Visszajelzés A nagy hajsza - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Látom sokaknak sikerült befejezni az eventet! Én bal oldalon a 19. szinten vagyok 31-ból), a jobb oldalon pedig csak az 56. (100ból) szinten. Szóval nekem nem lesz meg, de nem bánkódom. Sok sikert azoknak, akik még velem együtt dolgoznak, és gratulálok azoknak, akik már befejezték!

2. ariel101

ariel101 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Ha mindíg csak 55 pontot kapok (az időbónusz alatt nem találok meg mindent) akkor is maradéktalanul teljesíthető az event?
    Minden ajándékot megkapok?

Sok sikert mindenkinek !

Last edited: Nov 26, 2018
  3. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Azért vannak a nagyitok, azzal megkereshetsz bármit.
    Másrészt megvannak a fényképek ahonnan lehet "puskázni"

Gio, denisadina and -W-595- like this.
  4. margittka66

margittka66 Aktív író

Szia!Az kevés hozzá.Így csak 5500 pontot tudsz gyűjteni,a teljes feladathoz 6750 pont kell.Vagy több malomtermékre van szükség.

5. almatorta

almatorta Junior szaki

Még 12 ezer növény kéne a teljes végéig azt hiszem nem lesz kész, de legalább a felhő megvan

Rebcsok and Ribiszke like this.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mostoha volt hozzám a láda :) 90et kaptam, a másikon 96 jött. A kevesebbek közé tartozom én is. De sebaj, majd legközelebb fordul a szerencse, vagy nem :D Ugyanazért a munkáért én nem érdemeltem meg többet. Már megszoktam, hogy ilyen nagy szórások vannak.
    Előbb volt meg a jobb oldal, mint a bal. 100nál több játék nem kellett.
    A játék nekem is tetszett, de kicsit sok a 2 hét. Viszont némi nyugi volt alatta legalább.
    Tegnap reggel, a másikat délután sikerült befejeznem. Ha még lesz olyan kósza gondolatuk, hogy megismétlik, tudni fogom, hogy bele fog férni az időbe bőven ez a típusú event is.

7. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok! :)
    Sikeresen befejeztem az eventet! Röpikkel nekem szerencsére nem volt gondom. Nem kellett sem nullapercezni, sem pluszba tenyészteni. Kivártam és kész... Pár nap kísérletezés után,a farmon hagymáztam, a bahán habaneróztam , + fák (dísznek) és a raktárházak. Napi átlagba kb 380-400 röpi jött. Rossznak nem rossz, mert az event teljesítve van teljes mértékben. A tárgykereső minijátékokat 71 pontokkal tudtam teljesíteni, 80 pont az nem jött össze egy se. A 20 Farmaranyos ládát egyszerre nyitottam , 102 arany volt benne.
    Nagyon tetszik a Póni:inlove:!!! Bízom benne hogy lesz párja is. :music:Habár a végső célom a póniistálló volt, nagyon örülök hogy végigtudtam vinni az egész feladatsort! Na és a nyereményeket is elég bőkezűen osztogatták.
    További szépet és jót mindenkinek! :)

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia Méhike.
    Ha mégis végső esetben a nemesített hagymához és így a szupi trágyához nyúlnál felhívnám a figyelmed, hogy nem csak komforton lehet ezt művelni (biztosan tudod te mivel azt írod évek óta a rekeszekben van - nekem is) mivel a 3 óra már neked hosszú idő hanem sima hagyma, karácsonyival fehérártatlansággal szupival 35 perc! Szerda délutánig így még meg lehetne az az 1000 felröpi természetesen a baha területeket jól kihasználva amit tanácsoltak itt előttem. A hagyma ahogy leírtam 90-110 röpit szokott nekem adni aratásonként a 3 terület. Viszont ha lenne pannid én most 7 éves farmos élet után először próbáltam, 9 db jött össze miután a tölgyre előre láthatólag lehet majd pakolni ezért most már nem szórom el.
    Szóval 9 pannit hurcolászva minden egyes aratás 120 röpit adott. Ha nincs neked bocsi, anélkül is meg lehet. Meg tippelném, olyan 5-700 szuper trágyával szerintem össze jönne persze a bahákon alaposan rásegítve. Ha van a bahádon manufuktúra vagy vadas esetleg több is feltétlenül legyen kirakva mert azok 8 röpit adnak/db.

9. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Sziasztok kicsit bánatos vagyok mert mindegy hogy mit vetek de korom egyre kevesebb jön szeretem volna a pónit!

Gio and Csengbong like this.
  10. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Gratulálok a pónihoz! :)

Sziasztok!
    A pónim tegnap este óta már a farmocskámon nyargalászik :)
    Még 9-szer kell keresgélnem és fullos lesz az event, most elszólít a VV kicsit, de ha végeztem még jövök ;)

Last edited by moderator: Nov 26, 2018
  11. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Ma kész lettem mindkét oldallal. A farmaranyos láda 102 farmaranyat rejtett. Nagyon szuper event volt. :inlove: A minijáték is tetszett. A nyeremények meg főleg. A póni, a sok sok TP és a farmarany telitalálat. Máskor is jöhet ilyen. Sikeres befejezést mindenkinek. ;)

12. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok! Sikerült befejeznem az eventet. Nagyon tetszett, remek ajándékok voltak. A kedvencem a póni.:inlove: Nagyon cuki.
    Én élveztem a mini játékot. Az aranyos láda 132 db aranyat rejtett. :inlove:
    Gratulálok mindenkinek, aki már végig vitte! Kitartás a még küzdőknek! ;)
    Sok ilyen bőkezű eventet kérek még! ;)

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ennél nagyobb értéket még nem olvastam. Te leszel a csúcstartó? Gratulálok a szerencsédhez!

14. maszilva

maszilva Haladó

Köszönöm szépen. :)Igen, meglepődtem én is, visszaolvastam a Fórumban, nem láttam eddig még ennyit másnak.

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én majd jövőre nyitom ki akkor, talán gyarapszik addig a ládában. :D

16. kokino5353

kokino5353 Utánpótlás-írogató

A +1 eventnövényt adó nyereményt vetés előtt kell felhasználni vagy jó ha csak betakarítás előtt vesszük elő?

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

betakarítás előtt érdemes használni;)

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Fialni fog, kapsz ládafiát :D

Fifike170, Csengbong and zsani_apja like this.
  19. kokino5353

kokino5353 Utánpótlás-írogató

Köszönöm

-Holdfeny-. likes this.
  20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kész lettem az eventel full-ra :inlove::inlove::inlove:
    a farmaranyos ládika 96 db farm aranyat rejtett :inlove::inlove::inlove:.
    Nagyon tetszett az event, a keresgélés sem okozott gondot :).
    Nagy gratula a végzősöknek és kitartást a még küzdőknek.

Thread Status:
Not open for further replies.