Visszajelzés A sütés művészete - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Terméstündér, témanyitás ideje: 17.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.1.27, 09:23.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. agikka

agikka Törekvő

OLyan kérdésem lenne, hogy a csillagos érmét egyben fogja számolni, vagy hogy tudjuk küllön választani, melyik a focis érme és melyik a tortás, kicsit össze gabalyodtam, de remélem érthetö:inlove:

2. gabiszi

gabiszi Aktív író

Nagyon köszönöm!
    Most már érthető, szép
    estét! :)

-Szemecske-, Luca_511 és farmerSS kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szívesen !:)

Érdemes "begyakorolni" eventig, hogy amikor már .élesbe játszol, akkor tuti sikerüljön gyorsan és időben kirakni a tortákat.

gabiszi, -Szemecske-, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórum félistene

-ágianyu33-, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Én úgy érzem, az lesz a legjobb, ha mindet megjegyzem és úgy építem. menni fog :D

9Csillag, szekulagábor, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  6. gabiszi

gabiszi Aktív író

Szia, Neked is köszönöm, most már (azt hiszem) menni fog. :)

GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
  7. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

8. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Engem is csak a zsetonok érdekelnek. Az előzőt is csak azért csináltam, mert a focis jó. Annyira meg van kevvervve minden és sok jót nem kapunk, hogy már feladtam a felhővadászatot is. Túl sok beadandó, idő a szinte semmiért. Azért, hogy meglegyen a felhő még legalább 2-3 órát kellene kattogtatnom. Ennyit nem ér. A zsetonokat kiszedtem a kicsiken is a többi a játékmesteré.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

szekulagábor, inanna11, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Kezdek nagyon felületes lenni :( Egyre többször figyelmetlenül olvasom vagy rutinból az eventeket. Így már nem is vonzó a sietés...:D

Swartsch, SnéDóri, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  11. incimami

incimami Fórum bárója

Szia elfelejtettem.hogy kell nullázni.Légyszives írd le nekem jó.Köszike.

SnéDóri kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia. Nekem nincsenek felhőim hozzá, ebben a régebbi játékosok tudnak segíteni. Nekem a krókusz van kinemesítve. Arany rekeszbe karácsonyisüti meg fehér ártatlanság, víz és szupertrágya.

Swartsch, szekulagábor és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

incimami, SnéDóri, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziszi1950, SnéDóri, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Annak a növénynek, amivel nullázni akarsz, tedd a nemesítéses bónuszrekeszbe a "Szupertrágya-imádat" bónuszát.
    Aktiváld valamelyik szupertrágyára ható felhőt (Szüret 2014, A fáraó gyógynövényei, Szülinapi kívánság).
    Tedd az arany rekeszekbe a fehér ártatlanság és a karácsonyi süti termékeket. Ha több felhőd is van, a karácsonyi süti helyett használhatsz pl. növénybevételi bónuszt.
    Innentől a felhő hatóideje (6:00) alatt a kiválasztott növényed azonnal beérik - persze csak szupertrágyával. Komfort talajt javaslok.

Ha krókusszal szeretnél nullpercezni, akkor még a "Trágyaimádat együttes csomag" bónusz is kell a rekeszbe. Ez viszont kiváltja a felhőt, tehát anélkül is nullázhatsz.
    Szia!
    Víz nem kell.
    Az egész azon alapul, hogy a szupertrágya hatékonyságát 100%-ra növeljük. Így a többi bónuszra már semmi szükség.

kigyo51, PZoli64, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nekem is már jó ideje elegem van.... Most nem tudom el dönteni, hogy dühöngjek, vagy röhögjek. 2 darab gazat, és négy röpit vettek le. Ezt ki találni hatalmas ésszel kell rendelkezniük, vagy semennyivel.Részemről az utóbbi a valós a készítőknél. Az elvárás egyre irreálisabb, a jutalom meg alig több a semminél.

17. -Holdfeny-.

Szia

Hm... ez aztán nagy segítség...:D 2 gaz mínusz...:oops: talán a felreppenőt észlelni fogjuk... ;)
    csak annyit nullázok hozzá amennyit muszáj.... :music:
    De sütizzünk..:D
    Hajrá mindenkinek aki elkezdi:inlove:

-hanny2-, SnéDóri, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Na meg cserébe minimum 3*59=177 cseresznye.

Kuzdern, SnéDóri, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Na ja... ez is fontos tétel:pxDxDxD
    Nem is tudom mit gondolnak odafenn...:eek:o_O:oops:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. -Erbrow-

-Erbrow- Fórum ismerője

Sziasztok, eljátszottam az ingyenesen kapott süti készitést. Befénykéeztem, de a tetejére amit fel kellett vpna tenni a felajánlott lehetősegek között nem találtam. oldalt több csoki bigyó, tetején 3 sziv ami lila. Ennyire béna lennék?

21. -Erbrow-

-Erbrow- Fórum ismerője

Sziasztok, eljátszottam az ingyenesen kapott süti készitést. Befénykéeztem, de a tetejére amit fel kellett vpna tenni a felajánlott lehetősegek között nem találtam. oldalt több csoki bigyó, tetején 3 sziv ami lila. Ennyire béna lennék?

fairmike kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.