Visszajelzés A nagy szökés

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nem szeretem ezt a számlálást!
    Ha baloldalon 46/49 van kiírva, akkor a felhőig már csak 6 mini játék kell?

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azt jelenti, hogy Te 46 játékot játszottál már le, és a következő ajándék a 49. lesz. Mivel a felhő az 55. játéknál kerül a birtokunkba, még 9 játékra van szükséged.

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia. Nem. A felhő 3 sorral alatta van, ahhoz 55 játék kell.
    A felhőig elkecmeregtem, ennyi elég is volt. :D További jó tologatást. :)

maszilva, heureca3, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  4. kincsemfarm

kincsemfarm Járnitanuló

Kicsit felejtős vagyok.Kellett egy kis próbálkozás,mert arra emlékeztem hogy ment ez a játék nekem.Mire segítséget kértem a lányomtól már rá is jöttem ,hogy úgy tologatjuk az egyeneset vagy a T formájút hogy a világos mezőbe kerüljön a kalapossal a villogó tárgy.Persze ha rossz helyen van a kalaposunk a világos területen vihessük a villogó tárgy közelébe és egy csúsztatással rárakjuk a kalapost és úgy kerül a bal fölső sarokba a kért tárgy.Mikor felszedtük mindet tologatva vagy egyszerűen kifelé pateroljuk a kalapos úrfit a kijárat utolsó kockájára és következhet az újabb játék.Talán lesz aki mégis megpróbálja játszani aki már feladta.

5. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Sziasztok!
    Nem szégyellem, ezt a játékot már múltkor sem értettem..., és most sem :( Egyszerűen nem látom, mi a cél, és mit is kellene tennem.
    Kihagyom.
    Üdv.,
    Ádám

Döbi65 kedveli ezt.
  6. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    31 játékon vagyok túl.Nekem tetszik ez a játék :)Szerencsére legutóbb is jól ment de akkor sokkal több időm ment el az elején és annak külön örülök,hogy nem időre megy.Úgy emlékszem az előző ilyen játéknál valaki az írta,hogy ő a tárgyakat viszi oda és utána megy csak a kijárathoz.Talán valakinek segítség....
    Csinálom,amíg tudom de a felhőig biztos.
    Sok sikert mindenkinek!

heureca3, Döbi65, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  7. Atali

Atali Törzsjátékos

22 játék kész. Tényleg nem érdemes az összeset a végére hagyni, mert bár nekem egész jól ment, így is időigényes volt és a végén már nagyon untam.

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én meg a nagylányomra bízom ezt az eventet, mindig szólok neki,hogy jöjjön, van ennyi meg annyi csinálnivaló. :D Neki megy. :) Így ő csinálja helyettem.

maszilva, -kaktuszable-, Korfu és 8 más kedveli ezt.
  9. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Köszönöm! A technikáját ismerem. Az a gond, hogy nem látom át, mi fog történni egy-egy lépés után. Vaktában lövöldözök. Lejátszottam ma 30 minijátékot, de azt sem tudtam hol vagyok. xDRáment a fél napom.
    Amikor már azt hiszem, hogy megtaláltam a logikát, akkor kiderül, hogy mégsem. A kijutás meg külön megér egy misét. xD
    Így csináltam végig legutóbb is. xD

10. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Köszönöm! Így próbálom, de ez nem az én játékom. Legutóbb is végig csináltam a labirintust, de a végére sem lettem ügyesebb. Most 30 minijátékon vagyok túl. Kicsit megőszültem, mire megcsináltam. xD
    Remélem soha nem keveredek be egy igazi labirintusba, mert akkor magára marad a farmom. xDxDxD

11. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Kedves játékos társam nekem is ez a véleményem egyet értek veled,nálam ia ki verte a biztositékot elég rendesen,üdvözölek.

