Visszajelzés A nagy lakoma - 2023. május - Eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Enike**, May 30, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sikerült a végére érnem, természetesen hajtott a kíváncsiság, kinyitottam, a ládikó tartalma:
    [​IMG] :inlove:
    Mindenkinek, sok sikert, jó játékot, kellemes kikapcsolódást kívánok!;)

2. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

Olvasva a PP pörgetéseket, megosztom én is az eredményem.
    Bár nekem kevéske jön össze belőle havonta, igyekszem gyűjtögetni, amennyire lehetséges. Eventenként 25-30 az átlag, így az elmúlt 2 hónapban kb. 250 ment el, ebből lett 2 db +1 termény növényekre, semmi más, még fára, de ólakra sem.
    Hát ez van, kezdek beleunni a pörgetésekbe!

3. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Majdnem eltoltam az egész eventet. Nem tudom hogy csináltam, de kifelejtettem az utolsó lilát. Már javában termelem a következő növényt, és most vettem észre, hogy a lila még nincs mind kész. Elvileg el sem kezdhettem volna addig másikat a leírás szerint. Szerencsére még időben, de 6 db-ról kellett újrakezdenem, mert a többit beadtam. Így most 2 területen ültetem az eventnövényt, ilyen még nem volt.

-Erbrow- and ildiko44 like this.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Jó lesz ez, végeztem és ki is nyitottam az első FA-as ládát, és láss csodát: 12 FA!

5. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Az előző hasonló eseményeknél az utolsó teljesítésnél kaptad meg a kulcsot, vagy esetünkben a kanalat.
    Most a kiválasztott terület utolsó előtti teljesítése után jár, így egy kicsit fel lehet pörgetni az eseményeket, ami történetesen jó.

agi770, Enike** and GA-BI-O-Farm like this.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Event kész;)
    A láda 3 aranyat adott;) Lesz ez még jobb is;)

7. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Pögesd fel a pörgetést.
    Partikerék – nyíl – ESC
    Partikerék – nyíl – ESC
    Partikerék – nyíl – ESC
    Partikerék – nyíl – ESC
    Partikerék – nyíl – ESC
    Így gyorsabb, és kevésbé unalmas.
    Az, hogy mit kapsz, az a zsákbamacska kategória, mert átnézés után tudod meg.

8. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Köszönöm a tippet!!! A simapörieim is bevannak dugulva, éppen azért mert ilyen piszok lassú a kerék.. Kipróbáltam és igy sokkal jobb!!:inlove:

Én 5 FA-t kaptam elsőre a ládából...

9. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Szia!

Köszi a tippet, mindig így pörgetek, vagy sámánozok. Rég leszoktam a kerék kukkolásáról.

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Sámán mindent visz, remélem nem ment nyugdíjba! :D

ildiko44, stb_farmer and GA-BI-O-Farm like this.
  11. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Segítenél ? A partikeréknél rámegyek a kurzorral a nyílra és esc nyomok akkor kilép a pöriből. Mit csinálok rosszul? Előre is köszönöm a válaszod. Nem vagyok egy nagy számítógép zseni.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nyomd le a zöld nyilat, amivel indítod a pörgetést. Utána Esc. Igen, ez kiléptet a kerékről, de a pörgetést végrehajtja. Valójában a nyereményed a kattintás pillanatában eldől és jóváíródik, a forgás, a hol áll meg "izgalma" csak utólagos - és felesleges - animáció. Visszalépsz a kerékre, indítod, Esc, visszalépsz, indítod, Esc... Ez jól működik a városban, de akár a fő térképen is. Sőt, a farmos (vagy Bahás) menüből is indíthatod így a kereket. Én a várost szeretem a legjobban, ott tudok egy jó tempóval kattintgatni.
    Esetleg érdemes lehet az Esc előtt egy pillanatot kivárni, amíg látod a számlálón, hogy a pörgetéseid száma eggyel csökken. Ha túl gyors vagy, esetleg kiléphetsz még a pörgetés előtt.

13. apumbiapa

apumbiapa Fórummogul

Jó kis event volt, tetszet. És a láda 6 aranyat adott. Szép estét mindenkinek.

14. zozma119

zozma119 Járnitanuló

Ez egy nagyon jó kis event jó nyereménnyel.

Ügyes vagy, hogy már végeztél, nálam még folyamatban. :)

apumbiapa and ildiko44 like this.
  15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Most végeztem én is, a láda 3 farmaranyat adott. aki még dolgozik, annak sikeres munkát!

16. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Nem költöttem kosárra, szóval én még javában termelek... :music: Magam tempójához képest így is most nagyon gyorsan haladok, éjszakára mindig megy a komfort talaj, nekem ez vált be, nappalra meg a sima. Nem tudtam bónuszt pörgetni, de találtam egyet a raktárban, most beaktiváltam azt és várok. Szeretném ezt a felhőt, nagyon fogok igyekezni, hogy elérjem.

17. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

-gyöngy-581 and -BombadilToma- like this.
  18. anci0915

anci0915 Aktív író

Szia! Nagyon régen olvastam ezt,(biztosan tőled) azóta így csinálom. Nagyon jó ötleteid vannak.

-BombadilToma- likes this.
  19. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Kész!
    Az első farmaranyos láda adott 3 db FA-t.
    Nem vitte túlzásba, de ez lesz a jellemző valószínüleg.

20. Sájem-farm

Sájem-farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Azt szeretném kérdezni, hogy rémtermékek betakarítási bónusz +2 nem hat az event növényre? Most figyeltem fel rá, hogy a teliholdas farmon 2vel kevesebb növényt aratok mint a gombaerdőben.
    Előre is köszönöm a válaszokat :)
    További szép napot és sikeres farmolást mindenkinek:)

Thread Status:
Not open for further replies.