Visszajelzés A takarító boszorkány - hétvégi küldetések - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 3.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 2.5.25, 06:06.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. paloooo

paloooo Fórumelemző

Borzasztóan keservesen jönnek a felröpik (védőkalapok)..., ahogy kalkulálok ez nem lesz készen.
    Vásárolni pedig NEM fogok az tuti!

genka53, Mazsola71 és ildiko44 kedveli ezt.
  2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum biztosa

Terrorral vártam az eventet, 1x1 2 területen: 120 felröpi
    Terrort ültettem egyszer 2x1 2 területen: 200 felröpi
    A maradék összejön kamelinával 1x1 2 területen: 60 felröpi / aratások = 8 körrel kész is

Fuhur, genka53, agi770 és 4 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

2.rész is kész.
    Siri játék kirakva.
    Egyenlöre a főfarmra a másikkal, mert nincs hely:sleepy: +itt megtalálom.:)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Most a Seper-seper dekort lehetett megszerezni, az előző meg a Varázslatos reggel volt, a kövi pedig Gigantikus tarantulla:)

Sali~*.*, Kuzdern, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Igen . köszi rájöttem:wuerg:
    A varázslatos reggel lement a kúriába, úgyhogy most a seper seper is lement mellé.;)
    Sok új kitehető keverem öket:sleepy:
    Na és mennek ki az ólak biztos ezért járt fejembe a másik.:sleepy:
    https://mylittlefarm-171-userpics.bpsecure.com/gp/4/42/15/44237949_1729340758.jpg

Utoljára szerkesztett: 19.10.24
    kutyaszálló, Sali~*.*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A dekorig eljutottam, a lényeg megvan :)

kutyaszálló, inanna11, vihence és 7 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Zsóka56 és Mazsola71!
    Zsóka kedves, most tudok csak válaszolni a kérdésedre, mert rengeteg maszek dolgom is volt, és nem volt időm a fórumra.
    Csütörtökön estig mindkét teliholdas területet totál letarolva, a röpcsis eventhez ültettem az event növényt, este lefekvés előtt pedig az egészet beültettem terror tojásnövénnyel. Kivártam a 10 órát, amikor is elkezdődött a boszis event, learattam, és mindkét felröppenőből közel 100 db jött területenként. Utána visszaálltam a röpcsis event növényre, és bár az kevesebbet adott, mint a terror tojásnövény, de folyamatosan gyűlt. Mivel a mamutjaim állandóan termelik a szupertrágyát, ezért végig szupertrágyázva művelem a földjeimet minden eventnél egész addig, amíg nincs meg a kellő event növény mennyiség.
    Három szupertrágyára ható felhőm van, így hamarabb tudok végezni.
    Ezért nincs szükségem kosárvásárlásra.
    Van aki vesz, van aki nem. Van aki az idejét spórolandó megveszi a kosarat, én már évek óta nem szoktam, mert a farmom (sok más farmjátékoséval egyetemben) minden olyan dolgot kitermel, ami kell a sikeres játékhoz. 2010 óta játszom. Régebben én is szoktam venni ezt-azt, de most már évek óta csak a prémiumot és a szezonbérletet veszem meg, az általuk kapható előnyökért.

Épp ezért kedves Mazsola71 nem illő dolog kapásból rávágni, hogy "Egyszerű a taktika, megvásárolták a kosarakat azért vannak ilyen hamar készen."
    Hát nem! Amúgy sem illik más zsebében turkálni. Közünk sincs hozzá, ha valaki kosarat vesz. Mindenki úgy játszik, ahogy akar, vagy tud, és ahogy a pajtája bírja.
    Mi, a régebb idő óta játszók úgy vagyunk vele, hogy folyamatos gyűjtögetéssel gyarapítjuk a javainkat, (pixeleinket ;)), amiket aztán taktikusan bevetünk az eventeknél, emiatt azért is tudunk az átlagnál hamarabb végezni.
    Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön a játékban is elérnie a célját. :D:inlove:

Dolphin, Bokalmgazda, zsóka56 és 19 más kedveli ezt.
  8. Sziszi1950

Sziszi1950 Kivételes tehetség

Még 30 felröpi kell a II. hétvégi befejezéséhez. Egyetlen eventhez, és ehhez sem vettem kosarat. A szupertrágyát adó kb. 15 fám ki van rakva, azok adják a gyorsitókat a vetéshez.
    A 10 és 12 órás növényeket ültettem, az érés gyositókkal kb. 2,5 - 3 órásra tudtam levinni az érési időt és igy sikerül ma estére befejeznem.

kutyaszálló, Fuhur, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  9. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Én felraktam rögtön a felhőre a dekorokat, így biztosan nem fogom eldugni a saját szemem elől :)

viben, kutyaszálló, Fuhur és 9 más kedveli ezt.
  10. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ez a hétvégi nekem se lesz meg. Beraktam egy teliholdas növény tp növelőt és egy eventnövény tp növelőt, szerintem még kevesebb felröpi jött mint előtte. A dekor megvan, szupitápot meg nem fogok rápazarolni. Ennyi.

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A TP-nek semmi köze a felröpihez...

12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Nem ismételném Genkát,de ugyanaz a taktika az eventeknél, soha nem veszek kosarat8)
    Tegnap már késő este kész voltam,erre ma reggel majdnem a dupláját adta a röpcsikből a rendszerxDxDxDxD
    Mindegy a kanna jól jött:D
    Aki kész annak gratula aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Ja talán ez is segít,ha hosszút aratunk utána érdemes egy rövidet ültetni:p

Utoljára szerkesztett: 20.10.24
  13. paloooo

paloooo Fórumelemző

Na jóóóó én befejeztem az eventeket mert lehetetlen a felröppenőket kivárni! Ez mind hajszálra kivan számolva, ho gy csak vásárlással lehet teljesíteni! Nem mindenkinek van ideje folyamatosan a gépnél ülni és várni a teljesíthetetlen és értelmetlen eventeket, melyek már hosszabb ideje semmi örömöt nem tudnak nyújtani! A nyeremények pedig nullák!
    Ez is csak a pénzről szól!

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Csinálj egy új farmot paolooooka névvel. :D Kis szinten úgy sem lehet eventezni. Szomszédságomra számíthatsz. :)

DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  15. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

2 felröpim maradt, csak eventnövényt termeltem, péntek 10 órakor is eventnövény aratással kezdtem. 1-2 felhővel, 1-2 dekorral növeltem a röpik mennyiségét. 50 volt a legkevesebb, 71 a legtöbb röpi a két terület aratásakor.

DevilMókus és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Nekem 578 felröpi maradt.

DevilMókus, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Nekem 630 felröpim maradt, és csak e.növényt ültettem.

Kuzdern és Swartsch kedveli ezt.
  18. Sziasztok! Szerintetek beszerezhető lesz a Seper-seper dekor? Ilyen még nem történt velem!:(Kezdetek óta játszom és most nem pakoltam be a felröpit, így nem lett meg a dekor!>:(

Evita-55 kedveli ezt.
  19. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem is most jutott eszembe, sajna én is lecsúsztam róla:oops:

20. zsóka56

zsóka56 Törekvő

Köszönöm a válaszod A dekort sikerült megszerezni, az a lényeg, kitettem a felhöre, a hétvégén remélem az utólsó is sikerül. Szép hetet kivánok mindenekinek. :inlove:

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.