Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ejelaci

ejelaci Aktív író

Elméletileg igen, gyakorlatilag nem.
    Én használok néha droidot (nagy, 6.6colos képernyős Honor Note 8 ), Photon Browserrel a farmterületek learatásához... De annak a telefonnak is kicsi a képernyője az élvezetes és gyors játékhoz. Inkább kínszenvedéshez hasonló szükségmegoldás.
    Tehát azt sejtem, hogy a tárgykeresős része az eventnek minimum egy 10+colos tableten lesz játszható, de hogy élvezhető és gyors nem lesz, az biztos... ;)

2. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

nekem tetszik ez az event. lehet tudni, lesz közben munkás akció? a felezős farmaranyos?
    ha nem az se baj, mert van talonban a Tengeri Kaland első gyémántjának 96 órás munkásai, amit
    kb. ilyen feladatra tartogattam.

Gio, Swordfish, genka53 and 1 other person like this.
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az event még nem kezdődött el, az ismertetőt sem olvastad át (részletesen), de már van konkrét véleményed az eventről: mint minden dologról mostanában, negatív. Ez nem gond. Egyik event sem kötelező senkinek sem, így neked sem. Ha valami nem tetszik, nyugodtan ki lehet hagyni. De az, hogy te utálod a legjobban hónapok óta az eventeket mindamellett, hogy az event csevegőkben a hozzászólásaid száma alapján az egyik legaktívabb fórumozó vagy, elég nagy ellentmondás - lévén az event csevegők az eventező játékosoknak szól. Aki nem játszik, annak tapasztalata sem lehet róla, így felvetődik az a roppant érdekes kérdés, hogy akkor mégis mit szeretne megosztani a többiekkel? A negatív hangulatát esetleg? Tudod, erre a célra léteznek speciális oldalak, nyugodtan fel lehet keresni őket bárkinek.
    Rengeteg visszajelzést kaptunk az utóbbi időben ismerősöktől és ismeretlenektől, miszerint miért hagyjuk azt, amit Lehó művel? Ennyire jóban van a modikkal, hogy kivételeznek vele? Ha többen nem is, de mi ketten legalább tudjuk, hogy ez nem így van. Ettől függetlenül a felvetésük jogos, és az ő igényeiknek is érvényt kell szereznünk valamilyen szinten. Így arra a közös nevezőre jutottunk a kollégákkal, hogy biztosítunk számodra egy picivel több szabadidőt annak reményében, hogy ezen idő alatt hátha ismét megtalálod a játékkedvedet.
    Köszönöm megértésedet mind a moderátorok, mind a többi fórum látogató nevében.

4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Szerintem jó kis event lesz:)

5. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:inlove:

A ládából kipattanó 24 órás +1 növény bónusz hat a gazokra is? Nem emlékszem. Köszönöm előre is a segítséget. Jó event lesz ez, végig kellene csinálni:D De sajna nincs már szabimo_O Így mindent be kell vetni, mert ugye pánik van, ha nem készül elég gyorsan :wuerg:xD

ulmo12, Gio, Zatini and
  6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    A felhősor kedvező lehet,némelyik ajándék is jó,de itt bejön a képbe a valamit valamiért,ette fene rádobok pár szupitrágyát,igaz,hogy amikor szóróm rá nem nézek oda,jól jön az a felhő még a 7-800-as szintnélxD

7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Akkoriban a Fülesben mindig szerettem a rejtvények mellett a tárgykeresős feladványt is.
    Holnaptól jó lesz egy kicsit nosztalgiázni.
    Jó kis event lesz ez. :)

8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nem semmi ilyen hosszú távra tervezni
    szeretek én is begyűjteni minden felhőt, majd jó lesz mindegyik valamire, sok kicsi sokra megy alapon

9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Eventre fel :) Nagyon-nagyon tetszik :) Még a hossza is és a röpi meg a gaz mennyiség se zavar :) 2 hét lesz rá, és remélhetőleg sokan hozzák majd a képeket (én is ha tudok), így könnyebb lesz másnak keresgélni. Én mindenhol hosszú ólakkal fogom várni az eventet, egyedül a Zuhatagon nem, mert az ugye kiesik. A neonost le akarnám hamar tudni, hogy csak 1 eventre koncentráljak. Kár, hogy az eventnövényt nem lehet ültetni bahán, de eventkezdés után a farmosokon elkezdem szaporítani , bahás területeken maradnak az ólak amíg kell, utánna ott mehet a hosszú növényezés, a farmon meg csak eventnövényezés. Na mikor indulunk már??? :D

10. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

..... és ez a felhő igazán szép TP-t ad akkor is, ha 24 órára lebontjuk ;):)

11. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nekem tetszik az event igaz sok a növény, de megpróbálom a lehető leggyorsabban letermelni hogy tudjam a pajtát tölteni.
    A bahát szerencsére nem kell bontanom fákkal van tele szóval még az is kedvez. :)

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Szerettem én is ezeket a keresős feladványokat. Azt mondjuk nem tudom, hogy mindenki egyformán kapja-e a táblákat vagy véletlenszerűen, de ha mindenki bemásolja a 3 ingyen kapott ábráját, akkor nagyon hamar meglesznek a megoldások és nem kell a Szemészetre se menni. :D Csak el kell menteni mindenkinek az ábráját hogy gyorsan meg tudjuk találni, mert arra időbónusz is jár. Lehet hogy inkább lerajzolom egy papírra mindenkinek az ábráját, mert mire a gépen megtalálom az elmentett ábrákat, addig mínusz időbónuszt fogok kapni. :D Gyorsan berakom én is a 3 táblát, ahogy géphez kerülök.

13. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Sziasztok.
    Tetszik az event, bár a gazmennyiségtől felszisszentem. Ami jó, a bahamás részen lehet röpit gyűjteni.
    Célom a felhő, ami azután jön, az már a bónusz kategória. Bahamán holnaptól saguaro, hétvégén és jövő héten sapkakaktusz, farmon két és fél területen, ólak, nagyrészük kaméleon és pillangó, vasárnaptól állandóan eventgaz.
    Remélem a felröpivel nem lesz gond.
    A minijátékra én is kiváncsi vagyok, mindig is szerettem az ilyenfajta feladatokat.
    Sok sikert Mindenkinek:). És aki már holnaptól szaporitja az eventgazt, ne felejtse a csatnit, fehér ártatlanságot, katácsonyi sütit, kacsakatát!

14. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Hortenzia hányas szinten van?

Fenyvesi1010, genka53 and breki072 like this.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

187.

16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Atya világ, ez 2x annyi ahol én vagyok. Persze nem vagyok régi motoros!:)

17. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Milyen hosszútávra?ahogy szorják manapság a bonuszadó kütyüket meg a magasabbnál magasabb tp kütyüket.

18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Van egy ötletem, ami segíthet megtalálni a tárgyakat. A képet sakktábla szerűen virtuálisan fel kell osztani
    mondjuk 10 x 10 mezőre (A1, A2, ..A10, B1, B2,... B10, és így tovább. Hogy mi lenne az optimális felosztás az a kér arányaitól függ - erre Toma biztosan tud egy jó megoldást. Így mindenki saját magának be tudná írni, hogy - csak a péda kedvéért - a kesztyű a C8-ban található. Így sokkal könnyebben lehetne keresni, csak meg kell állapodni a mértekben, hogy ne össze-vissza használjuk.

Az már csak hab lenne a tortán, ha valaki (mondjuk egy jó programozó) meg is tudná csinálni áttetszőre ezt a négyzethálót, amit rá tudnánk tolni a képre -így még egyszerűbb lenne a keresés és pontosabb a találat.

19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ez most komolyan így van? 2 hétig eventnövényt kell ültetni annak aki eventezik? Akkor meggondolandó. Nem is tudom hogy lesz ez így jó. Nem jó, ha sokáig tart időben egy minijáték. Nekem az ilyenekhez már egyre kevesebb a türelmem.
    Na majd még megálmodom.
    Megpróbálom max elkezdeni, aztán ha macerás abbahagyom.

fregolinyi and ulmo12 like this.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Szerintem az a legegyszerűbb, ha a Paintban bekeretezed azt a 10 tárgyat amit keresünk, a Képmetszővel kivágod a táblát és beilleszted a fórumra. Ezzel a sakktáblával csak zűrzavar lenne, főleg azoknak, akik nem olvassák a fórumot.

Thread Status:
Not open for further replies.