Visszajelzés A szerelem cukrászata event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Innen (a csillagok mutatják a haladási sávban):

maszilva, AAA-008, cseresznye69 és 14 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Panda érméket mikor vásároljuk le ?

AAA-008, cseresznye69 és Swartsch kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Atyaég! És tényleg ott vannak azok a csillagok. Szemüveget kell cserélnem.

5. A Fő haladási sávot (pontok szerint) láthatjuk itt. A kék ajándék dobozra kattintva megnézhetjük az adott szint elérésekor megszerezhető ajándékot. A számok alatt a sárga csillagok azt mutatják meg, hogy hány mini tortát kell elkészítenünk.

4. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az event ismertetőben sehol sem találom, hogy a tortabónusz felröppenő, ponosan milyen arányban hosszabbítja meg a minijáték teljesítési idejét. Van értelme hajtani rá? (Csak fák aratásából röppen.) Vagy tortabónusz nélkül is biztonsággal teljesíthető sikeresen minijáték?

5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Valószínű, hogy átsiklottál fölötte, mert benne van:)
    Egyéni, hogy ki, milyen módszert használ a sikeres teljesítéshez. Segítség a képmetsző illetve a mobilos képkészítés. Tavalyi eventben Win10 op.rendszerrel nagyon könnyű volt, nem nagyon volt szükség az időbónuszra. Jelenleg a Win11 kicsit másként működik, lehet, hogy kell majd néhány időbónusz is mire megszokom.;)

Sok sikert! :)

Utoljára szerkesztett: 7.2.24
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szédültön kint hagytam az itemeket, hogy ne kelljen bajlódnom a gyorsítóval. :D ;)

AAA-008, cseresznye69, .barbi1. és 6 más kedveli ezt.
  7. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm Genkának a számolást.

Az 1 csillagos szakasz:
    Elvileg 45 pontig 1-1 tortát kell összerakni. Itt ha ügyesek vagyunk a nyeremény 15 pont.
    3 db 1-es torta 3x15 pont = 45 pont

A 2 csillagos szakasz:
    A kiírás szerint 195 pontig tart. 195 - 45 = 150 pont.
    Két tortánál már 35 pont nyerhető, de huncut módon a 150 pont nem osztható 35-tel.
    Ezért itt szerintem 5 dupla tortát kell összerakni.
    Ezzel eljutunk 3 x 15 + 5 x 35 = 220 pontig.

A 3 csillagos szakasz:
    Itt már 3 tortát kell kirakni és 60 pont a jutalom a sikeres játék esetén.
    A játék végéig 3.250 pontot kell gyűjteni.
    (3.250 - 220) / 60 = 50,5 --> 51 játék
    51 tripla tortát kell összerakni.

Összesen: 3 + 5 + 51 = 59 db csokiszirup.

A növény alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58
    Naponta 4-5 aratás lehetséges.

A két terület összesen 404 db 1x1. A hozam csak csatnival 1.212 növény körönként.

Genka számaival számolva.

A felhőig:
    21.280 / 1.212 = 17,99 --> 18 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez napi 3 aratással teljesíthető.

A végéig:
    22.420 / 1.212 = 18,50 --> 19 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez napi 3-4 aratással teljesíthető.

Nagy kérdés lesz a felröpi. A közel 1.800 db egy területről egy kis farmnak igazi kihívás.
    Ha gyengén adja, akkor ezen akár el is úszhat a játék.

Én gyorsan letermelem a növényeket holnap délután. Másnap reggel visszarendezem a dekorokat a Szédült szántón.
    Pörgetek, indítok egy Jack-et, használok Kacsa Katát és Fehér ártatlansággal, Karácsonyi sütivel és 1 felhővel
    gyorsított szupertrágyát.
    A felröpikhez nullpercezek Amaránttal.

A játékhoz a képmetszőt fogom használni. Nekem ez a leggyorsabb. Így nem szükséges az időt hosszabbítani.

