Visszajelzés A zöld labirintus rejtélye - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én is készen lettem volna , de délután learattam csatni nélkül.xDMost várok a gazra, hú de sok kellett.Még mindig jobb, mint ha odaégetem a szilvalekvárt.xDxD

missuzy_53, osztrak12, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  2. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok! event kész felhő beüzemelve bár okosabban is ehetett volna nem kellett volna mindent megcsinálni csak ami a felhőz kell de már mindegy így is kész lett.xDMinden játékosnak további jó játékot ja és persze sikeres befejezést kívánok!!

Swordfish, Evita-55, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Jövök érdeklődni hogy kapott valaki xxl Bougainvillea fát a ládából? Nekem adott alapot de az XXl-t elfelejtette mellérakni. :D:D

Swordfish, majoranna65, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  4. törpolo

törpolo Járnitanuló

A Természetgyógyász érésidő bónusz turmixolásáról beszélnél egy kicsit, mert nekem is szükségem lenne rá, de ilyen mókákhoz én nem értek :D

Ez jó kérdés, engem is érdekelne!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.8.17
    Swordfish és Maszatka47 kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/#post-707490
    Csak az alap érésidő számít. A felröpihez az ökölszabály: minél hosszabb érésidejű növényt/fát/ólat minél többször aratni. Ezért fontosak az érésidőt csökkentő bónuszok.
    Szia!
    Sajnos sima is lehet belőle.

Sali~*.*, Swordfish, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Szia. Nem mindenki tud napi 4x aratni, ha Te tudsz akkor kísérletezzél vele. A nagy többség napi kétszer arat, reggel és este, nekik való a hosszú növény. A köztes időkben búzázni is érdemes, az is szokott adni 1-2 felreppenőt, de egy napra átlagolva nem biztos hogy megéri hogy 10 percenként arasson valaki. A tp-hozamnak semmi köze ahhoz hogy mennyi felrepit kapsz. Pont ez a baj hogy sokan letermelik az eventes növényt előre és felrepiben még sehol nem tartanak.
    Szia.) Azt tudom hogy sima lehet belőle csak kérdés hogy adott-e a rendszer valakinek is XXL-t?;)

7. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Sajnos nekem is felröpi hiányzik még éppen a fele annak ami kellene az utolsó labirintus kitehetőhöz.. aki tud küldene nekem.??? éjszakára már hosszőt fogok ültetni, de holnap délelőttre összekell hoznom mert megyek dolgozni.

Swordfish és Gio kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Jelentem nekem nem, de most alapot sem. Végre nem az jött, már így is elég van belőle, kicsit értelmesebb fákat kaptam, sok újat is. A vonatosból és a vásárlósból is. A fás ládából a szantálnak örültem 2x is :), volt már, csak komoly értéke van, ezért megbecsülöm :) Végre egyszer nem morgolódtam. :)

Egy kis szösszenet az eventről.
    Ma reggel végeztem mindennel. A másik farmon még a macskadobozra kellett várnom, így az csak most este lett meg.
    Mindig kukori adja meg a löketet, aztán már csinálok mindent szorgalmasan :) Köszönöm.
    Igazából a ládákat úgy nyitottam, ahogy nekem szimpi volt, a banánost, csillagost hagytam utoljára, sok van belőle azért.
    Nem volt rossz, de....

Ami kissé elgondolkodtató ezt az eventirányt nézve, hát, ha kicsit sűrűbb a hétvégém nem hiszem, hogy mindent meg tudtam volna csinálni adalékok nélkül( sztrágya, kk, sima trágya stb) Egy naponta dolgozni járó ember nem tudja megcsinálni anyagi ráfordítás nélkül. Kérdésem, most akkor kiknek is készült ez a felület? Tudom, hogy pénzért műxik, na, de abból is megárt a sok :)

Pénteken délután kezdtem szaporítani az eventnövényt, ezer dbig adtam sztrágyát, kk-t, trágyát, azután semmit, csak vizet. Fontos volt a pontos aratás, mert azt gondolom kissé sokat kértek belőle. Nekem a szokásos mennyiséghez képest sok volt(15-20 ezerre gondolok kb).
    Mivel péntek délutánig 3x ültettem hosszút, így a röpikkel most semmi gondom nem volt.
    Végül is szerintem az mind1, hogy az elején vagy a végén hajtok a röpiért, ha úgy gondolom, hogy az eventnövényes része meglesz.
    Persze valamiféle tervet mindig kell követni a saját időmet figyelembe véve.
    Vegyes érzéseim vannak e pár napot nézve, sűrű volt, ha gyarapítani akartam a farmom, sokat kellett tennem érte. Sok volt a tennivaló, vonat, ez az, a növény is. Elfelejtettem élvezni a játékot :( Mindent kapkodva, sietve csináltam.

