Visszajelzés A sütés művészete - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Terméstündér, témanyitás ideje: 17.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.1.27, 09:23.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A sima játék egy malomtermékbe kerül, a másik a malomterméken kívül egy tortabónusz felröpibe IS.
    Azt látod a gombon, hány játékot tudsz indítani. Ha van pl. 20 malomterméked és 30 tortabónuszod, akkor mindkét gombon a 20-as szám jelenik meg. Ha lejátszol egyet, már csak 19-et látsz majd mindkettőn.
    Ha a tortabónuszok számát a pajtában, vagy az eventablakban, a gombok alatti kijelzőn ellenőrzöd, láthatod, hogy nem fogy a számuk.
    (Amúgy... nincs is szükséged belőle többre, mint ahány malomterméked van.)

vihence, nagymami2, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ma reggelre végeztem a teljes eventtel, tegnap ismét szerencsés voltam a keréken hisz az ébresztéshez kaptam egy 100% bónuszt, így ezt az eventet is kisegítette. Folytatom mert nem sok mindenre maradt cseresznyés érmém, megpróbálok annyit kiszedni amennyit csak lehet.

Viszont, sokan tudják rólam, hogy kifejezetten szeretem a minijátékokat. Olvasva az itteni hozzászólásokat kicsit féltem és el is mentem egy kicsire kipróbálni a minijátékot. Sikerült is, meg is örültem majd vissza a nagyra és uccu neki. Nos, jött a fekete leves....első 3 játék bukta. Koncentrációs baj? Lehet. Na de kérem, nem is ugyanaz az elhelyezés a feltéteken mint a kiválasztásnál, ez engem nagyon nagyon zavart....Plusz az az egy teljesen más színű réteg piskóta is. Arról nem beszélve, hogy az az 5 másodperc nekem semmire nem volt elég a memorizálásból, így elő a telefont és 10 perc alatt lezongoráztam a játékot. Pedig nem szeretek segítséghez nyúlni, én szeretek játszani, de ezzel én most nem tudtam mit kezdeni :(

soresne, Domos52, 05Zsuzsa és 11 más kedveli ezt.
  3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Így igaz. nem mutatja úgy a színeket, ahogy a végén a tortán van. Letermeltem a hozzávalókat, de úgy látom nem érdemes küzdeni vele:oops:

incimami, kutyaszálló és szuszika55 kedveli ezt.
  4. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Visszább azt írtam majd jövőre kipróbálom a lapost összedugni a 108-as tévével (HDMI/képmetsző). Nem hagyott nyugodni ezért egy kisfarmon megpróbáltam így és mint várható is volt, csodálatosan élesen minden részletében látható ekkora monitoron minden süti és rávaló. Ha jövőre jön ez ismét akkor nem kérdés, így indítok seperc alatt össze lehet kapcsolódni.:)

Utoljára szerkesztett: 22.6.26
    nagymami2, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórumőrült

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    A minijáték a díszítésnél eléggé elvitte az örömömet,mert egyáltalán nem az látszott,mint amit ki kellett raknixDxDxD
    nem értem ez mire volt jó,de megcsináltam így is8)
    Ameddig van növénykém még csinálom,de nem nagyok a nyeremények:music:
    Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez, ja és telefon nélkül hozzá se szagolhattam volna:D

6. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok! Letermeltem a növényt egy nap alatt.De abba hagytam mert nem tudtam a tortának a diszítését eltalálni. Mert csak feketébe mutatta az egész tortát.Egymás után rontottam el magyon sajnálom mert igen csak szerettem ezt a feladatott.Soha többé nem csinálom
    A készítőknek nagy gratula,Megyek szavazni.

soresne, GA-BI-O-Farm és kutyaszálló kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Figyi, aki simán megjegyzi a kettő és a három tortást, azt már küldöm is Kazihoz, hogy szerezze be a csapatba. :D
    Baloldalt kellett csak a két bogyósra figyelni, a másik három elég egyértelmű volt. Persze így utólag. Imádtam ezt a játékot, de most valahogy rosszul nyúltak bele. Viszont ez megy manapság.
    Örülök, hogy sikerült neked is. Fiamnak most van, lesz szülinapja, ilyen torták nem lesznek, az biztos.

vihence, Luca_511, soresne és 8 más kedveli ezt.
  8. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Talán segítene ha elolvasnád a tegnapi hozzászólásomat. Igaz én színesben látom, de a díszítések szempontjából ez mindegy. Ha kicsit figyelnél mindegyik különböző, csak meg kell figyelni a sorrendjüket. Sajnálom, hogy sokan panaszkodnak ahelyett, hogy elolvasnák a segítő szándékkal írt posztokat.

9. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! Ez borzalmas ez az event. Tavaly még teljesen jól ment, most 20-ból egy sikerült. A díszítést nem lehet memorizálni ennyi idő alatt. Pedig a hosszabbított idővel csinálom. Úgy látom, ez az event megy a kukába. A garázsvásár teljesen megvolt, ez meg kifogott rajtam. Tavaly sokkal jobb volt.

10. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Hallo apja!

Szerintem nekik a mi írűsunk kínai, ezért fordítják mindig félre és értik pont az ellenkezőjét! Istenke éltesse, enyémnek múlt héten volt! Nyári gyerekek....na nem a Balaton parton hanem az alföldön :D

vihence, inanna11, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  11. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szerintem ez azért vicc, hogy 8 másodperc van a memorizálásra 3 db tortánál.

edina242, Barika45 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. suzell

suzell Járnitanuló

Sziasztok, van ez másnál is? az egyik torta dísz amit kér,nem található a választás tortáknál.Piros hab jobb oldalán alul pár szem piros bogyó+középen három szív+kis apró szív.Bár melyiket próbáltam áthúzza.:(

13. nagymami2

nagymami2 Fórumprofi

Eddig én is papír-ceruzával csináltam, de most képtelenség volt úgy csinálni, ezért kipróbáltam a képmetszőt (Metszet és vázlat a rendes elnevezése!) és azzal már ment. Nekem így vált be: 1. kiteszem a tortás oldalt
    2. melléteszem a Képmetszőt
    3. elindítom a tortás minijátékot
    4. elindítom a képmetszőt és gyorsan kijelölöm a torták képét (pillanatok alatt melléteszi a kijelölt képet!)
    5. aztán csak kattintgatni kell!

Előtte azért próbáld ki úgy, hogy megpróbálod lemásolni egy kép részletét!
    Minden minijáték előtt a képmetsző bal felső sarkában újat (új metszetet) kell kérni!
    segítség a képmetszőhöz:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-szerelem-cukrászata-event-csevegője.24549/#post-1372392

Utoljára szerkesztett: 22.6.26
    vihence, Luca_511, kigyo51 és 7 más kedveli ezt.
  14. nagymami2

nagymami2 Fórumprofi

Az az utolsó, a lila szíves. Pirosnak látod, mert torzítja az alatta lévő krém! Ha fehér krémen látod, akkor meg az utolsó előtti, a rózsás lesz az.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. vampire_hunter

vampire_hunter Fórum ismerője

Szia! Én mobiltelefonnal gyorsan lefotózom és a kép alapján kirakom. Nem tudnám megjegyezni pontosan.

16. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Borzalmasak ezek az össze állítások ,ha tudom el sem kezdem!

Sziszi1950 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Helga

Helga Utánpótlás-írogató

olyankor mi van, amikor beadja, hogy válaszd ki az alapot, aztán kihagyja a krémet, kéri a feltétet? nem fotóztam ki, de többször előfordult. elkészített kép: alap jó, üres terület, rajta az x,rajta a helyes feltét??

18. suzell

suzell Járnitanuló

Nagyon köszi! Nem szólok semmit,hisz nem kötelező játszani: DE AZÉRT! Köszi még egyszer nagymami2!

vihence és nagymami2 kedveli ezt.
  19. czankjuli

czankjuli Járnitanuló

20. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Bizony, megkérdőjeleztem, hogy most akkor ennyit öregedtem az utolsó hasonló event óta? :D
    Eddig jól megvoltunk a papír a toll és én, de a mostaninak neki sem álltam, csakis képmetszővel.
    Viszont még így is volt, hogy azon csodálkoztam, hogy sikerült, volt, hogy azon csodálkoztam, hogy nem sikerült. :D
    Időnként nem csak a hőség izzasztott meg.

vihence, GA-BI-O-Farm és nagymami2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.