Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 14.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Felröppenőt mindenhol kapunk de a növényeket csak 3 területen arathatunk. Ezek szerint a bahára ki lehet tenni az előző eventen kapott dekorokat ? hisz azok idő pontok és az ajándékok miatt nem vehető ki.

ulmo12, stellácska26 és kovacstne kedveli ezt.
  2. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm

ulmo12, Fenyvesi1010 és mebajah kedveli ezt.
  3. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Igazad van Toma ;) Ezért arra jutottam, hogy a kezdésre nem változtatok a tervemen (8.hsz), de éjszakára a bahán állatok mennek majd, a széleken kétmagvú tökkel. Így neon szíveket is kapok és korom is száll majd fel :p

B......s, a bahán nem ad neon szívet az állat, csak a főfarmon :cry:Akkor viszont éjszakára a farmos területekre állat megy, max. 4 kör erejéig. Remélhetőleg 1:1-ben adják majd a 16-17 órások és a raktárházak :oops:

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Nekem tetszik. Rengeteg idő van rá, a minijáték jó lesz, szeretem az ilyeneket.
    Szándékomban áll kimaxolni, még akkor is, ha 100-nál több játék fog kelleni, mert a 94. sorból ki akarom venni a pónit. Csak 3 titokólat vettem, de még ki sem tettem őket és mostanában úgy néz ki, nem is fogom. :oops:
    Nem kevés a gaz, de a gesztenyéshez is sok kellett, mégis kész lett vasárnap, igaz némi bónusz azért rásegített. Az ólas röpivel nem foglalkozom, a farmon este aratás után leszedem a kütyüket, mindenhol krizantém lesz ültetve, termékekkel-vízzel-trágyával rövidítve. A 2 játékba vont baha területen meg leszedem a fákat, kezdésre saguaro, utána rövidítve egymagvú a röpiért. Az eventgaz 5 órás, pannik nélkül fogom aratni, lényeg, hogy gyűljön. Ha a baháról pannival sem jön elég röpi, néha majd éjszakára megy valami hosszú a farmon is. Persze próbálok majd némi bónuszt pörgetni, Jack még aratható nálam 16x és van a pajtában 1 növénybevételi bónusz is a bónuszos ládából, csak azt nem tudom, hogy az hat-e az eventgazra...o_O???

Közben befutott a neonos eventismertető is, úgyhogy muszáj átgondolni a 2 event összehangolását... viszont így lesz némi nagyító is az ólakból. A kezdő röpimennyiségről természetesen nem mondok le, de mivel azt is ki akarom maxolni, valamikor rá kell szánni az időt némi ólazásra is...de azzal megvárom a tapasztalatokat, hogy melyik ólak adják jól a neonos röpiket és majd a boom alatt letermelem azt a 400 röpit.
    Remek, kicsit mégis kell agyalni;):)

ulmo12, fabatka, ada77201 és 13 más kedveli ezt.
  5. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia .

4 fullos raktárház megléte mellett azt hiszem 32 narancs lúddal 20pannival 1:1 lesz röpi,
    időben pedig nem sok eltérés lesz a növény érésidejéhez képest.(+5perc)
    "A vesztesség pedig csak 16kocka egy pár napig".

ildics1981, ulmo12, R.Daneel és 6 más kedveli ezt.
  6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) szerintem a titokólakat (és fákat) érdemes kirakni event közben, ha felröpire van még szükség. Időarányosan nagyon jól adják a felröpit :)

ulmo12, denisadina, -vadocka70- és 9 más kedveli ezt.
  7. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    Jól látom, hogy a mini játékban 90 szupertápot látok? - és ugye egy időben van a tenyésztés, meg a keresős, legalábbis egy hétig biztos.. :p

ulmo12, R.Daneel, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Résen kell lenni, mert holnap lesz itt minden mint a búcsúban. :D
    A 3 farmos részen hosszú ólakkal várom a kezdést, a széleken hosszú növénnyel. A bahán és az esőerdőben vegyesen van minden, azt nem bontom. Figyeljetek hogy a Zuhatagról nem jön semmi felreppenő, reggel le lehet aratni.
    Elkezdem felszaporítani a növényt, addig a többi területre kirakok tyúkólakat, megnézem hogy mennyi felrepit adnak. :) Ha minden beért, akkor csak ólakat fogok kirakni (ludat vagy nyulat), a növény ültetését felfüggesztem egy ideig. A neonost szeretném minél hamarabb befejezni, hogy ne kelljen már vacakolni vele. Utána ráérek a növénnyel foglalkozni. Első nekifutásra csak a felhőig megyek, nem szeretném 2 hétig lefoglalni a farmos részt még egy póniért sem. :) De erre alszom még egyet-kettőt. :)
    Mindenkinek sikeres keresgélést. :)

