Visszajelzés A Vitorlázás kora csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 13.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Hosszabb távon igen.:music: Nekem mindjárt 10-10 juhot és malacot adott.:oops:Majd 8 olló és 10 kecske.( olló van bőven)Valószínűleg érvényesül amiből sokk van azt adja elv.o_ONálam fűrész kevés, :oops:azt nem adja de malacka juh kecske van, azt kapom..:) De sebaj már szépen sétálnak a piacra, horror árakon viszik mint a cukrot.;)xDxD
    Igen ez gondolkodtattot el amit Melan is írt, hogy mit adok be miért.o_O:music:
    És valóban nem a fűrész mennyiség zavar mert azt nemesített nővényekkel vissza tudom szerezni , hajósláda is adhatja.(málna egyébként se rossz növény , dinnye is kell idönként). De a fa az raktárházak fejlesztésekor már okozott problémát,:oops:és bár nem tervezem de sose lehet tudni mikor kelhet.:music:
    Szóval marad az -e gaz és állat kombináció némi ollóval( az van bőven)

Utoljára szerkesztett: 16.8.19
    imi010, Kuzdern, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) aki 1-3 éve kezdett játszani, és a megszerzett fákat folyamatosan felhasználta a Vadaskertek fejlesztéseihez, annak el tudott fogyni. Róluk beszélek, és nem a 3 évnél régebben, vagy akár a kezdetek óta játszó farmozókról.
    Nem tudom mennyi fúród van a pajtában, de ha kérne a feladat tízezer fölött, akkor tudnád teljesíteni? A fúrót nem lehet sehova bedobálni, így mindenkinek kell lennie bőven ;)

Kuzdern, rencsike982, Melan és 3 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szerintem most ez a pár nap kiválóan alkalmas arra, hogy aktiváljuk a fa- és ólas bevételi bónuszokat. Sokat jelent. 31 órára ki lehet terjeszteni a hatását a Pinkie-vel.
    Nekem most már csak e 2 van kint, nem kell csatni sem. Oda majd valami bahás bónuszt teszek 2 után. Olvasom fentebb, hogy nincs a piacon csatni. Mert lehet nem opció legyártani most éppen, hisz aki megcsinálta az eventeket, felhősorokat , annak csurran-cseppen, nem kell sem venni, sem gyártani. Már nem tudom érdemes-e eladni? Nem is néztem a piacon, nem is gyártok, mert van amennyi kell. Jön ládából, felhőből, innen -onnan.

Azt gondolom, minden idő kérdése, s valamikor el lehet jutni arra a szintre, hogy bizonyos elemeket ki lehessen pipálni. Emlékszem az elején nem volt cukrom, alig tudtam vadászni. Minden növényt képes lettem volna beadni érte, hogy csinálhassak csatnit. Aztán vagy vettem vagy gyártottam. Később mindig volt, amikor kellett. Most már dobálózni tudok vele, nem tudom felhasználni ami jön, pedig több, mint 1 éve 1 db-ot sem gyártottam, vettem.

Szóval mindent el lehet érni, csak idő kell hozzá. Ne gondolja senki, hogy alig-, hébehóba játék mellett el lehet jutni idáig. Pedig van még ennél feljebb is. Van aki már azt is elérte, majd én is. De ráérek, nem sietek sehová :)

Fejlesztettem a raktáraimat én is, a barkácsos hozzávalókat mindig könnyen tudtam teljesíteni, s nem is sajnáltam beadni.
    Nálam a tenyészállatok jelentik mindig a féket, mert csak annyit tenyésztek, amennyi kell egy eventhez. Ezt a fajta "dolgot" nem szeretem a farmon, mert mint annyiszor leírtam, feneketlen kút. Nem szeretem a "látványtalan" dolgokat. Sok állatot eszik, s ez nem jó.

Fúróm 1060 van éppen. Biztosan nem fognak ilyen friss dolgokból annyit kérni, ha kérnek is.
    De pl fa az már a legelejétől, régóta és elég jól röpköd, a szög, festék, kalapáccsal együtt. Ezt figyeltem én meg.

Meg még annyi. Arra mindig vigyázok, hogy semmim se menjen párszáz alá. Inkább hagyom az adott dolgot, de még soha nem nulláztam le magam. 0ról indulni nagyon nem könnyű ilyen feszített "műsor" mellett. Ha nagyon lemegyek, akkor próbálok úgy "dolgozni", hogy visszajöjjön. Nem vásárlással, hanem termeléssel.

