, ebből csak az üvegházat találtam meg azonos néven. Az ünnepi konyha más, mint a konyha? A lakás az Ella hálószobája lesz?
    Rémisztő mennyiségű eventnövényt és felröpit emlegettek, illetve még sosem olvastam ennyiszer, hogy "jutok, ameddig jutok". Néha úgy érzem, hogy a BP-nél nem volt feltétel a felvételinél a számolás képessége :D Valamint az sem világos, hogy eddig szinte minden eventet a főfarmon és a kerge kertben lehetett teljesíteni, amíg az erdei tisztáson a mamutfák és a vadaskertek és társaik foglalhattak helyet, most ez is fel lett rúgva, igaz, nem először. Ha van, amit nem szeretek ebben a játékban, az a kiszámíthatatlanság. A napi ajándékokat küldözgetik a szomszédok, de kitenni nem tudom, mert olyan helyre (pl. ahol a többi ajándékozó van), ami tele van magasabb hozamú tárggyal, eleve nem fogom, ezekre a szántókra, tisztásokra pedig nem tudom, hogy mikor lesz szükség. Így teljesen potyára küldözgetik, semmi haszna.
    A pörgetésekre is láttam, panaszkodnak néhányan. Jogosan! Gyatra a felhozatal, kevés a jó nyeremény. A múltkor kellett volna a szupertáp, de XXL-es fenyőket és cukorjuhart, meg olyan ólakat kaptam, amikből dögivel van. A csillagoknak és a banánoknak se tudok örülni, amikor minden ki van váltva és többezer figyel a raktárban. A TTP-t nem tudom, hogy egyáltalán gyűjti-e valaki, mert értelme semmi. Ezzel vannak tele a partipörgik. A zöldből is ritkán lehet valami érdemlegeset kicsikarni.

Amíg olvastam és írtam a panaszlistát, megjelentek az új helyszínek, amit köszönök szépen, igazán jó hasznát fogjuk venni. Azért szerintem, ezt a játékot kb. karácsony környékén kellett volna betenni, most húsvét közeleg :D

Utoljára szerkesztett: 24.3.22
    ZitaGAZDA03, Amira09, Rizstej és 13 más kedveli ezt.
  2. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Idegölő,de a legkedvesebb játékom:)nem csak nyomogatni kell!

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Úgy néz ki, hogy téliesített helyszínekkel is fogunk találkozni.
    A téliesített helyszínek feliratozásai még a Flash alapú játékból valóak, és gyakorlópálya meg egyebek nincsenek ezekhez a helyszínekhez.
    Ezért a következőek szerint fog alakulni a helyszínek kidolgozása:
    • A téliesített konyha kidolgozása megkezdődött, feliratos képe (frissített) várható 17:40 körül, a funkciók ezután érkeznek a helyszínhez folyamatosan. Mivel könnyebb a kidolgozása, mivel Flash alapon már volt ez a helyszín és sok változás nincs, ezért gyorsabbak a folyamatok, várhatóan 19:00 és 19:30 között már az összes funkció elérhető lesz ehhez a helyszínhez.
    • Az Üvegház már volt Unity alapon, változatlan a helyszín.
    • Az új helyszín neve "Lakás". Termelem a gazt, várhatóan 19:00-kor (ha tovább tart a téliesített konyha kidolgozása, akkor azután miután az kész) már megindul a kidolgozása. Legkésőbb 22:00 órára már minden kész lesz ehhez a helyszínhez.
    • Holnap, a téliesített farm kidolgozása várhatóan 16:30 körül indul meg, a kidolgozása könnyebb lesz, mivel már volt Flash alapon ez a helyszín. Várhatóan 18:30 és 19:00 között elérhető lesz a helyszínhez minden.
    Update 19:18: az "Ünnepi konyha" helyszínhez az összes funkció elérhető, frissítve lett a helyszínhez tartozó funkciók, tartalmak.
    Update 20:14: a "Lakás" helyszínhez (új helyszín) elérhető a feliratozott kép.
    Update 21:58: a "Lakás" helyszínhez (új helyszín) elérhető az összes funkció és a feliratozott kép is.

Sok sikert kívánok mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 24.3.22
    Berektanya, Fenyvesi1010, upupa és 54 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nagyon szépen köszi a gyors munkádat :)

Wolf[Black], inanna11, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  5. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Nem a Kerge kertben, hanem a Szédült szántón. De ez nem nagy ügy, nem azért írtam. Viszont örüljünk, hogy két területen termelhetünk!xD

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

17 játéknál tartok:music: Lassan araszolok a felhő felé8)

7. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Szia!
    Nálam egyáltalán nem volt kedves a kerék:(
    219 party pörgetésből egy 100% terménybónuszt adott.:wuerg:
    Eléggé csalódott vagyok.
    Oké adott kuponokat, szupitrágyát,meg egy piros teknősólat de titkon a terménybónuszra hajtottam-.-
    358 felröpit adott.Krizantém.Most én is szaporítgatok.Szupitrágyám az van bőven:p

juliannakoczkas, Fätum, Rizstej és 7 más kedveli ezt.
  8. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Nos ez az event eddig általam szeretett volt, de most pirinyót azt hozta ki belőlem, hogy eléggé eltúlozták a végigviteléhez kérhető mennyiségeket. Emiatt ma mindent bevetettem amihez hozzáfértem és ennyi játék vár majd lejátszásra. A holnapi napon foghúzásom lesz ami a lakásfelújítás közben nem a legjobb, de pont emiatt a hétvégén, ha lemegy az új játéktér és az ismerősebbek lesznek le tudok ülni majd, hogy keresgéljek. Jutok ameddig jutok aztán átgondolom, hogy termeljek-e majd a végéig. Mindenkinek hatalmas energiát, sok sikert kívánok a mostani eventhez. :)

