Visszajelzés A nagy lakoma - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 30.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Szia! Sajnos amikor parti akció van, ne is várd a 100-200% bónuszt! Én is ezen bosszankodok örökké!

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azért ez nem csak a játékosok megfigyelése: https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/#post-830861
    Tehát a 200%-os termény- (és TP-) bónusz eleve nem nyerhető. Ami a 100%-os bónuszt illeti, elvileg ott kellene lennie ugyanolyan mértékben, mint máskor. A tapasztalat az, hogy még sincs ott. Ugyanakkor volt már olyan pörgetésem ilyen akció alatt, amikor kaptam 100%-os terménybónuszt is.
    Általában - bár nem tartozom a nagy pörgetők közé - azt tapasztalom, hogy normál esetben sok pörgetés esetén 100 PP ad 100%-nyi bónuszt. De ebben benne vannak a 200%-osak is, így azok hiánya a keréken jócskán megdobja azt a 100 pörgetést; vagyis átlagosan több kell egyetlen 100%-hoz.

Kiegészítés
    A +1 bónuszokhoz: lepörgettem 1171 sima pörgetést, és 8 db 6 órás +1 termésbónuszt kaptam. Mindegyik növényes bónusz volt, kivétel nélkül. Ólra, terményes ólra vagy fára hatót nem kaptam. Hogy ez más-e, mint máskor, nem tudom, de feltűnő, hogy csak növényes bónusz jött. Hogy a keréken volt-e más, nem néztem, "sámánoztam".
    Jött még 7 db kerekkerék-főnyeremény dekor is: 2 db a legújabból, a többi régebbi (2 csokis, 2 lattés, 1 videójátékos).

Utoljára szerkesztett: 1.11.24
    ildiko44, Sali~*.*, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ehhez az eventhez szerencsére elég a polcos bónusz is...:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.