Visszajelzés A nagy szökés - 2020. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 26.8.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Toma. Nagyon csodálatos. :D:D:D
    Este majd kiszámolom, hogyha nem váltom ki a 3000 szezonpontot, akkor mennyivel kellene többet beadni. Vagy nem is tudom, annyira kevés a 150 érme.

szellorozsa, Chate-farm, ulmo12 és 9 más kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem fogyott ki a tintám, holnapra is várható tőlem valami firkálmány, ami szerintem jó dolog, érdemes azt megvárni ehhez a fajta tervezéshez.... ;)

szellorozsa, Chate-farm, ulmo12 és 20 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Viccet félretéve: csak arra akartam utalni, hogy nem érdemes extrákat áldozni azért, hogy kivegyük ugyanezen extrák töredékét érte. És ez általában minden érmés-boltos eventre igaz. Ha normál játékkal belefér, jó. Ha nem, akkor kimarad. A titkosakra sokan csak legyintenek, a farmpengő az átalakítás óta semmit sem ér, a kuponok azoknak kellenek csak, akik nem vásárolnak, a TP-bónuszok jönnek ládákból (de minek), a dekorok nem kellenek, mert a felhőre valót megkapjuk, kitenni pedig nem elég jók; és a szezonpontok sem jelentenek létszükségletet. És így már szinte ki is ürült az a bolt...
    Persze azért lehet mazsolázni, ki-ki megtalálhatja azt, amit a 150 érméjéért kiszed. Nekem pl. biztosan kellenek a kuponok (76 érme), de a többit még nem tudom. A szupercuccok, a party pörgetés nagyon drágák, a TP-bónuszokra oda se hederítek, a dekorok nem kellenek pluszban, maradnak a szezonpontok és a titkosak. Majd meglátom.
    Köszi, Tamás, meglátjuk; aztán ha kell, újratervezés...

szellorozsa, Chate-farm, ulmo12 és 32 más kedveli ezt.
  4. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

A minijáték azért tetszik, mert nem lehet elkutyulni; több vagy kevesebb idő alatt, de meg lehet csinálni, és a jutalom nem függ a teljesítés idejétől. Aki több lépésre előre tud gondolkodni, az sok időt és lépést spórolhat, de nem kell kapkodni, mindenki "ráér" elmolyolni vele - bár sokaknak pont az időigényével van gond.
    Nekem meg azzal, hogy - én naiv lélek - tegnap visszapakoltam az ólakat a szántóra, most meg cibálhatom le őket megint.
    Miért hoznak be annyi szebbnél szebb ólat, ha nem lehet őket kint tartani, mert az eventek nagy része már csak mindkét teljes terület szántóvá alakításával teljesíthető...? Ólak már felröppenőt se adnak, hogy elég lenne az event kezdetekor leszedni; már ma este le kell, hogy a hosszú növény beérjen a helyükön...

szellorozsa, ulmo12, Borosgazda és 10 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Köszi Tamás, holnap nagyon fogok figyelni. :) Remélem észrevették hogy elírták az érméket és 30 érmét kapunk minden játék után. :D:D
    Az tény, hogy nagyon drága a bolt.
    Nem hiszem hogy lökdösik egymást a vevők. :D Pont ezért nehéz választani.

szellorozsa, ulmo12, farmerogirl és 9 más kedveli ezt.
  6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nekem ez tetszik, én szeretem ezt a minijátékot. Egy minijáték van, amitől idegbajt kapok, az a tárgykeresős, a többit mind elviselem vagy éppen kedvelem is, ez az utóbbiba tartozik.
    Sok sikert mindenkinek!

szellorozsa, ulmo12, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Háát, az a baj, ha az kiderül, akkor egyből kiírhatjuk, nem időzített... :| de sajna azt "tutira" mondták, mert tesztelési fázisban még 25-öt adott (mint régen) és egyből rá is kérdeztem, hogy mi a helyzet vele.. azt mondták a játék hibás, a leírásban szereplő adat a helyes...

szellorozsa, Chate-farm, ulmo12 és 8 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Köszönjük hogy rákérdeztél. :) Nem baj, egyelőre maradok az 50 játéknál, elolvasom holnap a kiírást és esetleg változtatok. Egy talányos tenyészetért 4200 növényt nekem nem ér meg letermelni, akkor inkább vigyék vissza a feladónak. :D

