Visszajelzés A tenger szíve (2.) - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.7.24.
  1. 1

202 szavazat
    53.7%
  2. 2

28 szavazat
    7.4%
  3. 3

18 szavazat
    4.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.4%
  5. 5

17 szavazat
    4.5%
  6. 6

9 szavazat
    2.4%
  7. 7

9 szavazat
    2.4%
  8. 8

20 szavazat
    5.3%
  9. 9

16 szavazat
    4.3%
  10. 10

48 szavazat
    12.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Azután érdeklődnék, ha az utolsó horgonyt nem tudom megszerezni, attól függetlenül a felhősort megtudom szerezni?

2. renti

renti Járnitanuló

Kész az event! Maradt még minijáték lehetőség, de tuti nem játszom le, úgysem kapok érte semmit. Rekordom 149 230.

Marika312, kutyaszálló, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  3. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziasztok már lasan a 108 nál járok hát lehet nem fog a horgászatöbirésze össze jöni de ezis nállamár szép eredmény

4. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

sziasztok! Amit szerettem volna megvan! 25 játékot játszottam.....volt 80660 rekord is benne, de változóan teljesítettem...a jobb oldalon a 26ig jutottam. Csak el döcögtem a pecás érmékig is....begyöjtöttem! További szép napot !!!! :) De továbbra sem szeretem....:)

5. morphó

morphó Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Nem szoktam panaszkodni, de most ennek is eljött az ideje :(
    Ma reggel óta, nem tudok egy pályán átmenni, mert igaz, össze kötöm a figurákat, és még a pontszámot is kiírja, eltűnnek a karakterek, viszont nem megy tovább a játék, nem adja hozzá az eddig megszerzett pontjaimhoz. 23. játéknál tartok. Olyan mintha azonnal lefagyna. 100 ezerszer frissítettem, újra indítottam a gépet. Mindig ugyan azt a pályát kapom vissza, és kezdődik minden előröl. Segítsetek legyetek szívesek !

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event csevegő nem alkalmas hely segítségkérésre, erre vannak a Segítségkérő topikok.
    Kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere Te is oda, s megnézzük mi történt Nálad. Sajnos történt már ilyen eset, de segíteni csak az azonosító adatok megadását követően tudunk.
    Várlak itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/
    Megértésedet köszönöm!

vihence, ildiko44 és aida2330 kedveli ezt.
  7. agikka

agikka Aktív író

Kész lettem, 50 játékkal sikerült befejeznem, utolsó három játékom eredménye 1250 ,12300, és az utolsó 139490 a rekordom, és még maradt 12000 növényem , hát nem volt könnyü , sok sikert mindenkinek nem kell feladni, :inlove:

Marika312, kutyaszálló, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Bal oldal letudva, az alap szuper mamut fára, van 1 XL fejlesztésem szerencsémre a pajtában...mert a jobb oldal nekem nem nagyon megy xD

Marika312, kutyaszálló, vihence és 5 más kedveli ezt.
  9. Kinguska96

Kinguska96 Járnitanuló

Sziasztok Utolsó remény még ma hogy Csíkosmókus üregem legyen már csak 16 keksz kelene a nekifutásnak,tudom tart még az event de utazás miatt abba kel hagynom Ha tudtok segítsetek Köszönöm

10. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Befejeztem, folyamatosan leállítja, nem tudom miért így nem lehet körbekeríteni.:mad::mad::mad::mad:

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

És megvan. 49 játékkal sikerült a jobboldal. Voltak rontott pályáim, voltak kirakhatatlan pályáim. Álmomba ne jöjjön elő ez a ninijáték ami nekem inkább maratoni volt. Sikított az agyam a végére. Nem annyira megy ez nekem, 97140 a rekordom. De úgy voltam vele, hogy csakazértis megcsinálom.

12. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Hoztam egy kis extra meglepit :p Hihetetlen de készen vagyok az eventtel :D

Bődületes rekordot mentünk kedves párommal, igazi kis összerántó mini játék volt ez, minden este együtt agyaltunk aminek ez a csodás eredmény lett a vége! Az első mamutfám ami nem csak xl hanem xxl kivitelt kapott:inlove::inlove:

Best kör 161.100 pont és mindössze 31 játékból meg is vagyunk! :)

Hajrá mindenkinek!:)

Fuhur, kigyo51, aida2330 és 10 más kedveli ezt.
  13. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szerintem ez a játék gondolatolvasó. Úgy voltam vele, nem megy ez nekem, ha kész a bal oldal, hagyom is az egészet a ... Erre a 25. játékra olyan pályákat adott, hogy 141.510 lett a rekordom. Na, alszom rá egyet:sleepy:

Fuhur, kigyo51, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha problémád van, akkor gyere Segítségkérő topikba. Mindenképpen hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni.
    Az event csevegő nem alkalmas hely sem panaszkodásra, sem segítségkérésre.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Ball oldal holnap kèsz...jobb oldal nem èri meg...annyit nem fogok se termelni ae kinlodni a telefonon a zsongorista ujjaimmal....ez van...fejlesztèseket bukom....pecàs èrmeket bukom...mamutfàm meg van elèg igy is.....ez van...nyàr van...iràny az udvar

16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Sikerült a jobb oldal is 60 játékból,a csúcs: 112 180 volt:p:p:p
    Nem hiszem ,hogy sikerült volna a kiforgatott bónuszok nélkülxD
    Volt nehéz és könnyű pálya, néha nem láttam a kacsáktól a figurákat:D
    Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezésig;)

kigyo51, rozo52, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  17. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!
    Nekem nem megy ez a játék, amúgy nem is szeretem, ezért megkértem édesanyámat, csinálja nálam is :) mindkettőnket a bal oldal érdekelt, nem áldoztunk extrákat a jobb oldalért, bár édesanyám pörgetett egy 100%-os bónuszt és ezek az eredmények:

Az alsó az én farmomon készült és nem értettük, hogy lehet ekkora különbség, nem csinálta saját magánál rosszabbul és nálam sem jobban a húzogatást.
    Hogy van ez beállítva? Mert átlagolva 44300 és 56700 jön ki! A lejátszott játékok száma is tükrözi ezt a hatalmas eltérést!

Marika312 kedveli ezt.
  18. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! 5 farmon játszottam le a játékot. Ez az egyik nagy kedvencem. Nekem a változtatások tetszettek. A nyeremények is jók. Úgy éreztem, hogy hallgattak a játékosokra a tervezők. 34-37 játékból lett meg a jobb oldal.
    Remélem mindenki elérte a kitűzött célját! Ez egy szuper event volt!

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ne felejtsétek, hogy a Tenger szíve (2) event ma este 22:00-kor véget ér!

Még közel 5 óra van vissza az eventből, van idő aratni és lejátszani a bekevert halcsalikat. Ne hagyjátok az utolsó pillanatra a mini-játékot, hogy legyen időtök a legjobb eredményt kihozni egy-egy körből!
    Gratulálok mindenkinek, aki végzett és hajrá mindazoknak, akik már a célegyenesben vannak.

20. ZitaGAZDA03

ZitaGAZDA03 Járnitanuló

111200 pontos rekord
    Fiam besegített, miután a Rocket League-ben elbukott 10 rangsorolt meccset :)

gyuszti0000, GA-BI-O-Farm és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.