Visszajelzés A tenger szíve (2.) - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.7.24.
  1. 1

202 szavazat
    53.7%
  2. 2

28 szavazat
    7.4%
  3. 3

18 szavazat
    4.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.4%
  5. 5

17 szavazat
    4.5%
  6. 6

9 szavazat
    2.4%
  7. 7

9 szavazat
    2.4%
  8. 8

20 szavazat
    5.3%
  9. 9

16 szavazat
    4.3%
  10. 10

48 szavazat
    12.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ennél jóval nagyobb köröket kell(ene) létrehoznod.
    A szorzó mértéke attól függ, hány alakzatot tudtál bekeríteni.
    Hoztam pár példát itt is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenger-szíve-2-csevegő.25070/page-6#post-1390845
    De rakok be még ide is egy képet, itt a szorzó 44-es volt, és több mint 30 ezer pontot ért:
    upload_2024-6-23_15-41-19.png
    Próbálj meg Te is ilyen köröket kialakítani.
    Itt találsz egy videót is a minijátékhoz, hátha ez segít:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenger-szíve-2-csevegő.25070/#post-1390610
    Sok sikert!

kigyo51, maszilva, vihence és 6 más kedveli ezt.
  2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

https://www.farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2024/06/23/39187f2126f57c60ebaedcb4b0dde98e.jpg
    ettől kisebbre is adott 3-4x szorzót is jelenleg ez is nulla szorzót kapott pedig kacsa is alig volt benne, Képen látható többre esély sincs. :(

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt is minden állatka a vonal része, az alakzaton belül senki nem tartózkodik, ezért nincs szorzó. Csak akkor van szorzó, ha az alakzaton belül van állatka, nézd meg az ábrákat amit hoztam. Ne egymás mellettieket köss össze, törekedj minél tágasabb zárt alakzatot létrehozni. Ennél többet nem tudunk segíteni.

vihence, PZoli64, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  4. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Ha a mamutfát megnyertem, az hova került?
    Köszönöm a segítséget!

5. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Ha farmon vagy, baloldal doboz --> Fák --> beírod kereső hogy mamutfa és ki adja.

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!
    Én is készítettem egy teljes játékról videót, akit érdekel az itt megtekintheti:

kigyo51, vihence, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  7. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziasztok 56000 pot van a felhösikeresen meg van és 10 szittmég nagyonsokvan hátra vallahogy nem jön be de nemadom fel a felhömár most üzemel midekinek jobatt !

Fuhur, maszilva, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  8. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Megcsináltam neked ezt az állást, hogy hogyan kellett volna haladnod az összekötéssel, hogy több pontot kapj érte.
    Az event ismertetőjében le van írva, hogy az alakzatot alkotó és a bekerített állatkák számát összeadva és megszorozva tízzel lesz a szorzat. Ami a vonalakon belül van +1, az pedig a szorzó. Így 3 állatka került a vonalakon belülre. De, szerintem tudod te ezeket, csak 1-2 dolog szorul tisztázásra;)
    Tehát 14 az összes alakzatban részt vevő ikon x 10 = 140 x (3+1) = 560.
    A te összekötéseddel elérhető pontszám 14 x 10 = 140

Az event ismertetőjében a pontozás is érthetően van leírva. Részlet az ismertetőből:

Komolyabb pontszámot zárt sorokkal érhetünk el. Ezt úgy tudjuk létrehozni, ha a sorunkat azonos állatkával indítjuk és zárjuk. Ilyenkor a sorban lévő és a bekerített állatkák is 10-10 pontot érnek, ezeket összeadjuk, majd megszorozzuk a bekerített állatkák számánál eggyel nagyobb számmal. Például az alábbi képen a zárt sorunk 18 állatkából áll, melyek 16 állatkát kerítenek be. Így 18+16=34 állatka pontértékét (34 x 10 pont=340) szorozzuk a 16 bekerített állatka miatt 17-el, ami 340*17=5780 pont.

A kacsa ugyanúgy 10 pontot ér, mint az összes többi. nem kerül szankció alá a használata. Még valami nagyon kezdeti dologra emlékszel;)

Utoljára szerkesztett: 23.6.24
    Fuhur, maszilva, vihence és 5 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A képen látható körnél nagyobb is összehozható, a bal oldalon még hozzá lehet venni jó néhány figurát. Pirossal összekötöttem.
    https://kepkuldes.com/images/e618fcbbbed97b0fcfaec015a0a2b6b3.jpg

De mivel ez még csak a második lépés, nem kell feltétlenül most a kört összehozni. Én előbb megpróbálnám összehozni az alját és a jobb oldalát; először a középen lévő sárga csikóhalak leszedésével, majd a jobb oldalon a lila polipok eltüntetésével. Utána már lehet egy nagyobb kör. Esetleg annak érdekében, hogy javítani lehessen ott, ahol nem ér össze, le lehet szedni öt kéket is onnan, ami nem része a kialakuló körnek, és akkor le tudunk tenni egy kék ammoniteszt oda, ahonnan hiányzik.