ildics1981, csopke1, ulmo12 és 27 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Főbb nyeremények: 12 db party pöri, 90 db szupertáp (a felhősorig 50 db), 5 db gyárfejlesztés, 1 db póniló istálló, a felhősor önmagában 1.065.000 TP/48 óra; meg egy csomó nyalánkság - ezek mind-mind arra ösztökélnek, hogy a lehető legtöbbet, vagy talán inkább a maximumot kell kihozni ebből az eventből.
    Event váróba :): 11 Raktárház a főfarmon és mellettük színes óriásólak és terményesek, a tölgyesben mamutok, a szédültön hortenzia; a szigeten pedig szintén 11 Raktárház a Bahán és mellettük Saguaro, az esőerdőben pedig maradnak a sárga fókák a peremeken fákkal. :)
    A Zuhatagoson fák vannak, de az úgysem játszik semminemű szerepet sem ennél, sem pedig a neonfényes ólak eventnél, úgyhogy oda mindenki azt tesz, amit akar. ;)
    Szükség szerint nullázni tudok bármikor a krizantémmal is akár a korom felröppenőkért.
    A neonoshoz is nagyon jó lesz, meg ehhez az eventhez is, ha az előzetes pletykákban Jónás által leírtan Lúdas Matyival szponzoráltatjuk a röpiket, úgyhogy amint a 246 db szerelemlakat megvan a neonos eventhez, akkor már látjuk, hogy mennyi neonszívet kaptunk a tenyésztésből, meg a nyitó aratásból, úgy és annyi lúdólat vetünk be korom és neonszív röptetésére, amennyi szükséges a neonszívek db-számához. Persze ezzel elvonunk területet a tárgykeresési növénytermesztésből, ezért ezt én pl. a neonfényes event Boomjára időzítem, mert ki akarom használni az ikerszülés előnyeit, ha szombaton lesz, akkor szombaton, addig viszont teljes mellszélességgel mehet a Porzós holliandra termesztése. Ezért a raktárházakból az állatosakat megtartom, a Füvészkerteket és a mamutokat pedig a kezdő aratás után letarolom. :) Ez a terv, ami szükség szerint újratervezhető. ;)
    Kívánok mindenkinek sikeres eventezést, és elégséges felröppenőt! :D:inlove::inlove:

Bence140602, Mevilla, ada77201 és 30 más kedveli ezt.
  10. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia,
    Ugye tudod, hogy a bahama nem ad neon szívet? Tenyésztéssel sem kaphatsz, max. korom felröpit :p

Most olvasom a változtatást, mégis adnak szívecskét a bahás ólak :)

Utoljára szerkesztett: 14.11.18
    ulmo12, Mevilla, ada77201 és 7 más kedveli ezt.
  11. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A
    Félre néztem volna,hogy a farmon a növény nem ad felropit?

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

ildics1981, Gio, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  13. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

szia. szerencsére az is ad.:D;)

ulmo12, Lenczy és genka53 kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, az ismertetőből:
    Felröppenők

Korom

Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, tölgyesben, bahán, esőerdőben
    MIBŐL? növényekből, fákból, állatos és terményes ólakból, tenyésztésből

Kincső52, szekulagábor, ulmo12 és 6 más kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Elég sok felröpi kell (legalább 4.850), és mivel gyorsan szeretnék végezni, bontom a bahát is (szerencsére a Zuhatagok szigete maradhat, ott van minden fontos, csak a raktárházak miatt kell megbolygatnom)

Kezdéshez:
    • Bahán Saguaro 1x1-ben + raktárházak
    • Farmon Hortenzia (22:45) 1x1-ben + raktárházak

