Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Toma! Ne fogd vissza magad én csak ámulva:eek: bámulvao_O olvasgatom a tökéletesen megfogalmazott velős írásaidat.
    Szerintem ezzel nem vagyok egyedül:)
    A jó isten akarata hogy itt légy ne húzz vele ujjatxD

PalMa, Gio, Othep és 21 más kedveli ezt.
  2. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Igen kell, azért is másoltam oda. barracuda117000

juliannakoczkas és -forrest-gump- kedveli ezt.
  3. karesz

karesz Fórumprofi

Én csak a felhőig mentem, nem szeretm ezt a mini játékot. Van még event gazom, ha lesz felröpi akkor játszom, de csak komótosan.

juliannakoczkas, marcsi152, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  4. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok!Még csak azt sem mondom, hogy utálom ezt a minijátékot, túl ügyetlen sem vagyok benne, a tárgykeresős rémálomhoz képest egy megváltás, de...Az idő nagy úr. És a nyeremények sem olyan csábítóak a jobb oldalon, hogy minden időt feláldozzak. Gazt termelem szorgosan, felhő meglesz, ha nem áll le napokra a játék. Én ezeket a minijátékokat betenném állandó gazdakörikbe, aztán mindenki csinálhatná, amikor nagyon ráér. Lehet, hogy buta ötlet, de annak idején az időmérős gazdakörit is akkor csináltuk, amikor volt idő. Mindenkinek van család, munka, egyéb elfoglaltság.És akkor a játék öröme megmaradna minijátékoknál is. Lehet, hogy nem ebbe a topicba kellett volna írnom:)

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ezt szerettem volna olvasni, amit tapasztalsz a jelenlegi kacsa úsztatóban.
    Köszi!

cili53, Gio, -forrest-gump- és 9 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Sikerült mindhárom farmomon a bal oldalt végig megcsinálni, innentől már lassulok, mert a bónuszok lejárnak, és nem tervezem a jobb oldalt is végig vinni. Ez lett a maximális fogás nálam, kissé szerényebb. mint Cilié, vagy Tomáé, de én ezzel a 88.670 -nel is elégedett vagyok.

[​IMG] Az egész játékban a récék a legaranyosabbak! [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Hrózsa, ne csüggedj, lesz az jobb is, csak bele kell jönni. :)
    Függ az eredmény a leosztástól is, mert vannak olyan táblák, amelyeknél már az elején látszik, hogy nagyon szétszakadozott a különböző színű figurák elhelyezkedése. Ha, miután megkapjuk az új táblát, és alapos ránézés után nem tudunk nagyobb területet körbe kihasítani, akkor érdemes a széleken kisebb alakzatot kialakítani, hogy kaphassunk csere-figurát, melynek segítségével lehet alakítani a területfoglalást.... A kiskacsákra is nagyon figyelni kell, mert nagyon sok segítséget jelentenek.
    Ha csak a felhő, ill, a bal oldal kimaxolása a cél, akkor aztán főleg ne idegeskedj rajta, mert odáig a lejátszott minijátékok száma számít, és fix nyereményeket oszt ki a játék, és nem számítanak a haladási pontok.

Sok sikert! :inlove:

PZoli64, cili53, Gio és 12 más kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