9. monika6767

monika6767 Törekvő

Sziasztok! Én imádom ezt a minijátékot, az egyik kedvencem, örülök neki!
    :)
    Hajrá!

szellorozsa, ulmo12, Gio és 8 más kedveli ezt.
  10. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    tetszik az event. Jó felhő, jó nyeremények, vonzó kínálat a boltban.:inlove: A minijáték az "inkább tetszik" csoportba tartozik, csak nem értem, miért kell tiölteni vele az időt ahelyett, hogy beadom a termést és dőlnek az érmék. :p:pxDxD

szellorozsa, ulmo12, vízöntő és 8 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nehezen tanultam bele ebbe az event mechanikába régebben...:music:de a vége fele már nagyon jól ment...xD
    Most se vagyok képbe, de megint jövök megtanulni...;)csak meg ne szökjek...:D:D

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Egész nap ezen agyalok, de nem jövök rá. Úgy rémlik, hogy nehezen ment, nem szerettem, de nem emlékszek pontosan. Az biztos, hogy meló után nekiveselkedek, ha másért nem is, hogy a Szerszámfám stabil legyen a farmon! :D

13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Az event online.
    Egy ki és belépéssel frissítsétek a játékot a munkálatok megkezdése előtt.

Kellemes időtöltést és sikeres eventezést kívánunk!
    A Farmerama csapata

Ribiszke, -Fülemüle-70, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én is szeretem ezt a labirintust. Gondolkodós. Nem favágós. Nincs időkényszer. Igaz, az idő miatt szoktak gondjaim lenni, ha úgy érzem, h. fölöslegesen használják az időmet, ami nem túl sok. Pl. animációkra, ilyesmi. Díjazom, amikor ki lehet kapcsolni pl. az ádáz viking liba baltadobását. Még a maci peca-idején lehetne rövidíteni (bár állítólag a nagy halhoz türelem kell...). Speciel szeretem a tárgykeresőst, de mivel anno a 90 mp-esre álltam rá, az lett az igazi időrabló. Ez jó.
    Toma!
    "akkor KK nélkül csak 337-337 gazunk lesz"
    Ehhez gondolnám, h. mivel azonos érési idejűek, ebben az állapotban én az egyik táblát az egyik, másikat a másik gazzal vetném be. Ezután biztosan lesz mindkettőből 2 táblára való, és lehet indítani a 2-1 arányú termelést.
    Mindenkinek kösz a matekot!

15. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Syasztok.. :) Sikerült az előtti eventet megcsinálnom, de ez a Rabságos Eventet? :eek: :eek: Nem tudom, hogy megfogom-e csinálni?? :eek: :eek: ;) Hát munkára fel Pajtás :D:) ....

Nektek sok sikert Event rajongok ;)

Jó eventnek néz ki, és az ajándékok??? Őszintén? :eek: :eek: :eek: ;) :) NAGYON NAGYON JÓÓK!!!!--Köszönöm a Modiknak, és a Csoportnak is!!! :) :) :)

16. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

sziasztok, ezzel a múltkor is próbálkoztam egy ideig, de feladtam. most is ez a helyzet. bele sem fogok.

SzuperTájfun, Ribiszke, icumicus és 2 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem ne add fel.Engem is megszivatott mind a két ajándék dutyikenyér, de nehezen kitaláltam a labirintusból. Gyakorlat teszi a mestert.Megéri,hidd el.

18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Őszintén szólva én is szeretem ezt a minijátékot. Kár, hogy nem lehet eleget játszani, mert kell hozzá az a rengeteg eventnövény. xD Na, csapok is a lovak közé, hogy húzzák az ekét. ;)

19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem ,én sem hamar fogom elérni a 41. feladatot.A két ajándék nehezen,de sikerült kilépnem a labirintusból.Csak belejövünk a végére!

20. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Ezt a fajta labirintus játékot én is szeretem. Anno sokat játszottunk a gyermekkel ezt társasjáték formájában!
    Jó szöktetést mindenkinek! :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.