Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 14.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép estét Mindenkinek! :):) Én ugyan készen vagyok az eventtel, amit nagyon élveztem, a jutalmak fantasztikusak voltak. ( főleg a TP-s része) . Több ilyen hasonló is lehetne a közeljövőben. Kevertem még egy detektíveszközt, játszottam, de már nem kaptam semmit a pontokon kívül, érdemes még ültetni eventgazt vagy már úgysem ad tovább valamilyen ajándékot?
    Most nem olvasom vissza a sok hsz-t. o_Oo_O Néztem az event ismertetőben, de nem látok ilyet. :music::music::music:

maszilva, R.Daneel, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Gratulálok!
    Ha végigjátszottad mindkét oldalt, már csak a játék öröméért keresgélhetsz. :)

ulmo12, Ribiszke, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Othep, :):) köszönöm szépen, nagyon élvezetes event volt, szuper jutalmakkal, azért elárulom, az előzőeket is mindet végig vittem, csak mostanában ritkán írok. A labirintus is szuper volt pl., mostanában meglehetősen nagyon-nagyon jó eventek vannak, jó itt lenni és csinálni. :):):)
    E mellett engedd meg, hogy én is gratuláljak Neked jelenlegi tisztségedhez a játékban. :):) Láttalak már sokszor, olvasni járok inkább ide. :):)

Utoljára szerkesztett: 23.11.18
    maszilva, R.Daneel, egyprobatmeger és 7 más kedveli ezt.
  4. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Még kettő? Ma már elfelejtettem learatni a TOP-osat is. A teliholdasnál meg fél órát kerestem, hogy mi a feladat, mire rájöttem, hogy semmi. Mindenki azt csinál, amit akar. És jön a hétvége. Meg az unokám. Lehet így játszani? Lehet, de tényleg csak játszani, nem gürcölni.

Utoljára szerkesztett: 23.11.18
    rozo52, Mevilla, R.Daneel és 9 más kedveli ezt.
  5. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Ahogy sejtettem,ma reggel készen lettem. A jobb oldal hamarabb készen volt. Nyugisan csináltam,nem volt semmilyen bónuszom,csak a csatni. Még az elején partyba vágtam majd 100 pörgetést,de egyetlen nyomi pajtabónusz sem jött,igy most csakazértse vettem.. Mandragórám,és gyógyelixirem van már elég. De jó kis event volt,szerettem.

maszilva, bakosagi54, Mevilla és 13 más kedveli ezt.
  6. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Szeretném megkérdezni, hogy a nagyító mire kell! Köszönöm előre is, További jó farmozást

bindi5454 kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Az eventet könnyíti. Könnyebb vele megtalálni az adott dolgokat. :) Én még nem próbáltam, nem volt rá szükségem. De sok gazdánál jól jön, jobban megtalálják az adott tárgyat.

Nagyító
    Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, tölgyesben
    MIBŐL?
    - állatos és terményes ólakból,
    - kisebb eséllyel tenyésztésből,
    - az eventben a jobb oldali nyereménysorból
    Használható
    : a mini játék megkönnyítéséhez.

Az event enélkül is eredményesen teljesíthető, ezért a felröppenési esélye alacsony.

R.Daneel, fiam62, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  8. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

köszönöm, csak most gondolkodtam rajta, hogy mire is jó!

9. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Végeztem az eventtel. 80 pontot csak nagyon ritkán sikerült elérnem, de szépen párhuzamosan tudtam haladni. A farmaranyos ládákban 105 farmarany volt. Elégedett vagyok.
    Gratulálok azoknak akik végeztek, a küzdőknek pedig kitartást, idő még van bőven.

10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Jó olvasni, hogy sokan már végeztetek. Nekem még güriznem kell egy csöppet, de nem adom fel, sosem szoktam, amibe belevágok mindig megcsinálom. Eddig 80 játékon vagyok túl 5706 ponttal , ami 71,325-ös arány. Nem rossz :) Már látom a pónit és a FA ládát is. 20 játék kell még, ami 14000 növény (ebből van 2200) és 1000 felröpi (amiből csupán 23 van). A röpivel állok gyéren, úgyhogy gyorsba letermelem a növényt, majd ráállok a röpigyűjtésre ismét.

bakosagi54, Imi*, Mevilla és 11 más kedveli ezt.
  11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Felhő beüzemelve! :D
    Jelenleg 680.000 TP szállít.
    Végén majd összeszámolom mennyi TP-t sikerült kiszednem a játékból :D
    Jók ezek a 2 hetes evntek ;)

Fenyvesi1010, egyprobatmeger, Gio és 7 más kedveli ezt.
  12. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!
    Nagyon jó ez a keresgélős játék...bár az udvarost nem szeretem ott mindig elvérzek...de szerencse van az F5-ös gomb...Utolsó kör event növény érik 11 malom termék kell a baloldali oszlophoz és megvan teljesen...aztán pakolom vissza a farmot röpikkel elég hadilábon állok ....jobboldali oszlopnál 163 pont hiányzik a póniig..az már csak-csak meglesz !...:)....A többit majd még meglátom!...Sikeres eventezést mindenkinek! :)

Fenyvesi1010, R.Daneel, emocy91 és 9 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Lassan végére érek az eventnek. Cincogi felügyelő kitűnő nyomozó, jó vele együtt dolgozni.:p
    Jelenleg így állok: https://kepkuldes.com/image/3sl5u;)
    Kicsit hosszúnak tünt nekem ez az event, azonban érdemes volt vele dolgozni, nagyon jók a nyeremények.
    Szeretném végig vinni, hisz a 100. minijáték FA-t rejt.
    Gratulálok azoknak akik már FA-s ládikót nyitogattak, sok sikert és szerencsét kívánok a még nyomozóknak!

