Visszajelzés A tollas macska - hétvégi küldetések - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 1.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 3.9.24.
  1. 1

43 szavazat
    25.3%
  2. 2

9 szavazat
    5.3%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

3 szavazat
    1.8%
  5. 5

10 szavazat
    5.9%
  6. 6

6 szavazat
    3.5%
  7. 7

5 szavazat
    2.9%
  8. 8

14 szavazat
    8.2%
  9. 9

11 szavazat
    6.5%
  10. 10

69 szavazat
    40.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Az utolsó feladatnál Római köményt kell időre ültetni 2060 db-t. A Római kömény "Egyéb" kategória, a Varázsital 4 %-al csökkenti az időt és ezüst rekeszes.
    Illetve a Sörfesztivál 2018. felhő 5 %-al.
    De ez a feladat nem kell a felhőhöz.
    Sok sikert.

2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Nekem van pannin meg egyéb ingyom-bingyom de 2 hosszú aratásra nem jött még 200 röpi sem! Akkor hogyan gondolják hogy a kisebb farmokon meglesz a röpi?

szida57, rudcsi24, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  3. GreekYogurt

GreekYogurt Törekvő

Szia!
    Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy a Bahán végre ne kelljen ennyit küzdeni a felröppenőkért.
    Már rengeteg játékos panaszkodott miatta de változás nem történik.:(
    Nyilván mindenki felhasználja azokat a dolgokat amikkel rendelkezik de egy kisebb farmnak borzasztóan nehéz.
    Nekem van egy kedves szomszédom aki rendszeresen küld Maja maszkot és már az nagy segítség. :)

4. zsu49

zsu49 Utánpótlás-írogató

Én úgy jártam, hogy az esőerdőn Jovellanát arattam, a zuhatagok szigetén mangót, és egyetlen egy felröppenőt sem kaptam. Az esőerdőn még a növény mellett még kb 30 fa volt, a zuhatagok szigetén egy baha vadaskert.

5. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Sajnos csak az ültetvényen jön a röpi.

6. krokodil72

krokodil72 Fórum-zöldfülű

Helló.Miért nem tudok felröpit küldeni ajándékba egyes farmokról?

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    100. farmos szintre módosították az elkezdéshez szükséges feltételt. :)
    A véleményemet már tegnap vissza nyeltem. :D ;)

vihence, inanna11, edina242 és 2 más kedveli ezt.
  8. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Ezzel is szivatják a jónépet! :( Azért kíváncsi vagyok, aki 10 pontosra értékelte ezt az eventet, az mikor értékelt! Mert én olyan egyest adok neki, hogy csak úgy füstöl! :)

9. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Sziasztok!

Készen vagyok a Tollas macska 3 event minden feladatával. A Római kömény is leadva. (Lenni Heppy.)

Én így csináltam:
    Az eventet Ixora-val vártam. A tölgyön kész minden trófea, és a Panni is. A Bahán kitettem 3 Pannit. A Bahán Bordáskel-t vetettem 2x2 területeken. (40 db ). Gyorsítottam az érést Majamaszk, Gyógykenőcs, A bölcsességek eszenciája termékekkel, és szupertrágyával. Minden aratással 40 db Ásatási szerszám felröppenő érkezett.

Utoljára szerkesztett: 31.8.24
    maszilva, Sali~*.*, vazulneni8 és 5 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem,hogy nekem nem lesz meg a felröpim, legfeljebb visitva.A római kömény remélem többször lehet ültetni, nem egyszerre kell beadni, mert az nem megy nálam!

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az időkorlátos feladatoknak az a trükkje, hogy a szükséges mennyiség felét, vagy lehető legnagyobb részét letermeljük előre: elültetjük, megvárjuk, míg beérik, és az aratás előtt indítjuk az órát.
    A maradékot letermeljük a megadott idő alatt.

kutyaszálló, inanna11, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  12. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Nem elég, hogy nagyon kevés, de még vásárolni is csak kosárban lehet, darabonként nem.

csillu000, rudcsi24 és Swartsch kedveli ezt.
  13. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Nálam is gyalázatos a felröpi mennyisége a bahán.Egy kis segítséget találtam Tomától egy régebbi eventcsevegőben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kung-fu-tigris-az-alkimista-gyógynövényei-event-8-event-csevegő.23472/page-9#post-1316066
    Kerestem,de nem lelem szintén Toma segítségét,hogy miként tudunk lerakni 41 földet a bahára,én régóta ezt használom.Feltöltöttem egy képet róla,hogyan lehet letenni a 41 földet.
    https://imgur.com/TTlrWxH
    Mielőtt letennénk a 2x2-es földeket,előtte a lila pöttyökkel jelölt helyekre(4 db) kiteszünk fát,bármilyet.Majd utána a munkásokkal kirakatjuk a földeket,ami 41 db lesz,majd a fákat töröljük.A fák azért kellenek,mert így jön ki a 41 földkocka kirakva.
    Nálam így néz ki:
    https://imgur.com/t6vjSxv

-BombadilToma-, vihence, kigyo51 és 4 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

vihence, kigyo51, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  15. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Igen,köszönöm. :inlove:

vihence, Swartsch, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  16. ambrusne

ambrusne Fórummogul

Talán meghosszabbíthatnák az befejezési időt! Reménykedem!!! üdv.

17. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Sziasztok. Kevés időm lesz letermelni a rómait. Ha a varázsital mellé a gyémántba beteszek egy trópusi coladát az hat a bahán ugye?

Kuzdern és farmeres53 kedveli ezt.
  18. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia én is betettem! 5 növényt ad de utána tedd vissza a csatnit vagy a farmon is egyéb termésű növényt tegyél be a hatásáig!

Kuzdern és SnéDóri kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Swartsch, Kuzdern és SnéDóri kedveli ezt.
  20. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Kuzdern, Othep és SnéDóri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.