Visszajelzés A pokoli juhászkutya - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem tudom, milyen korosztályba tartozol, de élek a gyanúperrel, hogy megzavarhatott a Kockásfülű nyúl... :D

genka53, juliannakoczkas, -W-595- és 25 más kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az első szint jutalma 1db. zseton és egy matrica.
    Ha teljesítetted a második szinté 10db. szupertrágya, ami hozzáíródik a készletedhez.
    A jobb oldali jutalmakat csak szezonbérlet vásárlása esetén kapod meg.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-szezon.18667/#post-1037220

juliannakoczkas, maszilva, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Előre készülni nem lehet a boom kedden 14 óráig tart, tehát mind a hat jelvény meg tudod csinálni a boom alatt

genka53, szemike50, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    5-etetés megtörtént,mert a matrica kell nekem.:p
    2x4 tyúk
    2x2 szuper táp
    1x80000Tp.
    Maradt még 14,etetésem.

Utoljára szerkesztett: 16.10.19
    genka53, -W-595-, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Segítséget kérek! Nem tudom, hogy az etetésre váró karakterek mely területek szélén jelennek meg? Van-e négyzet, amibe pipát kell tenni, hogy megjelenjenek, és ha van hol találom? Van 19 táplálékom a számukra, de egyenlőre sehol sem akarnak megjelenni. Előre is köszönöm a segítséget! Ehhez tartozna még egy kérdésem. Robin Hód főzőpockot kér. Lehet a pockot tenyészteni? Illetve merre találok főzőpockot? A tenyésztés kiválasztását egyesével néztem végig, de pocok tenyésztést nem találtam.

6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Sziasztok,
    kutyatápot csak a gazdakörikből lehet gyűjteni? onnan lesz meg elvben aa 110 db?

DevilMókus kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Az event ablakban a kutyus alatti kis kocka be illetve ki kapcsolásával lehet szabályozni hogy feltűnjenek az ebek.o_O:p

jutka190226, Zatini és Kuzdern kedveli ezt.
  8. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Kutya alatt van a négyzet,pipát ha törlöd eltűnnek a kutyusok.

Zatini, DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A főzőpocok második szintű tenyésztett egér.
    Igen. Az összes gazdakörben 6x19=114 van, vagyis négyet hagyhatsz ki, ha végig szeretnéd csinálni.

genka53, -kaktuszable-, Csigaa és 5 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Igen, én még emlékszek rá. Sokat néztem gyerek koromban. A fél évszázad küszöbén vagyok. ;) ...lassan.
    No, de pár pulykát útnak eresztettem a nyusziknak és célba értem.

11. franyo121

Köszönöm szépen a válaszod! Rendesen zavaros az egész a számomra, mert létezik pocoklak és létezik pocok, mint állat. A tenyésztett egérből hogy lesz pocok ez rejtély a számomra. Én inkább főzőegérnek neveztem volna el. Viszont az "éhenkórászok" megjelenése továbbra is titok előttem. És itt szeretném megdícsérni a BP-t, hogy a tenyésztésnél a mezei egér és az ugróegér közé beillesztették a főzőpocok elnevezést! Csak gratulálni tudok nekik!

-kaktuszable-, Ribiszke, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

A kutyus alatti kis kockában a pipát okézd le. Amennyiben akkor se jön be akkor a fórum belépés melletti menetes csavarban állítsd be a villáskulcson belül .Ne a címeresbe hanem a csapó és villáskulcs ikonba menj. Elképzelhető hogy kilőtted valamikor a grafikát.

Kuzdern és franyo121 kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    A mai event kész és örömmel láttam, hogy bahás állatokat is be lehet adni. Ez szép volt tőlük. :)Az alábbi ábrában látni, hogy hol kell kikapcsolni az etetéshez a kutyákat: az eventbe belépve jobb oldalon a kutya ábrája alatt van egy kis négyzet, ha pipát rakunk bele, akkor megjelennek, ha kivesszük, akkor eltűnnek.

A házikóba beraktam a holnapi adag békát a kétéltűekhez.
    Sok sikert.

juliannakoczkas, Mica67, nyuszi63 és 6 más kedveli ezt.
  14. franyo121

Minden lehetséges beállítást leellenőriztem és rendbenlévőnek ítéltem, de továbbra sem jelenik meg a "kerberosz". Bocsájtsd meg az értetlenségem, de ahhoz, hogy a kerberosz megjelenjen kell a szezonbérlet is? Mert azt még nem vásároltam meg.

DevilMókus kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Semmi köze a szezonpontnak ehhez az eventhez. Raktál pipát a kis négyzetbe?

Mica67, Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nem kell szezonbérlet az ebek megjelenéséhez. Én sem vettem nem is fogok mert nem érdekel ez a dolog (mármint ez a szezonosdi) nem dobok ki semmit az ablakon nevetséges jutalomért. Viszont az ebek nyüzsögnek mindenhol. Próbálj meg egy frissítést hátha akkor megjelennek. Egyébként ki akartam hagyni ezt a tenyésztős eventet de a bumm lendített a dolgon és rájöttem, hogy ha csak egy év múlva lesz pokoli kutya barlangom a piros fejlesztés akkor is meglesz. Belevágtam lesz ami lesz. Persze nem áldozok 1000 szupitápot rá csak amennyit muszáj. Ami érdekel azt kiveszem a többi továbbra is felejtős kategória. Aki végig viszi annak sok sikert.A mai adag kész holnap majd meglátom mi lesz van 19 etetésem.

Fatther kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    132 tenyésztéssel 147 jelvényem lett .

19 etetés
    • 1 Aranybanán
    • 22.900 csp
    • 45.800 TP
    • 1 Aranybanán
    • 4 Tyúk
    • 80.400 BTP
    • 22.900 CSP
    • 45.800 TP
    • 60.000 BTP
    • 80.400 BTP
    • 2 Szupertáp
    • 45.800 TP
    • 4 Tyúk
    • 80.400 BTP
    • 4 Tyúk
    • 4 Tyúk
    • 1 Party pöri
    • 1 Party pöri
    • 4 Tyúk
    Holnap folytatás tovább :inlove:

maszilva, Ribiszke, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Mindennap 110 db jelvény kell?:eek:

19. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

20. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Most vettem észre, hogy mantarája is fog kelleni: Hol lehet beszerzni, mert a titok ólak nem adták az utobbi időben?

kovacstne és DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.