Visszajelzés A vadon egyéb állatai csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Suesette

Suesette Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom miért, de nálunk IE alatt is műkszik a dolog. :D

_Cygnus_ és szellorozsa kedveli ezt.
  2. zsellér551

zsellér551 Járnitanuló

Igazából a nyúl sem lóg ki. Csak az 24 órás. Amikor behozták a raktárházakat, átnéztem a terményes ólak alapidejét, hogy ha különböző ólakat teszek be, közel egyszerre érjenek.
    Ezek szerint vannak:
    48 óra: hal, hód, 44 óra: kaméleon, 40 óra: szamár
    36 óra: kacsa, pulyka, juh, disznó, ló, méh, strucc
    24 óra: tyúk, nyúl, denevér, kecske, holló, tehén
    12 óra: béka, 11 óra: egér, 10 óra: liba, 8 óra: kakukk
    Ezek csak a tenyészthető állatok.
    Látszik, hogy először elég következetesen 24 és 36 órások voltak az alap terményesek, a két hosszú meg 48 órás. Aztán kezdtek variálni, hogy ne legyen egyszerű az életünk. A béka, meg az egér egyértelműen szándékos "kitolás" a játékosokkal. Főleg a béka.
    A fák érési idejét szintén kezdik variálni, ami ugye csak arra jó, hogy ne napi egyszer vagy kétszer, hanem n-szer lépj be a játékba. Más értelme nincs, ugyanis csak így tudod kihasználni. (Esetleg a fáknál a prémiumgazdák a zárolással)
    Hasonló a helyzet a kitehetőkkel és a felhőkkel (ami sajnos ebben az eventben nem kapható).
    Az átlag játékos egyébként ezekkel nem foglalkozik. Napi kétszer learat ( nem 12 óránként, mert nem gép), aztán ami beérett, azt learatja, a többi meg marad a következő aratásra.
    Jó aratást! És várjátok meg a boom-ot!

Melan, csopke1, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  3. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Helló!
    Nem értem, miért favorizálják ennyire a Firefox-ot, én a Crome-ot használom, tökéletesen működik.
    Soha nem raknám fel a gépemre az előzőt!
    Foxi

szellorozsa és inanna11 kedveli ezt.
  4. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Áh télleg, nem az angóra, a birka lóg ki, ott ad még 2-őt a piros ól.
    De igen, régen az ólak ideje úgy volt belőve, hogy egy alapól letermelte a szükséges állatot a terményeshez. Bezzeg ma. :( Az ólak idejét én is néztem, elég szívás lesz majd betenni 8 kb. egyszerre érő ólat. De szerintem ezt úgy oldom meg, hogy 16+ órásakat teszek be, azokat úgysem lehet napi egynél többször aratni.

Gio, _Cygnus_ és szellorozsa kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én is ugyanígy csinálom, tényleg viszonylag gyors. De én a bal egérgombot használom, tudom, hogy Te is, és ezt javaslom mindenkinek. ;)

Gio, Melan, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  6. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia Nóci,

"a zöld címerre ráklikkelsz a jobb egérgombbal, a felugró ablakot az Enter benyomásával el tudod tüntetni."
    Ezt a tanácsot már olvastam tőled, és azóta is használom. A paszulyszáras görgetés új a számomra, de kipróbáltam és működik xD
    Nem kell elszédülni paszulyaratás közben, köszönöm :D

A piacos görgetést még nagyon gyakorolni kellene, mert nem sorban jönnek a lapok :oops:

Gio, _Cygnus_, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  7. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Én meg az utóbbit. :) De hitvitába ne menjünk bele.

Azért preferálják a FF-t, mert jóformán az az egyetlen böngésző, ahol a Flash Player még a klasszikus formában van jelen, nem pedig oprendszerbe/böngészőbe integrált mókolt verzió. ;)

Gio, teréz65, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

És persze Linux alatt :D

Gio, szellorozsa, TeamLaurel és még 1 ember kedveli ezt.
  9. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Mert már rettentően unalmas!
    Ezt hallgatjuk minden egyes tenyésztős eventben, mintha legalábbis végtelen alkalommal el lehetne végezni újra a gazdaköri feladatokat.
    A múltkori eventnél 3 milla csp-t költöttem el arra, hogy ki tudjak szedni szupertápokat a gazdakörikből. Most már végképp nincs mit kiszedni! Persze, ha valaki nem csinálja őket, az lehet, hogy talál 670 kiszedhető tápot. De aki csinálja rendesen? Én csak alig több mint 1 éve játszok (újra), aki már 6 éve játszik, az mégis mit szedjen ki és honnan?

stellácska26, Trace76, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  10. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Remélem az alap ólakat megtudom szerezni....
    Összesen 108 szupertápm van, ami valljuk be, nem sok. Lehet én is veszek szupertápot, pedig nem szoktam... minden estere az összes létező békámat kiteszem, mert összesen 38db van...
    összegezve, elég rosszul állok, és mégis sokat akarok.. :D
    Mindenkinek jó eventkezdést!