A felhő 46:00-ás ezért kétnaponta kis csúszással is aratható.
    Kapunk 80% bónuszt a jutalmazó tárgyaknál és 4 db ládát. 1-1 db Romantika V. - VI. - VII. - VIII. ládát.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-szerelem-cukrászata.24550/#post-1372353

Sok sikert, jó játékot!

mya100, maszilva, Sugica és 32 más kedveli ezt.
  8. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! A délelőtti ismertetőben még nem volt benne. Az oldal frissítésére meg nem gondoltam. Akkor sok energiát nem fektetek ai időbonuszba. :)

AAA-008, Kuzdern, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönet a precíz és részletes termelési tervért! Ez azoknak is nagyon hasznos, akik "minden jóval megszórva" termesztik le az eventnövényt. :inlove:
    --------
    A nyereményekről még egy kicsit: a felhő adta ládák mindig jól jönnek, hasznosak.
    A receptekről kicsit vegyes a véleményem.
    1. A Mogyoróvajas süti nem segíti a gazdákat egy csöppet sem így, hogy aranyrekeszes, mivel abból csak kettő van, és forszírozott termelésnél az kell a karácsonyi sütinek, és a fehér ártatlanságnak. Vagy szűkös kerékbónusz nyeremény esetén a karácsonyi süti helyett egy termésbónuszt ha betesz az ember, az is sokkal célszerűbb és hasznosabb, mint a Mogyoróvajas süti. Amennyiben ezüst rekeszessé tenné a BP, akkor már használhatóbb lenne. Ráadásul nevetségesek a tulajdonságai is: Tulajdonsága: 5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak felröppenésének betakarításkor a Bahás területeken, 2 órán keresztül. Ez viccnek is keserves.

2. Viszont igen figyelemre méltó segítség a azon "felnövésben" levő játékostársaknak, akik a Lekvárfőzőben még nem érték el a 4. szintet és nem váltották ki még FA-ért a RACS receptjét, mivel itt az eventben, csillagos érméért megszerezhetik azt. Ez egy piros pont a BP-nek.
    3. A Legrózsaszínűbb pite receptje is nagyon értékes, mert a termékének eredeti módjának és fajtájának megszerezhetőségét eddig nem tették/tehették lehetővé a My Little Pony eventhez kapcsolódó szponzorszerződés miatt - az akkori Mod Team közlése alapján. (Csak feltételezés, de lehet, hogy ezért nevezték át a Pinkie Pie-t, és emiatt vált már lehetővé, hogy így juthatnak ehhez a bónuszhoz azok a játékosok is, akik az azutáni időszaktól fogva játszanak a Farmeramával, vagy lejárt a játékbeli újra használhatóságra vonatkozó tiltásának az időkorlátja...? A lényeg, hogy most azok is hozzájuthatnak, akik eddig nem birtokolták azt - ez is egy piros pont a BP-nek.)
    Akik 2013-ban játszottunk a My Little Pony eventen, meg tudtuk szerezni a Rainbow dash tojást, amelyből kifejlődött az alábbi Felhőpalota: [​IMG] Amit ad, 36 óránként aratáskor: 300 TP/TTP, de ami a lényegesebb: 1 db Pinkie Pie süti, mely a bónuszrekeszekben levő minden bónusz hatását 30% meghosszabbítja, de maximum 200 óra időtartamig. Ezt a Pinkie Pie -t nemrég átnevezték, a Legrózsaszínűbb pite névre, így most már ezzel a névvel fogunk vele találkozni ezután. 8)
    Az eredeti recept szerint is, a sütit a Pékség 5. szintjén lehet megsütni:

Tehát, akinek nincs meg a Felhőpalota, és a Pékség 5. szintjén a Pinkie Pie /Legrózsaszínűbb pite receptje, annak főként megéri itt megszerezni, mert igen hasznos ez a "sütemény". ;):D:inlove:

10. apja_72

apja_72 Aktív író

reggelt!
    Ennél a süteménynél már csak az írásaid hasznosabbak. ;)
    Felhőpalota bekerülhetne egyszer még a játékba. Nem, mintha hiányozna, de igen. :D

11. PBerti

PBerti Haladó

Szia!

Ez már nekem is többször megfordult a fejemben. Mindent megtettem,hogy megszerezzem az érméket,de elég nagy a csönd körülöttük. Bízom benne,hogy nem pont akkor lesz az a másik event,mikor nem leszek gép előtt napokig....

