Visszajelzés A vadon állatai IX. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    A gangon a tenyésztős event kosarai két hete megjelentek, az event kosár egy fix dolog, ahhoz nagyon nem kellenek szavak egy tenyésztős event kapcsán. Ott vannak benne a jelvények, amik maguktól adják milyen kategóriákból kell készülni, de még állatok is szerepelnek a képeken, tehát aki vette a fáradtságot és csak ezeket a kosarakat megkereste(olvasgatni sem kell csak képeket keresni) az tudhatta mivel kell készülnie. 2 hete volt mindenkinek rá aki rászánt max 1 percet pár oldalt visszanézni a képekért a gangon.
    2019.02.25.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.17366/page-97#post-972766
    Most a kosarakat megtalálnom (mivel én sem tudtam konkrétan hol vannak) a gangon visszagörgetve 42 mp-embe és 6 lélegzetvételbe került.
    Egyébként még, sem Jancsika, sem más, nem harapta le senki fejét ha valamit nem értett, vagy nem tudott, és küldött egy baglyot a ganglakóknak a kérdéseivel.
    :)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Ládákat lehet kapni ebben a játékban :p
    • Van egy kedvenc ládagyáram , ez pedig a party pörgetés amiben olyan dekorok vannak , amik adják a ládát .
    • Nemrég volt a ládaválogatás is ahol vettem .
    • Nindzsa event adott 20 farmaranyas ládát , amit nem bontottam ki . Ha kinyitom fél év gyűjtögetés után , erre a hsz-re hivatkozok majd .
    • A telihold event kitehetője ad ládát .
    • Adnak a gazdakörök ládát .
    • A farmpengő bolt ad ládát .
    • Ez az event ad ládát .
    • A felhők adnak ládát .
    • Szintlépés után kapok ládát
    • A ládák ládája ad ládát .
    • Egyéb módon megszerezhető ládák .

3. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok! Segítséget kérnék, ismét nem találom azt a linket, amelyik megmutatja, hogy melyik kategóriába melyik állat tartozik, kérem azt az ügyes gazdatársat, aki tudja hol találom, segítsen. Köszönöm :)

osztrak12 kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az event ismertetőjét nézted már? https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-állatai-ix-tenyésztős-event-2019-március.17817/#post-978178

De itt van az összes állatra is a link: https://board-hu.farmerama.com/inde...rmények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860700

5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Én szinte naponta nyitom ki ládákat,de nincs több 1000 db eddig, összesen.
    Sztápom 1.000 db felett,tápok mindenhez 5-500 db körül, állataim és tenyésztett is van bőven szerintem hozzá,csak megint ott a SAJNÁLOM őket.xDxD

bendi1121 kedveli ezt.
  6. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Meggyőztél a 240 homárral , mert 1 db 26.000 CSP , míg a lepke átlépte a 120.000 CSP -t :D
    A többit meg se mertem még nézni :p

osztrak12, Gio, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Nem idézek senkit, mert többen szóba hoztátok az előrelátás szükségességét, Jónást,...
    Szóról szóra igaz, amit Tamás mond, a gangon már jóval korábban felröppennek a friss hírek, hisz azért van, arról szól a Pletykagang. És amit ott a mágus mond, az eddig mindig bejött. Már pár hónapja szóba került a pók. Utána meg a terményese... A nyelvezetet pedig meg kell szokni, ráérezni a talányokra, ugyanis nem szabad szó szerint kiírni a dolgokat, vagy körülírni lehet, vagy "cinegézve" azaz olyan szavakkal, amelyekkel nincs kiírva szó szerint, hogy mi az, de némi töprengés után rá lehet jönni.
    Közben Alex is írt ezzel kapcsolatosan. Szintén szó szerint igaz, és egyetértek vele.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    Event: a szexikuckókat betáraztam, elharmadoltam a férőhelyet a jelvény szerzésért, aztán majd megnézem, mennyi fajta - idegen jelvény lesz köztük, és annak függvényében állítom össze a következő fordulót. :)A kuckó nyitásával megvárom a Boomot, legalább több állat jön vissza. ;)
    Figyelembe véve az állatok fajlagos PÉ kitermelését és azok után-pótolhatóságát, terveim szerint ezeket adom be a különböző szintű beadási igényeknél:

BEADANDÓÍZELTLÁBÚAKMADARAKHÜLLŐK
    jelvények: 70 db70 db70db
    PÉ 60.000 CSP 21 Homár + 8 Katicabogár24 Pingvin + 8 Papagáj+1 Tyúk 38 Krokodil
    PÉ 120.000 CSP 43 Homár + 3 Katicabogár49 Pingvin + 7 Papagáj + 10 Tyúk 76 Krokodil
    PÉ 200.000 CSP 72 Homár83 Pingvin 126 Krokodil + 2 Kaméleon
    PÉ 280.000 CSP 100 Homár + 9 Katicabogár + 1 Pillangó116 Pingvin + 3 Pulyka 177 Krokodil + 1 teknős
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

Ui.: Korrigálva a 280.000 -es PÉ Ízeltlábú beadás.

Utoljára szerkesztett: 12.3.19
    Imi*, maszilva, stellácska26 és 31 más kedveli ezt.
  9. HaVera

HaVera Junior szaki

Sziasztok!
    Valahogy úgy vagyok vele én is, hogy a bahás állatokat nem sajnálom beadni sehova, ha komolyabb összeg kell. Valahogy ott hamarabb szaporodnak fel ezerszámra, ott megtehetem valamiért, hogy mindig ólazok. Sokszor én sem értem, de a bahás állatokból akár több ezer is van, míg van olyan farmos amiből csap pár száz. Jó a pajtaértékük is, érdemes őket kint tartani.

