Visszajelzés A vitorlázás kora eventcsevegő - 2023. augusztus

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 21.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Köszönöm szépen ! :)

cili53, -ágianyu33-, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  2. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Az 5. szintet elvileg korlátlanul lehetne ismételni. Ennek a beadandók szabnak határt.
    Ha eddig minden símán ment és minden épületnél a 4. szinten állsz, akkor kezd el a bal oldali épületnél a beadást.
    A beadandók egymásra épülnek. Amit az előző epületben jutalomként kapsz, azt a következő épületnél kérni fogják.
    Nem lehet kihagyni egy épületet sem. A második épület ötödik szintje nem ad Fogaskerékérmét, de a jutalomként kapott
    farönkre szükség van a harmadik épület beadandói közt.

Arra nagyon figyelj, hogy a játék nem fog figyelmeztetni az ötödik szint teljesítésére egy épületnél sem.
    Ha megkapod a jutalmat, akkor lépj a következő épülethez, stb. stb...

Azt, hogy éppen hol jársz a beadásnál a kapott jutalmakból ki lehet következtetni némi matekozással.
    A Fogaskerékérmék, a vitorlavásznak, a farönkök számából, mert ezekből minden szinten más és más mennyiséget kapunk.

Utoljára szerkesztett: 20.8.23
    csopke1, -kaktuszable-, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  3. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia!
    A mostani megvásárolható kosaraknak nagy sikere volt a csevegőből ítélve. Logikusnak tűnik, hogy a piros kosár bővülése ezekkel az ólakkal még nagyobb bevételt eredményezhetett volna.
    De nem szeretnék okosnak látszani, ezek a pénzügyi dolgok nekem nagyon idegen vizek. Nagyon nem vagyok képben.
    30%-os akciós munkások megvásárlásával szinte teljesen kimerülnek az én lehetőségeim
    Egyébként, nem mellékesen gratulálok az event teljesítéséhez !

jutka190226, 435345, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a gratulát. Közben rájöttem, hogy még egy teljes körre szükségem lenne a ládák miatt amiket még jó lenne megvenni, így ültetek tovább...:oops::D:D

Miután elküldtem a hozzászólásomat akkor jutott az eszembe, hogy nem is olyan nagy baj, ha most nem tették megvehetővé, mert akkor meg az lenne a vád ellenük, hogy a bevételt akarnák növelni ezzel is. Ahogy a kosár ellenes hangok is jönnek, úgy sokkal hangosabb lett volna az ólak miatti panasz.

De azért halkan kérem az illetékesektől, hogy a kellő helyen szóljanak már, hogy legalább a szentjanit tegyék farmaranyért megvehető óllá. (nekem sok volt, aztán elajándékoztam a csibéimnek amíg élt a mentorrendszer) Én is vevő lennék 1-2 ólra :)

csopke1, bactriaanus, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Most ugye nem lehet megnézni, de a rémséges szentjanit nem lehet többször kiszedni?
    Nálam is csak 1 van belőle, de csak azért mert annó gyűjtöttem a rémséges ólakat.
    Kötök görcsöt a zsebkendőmre, ha legközelebb nyitva lesz Jack boltja megnézzem.

6. -gyöngy-581

Elhoztam Neked a két Janiól képét az enciből:

Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Szentjánosbogár-röptetőTermény: 1 db szentjánosbogár
    Érési idő: 15:00 óra
    Tapasztalatpont: 85 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    -Játékba kerülés pontos ideje ismeretlen. Az első titokólak egyike.- 2013. szeptembertől nem bontható újabb talányos tenyészetekből.
    - 2015. 02. eventnyeremény
    - Ólválogatásban szerepelt.
    - A láda titka gazdakörből 1 db szerezhető.
    - Csajos este gazdakörből 1 db szerezhető.
    [​IMG]Rémséges szentjánosbogár-röptetőTermény: 1 db szentjánosbogár
    Érési idő: 13:30 óra
    -A szentjánosbogár nevű gazdakörből 1 db szerezhető.- Ólválogatásban szerepelt.

bactriaanus, Gio, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ok. de én erről beszélek, nem amit a teliholdasra lehet kirakni, abból nekem is van jópár.
    https://kepkuldes.com/images/43425545f3b3d82e8ea7169de39b855d.png

Szia.

Képedet linkké alakítottam, mivel jócskán meghaladja a fórumszabályzatban engedélyezett 550x300 (sz x m) pixelt.
    Megértésedet köszönöm.
    (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.8.23
    bactriaanus és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Sajnos nem jó.
    A Sötétlő szentjánosbogár rejteke Sötétlő szentjánosbogarat ad, ami rémtermék.
    Nálam azért van több Szentjánosbogár röptető és Rémséges szenjánosbogár röptető, mert valamelyik ólválogatásnál beneveztem jó néhány körre.
    A Rémséges szentjánosbogár röptetőből "normál" úton csak egyhez juthatunk, a gazdakörből.