AAA-008 kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm az elismerést. :inlove: Most egy pirulós barifej kellene ide :), de ami a smiley-soron piros fej, az inkább a dühtől vörösödött ki. ;)
    Igyekszem átadni az általam hasznosnak megítélt dolgokat azoknak, akik vélhetően szintén hasznát tudják venni.
    Akiknek ezek meg már nem ismeretlenek, vagy nem kíváncsiak rá, azok legfeljebb átgörgetnek az írásaimon. :D:inlove:
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

koricsabi, apja_72, Crispello és 26 más kedveli ezt.
  13. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot Mindenkinek.

Végre egy olyan felhő amely minden mutatója nekem is tetszik, nem pedig csupa haszontalan tp mindenféle badarságokra (teliholdas akármikre, terményes ólakra, fákra stb....), ki figyel erre? Mielőtt írna 1-2 játékos tudom, hogy van ilyen is de nagyon kevés ezzel szemben hónapok óta az ilyeneket erőltették.:)

Külön örülök az új nevű ámbátor régi süti recepjének mivel újraindulásom óta ezt végig azaz 2 éve küldöznöm kell kis farmjaimról vagy küldi a kedves szomszim is. Állandó használatban van nálam olykor napi kétszer is (a kevés rekesz míán). /Ugyanígy örülnék olyan kitehetőknek amik trágyát adnak mivel a trágya nálam eventekkor csak az első órákban vehető, aranyárat akkor sem adok érte ha az event elkésne miatta (tehát nálam nincs trágyadomb ládája ahová gyűlhetne sajna)./:sleepy:

Nagyon köszönöm a mindenkori segítőknek akik kiszámolják a dógokat és eldönthetem én jól vagy rosszul számoltam, terveztem addig.xD:p
    Az elmúlt hónapok taktikáját követve ismételten első estére letermelem az e.növényeket ehhez kéne egy kis bónusz segítő is a kerékről, a többi meg van. Én már hónapok óta nem nullázom röpikért mivel hosszú növényezek a gizdakörbe (szintén hónapok óta) ezért pár napon belül kidől a pajtám oldala a felröpik miatt, csak nem szórom el feleslegesen a zöld-kincset?!:);) Ezért is szeretek hamar végezni az e.növényekkel mert így még éjjel mehet tovább az addig vetett hosszú növény.

Ja el ne felejtsem nem tudom melyik eszköz lenne a leges-legjobb a sütikhez de én vallom, hogy képmetszővel téveszteni sem lehet estleg ha valaki szerelmes - akkor már régen rossz xD - és gondolatai állandóan máson járnak. Engem ilyesmi már nem veszélyeztet, szintén sajnos.:(
    Háááát, ííígy törpééént!:):music::)

Utoljára szerkesztett: 8.2.24
  14. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Szia!A trágyára nálam a party keréken pörgetett,vizicsúszda dekor a megoldás.Trágyadomb ládát ad,amiben sok trágya található.Nekem soha nincs gondom a trágyával.Mindig,mindenre teszek.

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Nálam sincs gond soha a trágyával, most is 1200 trágyadomb láda van a menüben, 70 db szoktam bontani alkalmakként.

Szviki04, juliannakoczkas, AAA-008 és 9 más kedveli ezt.
  16. lovardatanya

on: Szia, éppen ez a baj, hogy nincs egyetlen 1 olyan dekorom sem ami trágyát adna. A régebben töröltetett farmomról ismerem nekem is volt akár 10e trágyám is talonban. Most 2 éve nem tudok szerezni olyan dekort ami trágyadombba gyűjtené nekem az éltető mutrát.off:)

juliannakoczkas, AAA-008 és genka53 kedveli ezt.
  17. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

100 db Pettyesfűzzel vártam a szédültön a kezdést és kaptam rá 13 db tortabónuszt!
    Hát ezért szinte kár volt kirakni őket, nem 1/1-ben gondolkodtam, de reméltem, hogy legalább harmadannyi felröppenő összejön!

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok a felröppenők érkezéséhez az aratást a kijelölt területeken!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

19. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nálam már most ....! A munkásaimat megérte elindítani, mert...-nak aratni! A napraforgó forog... :mad: Yeee. >:(
    ..

Csillus1986 kedveli ezt.
  20. lovardatanya

Kliensben jó, el vagyon vetve. Amaránt 1:1-ben adta a felröpit, a 20-22 órás fák 50 valahányat.

AAA-008, GA-BI-O-Farm, genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.