Folytatás:
    • Bahán Szteviát és Egymagvút fogok ültetni felváltva. Előbbi 14:24 alatt érik be locsolva, utóbbi 9:36 alatt Maja maszkkal locsolva, vagyis a kettő kereken 24 óra alatt (például minden nap reggel 6-kor és délután 15:36-kor kell aratni, ha bejön egy kis csúszás, akkor lehet korrigálni trágyával, vagy például Gyógykenőccsel). Minden raktárház marad napi 3x-i aratással (6-14-22)
    • Farmon 2 körben felszaporítom a növényt, és utána csak azt ültetem napi 5x-i aratással (6-10-14-18-22). Raktárházakat meghagyom, és sima pillangókat teszek be, Valentin cseréppel kevesebb mint 8 óra érnek be (6-14-22). A terményesekhez az megy, ami 8 óra alatt beérik.
    • amikor összejön a 400 Neon szív, akkor a raktárházakat bevonom (Bahán mennek vissza a Zuhatagra) és már csak növényezek, amíg szükséges :)
    • 500 sima és 200 party pörgetést is rászánok az eventre a gyorsabb haladás érdekében 8)

Kotkoda64, bündihugi, ulmo12 és 19 más kedveli ezt.
  16. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Sziasztok!
    Örülök, hogy a két holnap induló eventet sikerült összehangolni, így növényekkel indítok a farmon minden területen. A növények számától kissé megijedtem, aztán néztem csak meg mennyi időnk lesz rá! Kimondottan a tárgykeresős minijáték miatt vágok bele, mert egyébként biztos unni fogom a monoton eventnövény termesztést. A bahamán nálam egyenlőre maradnak az állatok és fák, majd hétvégére kiderül mennyi korom jön össze és akkor váltok.
    Nem számoltam utána, szerintetek napi 3-szori aratással összehozható a szükséges mennyiség?

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Újragondoltam és újraterveztem az előkészületet. Ama változás fényében, miszerint a szigeten a Bahán és az Esőerdőben is kaphatunk neon szíves felröppenőt, és mivel én a szűk keresztmetszetnek a neon szívek felreppenését gondolom, a tárgykeresőshöz a szigetes Raktárházak mellé tervezett Saguaro ültetése helyett is ólakat rakok, mert az ólak kormot is adhatnak, meg neon szívet is.
    Az Esőerdőben meg úgyis sárga fókák lubickolnak most is, meg eztán is fognak. ;):D
    A korom utánpótlást, amennyiben szükséges nullázással oldom meg. Aki sajnos nem tud nullázni, de van nemesített bármilyen hosszabb érésű növénye, alkimistákkal megnoszogatva szintén javítani tud a felreppenők mennyiségén.
    Ott vagyunk már?! :D:inlove::inlove:

ulmo12, Gio, Zatini és 15 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Miért a bahára akarod tenni a kitehetőket? Azok elférnek a kergében vagy a kincses szigeten is, ott nem kavarnak be a felröppenő szerzésbe.

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Gyorsan ki akarja törölni, aztán elmúlik minden gondja. Már most gubancos a helyzete, valszeg. Lesz itt még egy pár dühös ember. Nem lesz uncsi az a hiperhosszú hajsza. Csak azt tudnám, hogy minek ilyen hosszúra nyújtani, mikor még 8 event le fog futni mellette és a mennyiségek is uszkve 3szorosak egy normál eventhez képest?
    Módszeresen nyírják a népet. Kimagasló hatásfokkal. Még mindig nem olvastam teljesen el az ismertetőt, de az biztos már, hogy nem szívem csücske. Végeláthatatlan robot és dögunalom.

Amira09, [erika05], inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, hogy a saját gondolataidat úgy fogalmazd meg, hogy "szerintem", "úgy látom", "azt hiszem", "úgy gondolom" stb.
    "Módszeresen nyírják a népet." Ez a mondatod szemenszedett hazugság így kijelentve a te szádból.
    Igen, lehet véleményt mondani, de nem kijelenteni megalapozatlan hülyeségeket.
    Azért, mert neked nem tetszik valami, attól még fogalmad sincs semmiről, amiről úgy nyilatkozol, mintha te lennél mindenek tudója. Nem vagy az. Ha tetszik ez neked, ha nem.
    Évek óta ezt szajkózod és lám-lám, mégis itt dekkolsz és rontod a hangulatot. És lám-lám, mennyien itt vannak még rajtad kívül. Ha bevált volna az, amit (hangsúlyozom) évek óta idegesítően ismételgetsz, már nem lenne itt senki, aki olvasna. De itt vagyunk sokan és elegünk van az ilyen írásaidból.
    Ha dögunalom, akkor mi a csudát keresel itt? Unatkozz máshol!
    Kérlek, hogy sürgősen változtass a stílusodon, mert telik a pohár már nálam is!

méhike79, Palacsintax, neubeci és 38 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.