maszilva, vihence, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Én nem láttam, hogy ez hanyadik kör és leginkább az foglalkoztatott a válaszomban, hogy az adott vonalon belül miért nem kapott szorzót. A kérdése erre irányult.
    Igazad van, jobban is ki lehetett volna terjeszteni és sokmindent másként csinálni. De, ahhoz először meg kell érteni az alap problémát.
    Köszönöm a kiegészítésedet, mert nem bővítettem az alap kört, ez tény, holott a lehetőség benne van.:)

vihence, Dolphin, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

Értettem. Csak Dolphin már adott magyarázatot, Te pedig úgy fogalmaztál, hogy
    Emiatt éreztem úgy, hogy némi kiegészítést megér a történet. Az, hogy ez még csak a második kör, a bal oldalon kitett egy szem polipból gondoltam - ettől még persze lehetett ez későbbi állapot is, ha a kérdező felhasznált már néhány figurát. Így ez kétségkívül csak egy - bár valószínű - feltételezés volt a részemről.

vihence, PZoli64, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia mindenki.
    Küzdök mint malac a jégen. Csak tudnám minek? Az xl mamut megvan de felesleges, ahogy az xxl is. Semmi gyorsítóm nincs ami indokolttá tenné a fejlesztést. Eddig 17 játékra vettem rá magam, 827110 pontnál járok, van még 26 bekeverve, 7000 növény is várakozik még felröpire. A rekordom csak 79490, az átlagom siralmasan 46500 körül. Gyötrelem, mert nincs hozzá türelmem.

PZoli64, Ms.AbyZu és kukori80 kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt, gratuláááloook. :)
    Szia Toma, hogy haladsz? Elérted már a rekord 200 ezer pontot? ;)

vihence, PZoli64, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm, jobban figyelek majd, hogy ne legyen benne semmi félreérthető.;) Azt nem ígérem, hogy mindig sikerülni is fog, bár rajta vagyok:).

vihence, PZoli64, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

Szia!
    Végeztem, 41 játékkal lett meg a jobb oldal. A rekordom jelentősen elmarad másokétól, csak 95 ezer pont. Hogy én vagyok ügyetlen, vagy pechem volt, vagy meleg, nem tudom. Próbálkoztam ugyan, de nem volt igazán türelmem vizsgálgatni a helyzeteket - így mégiscsak én lehettem ügyetlen :D.

maszilva, kr.lola, vihence és 7 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Gratulálok. Az a lényeg, hogy elérted a célodat. Sokszor nekem se volt türelmem hozzá.;)

vihence, PZoli64, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Toma!
    Nem is rossz a rekordod. :)( Szerintem) Legalábbis hozzám képest..
    Nekem 37930 pont. Hát ez már szánalmas. :D De ez van. Ja,és gratulálok,hogy már végeztél. :)

vihence, kukori80 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Szia!
    Nekem sincs gyorsítóm a fákhoz. Minden mamutomat naponta egyszer aratom. Így valóban teljesen mindegy, hogy alap vagy XXL. Ha nagyon utálod, csinálj még 8 játékot, amiben gyorsan összekötögetsz 8x5 figurát, azzal megvan a bal oldal és az alap mamut - az a legfontosabb.
    Ha viszont beleállsz, akkor a meglévő növényed már elegendő, ebből meg lehet csinálni a jobb oldalt is. Az átlagod 48653, 17 játékon túl vagy, van 26 malomterméked, és még 6-7-re elegendő növényed. Ez összesen 49-50 játék, amit 46 ezres átlaggal végigcsinálva kész a jobb oldal.
    Az, hogy most nincs gyorsítód a fákhoz, nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Bármikor behozhatnak valamit a játékba. Arra ugyan kevés esélyt látok, hogy valami új fagyorsítót betennének, de talán a Farönk hangárt újra megvásárolhatóvá teszik annak, akinek nincs. Sohasem lehessen tudni, ugyebár...
    És még valami. Az XL és XXL mamut akkor lehet értékesebb az alap fánál gyorsító nélkül is, ha előfizetsz prémium tagságra. Akkor a fák érése folyamatos, egy hét alatt több termést ad az XXL, mint az alap.

Fuhur, maszilva, vihence és 7 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia Ninett. Nem olyan szánalmas az. Ha tudod tartani a 38 ezres átlagot, akkor kb. 60 játékkal meg lehet csinálni. Csak ugye kell hozzá növény és felrepi, ami megnehezíti.:(

vihence, aida2330 és Ninett79 kedveli ezt.
  20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Igazából tudod miért csinálom? Csakazértis!!!!!!!! :) Ha már beletettem a sok extrát kiszedem amit csak tudok. Van még időm ha már egyszer türelmem nincs.

Fuhur és -BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.