Kisfenyő kedveli ezt.
  12. Blindate

Blindate Haladó

Biztos van logikája ennek a börtönjátéknak, de semmi értelme. Semmi nem illeszkedik semmihez. Múltkor végig csináltam, most nem vacakolok vele. Nem labirintus, nem logikai játék, véletlenszerűen adja az elemeket, és próbára teszi a térlátást.
    Ezt most kihagyom, nem szórakoztat.

Döbi65 és Boccio71 kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Már hogy adná véletlenszerűen??? Pont azt adja, amelyiket te kitolsz azzal, amit a másik oldalon betettél. Mindig pont olyan elem van szabadon, amit te választasz, feltéve, hogy kilogikázod, hol kell betolni az előző elemet, hogy megkapd a szükséges másikat.
    De ha nem csinálod, nem untatlak azzal, hogy segíteni próbálok, hiszen előttem számtalan használható és segító leírás, videó felkerült már....

Én tegnap este kész lettem a 75 játékkal, gaz van bőven, röpim elfogyott, de gyártok és játszom tovább:D

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó reggelt már szinte csukot szemmel is megy a játék köszönet a segítő gazdáknak [​IMG]
    Szép esőmentes Hétvégét mindenkinek!;)

Fuhur, juliannakoczkas, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  15. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok,
    a mini játékkal kapcsolatban azt tapasztalom, hogy gyakorolni kell és nem feladni és olyankor játszani vele amikor kicsit azért koncentrálni is tudunk ;) de ha fáradtak vagyunk akkor is sokszor a véletlen tologatás is összehozhatja az utat a tárgyhoz vagy kivezethet a labirintusból.
    Nem tudom eljutok-e a felhőig de a boltból szeretnék több dolgot kivenni ezért mindenképpen kijuttatom ezt a zsivány menyétet :D
    Kitartást és játékkedvet Mindenkinek:)

Utoljára szerkesztett: 1.6.19
    juliannakoczkas, maszilva, Gio és 5 más kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

KépNévTípusSzükséges (Letermelt)
    [​IMG]Kék printeaEvent növény12.150 (12200)
    [​IMG]VirágtortaEvent növény8.370 (6000)
    [​IMG]ReszelőEvent felreppenő972 (820)

Izgulni nem kell úgyérzem. Holnap reggel kezdem a játékot, eddig csak a próbajátékot nyomkodtam el :)

GA-BI-O-Farm, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  17. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek:)

Számomra ez az egyik legkönnyebben letudható minijáték, még ha ki sem látok a fejemből (fáradtság, álmatlanság), akkor is simán teljesítem:).

Én attól függően kezdem el az építkezést: - hol villog az első dekor, mennyire van alapból kész az útvonal hozzá, ránézésre mit-miket kellene építeni, és hol vannak. Ha kell, a rabot 4 építésig is egy helyben tartom.
    Nagyon nehéz leírni, de számtalan lehetőség van a gyors befejezéshez (imádom ezt, a minijátékot:inlove::inlove:, kicsit felfrissíti az agyam (persze nem mindig hagyomxD, csak ha akarom)).
    Szerintem sokan azt hiszik, hogy meg kell építeni a labirintust, pedig nem!!! Nem kell labirintust építeni, egyszerűen csak ki kell juttatni a rabot.
    Nagyon sok sikert mindenkinek:inlove:

Inkább kérdezd meg előre 100* , mint akkor amikor már senki nem segíthet...

18. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Gratulálok, ez gyors volt! :)
    Én még "csak" 45 játékon vagyok túl és végtelenül elégedett vagyok magammal. :)
    Blindate gazda leírta a lényeget. Térlátás. Vagy van, vagy nincs. Nagyon sok ember szenved a hiányától. :(
    Nekik/nekünk átlagon felüli idő és energia befektetés ezt az eventet csinálni.

juliannakoczkas, Gio, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  19. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!
    Később ráfogok kérdezni (mire ide jutok) nem csak tp-ben

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Minden tiszteletem a kitartó játékosoknak, de már engem nem szórakoztat a játék, inkább bosszant, pedig alapjában nagyon szeretem.

achmed1122 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.