Gio, Trace76, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Érdeklődve olvastam a piros ólakról szóló értekezéseiteket. Köszönöm! Én ezeket a "finomságokat" nagyon szeretem a játékban. Mert ezek szórakoztató "játékra" adnak lehetőséget. Az, hogy ez itt téma és többen hozzászóltok, másoknak is segít abban, hogy elővegyék az említett pirosakat.
    Hogy kinek mikor mi volt ezzel a terve, nem is biztos, hogy fontos. De az igen, hogy ne megszokásból használjunk dolgokat, hanem figyeljünk a kiírásokra rendesen. (Mekkorát égtem a gangon nem oly' rég a legutóbbi titokfák érési idő/tp arányán. :D Megszokásból azt hittem, hogy 20 órások és keveselltem a hozzá tartozó tp-t. Szóval értően kell olvasni itt is, mint egyébként mindenhol máshol. ;))
    Egy apró észrevétel még a témához: a guanós gazdakörbe 730 terményt kell beadni, míg a többi helyre (angórát kivéve) 400db alatti darabszámot.

Nóci! Nem jársz erre? Legutóbb is te hoztad vhonnan külföldről a rák és társai pajtaértékét. Most nem találkoztál ilyennel?
    Ez az infó is fontos lehet egyeseknek a döntésben. Mert ha jó magas a függőágy pajtaértéke, akkor jó, ha sok "porosodik" belőle a pajtában. Láttunk már olyan eventet is (igaz régen), ahol terményt kellett pajtaérték szerint beadni. Bármi előfordulhat. ;)

Update: Köszi Nóci és Rylee!
    Szóval a függőágy a maga 348-as pajtaértékével elmehet a csudába. -.-o_O

Utoljára szerkesztett: 7.10.16
    Gio, -vadocka70-, Melan és 8 más kedveli ezt.
  12. nagyo

nagyo Utánpótlás-írogató

uff már megint szupur táp. honnan vegyek ha üres a zsebem :sleepy:

Gio, -kaktuszable- és kovacstne kedveli ezt.
  13. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nézz körül, gazdakör, tölgy, szentély, hátha lesz ott valamennyi!:)

Gio, levianyu1 és nagyo kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szíves figyelmedbe ajánlom az új gazdaköri feladatokat is.
    A régiek is rejthetnek szupertápokat nyereményként. Sokan írják is, hogy drága, nem éri meg leadni a kért dolgokat érte.
    Nem biztos hogy a megszerzett szupertáp-készlet elegendő egy-egy event teljesítéséhez, de adódik még ahonnan csurranhat az értékes kellék.

A farmon a csp állomány csak mozgó tőke, ha van akkor költhető, ha nincs akkor elő kell teremteni. Termelni, piacozni, taktikázni és agyalni. A lényeg, hogy jól jöjjünk ki a kihívások teljesítésével.

Gio, Suesette, levianyu1 és 4 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Foltozd be, tudod tű, cérna és varrógép mert kihullik a lóvéxDHejj most arassak a cerelem gyárban vagy se nem?Nálam soha nem ugranak nagyobbat:cry:

Gio kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ne az ugrásra várj, hanem arra, hogy értékes alapállatot ad vissza!!!!! Nehogy arass!
    A visszakapott békáidat add el. Nálam közelít az áruk 40e csp-hez. ;)
    A boom-nak nem az ugrás a lényege, hanem az ikrek.

Gio, -BombadilToma-, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

Szia! Agyalok én, de 30-40 millka kéne 60 szupertáphoz. Húúúúúú, ennyi lóvé a világon nem vanxD

Meg sem mozdulok!!!!!!!!!!!!xD

Gio, Peszi2, MamaMeseKertje és 2 más kedveli ezt.
  18. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Tojás, szójabab, békatáp, hal(táp) ki a piacra, gyorsan!
    Ugye az van? :p

Detti0812 és kovacstne kedveli ezt.
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha elolvasod amiről írtunk, láthatod: a békatenyésztés játékba kerülése óta elérhető szupertáp mennyiségekről volt szó mind kiadás, mind bevétel oldalon. Tehát senkit nem küldtem vissza ezer éves gazdaköri feladatokat századjára megoldani.
    Lehet, hogy neked egy javaslat/ötlet unalmas, másnak meg más...

Peszi2, taga1, levianyu1 és 5 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

Mindent eladok a cél érdekében és készxD

Gio, Peszi2, -kaktuszable- és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.