Visszajelzés A tollas macska - hétvégi küldetések - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 1.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 3.9.24.
  1. 1

43 szavazat
    25.3%
  2. 2

9 szavazat
    5.3%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

3 szavazat
    1.8%
  5. 5

10 szavazat
    5.9%
  6. 6

6 szavazat
    3.5%
  7. 7

5 szavazat
    2.9%
  8. 8

14 szavazat
    8.2%
  9. 9

11 szavazat
    6.5%
  10. 10

69 szavazat
    40.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Szívesen segítek, eddig mindkét dekorom megvan 2*. Légyszíves tedd meg, hogy cserenapon rám írsz. A farmnevem is
    az ami a fórumnevem.

Lillapilla73, barbi021951, agi770 és 5 más kedveli ezt.
  2. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Köszönöm szépen neked! Amint lessz újra csere nap írok!!!! :)

Othep és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Elúsztam! A vásárolt ördögcsáklya is számít?

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem, az nem számít bele.

vihence kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem.
    Frissen kell letermelned a növényt, amíg az óra le nem jár.

Sali~*.*, maklarimama, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ma 10 órától lesz elérhető A tollas macska event 3. küldetése.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/#post-1396031

Mivel a Nagy hajsza eventben is van felreppenő, így a Központ módosított ezen az eventen, az Ásatási szerszámot a Varázsfa nem fogja adni.

Az ismertető módosítása megtörtént, kérjük a fentiek ismeretében tervezzétek az event teljesítését!

Sok sikert Mindenkinek a felhőhöz szükséges 3. dekor megszerzésében, és a kitűzött feladatok teljesítésében,
    a Farmerama csapata

vihence, feki13, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  7. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

A bahama ültetvényről, 24 órás saguaro aratva, 188 1x1, 1 panni kint, 1 a tölgyön + mogyoróvajas süti minden kupa maxolva és a tölgyön.

152 db ásatási szerszám.

Ebből kell összesen 550 db az event teljes teljesítéséhez na már most ha minden nap ezt vetek akkor - péntek (most) 152, szombat szintén 152 kb és vasárnap 10 körül szintén 152, az 456 db felröppenő vasárnap reggel 10-ig szóval összekéne még szednem valahogy nagyjából 100 db-ot hogy végigvigyem az eventet.

Na ez nem volt átgondolva, hogy ment ez át a rostán? vagy a 24 órás saguaro nem elég jó? Ha ennyi felröppenő kell akkor már miért nem 2 területről jön?

Viszonyításképp:

- A bevezetés a szigeti farmmunkába eventen kellett összesen 676 felröppenő de az az event 150 órás volt (kicsivel több mint 6 nap) és 202 db 1x1 jöhetett a felröpi

- A mostani event 60 órás (2 és fél nap) és 550 felröpi kell 188 db 1x1-ről. Nem jön ki a matek valahogy. :D

rudcsi24, vihence, farmeres53 és 3 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Zöldséget ültess, a sisakbabot. Az ezüst rekeszbe tegyél be 1-1 baha zöldségre ható terméket /6+4 %/ és egyél meg hozzá egy maja maszkot /20 %/. Víz+ trágya és 10 óra alatt beérik a 19 órás növény.
    Én ugyanezzel csinálom, csak teszek rá sztrágyát is, így 0:58 az érése. 30 Pannit tettem mellé, 100 %-ban adja így nekem a felröpit de szerintem 20 mellett is ennyit adna. Még 1 kör és mehet a római köményes időmérős.

9. gyuszti0000

Hali!

Sajna nincs maja maszkom, és nem is költök rá szupertrágyát, ha ezek nélkül nem lehet megcsinálni, akkor az elég gyalázatos a véleményem szerint, növényletermelésre bőven adnak időt, a felröpi gyűjtésre meg abnormális számot kérnek, nem értem mi folyik most ott...

10. feki13

feki13 Fórum veteránja

Szia! :)

Jól jött volna egy tegnapi értesítés erről...1,5 hónapos az event, újra kiemelve nincs egyik alkalommal se. Mivel minden event 14 óra szokott lenni így sikerült bekészülnöm délután 2-re az aratással...Ma reggel 7:30-kor beírni....kár is volt...

Sajnálattal olvastam a számaidat, 1,5 hónapra elhúzták ezt az eventet majd a végén produkálnak egy ilyet...csodálatosan nagy a logika a játékban....tudom tudom, sokan olvashatják a hozzászólásaimat negatív vagyok, de ne vicceljünk már...Pont néztem, hogy Te nagyjából ott tartasz ahol én, akkor tértél vissza amikor én, ugyanazt a vontatást nyomjuk mind a ketten. Mint két kismalac a jégen, küzdünk, de nem fogunk tudni talpon maradni :(

11. gyuszti0000

5800 szupertrágyám van jelenleg + szerintem tudnék még ládákból bontani úgy egy 500 darabot, de erre az eventre akkor sem fogok költeni rá 1 cseppet sem, vicc ami ezzel a résszel folyik. Az első 2 hab könnyű itt meg kidobnak az országútra.

Nekem a negativitás csak akkor gond ha az nem igaz, vagy nem abban a formában, de ennél az eventnél és a nagy hajszánál is véleményeim szerint igaz.

Új játékosokat akarnak bevonzani közben meg horribilis felröppenők és eventnövények kellenek 1-1 event befejezéséhez, egyedüli eventek amik "fair"-ek azok az eventes területen történnek, ott meg maximum 1 event van havonta, ott tudna szerezni biztosan felhőt egy új játékos.

A matrica sorozatnál is 2019-es matricáim már nem használhatóak?! :D tiszta poén..

