Visszajelzés A vadon állatai - XVII. event - 2022.október

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 19.10.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Én kevesebbel kezdem a kis farmokon, de ha nem is az egy táposnál, de a végére megleszek. Van ólbevételim, betakarításnövelőm és a mostani eventből megszerzett dekor. Igen és a gyepek ura. Szerencsére most nem kell annyit melóznom így ha kellőképpen odafigyelek az aratásokra meglesz. Persze számítok a visszaforgatásra is a bummnál. Az ólat még nem tudom kiváltani, mert még nincs 50 szentjános bogaram, de idővel, az is összejön. Azzal az egyel számolok amit most kaptunk. A nagy farmon holnap letudom ott nincs gond és akkor csak a kicsikre koncetrálok. Az ólak érésidejét is csökkentem, hogy minél többet tudjak szedni egy nap alatt. Erre is jó a virágfestés a kis farmokon. Folyamatosan keverem a tápot, ha véletlen elfogy szerencsére gyűjtögettem elég szupertápot. Mivel az új ól csak itt szerezhető meg nem szeretném veszíteni.

PalMa, Domos52, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  2. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Hát biztos beszélgettetek róla valahol, amire már nem emlékszem (mind elolvastam korábban), de nekem momentán fel sem tűnt, hogy a fehér birka feje fölött az a hangyányi rózsaszín erre utal. Ezennel megkövetlek és a hozzászólásom javítom.

PalMa, jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Aki a gazdakörijét is meg szeretné csinálni, annak kell tenyésztenie pár darabot. :) Kell hozzá 12 db Rémisztő zombijuh, 12 db Gótikus zombijuh, 12 db Radioaktív zombijuh. A Piccoloig biztos, hogy elmegyek, a többi attól függ, hogy mennyire fognak ugrálni ezek a kis juhok. :D

PalMa, Domos52, anci091551 és 14 más kedveli ezt.
  4. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Fel a fejjel! Eleinte én is rengeteg rémes eventet kihagytam, mert nem tudtam volna csinálni, aztán azért, mert nem fogott el a hév. :)
    Előbb-utóbb minden újból felbukkan a játékban. Mivel ezek ritka ólak, ha nem is a fejlesztésük, az alap verziójuk. (Ez most biztatás egy játékostársnak, nem pletyka vagy tény.)

PalMa, jutka190226, barbi021951 és 2 más kedveli ezt.
  5. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok!

Ennyi talán elég lesz az elsőre. [​IMG]

inanna11, szekulagábor, magdi06 és 8 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha hírtelen változna valami , tudok sürgősen kiváltani sok ólat .

És tápügyileg is jól állok , ha esetleg éhesek lennének a bírkák .

szekulagábor, PalMa, Domos52 és 8 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igazad van, a grafika eléggé visszafogott, de nem hiszem, hogy egy rém állat jól mutatna rikítóan erős rózsaszín tütükében pompázva, ezért álmodta meg így rajzolójaxD:cry:xD A zöld és a rózsaszín nem éppen konvencionális színösszeállítás xD

szekulagábor, PalMa, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :)
    Mire ideértem, már minden kiszámoltatok, leírtatok, köszönöm szépen :) Jó lesz csak kár, hogy nincs felhő, vagy olyan kütyü ami valamilyen ládát ad. A Vendigó miatt viszont muszáj csinálni, mert nem lehet majd Jack boltjában beszerezni, csak most az event során.

Sziaszia :) Nekem nincs, csak 202 db. Ólam is csak 2 db-volt, kellett hozzá gyártani. Termeltem a hétvégén, mert láttam a pletyisben, hogy arra tippelnek, megzombulunk. Most már van zombijuh-kifutóm, csak kevés a juh. Nem kell első nap készen lenni, de az egytápos tenyésztés és a baby boom miatt nem árt azért sietni kicsit. :) De akkor sincs nagy gáz, ha nincs meg az összes 280 db zombijuh, mert tenyésztésnél, ha van baby boom, akkor kapunk vissza alapállatot, tehát nem biztos, hogy kell a 280 db indulásnak. Minden esetre biztos, ami biztos, termelgetem a zombikákat.

szekulagábor, PalMa, Domos52 és 10 más kedveli ezt.
  9. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!!:inlove:

Egy db zombijuh ólam volt, a bevezetése óta kinn van, és 1670 db zombijuhom van!;) 417 tenyésztéshez elég lesz!!!:D
    Ma kiváltottam még 1 ólat...... a biztonság kedvéért!:p
    Jó játékot mindenkinek!!:inlove:

szekulagábor, PalMa, Matold és 9 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Még egy tipp a zombijuhok szaporításához. A madarak feladatsor végén kapunk egy Gyepek ura (+) dekort:
    Gyepek ura
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint +1 állatot ad az állatos ólakból 10 órán keresztül
    Learatható: 12-szer

Le kell zavarni gyorsan a madaras részt, majd utána már a dekor is rásegíthet a zombijuhozásra...

szekulagábor, PalMa, mamszi5107 és 16 más kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ugyan ez nem sok, de lehet valakit ez húz ki a csávából;)

Új rúna kerül a Bölcs Tölgyre:
    Zombijuh- nyíró

Ára: 65 csillag.
    Tartalma:
    20 zombijuh
    20 bájital
    10 szupertáp
    2 egyéni kifutó

szekulagábor, mamszi5107, zoldert és 8 más kedveli ezt.
  12. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Köszönöm a számításokat!