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ma már csak a végére vergődök a sok keresgélésnek. Már biztonsággal hozom a 71 pontot, bár néha kihagy az agyam és lecsúszok 66-ra. Kell még 3 játék a 100-hoz, a másik oldalon 357 pont, ezért a háromra még rá kell dobni 2-3 játékot pluszban. Nem lesz gond, a növény megvan, a kormot próbálom összesepregetni hozzá, szerintem nem röpül úgy, mint az elején. Hmmm.
    Pónit és farmaranyat mindenkinek! :inlove:

maszilva, bakosagi54, rozo52 és 13 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az utolsó 3 malomterméket keverem, a jobb oldalt már befejeztem.

Összességében tetszett az event, még akkor is ha a minijátékot már kezdtem unni. 3-5 minijáték még elment egyszerre, de annál több már idegesítő volt.

Ui. 102 FA-at kaptam.

Szép napsütéses hétvégét mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 24.11.18
    maszilva, .hangyóca., bakosagi54 és 13 más kedveli ezt.
  16. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

A felhő egy ideje megvan..., s már látszik a fény az alagút végén, de az idevezető úton a következő jutott eszembe a zsír ára után szabadon:

Kedden a déli órákban elterjedt a híre annak, hogy a következő eventhez már 90 000 eventnövény kell. Az a körülmény, hogy egy eventhez 100 000 növény szükséges, élénken mutatja, hogy a játékosok mennyire ki vannak szolgáltatva a BP-nek. Ki tud manapság 120 000 növényt letermelni egy eventhez? Mert nemcsak egazból kell 135 000, de a szükséges felröppenők mennyisége is minden vonalon ijesztő. S ha le is termeli valaki ezt a 165 000 növényt, pusztán ebből eventezni nem tud, mert kellenek a felröppenők is. Lehetetlen állapot, hogy amikor egy eventhez 180 000 növény kell, a területek nem emelkednek megfelelő arányban. 215 000 eventnövényt csak az tud ma letermelni, aki szezonmunkásokat használ. Mert a kisember számára ez a 238 000 egaz bizony nagyon sok, 296 000 növényértért sokat kell kapálni, s míg valaki kigazdálkodja azt a 367 000 növényt, ami egy eventhez kell, ugyancsak elfárad. Valamikor 470 000 növényéért, vagyis egy eventhez szükséges mennyiségért egy sor eventet lehetett teljesítenini. Ma egy eventhez szükséges 540 000 növényért már csak egy háromnegyed eventet lehet teljesíteni.

Itt tenni kell valamit! A 768 000 egazt csak az tudja letermelni, akinek van annyi ideje, hogy egy eventhez 920 000 legyártson. Mert bizony ma ennyi kell egy fél eventhez.

(az eredeti, ha valaki nem ismerné:
    Kedden a déli órákban elterjedt a híre annak, hogy a zsír kilója már 90 000 pengőbe kerül. Az a körülmény, hogy egy kiló zsír ára 100 000 pengő, élénken mutatja, hogy a fogyasztóközönség mennyire ki van szolgáltatva a feketepiacnak. Ki tud manapság 120 000 pengőt adni egy kiló zsírért? Mert nemcsak a zsír kerül 135 000 pengőbe, de a drágaság minden vonalon ijesztő. S ha meg is veszi valaki ezt a 165 000 pengős zsírt, pusztán zsírból táplálkozni nem tud. Lehetetlen állapot, hogy amikor egy kiló zsír 180 000 pengő, a fizetések nem emelkednek megfelelő arányban. 215 000 pengőt csak az tud ma zsírért adni, aki feketézik. Mert a kisember számára ez a 238 000 pengő bizony nagy pénz, 296 000 pengőért sokat kell dolgozni, s míg valaki megkeresi azt a 367 000 pengőt, amibe egy kiló zsír kerül, ugyancsak elfárad. Valamikor 470 000 pengőért, vagyis egy kiló zsír áráért sarokházat lehetett vásárolni. Ma egy kiló zsír áráért, 540 000 pengőért már csak egy háromnegyed kiló zsírt lehet kapni.
    Itt tenni kell valamit! A 768 000 pengős zsírt csak az tudja megfizetni, akinek van annyi pénze, hogy egy kiló zsírért 920 000 pengőt adjon. Mert bizony ma ennyibe kerül fél kiló zsír.)

szekulagábor, borcsa220, times84 és 21 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nagyon jó az átiratod!
    Viszont ha már betetted az eredetit, engedj meg egy kiegészítést: említsük meg, hogy az írója Tabi László volt.

18. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

Köszönöm! Természetesen! Sajnálom is, hogy lemaradt! Legyen akkor a te hozzászólásodban, már nem szerkesztem bele az eredetibe..., és megemlíthetjük még Kazal László előadását is...

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Már látom a pónit a láthatáron.. :D ;)

bakosagi54, bindi5454, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, nekem is már csak 7000 gazt le letermelnem és kész lesz az even teljeen, mind a két oldala

Fatther, Ribiszke és achmed1122 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.