40 lejátszott minijáték után, további kérdések merültek fel bennem.
    Például, hogy milyen szisztéma szerint követik egymást a játékterek. Nem sikerült rájönnöm, hogy van-e rendszer a táblák változásában vagy teljesen véletlen, hogy éppen melyik színkombináció következik. Ezzel kapcsolatban szerencsés lenne, ha választhatnánk, mert a tapasztalatom, hogy némelyik színárnyalattal, kombinációval nehezebb dolgozni. Például nekem a sárga bejön, nagyon jól látom a táblán, csakúgy mint a lilát, pirosat. Ahogy korábbi hsz-ben is írtam nekem a pasztellszínek a mumus. Sokkal jobban oda kell figyelnem, ha értékelhető eredményt szeretnék.
    -BombadilToma- már leírta a szerencsefaktort, amihez csatlakozom. Leosztástól függően van, hogy másodikra sikerül a nagy kör, de van, hogy a végére sem tudok épkézláb köröket összehozni. A teljesítményünk nem csak az ügyességünkön múlik innentől kezdve.
    Ahogy várható volt, a kacsák nehezítik az átláthatóságot. Mindamellett, hasznos kiegészítője lett a minijátéknak, ha ráérzünk a használatára. A mennyiségük kérdéses számomra....néha nem látok a kacsáktól, időnként meg vadászni kell őket. Arra figyelek, hogy csak azokat a kacsákat vegyem le, ami feltétlenül szükséges a kör kialakításához, hogy a következő körre is legyen kacsa a táblán. Még így is előfordul, hogy egyes területek kacsa nélkül maradnak. Itt nagy segítség, ha van már gyűjtött állatkánk.
    Az átlagom nem a legjobb, voltak nem sikerült pályák, így jelenleg 51904-es. Az eddigi legjobb körömet IDE rejtettem.;)
    114 óra van vissza az eventből, a felröppenőket gyűjtöm jelenleg és a megtermelt malomtermék függvényében játszom a minijátékokat. A felhő ketyeg, a piccoló még vár rám.....már csak 900 ezer pontot kell hozzá teljesítenem.:music:
    További sikeres játékot mindenkinek!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.8.23
    PalMa, jutka190226, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Toma!
    Mindenki örömére kívánom, hogy minél tovább és gyakran olvashassunk, találkozhassunk.:)
    Ez a mini event soha nem volt a kedvencem. A terv most is az volt, hogy megszerzem a felhőt, azt húzok tovább mint a vadkacsák.
    Aztán lévén még sok idő vissza az eventből, elkezdtem körözni, majd a 100 ezer pont elérése volt a cél.
    Ennél tovább nem jutottam.
    Még ültetek, kíváncsi lennék van-e ennél tovább?
    A taktikám: minél nagyobb kör elérése. Sokkal élvezetesebb lehetne a játék, ha legalább a kockák háttere lenne sötét-sötétebb.
    Jó játékot, szép napot kívánok mindenkinek.:)

cili53, Gio, jutka190226 és 13 más kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A baloldali feladatsort megcsináltam.De elment a kedvem...már tegnap este is tapasztaltam pár játéknál,hogy hiába tartom folyamatosan nyomva az egeret,kb 4 állatka után már adja is a pontokat,40 pont.Ma viszont egyre sűrűbben csinálta,a 8 játékból legalább 4-5 x.Így nem lehet haladni...Még egy aratásból keverek be játékra valót,ha folyamatosan megszakítja a játékot,nem csinálom ezt az eventet.Én szeretnék szórakozni,azt nem szeretem ha velem szórakoznak.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az nagyon szép eredmény, és biztos a guta kerülgetett, hogy mennyi hiányzott csak...
    Viszont jelentem, van tovább, ha csak kicsivel is; a 40. játékomban - nem kevés szerencsével - végre meglett a 100 ezer pont is:
    Szia!
    Sajnálom, hogy így jártál. Viszont azt gyanítom, a jelenség mögött inkább a kezed vagy az egered van (ha csak egyszer-egyszer tapasztalnád, lehetne esetleg pillanatnyi net-probléma is, de ha rendszeres, akkor ez nem valószínű). Megrajzoltam a 40 játék során vagy 500 szakaszt és kört az elmúlt napokban (a 40x8 szakaszon/körön túl még sokat próbálgattam is), és egyszer sem tapasztaltam hasonlót. És nem is olvastam mástól sem ilyen panaszt (ami persze nem jelenti azt, hogy senki nem is járt így).