(Bakker!!! néha képes úgy játszani a játékkal az ember, totál komolyan . Röhejes, nem?! :D :D Ilyenkor szoktam bezárni a gépet, s valami mást csinálni. Fél napig a farm felé sem nézni. Nehogy már hülyét csináljon belőlem :)

Utoljára szerkesztett: 16.8.19
    Ditti58, olga6270, jófarmerlány és 9 más kedveli ezt.
  4. vasslacko1975

vasslacko1975 Járnitanuló

Szia.
    És honnan voltak ilyen ládáid?

Kuzdern és juliannakoczkas kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Komoly mennyiségnek tűnik. De kisfarmomon 2 szint az 1es háznál... és csak párezer fa kellett hozzá (6-7000). Ha azt vesszük, hogy egy láda 125 darabot adhat... (Itt 59000 fával indultam és 49000 van) A bónuszok a bahásokon kívül és terményesen kívül mind kiváltva felhővel együtt.

Kuzdern, libuskafarm, Melan és 3 más kedveli ezt.
  6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

A fúró több, mint 3 éve van játékban, nem mondható frissnek. Aki 1-3 éve játszik, annak ugyanúgy "ősidők" óta gyűlik, mint a fa ;)
    Ha már a játék készítői figyelmen kívül hagynak néhány tényt, legalább mi játékosok ne kövessük őket ebben :)

Friss termék az lett volna, ha a ma indult ideiglenes gazdaköri a ma játékba került faterméseket is kérte volna. Szerencsére a modiknak sikerült ezt megakadályozni. Remélem nem kell majd hétről hétre ilyen "ötletek" ellen küzdeniük, van már nekik ép elég szélmalomharcuk...

GA-BI-O-Farm, farmerogirl, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem mesélhetem el, hogy mennyi volt eredetileg a fa mennyiség. Amikor megláttam a végleges számot, örültem, hogy egy négyjegyű számmal kevesebb az eredeti tervnél.
    (Nem hétről-hétre, hanem napról-napra küzdünk. És fáradunk. Már ennek is hangot adtunk.)
    ---------------
    Toma sokszor és sok helyen ír a nemesítés fontosságáról.
    Fához tartozó nemesítési bónusz sok növénynél van. Alacsony szintűeknél is. (rebarbara, eper, orchidea stb)
    Amikor van valakinek "lyukas ideje", működő munkásai, nem lejárt csatnija, akkor érdemes ezekből ültetni pár kört.
    Szintén Toma mesélte, hogy ha elültet egy nemesített növényt, azonnal kitörli a nemesítési bónuszokat, mert következő alkalommal üres hely fogadja. Ezt is érdemes elsajátítani. Így mindig azzal tudunk variálni, amire éppen szükség lehet.
    Tehát az alacsony szintű növényeket is érdemes nemesíteni, nem csak a nagyon hosszú érési idejűeket.
    Továbbá: érdemes kint tartani azokat a dekorokat, amik olyan ládát adnak, amiből barkács jöhet. A ládás gyikban érdemes körülnézni, jegyzetelni, kicsit keresgélni a dobozban és kitenni ezeket a kergére, kincsesre, ahol biztosan nem töröljük ki.
    Tudom, csodát nem várhatunk ezektől, de ilyen apróságokkal is lehet lépegetni előre.

8. durnieva

durnieva Fórummogul

Nem jön a fürész vettem 6 csomagot 2területen olak vannak mégse jön 1600 barkács cucom volt mindet kibontottam ládákat is mégsem elég felhő kitehetök meg vannak az utolsoházból már3x kijött vitorlás egy adag egaz elveszet és azt a választ kaptam hogy technikailag nem lehet utánna nézni h.mit ültettem

9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Party poris dekorok nem veletlenul kerulnek fel a kerekre;)xDxD

10. monika6767

monika6767 Törekvő

Nagyon tetszik ahogy elindul a hajó..... olyan...édi...

Jupi, Fifike170, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. libuskafarm

S, ha többet menne, a széleken is, meg nem lenne ott a "statisztika", még jobb lenne.