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    A felhő már az enyém, és felülvizsgáltam a döntésemet a teljes teljesítére vonatkozó tervemet módosítottam a bal oldal teljes teljesítésére csökkentettem. Ez nem az én minijátékom, még, ha sikeresnek is látszik a játékom..
    Ma háromszor pörgettem: reggel, az akció indulásakor és az event indulásakor is. Lett 3 db 100%-os bónuszom, az arany rekeszben 200% bevételi és az ezüstben egy 100%-os bevételi bónusz van. Indítottam 2 Jac-ot is. Jelenleg 24 növényt aratok egy kiskockáról.
    Felröppenő gondom eddig nem volt, de már meghaladja a növény a kormot. Végig egy területen ültettem a gazt, a szédültön XXL-es almafák vannak megszórva zoknival, a tölgyesben pedig mamutok vannak, a széleken pedig pettyes fűzek és titokfák. A gaz érését szupetrágya használatával és felhőkkel gyorsítottam + kaptak KK-t is.
    A különbségkeresővel játszottam elég gyenge átlaggal. Jelenleg itt tartok .

Holnap addig csinálom amíg tartanak a bónuszok, aztán rendezem vissza a farmot, remélem, hogy végzek a baloldallal addigra.
    Sok szerencsét kívánok mindenkinek aki velem együtt eventezik :)

anci0915, Arrah, juliannakoczkas és 16 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A felhő meg van.Van még 40 ezer növényem,ahogy jönnek a felröpik,viszem a malomba .Addig folytatom, amig a növényem kitart.Visszapakolva a két terület,csak a főfarmot hagyom még egy kicsit,Éjszakára hosszút ültetek a korom miatt,Na igen: nem az én korom miatt! Megnevettettem saját magamat.
    https://kepkuldes.com/image/LDl7Fe

stellácska26, Lenczy, Amira09 és 15 más kedveli ezt.
  11. fakír1020

xDxD
    Én is a koromhoz képest jól nézek kixD

Lenczy, Amira09, juliannakoczkas és 13 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ahogy látom, az előző ilyen eventeknél is ezek a mennyiségek voltak. :sleepy: Volt amikor kevesebb volt a növény érésideje, ezáltal kevesebb kellett a malomban is. Sőt, akkor egy területen lehetett ültetni. A nyeremények között akkor volt pl. a 4.- nél, már eszembe sem jut a fa neve. :D Szó, mi szó, én magát a keresgélést nem szeretem. Szóval nem kell elkenődni, tessék csak játszani mindenkinek.
    Itemeket majd várom és talán cserekor küldhető is lesz hozzá felhő! :D ;)

13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    16 keresés letudva, szemüveg rajtam, nagyítót használom :)szép lassan, öregesen, megkeresem az ágyam...Jó éjt:D

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nagyon szeretem ezt a keresgélős játékot, nagy sikerélmény, mikor 90 mp alatt lenyomom az összes tárgyat.
    Csak nagyon zavar a keresgélésben, hogy közben ezt a porzós izét kell ültetgetni és a kormot vadászni. xD
    Nincs sok szupertrágyám és party pörgetésem sem (bizonyos nullapercezések miatt ;)), úgy hogy sétatempóban fogok haladni, ahogy Alexandra mondaná, reményeim szerint a felhősorig.
    De tényleg csak azért, hogy keresgélhessek nagy tempóban. :D

Kedves Wolf[Black]!
    Hálás köszönetem a gyakorlópályákért! :inlove:

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)
    Te legalább elégedett vagy magaddal és ez nagy szó, örülök neki :)
    Nálam koromhiány van, és ma már nem is lesz másképpen, mert nincs szabad rekeszem a kari sütinek (krókusszal nem tudok nullázni anélkül, és amúgy sem éri meg, jobb az amaránt, hasznosabb a pajtának is...) és a gesztenyés felhőt sem akarom éjszakára aktívvá tenni így hagyom a csudába, majd reggel folytatom a baloldal üresítését :)
    Szóval én nem vagyok elégedett magammal, mert elmulasztottam előbb, időben a felröppenőket hajtani :cry::cry::cry:

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Szerintem meg elégedett lehetsz :)
    Nálam sincs arányba a letermelt gaz és felröpi, de a végére úgy is összeérnek.;)
    Nálam is az a terv, ma még aratok 1 kör komfortot, 10.000 gaz, holnap még talán 2 kör komfort belefér amíg tartanak a bónuszok,
    az további 20.000 gaz a jelenlegihez .
    Aztán ültetgetek valami hosszabb növényt, amit naponta max. 2* kell pátyolgatni, talán vasárnap délután vagy hétfőn belefér, hogy keresgéljek;) Addigra viszont tuti meglesz a gazhoz felröpi mennyiség is;)

szellorozsa, Kuzdern, Amira09 és 12 más kedveli ezt.
  17. fakír1020

Szia:)
    Jártam én is már így hogy kevés felröpivel kezdtem-.-
    Kénytelen voltam párszor a hosszúérésűket szupitrágyákkal bombázni.
    Az amarántra sajnos nekem még egy kicsit várni kell:p

Kuzdern, Arrah, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Az új helyszínhez (Lakás) elérhető az összes funkció és a feliratozott kép is a helytáron belül.

Szép estét kívánok mindenkinek!

19. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nagyon köszönjük! :)Szép estét neked is:inlove:

Kuzdern, Wolf[Black], jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  20. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Apja! Esküszöm, írok a központnak, tegyék lehetővé az eszedbesemjutaneve fának a küldését. Kisfarmon 1 piccolo-ból kinőtt. Búbánat kerülget, hogy nem bírsz hozzájutnixD

nolina1965, furmint111, maszilva és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.