Próbáld meg a Gépház -> Bluetooth és eszközök -> Egér -> További egérbeállítások lapon a Markoló eszközt. Ha ezt bekapcsolod, akkor nem kell végig nyomva tartani az egér gombját. Állj rá a szakasz kezdő pontjára, és nyomd le az egér bal gombját, majd engedd el. Utána, amikor mozogsz az egérrel (a gomb nyomása nélkül), az meghúzza a szakaszt vagy kört. Amikor a végponton vagy, kattints újra. Remélem, ez segíthet.
    A játék után kapcsold ki, hogy az egér a megszokott módon működjön.

Utoljára szerkesztett: 25.8.23
  11. Sali~*.*

Szia Toma!
    Elvégeztem a beállításokat, ismételten hálásan köszönöm! Nagyon nagy segítség, hisz így már látni, hogy honnan tudom kivenni, ami nem zavarhat be a nagy körbe, illetve hová tudom berakni az aktuális figurát, hogy bővíteni lehessen, ill. tudjam összekapcsolni a kört.
    Nem voltam mérges, hisz nem tudatos volt az eredmény, csak az adott legegyszerűbb lehetőséget választottam. Most viszont már tudatosan keresném a többet.

Gio, vihence, Sali~*.*.* és 10 más kedveli ezt.
  12. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Szia!
    Hatalmas gratula, nem semmi eredmény ez a pontszám! :)

A markolóeszközt nem ismertem, hálás köszi a tippért, tényleg sokkal jobb így összekötögetni az állatkákat. :inlove:

13. Sali~*.*

Hatalmas gratulációm!:) Az előzőben lemaradt a lényeg, a nagy igyekezetben.

kr.lola, vihence, Sali~*.*.* és 7 más kedveli ezt.
  14. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Hát nem is tudom nagyon szerencsefaktoros ez az event. Legtöbbször olyan vegyes kapok, vagy annyi kacsa van egymás mellett, alatt hogy nem lehet egy normális összekapcsolást csinálni. A rekordom 28600 de sokszor csak pár ezer mert nagyon rosszul adja.

-forrest-gump- és juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha sok a kacsa, az jó... Azokat is fel lehet - és érdemes - használni a vonalakhoz/körökhöz. Ha egyszer elkezdesz egy szakaszt teszem azt a zöld halakkal, akkor a kacsák is úgy viselkednek, mintha zöld halak lennének.

16. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia!

Van hogy az alsó sorban csak kacsák vannak egymáson és nem tudok olyat kirakni ahol fel lehetne használni őket mert olyan gyatra a tábla hogy a színek össze vissza vannak nehéz őket összekapcsolni és pont ott nincs kacsa ahol kellene.

17. -kisbirtokos-

-kisbirtokos- Fórum-zöldfülű

Ez az egész játék gusztustalan! A programozók most már igazán magukba szállhatnának!
    Egyszerűen nem lehet végig játszani, mert menet közben leold, így 5-800 pontokat ad. Ez így elrontja a játék élményét, vagyis semmi értelme az egésznek. Csináljanak már valamit, mert ez így a játék halálához vezet!
    Üdv

farmeres53 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  18. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Ugyanezt írtam a 191.poszton.Azóta mér nem egyszer belefutottam.Csak ámulok milyen pontokat gyűjtenek össze a szerencsések.Nekem a maximum 4000.

-forrest-gump- és juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok, szia Toma!
    Gratulálok az elért eredményedhez! :)
    Nekem sajnos nem sikerült a 100 ezer pont, de nem jártam tőle messze. A rekordom 97440 lett. Csak a bal oldal volt a cél, de a jobb oldalt is majdnem végig megcsináltam, ezzel elégedett is vagyok.

kr.lola, bactriaanus, Gio és 10 más kedveli ezt.
  20. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm a tippet,egyébként sejtettem,hogy csak én lehetek a hibás,vagy az egerem,vagy az időjárás.A játék nem.Amikor elkezdem a játékot,már a 3.állatkánál megcsinálja velem,hogy kidob.Akkor azért még nem fáradt el a kezem,az egerem meg új.Igaza volt a szomszédasszonyomnak,felesleges beírni.Mindegy a baloldali kész,a jobb oldalit,meg csinálom ahogy majd tudom.Nem kötelező.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.