Lehetne a kép közepén is a hajózás, fent és lent meg a gazos rész.

monika6767 kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Vettem kosarat , mert kíváncsi voltam , hogy ha megvan a felhő , akkor a naponta kettő láda 185 napig gyűjtőgetve , vagyis fél év alatt mit kapok .
    És ha már megnéztem , gondoltam megosztom veletek , hogy tudjatok mérlegelni , hogy a felhő mennyit ér .

csio70, juliannakoczkas, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!
    Tegnap még teljesen köd volt számomra, hogy fogom megszerezni a felhőt. Képtelen voltam kiszámolni miből mennyit kéne termelnem. :D Pechemre pont valamelyik nap szórtam be szinte az összes szerszámot gazdakörbe.. a deszkát nyilván nem, s most is fájó szívvel fogom felhasználni..mert így is képtelenség felfejleszteni a raktárházakat max szintre.. s akkor még a barkácsolt ólakról nem is beszéltem (bár ezek hiányát a cserenapokon többnyire ki tudom küszöbölni)..
    Aminek örültem volna, ha ténylegesen eventes területen zajlana az egész.. vígan termelgettem volna tovább a sárgaborsót..amúgyis nagyon leminimalizáltam magam hogy melyik eventet csinálom és melyiket nem. Tavaly még 10ből 9,5-et csináltam..most maximum 3-at.
    Na de most meg muszáj ólaznom.. fűrészkészlet nagyon gyatra.. de mihelyst megvan a kellő állatállomány, bevetem a kinemesített csodamálnát.. mert szerencsémre azt még hajdanán sikerült elérnem. :D

14. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Csak az első pontra reagálnék. Bocsánat, abban tévedtem. Nem figyeltem, hogy csak válasz volt.
    Felületes olvasása a negatív írásoknak. Meg egy-két túlzóan pozitívnak. :p

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Elolvastam a hivatalosakat. Hú! Huu, Hú, Huuuu...
    Ennyi barkácsból meg lehet építeni a Kínai Nagy Falat. Hú! Előbb, utóbb baj lesz a kecskével.
    Aztán néztem Rackót, meg a hivatalosat. Miért akarja Rackó a tenyésztést robotizálni? Vasárnap. Erről mindig Stallone és Sandra Bullock jut eszembe a szemüvegükkel, a testnedvek kerülése érdekében.

16. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy a felhőre való kitehetők cserélhetők lesznek?
    Előre is köszönöm.
    ( Olvass vissza válaszokat nem kérek köszönöm. Másfél hónapja lakásfelújításban vagyunk. 2 hete darabosra tört lábujjal csinálom, nincs időm visszaolvasni :) )

stellácska26, juliannakoczkas és Gio kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Erre a kérdésre senki nem tud válaszolni. Még a moderátorok sem.
    Az, hogy egy dekor cserélhető lesz-e, vagy sem, arról nem kapunk az event idején információt.
    Ezek a dekorok "normálisak", azaz nem adnak bónuszt vagy ládát, nincs fejlesztésük stb, ami kizárná őket a cseréből. Tehát nagy eséllyel cserélhetők lesznek, de biztosat nem tudunk mondani, (mert a cserélhetőséget egy mozdulattal meg tudják változtatni).

vm68, GA-BI-O-Farm, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép hétvégét! Vettem 1 aranymosót 20 érméért mert, egyrészt megépíteni 3000 fa. :eek::music:
    Másrészt van 5 narancs belőle alap meg csak 4 .:oops:
    A kezdeti 130 ékszerem elfogy ma ,a piacon a 400000 csp körül mozog, inkább sz-táppozva megy így az 5 telep. 5h-ként érik szóval a hátralévő időre elég..:music:
    Kb 18 h felé meglesz a hét vitorla e-gazzal így 1* le tudok adni 2 juhosat ahol kapok 2 árbocot azaz 213 érme jön egyszerre, amível a hátralévő fontos vásárlások meglesznek( sz-trágya- sz-táp: megvéve)
    Szóval részemről a cél ma teljesítve, már csak a szerszám miatt megy az event...;)xDxD
    Persze ha akad érme és nem kerül fába azt leadom:);):p

19. libuskafarm

Ha még tovább ragozzuk, majdnem 3x régebb óta van a fa, lehet 2,5x, eleve többet lehetett felhalmozni belőle. Ha így nézem, szinte tininek mondható a fúró.

DevilMókus és imi010 kedveli ezt.
  20. libuskafarm

Sziasztok!
    Egy teli raktár tatu 7 ollót, 6-6 fűrészt, deszkát és 2 fúrót adott, meg még pár apróságot.

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.