Gio, genka53 és Ribiszke kedveli ezt.
  10. osztrak12

No,látod?:mad:Rögtön Ízeltlábúaknál Homár és Katicabogár,majd Madaraknál a Pingvin,.....stb. Hüllőknél a Krokszi.
    Hüllők rendben is lenne,de innét nézve már neki sem állnék készülődni,mert meglepi ugyan,hogy Pingvin madár,de nincs. Tovább lépve már csak erősít az Ízeltlábúak csoportja,mert Homárom szintén nincs. :mad:Innét kezdve, mit kérdezzek? :music:
    Mint oly sokszor tovább nem érdekel ismertető és rá sem nézek tenyésztésre,bár Sztápom és Bájital is van hozzá.:p
    Most azonban ránéztem ismertetőre és Ízeltlábúaknál a Homárral ellentétben Méh és Pillangó.
    Madaraknál felsorolva 8 féle állat,mely oké.
    Hüllőknél nem Krokszi,hanem ismertetőbe Anakonda és Kaméleon.
    Így most akkor a legkevesebb állat vagy tenyésztése,de magas PÉ-ű kell vagy konkrét állatok tenyésztése? :music:
    Most ezt hogyan kérdezzem meg cinege nyelven,mikor ilyenre még Gugléba fordítani sem tudok?;)xDxD

ildiko44 és twmmy58 kedveli ezt.
  11. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Bár nem engem kérdeztél, de ismertetőt elolvasva, kell tenyésztenünk a jelvényért. Tenyészthető állatok eventismertetőben lilával kiemelve. Ami ízeltlábúaknál méh és pillangó, hüllőknél kaméleon és anakonda. Viszont hol jelvényeket, hol PÉ-ben állatokat, tenyésztett állatokat is be lehet adni. Oda már jó a többi állat is, nem csak a tenyészthető. :)

osztrak12, Gio és genka53 kedveli ezt.
  12. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Kedves Genka!
    Köszönöm a táblázatot, amit közzé tettél. Egyetlen hibát találtam benne, de könnyen orvosolható:
    Az ízeltlábúaknál a 280.000 PÉ nincs meg (10 PÉ hiányzik).
    Javaslom:100 Homár+ 9 Katica és 1 Pillangó = 280.051

alpha58, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. alx528

alx528 Fórum mestere

HeeeE :) most nézem : a csiga ízeltlábú xDxD

Ribiszke, Döbi65, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

mebajah, GA-BI-O-Farm, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  15. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Nevetni fogsz, az!

osztrak12 és alx528 kedveli ezt.
  16. alx528

alx528 Fórum mestere

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Pedig Lábatlanban született.

Ribiszke, Döbi65, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Tenyészteni az eventhez minimum annyit kell, hogy meglegyen mindhárom fajtából a 70-70 jelvény.
    Ezen felül a feladatba vagy az ízeltlábú, vagy madár vagy hüllő fajtának megfelelő állatot, vagy tenyészállatot kell beadni 60, 120, 200, és 280 ezer CSP pajtaértékben.

Abszolút nem kell azokat beadni, amiket én írtam. Ha nincs olyanod, akkor mást keressél, aminek a beadása kevésbé "fáj".
    Mint írtam, elsősorban a fajlagos pajtaérték előállításukat vettem figyelembe, és az utánpótlásukét, magyarul az időegységre vetítve ezek szaporítása a kedvezőbbek közé tartoznak pajtaérték előállításra vonatkoztatva. Egyébként maga az event pofon egyszerű. Nézd meg mid van, és aszerint válogasd ki, hogy mit adsz be, alapállatokat, vagy tenyészállatot?
    Ezen a linken tudsz tüzetesebben tájékozódni felőlük:
    Madarak: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860702
    Ízeltlábúak: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860704
    Hüllők: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860703
    Sikeres eventezést kívánok! :):inlove:

Szia szeva50! :)
    Köszönöm az észrevételedet! :inlove: Elfogadom a korrekciós javaslatot, utánanéztem és valóban ez még a legfrappánsabb megoldás erre a beadásra, és mindjárt korrigáltam is, nehogy bárkit félrevezessek. :)
    Sikeres eventezést kívánok neked! :):inlove:

Utoljára szerkesztett: 12.3.19
    maszilva, Ribiszke, almáspite48 és 11 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

Kedves Módi!
    Az ismertetőben olvasható,vékony,kicsi ,piros betűkkel 1. szerintem igen fontos mondat. A kérdésem az lenne,hogyha eljutunk és kész volna a IX.-es felhő,akkor sem rakjuk ki rá a dekorokat,hanem területen várjuk meg a bizonyos aratást velük?:music:
    Idézett mondat: "A speciális tulajdonságukat elveszített dekorok felhősorra kitehetők." Tehát addig neeee? :music:
    Jól értelmezem?:music:Ajjjjj jajjjjj!;)xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.3.19
    genka53 kedveli ezt.
  20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Az eventben felhősor nem nyerhető. Ez szerepel az eventkiírásban. A rémítő farmmunkában van felhő. Az pedig nem tematikus, tehát bármilyen 4 db 1x2-es dekor kitehető rá. Nem kell a speciális tulajdonságúakat rárakni :)

Gio, osztrak12 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.