Szentjánosbogár-röptető
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 11.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Szentjánosbogár-röptetőTermény: 1 db szentjánosbogár
    Érési idő: 15:00 óra
    -Játékba kerülés pontos ideje ismeretlen. Az első titokólak egyike.- 2013. szeptembertől nem bontható újabb talányos tenyészetekből.
    - 2015. 02. eventnyeremény
    - Ólválogatásban szerepelt.
    - A láda titka gazdakörből 1 db szerezhető.
    - Csajos este gazdakörből 1 db szerezhető.
    [​IMG]Rémséges szentjánosbogár-röptetőTermény: 1 db szentjánosbogár
    Érési idő: 13:30 óra
    -A szentjánosbogár nevű gazdakörből 1 db szerezhető.- Ólválogatásban szerepelt.
    Sötétlő szentjánosbogár
    Teliholdas állat
    Szükséges szint: 2.
    Kategória: Rémtárgyak
    Pajtaérték: 360
    Tenyészthető: nem
    Terményese: van
    Táp hozzávalója: 2 db aranylevél
    Táp keverési ideje: 07:00 perc

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Bahás állat, a szentély 9. kamrájából tudod a szobrát kiváltani - amennyiben az előtte lévő szitakötő szobor már ki van váltva. Utána a piros kosárból vehetsz ráktavacskát, és a piacon is látod a kínálatot. A tápba cukornád és szőlő kell.
    Enélkül sajnos csak a két legnagyobb kosár segítségével eventezhetsz; az azokban lapuló árbócokkal lehet a 4. házacskát építeni; illetve a szintén a kosárban lévő hajósládákból kapható rákok mennyiségének erejéig (lutri!!) lehet az 1. házat csinálni a vitorlavászonért (vagy azt is kosárból veheted - persze másikból).
    Számolj! Pénzt is, érmét is. Csak akkor vágj bele, ha biztos vagy a sikerben. Különben inkább engedd el az eventet - semmi nélkülözhetetlen nincs benne.

10. -gyöngy-581

Szia Zoli!
    Köszönöm szépen a kiigazítást, már rájöttem az olajfoltra, hogy hol csúsztam el.
    Megnéztem sötétlőm van 4 ól, azt hiszem ennyi elég is belőle :)
    De ettől függetlenül a normál szentjani röptetőre szívesen áldoznék pár aranyat, ha megvehetővé tennék.

ladislaw11, GA-BI-O-Farm, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Következő cserenapkor értékes lesz a szentjánosbogár ól ? Ez az event miatt ? :D:inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Eddig is az volt Jancsika :)
    Pont azért mert nagyon ritka ól :)

13. HéricsBáró

Akkor , ha 500 vagy ezer ólat kiváltok Jack boltjából , cserenapon ügyes leszek ?

Kukackukac kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

A ritka ólat nem lehet Jack boltjából kiváltani....
    Én erről az ólról írtam, hogy értékesnek és keresettnek érzem: [​IMG]

GA-BI-O-Farm, Kukackukac, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Ettől féltem , túl egysszerű lett volna . xD:cry:

GA-BI-O-Farm, aida2330, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Melyik piacon vagy? Tudod?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Köszönöm az építő jellegű válaszadást ! :)

18. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm a válaszod. Valószínű valahol megcsúszhattam, ezért volt lemaradásom. :)

Értékelem a válaszod, de valójában nekem csak az időelcsúszásra szólt volna a kérdésem. Természetesen össze is jött, csupán némi késéssel. :)

Utoljára szerkesztett: 21.8.23
    bactriaanus és aida2330 kedveli ezt.
  19. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Őszintén gratulálok azoknak a szerencsés játékostársaknak akik időbe betudtak lépni aratáskor! Elengedem mert szerdáig már nem tudom pótolni többet meg nem akarok veszteni az eddig beadott mennyiségnél! A felhőig sem jutottam! Most próbálom hívni a bankom mert annak ellenére,hogy a központi tájékoztatásban azt írták nem kerültek ki az adataink mégis több bank időben letiltotta a bankkártyás fizetést! Nem tudom hányunk adatait szerezték meg a heckerek ha már erről semmi információt nem kapunk! Az első gyanu akkor merült fel bennem mikor sikertelen tranzakció volt a kosár vásárlás a modi jelezte a központnak de válasz nem érkezett a prémium tagságom autómatikus megújulása szintén elmaradt több év után ezt közvetlen a központnak jeleztem reakció semmi! Egyértelmű a modik bármilyen segítőkészek mindig kéznél vannak ha tudnak is róla nem adhatnak ki hivatalos közleményt a központ engedélye nélkül! Nem pánikot akarok kelteni de egy gazdatárs már pár napja felhívta erre a figyelmet! Óvatosak legyetek! Jó játékot mindenkinek a modiknak kitartás! Szép napot mindenkinek!

20. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

A kosárvásárlás és általában a vásárlás nagyon kényes téma itt a csevegőben és általában a játékban is. Annyira megosztó, hogy szinte törésvonalnak számít és néha gyűlölködés szintjét is eléri. Ha már felmerült ez a téma, nem szeretnék a kérdés elől kifarolni, bár tudom, hogy a véleményemmel nem oldom ennek a csevegőnek a feszültségét.
    Én sohasem vásároltam kosarakat, extra anyagokat és különleges dekorációkat. Bankkártya hiányában nincs is módom. Számomra abszolút indifferens, teljes mértékben ignorálom ezen lehetőségeket.
    Nem irigylem és egyáltalán nem rosszallom mások ilyen lehetőségeit és tevékenységeit, de azokat is megértem, akik a játékban is megélik a valós életben megtapasztalt aránytalanságokat.
    Egy másik kérdéskör a játék üzemeltetőinek szempontjai, amit nekünk sem lehet figyelmen kívül hagyni.
    A lényeg : nem szeretnék sem a protestálók sem az apologéták táborába tartozni.
    Elég a harc és az ellentét a való világban. Itt a játékban én jó szomszédokkal és barátokkal szeretnék találkozni.
    A szentjánosbogárnak a piros kosárból való elérhetősége pedig ennek az eventnek az egyik legjobb ötlete.

vihence, PZoli64, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.