Kicsit off topic lett, de a lényeg

- Vigyék lejjebb a kért felröppenő mennyiséget!

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nézz be a pajtádba, már van!;) Ez nem foglal rekeszt, ehhez még egyél meg egy bölcsesség esszenciáját, egy gyógykenőcsöt. Az utóbbiak ezüst rekeszesek. Az egymagvú tök is jó választás. Sok sikert, érd e a célod.
    A többivel egyet értek.

agi770, rudcsi24, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  13. gyuszti0000

Nagyon köszönöm a kedvességed, megkaptam. <3

vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum veteránja

Rendelkezem szupertrágya készlettel, de az, hogy az eddigi eventen a felszaporításhoz kellett max 50-100db ami rajtam állt használom-e, most pedig ha nem használom az egész 1,5 hónap kuka, az szép teljesítmény a BP részéről!

Rengetegszer megkaptam már itt ha nagy dolgot akarsz áldozni kell rá, most is illene vajon ide ez a válasz, hogy az alapot is csak extrákkal lehet elérni?

Értem én, hogy nem kihívás a nagyoknak, de ha egy cseppet is gondolkoznának a jelenlegi keresgélős se volt nekik kihívás, ugyanúgy délután vagy kora este már beírkálták hogy készen vannak...szuper ügyesek!
    Normál farmozó ezt jó ha szerdán beírhatja az alap 60 játékkal, napi 5 aratással éjjeli kelésekkel. Hiába használnám csak pazarolnám a szupertrágyát, hisz semmi bónuszom nincs...

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Általában is: a felröpi az érésidő függvénye. A saguaro hiába 24 órás, és egy aratásra ebből várhatod a legtöbb röpit, de csak napi egyszer tudod aratni. Az érésideje vízzel-trágyával 17:16. Mindez azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló idő negyede kárba vész. 14-15 órás növényt csak vízzel is tudod napi kétszer aratni, és ez a saguaro 24 órájával szemben már 28-30 óra, azaz több röpi. 10-11 órás növényt háromszor is arathatsz, ami megint csak 30 óra.
    A Bahán a zöldségek érésideje rövidíthető a legjobban: a Maja maszkon túl, amit csak ajándékba kaphatsz, CSP-ért vehetsz vizet, trágyát, gyógykenőcs és a bölcsesség eszenciája termékeket. Mindezekkel a zöldségek érésideje gyakorlatilag a felére levihető (50,4%), de maja maszk nélkül is 64,8%-ra csökkentheted. Márpedig az event közbeni felröpizés alapszabálya, hogy
    a) a lehető legjobban rövidíthető növényt ültesd, a lehető legtöbbször; és
    b) ne hagyd a beért növényt a földben punnyadni.
    Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy azt a lehető leghosszabb idejű növényt kell ültetni, ami a rendelkezésre álló gyorsítóiddal éppen beérik akkorra, amikor az aratást tervezed. Pl. ha reggel 7-kor és este 8-kor akarsz aratni, akkor reggel mehet a sisakbab, vízzel-trágyával és a bölcsesség esszenciájával (12:51), este pedig a szörnyera majommaszk vízzel, trágyával és varázsitallal (10:43). Ha van maja maszkod, akkor este is mehet az (10:57 termékek nélkül). Mindez összesen 19+15:30 vagy 19+19, azaz 34,5-38 órát jelent.

karesz, -gyöngy-581, mamszi5107 és 9 más kedveli ezt.
  16. gyuszti0000

Hali!

Nem Saguarot terveztem végig ültetni, csak példaként hoztam fel mivel azzal arattam elsőnek. 23 körül tervezek aludni így keserű gyömbért ültettem - talán ginzeng is belefért volna de teljesen kiment a fejemből az ezüst rekeszbe rakható bónuszok pedig vettem egy csomót mindenből :D - reggelre megnézem hogy mi érik a leghamarabb ami levihető annyira természetesen, mindig próbálok így játszani. Maja maszkom eddig nem voltk, pont nem játszottam akkoriban mikor szerezhető volt olyan dekor vagy felhősor ami adja, pedig most jól jönne. :D

Mindenkinek köszönöm az ajándék maja maszkokat, hálás vagyok érte nagyon. :)

rudcsi24, vihence, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Küldtem Majá-t, a Gyógykenőcsöt és a Bölcsesség esszenciája- tudsz venni a piacon.
    Arra figyelj a maja nem rekeszes és csak 6 óra hosszát tudod használni.

-gyöngy-581, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  18. gyuszti0000

Köszönöm!

Elsőnek abban a tudatban voltam hogy rekeszes, de utána látom hogy nem, ki fogom használni.
    Nagyon köszönöm a segítséget! :D

vihence, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum veteránja

Egy kis helyzetjelentés, Orgonafa volt lerakva mert az esti aratásból úgy tudtam időzíteni, nekem valamiért a fejemben az volt, hogy csak a fa adja...na nem baj így indultam el. 163db felröpivel kezdtem, olvasgatva a tippeket én estére az egymagvú tököt raktam 23:10 körül meg is vagyok vele, nem tudom mért volt a fejemben ez a nyamvadt fa...na nem baj, majd a pannik hozzák a felröpit!
    Sok sikert neked is! Küldtem én is egyet, használd egészséggel!

20. gyuszti0000

Meglátjuk mennyire tudjuk befejezni, bízok benne hogy sikerül, én 2 pannival nem várok csodát, aztán meglátjuk max ha nagyon rezeg a léc bevetek egy kis szupertrágyát, de nagyon nem akarok :D, köszi az ajándékot, sok sikert neked is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.