Ha a pajtánkban megvan a szükséges beadandó, akkor könnyen teljesíthető ez az event.
    Jelvényekből kell:
    70 db az emlősök tenyésztéséből
    70 db a Zombijuh tenyésztéséből
    125 db a madarak tenyésztéséből

Ehhez a legrosszabb esetben 265 tenyésztésre lenne szükségünk. De bízzunk benne, hogy
    kapunk legalább egy árva pluszt a madarak jelvényéből. Így elég lehet két teljes kör (2x132=264)
    az állatttenyésztésből.

Holnap egy ideig (14:00-tól 22:00-ig) egyszerre lesz baby boom és egytápos tenyésztés.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...agok-vásárlási-akciója-baby-boom-akció.22910/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szuper-akciós-nap.22911/
    Nagyon érdemes kihasználni ezt az időt, mert közben elég lehet 264 db szupertáp.

A baby boom időtartama alatt (plusz ha a Bölcs Tölgyön ki van váltva a "Rengeteg kisállat"),
    lényegesen kevesebb zombijuhra és természetesen emlősre és madárra lehet szükségünk.
    Úgy gondolom - beleszámolva a továbbtenyésztést - elég lehet 200 db zombijuh, a 280 helyett.

Az eventet végig csinálom. Sőt kihasználva a kedvező együttállást tenyésztek még további néhány kört
    a plusz tenyésztett állatokért és a Farmpengőért.
    Az új ólat és a megnyerhető fejlesztéseket a világért sem szalajtanám el, mert hasznosak és előfordulhat,
    hogy a megszerzésükre nem lesz újabb lehetőség.
    Hatsepszuthoz vehető és nyerhető 1-1 fejlesztés. Nekem KELL mind a kettő, mert úgy értékes igazán a
    Hatsepszut sírja dekor. 1x1 -ről ad 20.000 TP-t, 2 db Teliholdas éj láda II-t és 180% TP/TTP bónuszt 6 órán keresztül.

Kívánok mindenkinek sok sikert, jó játékot.

Fuhur, szekulagábor, PalMa és 19 más kedveli ezt.
  13. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Mennyi a terror-tojás PÉ? A pajtában 43, a vető táblázatban 72.

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Ez a pajtaértéke (43). A PÉ-t mindig a pajtában érdemes megnézni, ha bizonytalan vagy benne :)

Amit a vetőtáblán látsz az a növény Tp-je amit elszámol a rendszer az aratásért (72 tp)

15. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

köszönöm.

16. Csak1

Csak1 Haladó

Ez jó! most már alig 200 hiányzik! :D

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Innen szép nyerni és nyerni is fogsz, mert akarod. :) Van 5 napod rá. Először csináld meg a madaras részt, onnan kapsz 1 Gyepek ura +-t, ami + 1 állatot ad 10 óráig. Beraksz egy Teliholdas ólbevételit a gyémánt rekeszbe, ami + 2 állatot ad 24 óráig és Pinkievel tudod hosszabbítani. . Aktiválsz 1-20 db Teliholdas betakarításnövelőt, ami nem foglal rekeszt és + 2 állatot ad 1 db. A 20 db aktiválásával 40 állatot kapsz egy aratásra egy ólból. Ha megszerezted az előző eventből a Sikertelen kísérlet+ dekort, az + 2 állat 24 órára. A Síri játék kitehető is ad Zombijuh állatot. Ha van, bontsál ládákat is, abban is van Zombijuh. Alapállatot kapsz vissza a tenyésztésből is. Persze ez az idődtől is függ, hogy tudsz-e naponta többször aratni és ki tudsz-e váltani még több ólat.
    Drukkolok és sok sikert.

Utoljára szerkesztett: 19.10.22
    Fuhur, -Erbrow-, Kuzdern és 12 más kedveli ezt.
  18. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok.
    Már várom nagyon a mai nappal kezdődő tenyésztős eventet, még úgy is, hogy nem nagyon szoktam tenyészteni csak úgy a mindennapokban. Most nagyon nagyon sajnálom, hogy nem lehet piacozni a zombikával, mert sokaknak segítség lenne, némelyeknek pedig bevételi lehetőség. Egyszóval mindenki jól járhatna. Remélem a későbbiekben további fejlesztésre is lesz lehetőség a színes zombinál. :)

Kuzdern, mamszi5107, Evita-55 és 5 más kedveli ezt.
  19. zolix93

zolix93 Junior szaki

Sziasztok!

Hát ezek a tenyésztős eventek még nem az én világaim, mivel állatokból sokára lesz olyan készletem hogy ezt csinálhassam nyugodtan, s csengőpengővel se vagyok elárasztva. Most örülök ha a szántóföldi növényekkel meg fákkal töltöm a raktáramat. Néhány neon meg rózsaszín ól van még lenn most azt annyi :D Jó eventezést mindenkinek!

Evita-55 kedveli ezt.
  20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Erre a mennyiségre az első gondolatom az volt , hogy Uram Atyám. Te aztán jól összeterelted a nyájat.:DxD

Lenczy, Kuzdern, mamszi5107 és még 1 ember kedveli ezt.
  21. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Apró segítség... de ez is jó lesz;) Reméljük sok iker között jön vissza majd alap állat is;)

Mykuszy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.