Visszajelzés A szerelem cukrászata event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Feb 7, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Amikor a tálcáról indítod a képmetszőt, akkor bal oldalon jelenik meg a kis csík ? Nálam igen és ott is marad.
    Win 10.
    Közben kipróbáltam böngészőben is, farm lekicsinyítve, képmetsző indítva és ugyanúgy megmarad jobb oldalon végig, kattintgathatok bármennyit a farmon, akkor se ugrik le a tálcára a képmetsző-

2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Nem látok csíkot. Körülnézek, talán valami beállítás miatt más.

genka53 and zsozso577 like this.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Kíváncsian várom, hogy látsz-e valamit?
    Én is nézem...direkt ezért töltöttem le a Klienst.

-W-595-, lovardatanya and genka53 like this.
  4. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

https://www.xnview.com/en/xnview/
    én ezt használom a 1.7 verziót az magyar egyszerű és gyors
    belehet állítani billentyűnyomásra vagy 5 mp utána
    képkivág és mehet az összerakás.
    Lehet gyakorolni addig.

zsoxxya and bactriaanus like this.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Sziasztok
    Szia

Én csak egy dolgot szeretnék tudni erről az eventből , mégpedig a receptet .

Ha megeszek sokat , akkor lehet 1.000 % Felröpi bónusz , vagy az időt növeli meg ?

Mogyoróvajas süti recept

Mogyoróvajas süti:

Tulajdonsága: 5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak felröppenésének betakarításkor a Bahás területeken, 2 órán keresztül
    Aktiválási hely: Arany
    Előállításakor 450 pontot ér.

Piacképes

6. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia !
    Ha jól értelmezem az alábbit, akkor az időt növeli.
    • Elfogyasztható bónuszok - halmozása azon az elemen múlik, amit felhasználtunk (így ha két töklekvárt elfogyasztunk, az idő hosszabbodik meg, a bónusz értéke változatlan marad)

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Minden rekeszes terméknél az idő növekszik, ha egyszerre többet használsz...

8. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Sziasztok! Nekem nagyon hiányzik egy kis matek :(
    Tudom nem lehet pontos számot adni, de körülbelül?

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az első 13 rendelést 2, az ezt követőeket 3 süteménnyel kapjuk.
    Ezért a teljes, és végig hibátlan teljesítéssel az alábbi mennyiség igények keletkeznek az egyes event kellékekből:

FELHŐSORHOZ csupa tökéletes teljesítéssel
    (3.095 tortapont, 3.075 szükséges)
    Full event, a Piccolo ládával együtt
    (3.275 tortapont, 3.250 szükséges)
    57 minijáték (56 csokiszirup, 1-et kapunk)60 minijáték (59 csokiszirup, 1-et kapunk)
    21.280 db Csokoládé rózsa22.420 db Csokoládé rózsa
    1.792 db Mandulatej (kizárólag Fő-farmos röpi)1.888 db Mandulatej (kizárólag Fő-farmos röpi)
    336 db Napraforgó (pajtából)354 db Napraforgó (pajtából)
    Az összes eddigi, ilyen típusú eventet képmetszővel csináltam, így nem is nagyon kellett használnom az időhosszabbítót. ;) :)
    Az eventnövény érésideje 5:30 ami a különböző éréscsökkentőkkel rövidíthető. Minden ilyesmi pajtafüggő, és szabad időnk függvénye.
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

10. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Neked is sikeres játékot!

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor ha megeszel 20-at.... vagy akár mennyit.... akkor is csak 1 lesz aktív az aratás pillanatába...:music: Persze élő lesz... 20*x ideig....8)
    Ezzel +1000 %- od sohasem lesz sajnos... akárhogy csűröd csavarod:oops: csak 5% előnyt ad... egy időben....8)

bactriaanus likes this.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Köszi a számolást. Épp néztem a bolt kínálatát, szerintem a Trágyás láda nagyon túl lett árazva a többihez viszonyítva

Trágyás láda[​IMG]3 db szupertrágya,
    1 db Kacsa Kata szupertrágyája,
    1 db Kacsa Kata turbótrágyája,
    1 db szupertáp

13. -Holdfeny-.

Talán egy 0 véletlenül került oda....;)

cucuska1, AAA-008 and farmerSS like this.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És hogy állunk baha felröpi százalék ügyben ? Mennyi az annyi ? :inlove:

AAA-008 likes this.
  15. genka53

Szia!
    Eddig nem is nagyon néztem a Valentin napi boltot, miután megnyugtatóan megláttam benne a Piccolo ládát (ezzel együtt 2 db-ot szerezhetünk). Szerintem is kissé túlárazták. :sleepy:

Igaz, a két receptre nincs már szükségem, mert eredetiben megszereztem azokat, a szezonnal is végeztem, így az SZJP sem izgat túlzottan, parti pöri mindig jól jön, bár van bőven a ládákból, de attól függetlenül beváltom, nem hagyom ott. ;)
    Az, ami engem jobban meglepett, hogy nem tudom, "mire gondolt a költő", hogy a Mandulatej felröppenését csak a fő-farmra programozták. Nem értem, hogy miért nem lehet ezt a szédült szántón is reptetni?!
    Nekünk "öreg rókáknak" nem okoz gondot, mert már jó sok növénnyel tudunk szükség szerint nullázni a röpikért.
    Viszont a fiatalabb farmosoknak a közel 1900 db Mandulatej egy területről, ahol ráadásul az eventnövényt is le kell termelni, csak szorgos aratással, igen nehezen teljesíthető. Jó lenne, ha el lehetne érni a BP-nél, hogy mindkét területen tegyék elérhetővé a Mandulatej felröppenését.

Last edited: Feb 7, 2024
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Genka!
    A boltban nem tortapontért vásárolunk, hanem a jó öreg csillagos érméért. Abból pedig - amíg a haladási sáv tart - 10 db üti a markunkat játékonként. Az még nem valami sok, de a legfontosabbakra kifutja. Utána már minden játék 20 érmét ad, azzal lehet további fosztogatási alapot szerezni. Persze csak ha sikeresek vagyunk; hibás játék fele érmét ad.

17. genka53

Szia!
    Jaj, milyen szórakozott vagyok! :cry: Totál igaz! :music:Megyek is a sarokba szégyenkezni...;)
    Visszalépek és korrigálom az írásomat. Még szerencse, hogy vagy nekünk! :inlove:

18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Azt látom, hogy 1 tortánál max. teljesítésért 15, 2 db-nál 35, majd a 3 db-osok 60 pontot adnak. Összesen kell 3250 a haladási sávban. Viszont azt honnan lehet tudni,hogy mennyi 1 és 2 db-ost kapunk, mielőtt beállna a 3-as torta?

19. Soma040102

Soma040102 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Jelenleg nagyon rossz a sebessége a játéknak! Ha így marad kész idegbaj lesz a holnapi event! Még alszom rá !

cucuska1 and ildiko44 like this.
  20. -Holdfeny-.

Majd a vallatásnál kiderül;)

AAA-008 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.