Visszajelzés A titokzatos sziget - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 26.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 2.7.25, 19:14.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    javaslom ebben a topikban jelentkezz, ha még nem tetted meg:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/

Mindenképpen ültess még olyan növényt 1x1-es földbe a hosszabb érésűek közül, aminek érési idejét a legjobban tudod csökkenteni (Te ismered a farmod lehetőségeit) és le tudod még aratni az event vége előtt, onnan még biztos tudsz szerezni Homokóra felreppenőt (pl. rózsa, hagyma, szögletes gabona).

<<ITT>> találsz hasznos információkat a Felröppenők gyűjtéséhez kapcsolódóan.
    Bónuszlexikonban pedig megtalálsz információt a növények érési idejére ható lehetőségekről.

Sok sikert!

cicimsincs és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. katica063

katica063 Törzsjátékos

Köszönöm! Sajnos későn kezdtem el az eventet, azért hiányzik a homokóra! Nem voltunk itthon.Így tettem, ahogy írtad! Most tönke búza van ültetve.

cicimsincs és Dolphin kedveli ezt.
  3. cseti74

cseti74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Sajnos nem tudtam csinálni a "titokzatos sziget" eventet..:-( és meg vagyok szorulva homokóra röppenővel.31 db.kellene,a páfrányt el tudom intézni épphogy.Köszi szépen,aki segít nekem! cseti74

cicimsincs és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    a Páfrány is fog adni aratáskor, ha a Főfarmon vetetted el, ha van, tedd ki a Pannikat aratás előtt.
    Javaslom írj ebben a topikban is, és írj galambpostát a Szomszédaidnak.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/
    Sok sikert!

cicimsincs és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. tnagy59

tnagy59 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Majdnem sikerült befejeznem a Titokzatos sziget eventet! De sajnos nincs páfrányom!!!!!!!!!!!!!!! a 213. szinten vagyok. Ilyenkor mit lehet csinálni?
    Semmit? Köszönöm.

6. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia a piacon vegyél páfrányt csak ott tudsz hozzájutni, ha neked nincs!

7. tnagy59

tnagy59 Utánpótlás-írogató

Szia! A piacon sem tudtam venni, nem volt sehol.

*idézést javítottam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.7.25, 22:12
  8. Dolphin

Szia,
    ez most már nem segít ezen az eventen, de a jövőre nézve segítség lehet:
    A piacos topikban, ha megadod a piacod számát, s megírod, hogy mit keresel, vélhetően lesz olyan Játékostárs, aki segíteni tud Neked.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/
    Másik javaslatom, hogy event induláskor nézd át a szükséges hozzávalókat, ellenőrizd, hogy mikre van szükséged, mi az amivel esetleg nem rendelkezel, s rögtön kezdj utánajárni a megoldásnak. Ha utolsó nap délután próbálsz csak információhoz jutni, az lehet már késő lesz.
    Itt a Csevegőben többször leírtuk, sőt a #2-es bejegyzésben külön ki is emeltük, hogy akinek nincs Páfránya a pajtában, azok a piacon tudnak beszerezni. Sajnálom, hogy nem jutottál a végére.
    Sok sikert a következő eventekhez!

9. Dolphin

Kedves Játékosok!

A titokzatos sziget event véget ért, így a Csevegő is bezárta kapuit!

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítséget, reméljük Mindenkinek sikerült elérnie a kitűzött célját.

Találkozunk a következő event csevegőjében, eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

szelídgesztenye kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.