Ja még annyi, hogy eléggé belassult a játék a táblán, a lépegetésre gondolok. Vagy a kisegér óvatosan bújt a vakond lyukban, nehogy valami elkapja a bajszát? :D Nem tudom más megfigyelte-e. Nem szeretek tötyörögni, kattolok és zutty :), ez is zavart. Szerencsére megvan, kipipálva ez is :) Ennyi.

Aki még hajrázik kitartást kívánok neki!

Szép estét, jó éjt!

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
    missuzy_53, Swordfish, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Bocs, félreértettem. Én majd egyszerre bontom holnap. Ha kapok, jelzem Neked.

Swordfish, kukori80 és Gio kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia.) Örülök hogy nekikezdtél. Elmondom hogy én hogy csináltam: először a felhőért rohantam, nekem az volt a legfontosabb, útközben leszedtem a fás ládát mert az volt a második legfontosabb. (Igaz hogy azóta is csúszok a 12 órás aratásával, de sebaj). Utána kiváltottam a 23-as létra melletti 5 szupertrágyát mert az ott volt mellette. :) Utána lemerészkedtem alulra és ott kiváltottam a felhőhöz mindent ,de néztem hogy a banánoshoz nem kellene már sok, viszont akkor már visszapakoltam mindent a farmra és csak 1 terület maradt hogy ültessek, de másnap sikerült a banánost is kiváltani. A többit nem váltottam ki, de aztán néztem hogy a TP-s ládához se kellene sok, így aztán azt is kiváltottam. :D Az eredeti felhőhöz képest elég sokat kóboroltam még.:D
    Köszönöm, kíváncsi vagyok.:)

libuskafarm, Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Kéééész! :) Sokszor nem tudtam időben aratni, szupertrágya segítségével már szombaton kész voltak a növények, de a felröpik csak mostanra jöttek össze. Kitartást a még küzdőknek!

Maszatka47, kukori80 és Gio kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Gyerekek, nyugi. Tudjuk, hogy bosszantó, ha nem akar sikerülni az event, de itt vagytok a legjobb helyen ahhoz, hogy legközelebb jobban menjen. Sok minden kell ahhoz, hogy egy event összejöjjön, nem csak bizonyos elért szint. Szerintem az a legkevésbé fontos. Egy 85-87-es farm, 30-as legendával, 2-3 körültekintően kiválasztott nemesítéssel jobb eséllyel indul, mint egy 90+-os, 27-28-as legendával, nemesítés nélkül. Tudom, hogy rengeteg növény és állat kell az utolsó kupákba és sokan egyszerűen nem hisznek benne vagy sajnálják a bedobált értéket, de kell a fullos legenda. Tudom, hogy hosszú ideig tart 1-1 növény kinemesítése, de pont ilyenkor, mikor kevés az idő, és kell még röpi, nagyon nem mindegy, hogy egy hagyma vagy póré vagy szegfű, fél nap vagy pár óra alatt érik be. És ezek 2x2-n minden vagy majdnem minden kockára adnak röpit. Számoljátok ki! Sima 2x2-n ezek a növények, vízzel-trágyával-sztrágyával, termékekkel alíg 1 óra alatt beérnek ( én a szegfűt tudom, mert azt szoktam használni, ha hiányzik röpim, nálam mindennel együtt olyan 42 perc, ha a virágra ható alkimista termékeket is használom, 36! perc...2 farmos területen 2 kör kicsivel több, mint 1 óra és 172 röpi- és max 180 sztrágya, de annyit sosem vesz el a szegfű negatív bónusza, körönként maximum 1-3 darabot, van hogy egyet sem.) de a hagyma és a póré ugyanígy működik...ugyanez rózsával, ha nem is adja 100%-ban, de 8 perc. Persze a 30-as legenda kell így is, de mindössze ennyi kell a hiányzó röpikhez, némi (2-300) sztrágya tartalék, ami a ti szinteteken azért már alap és egy bevált nemesítés... Lehet próbálkozni a vetőtábla közepéről mindenféle hüly@séggel, repce meg áfonya meg a jó ég tudja, mikre esküsznek itt néhányan...malátagabona, de egyszerűen nem érdemes rászánni az időt területenként 8-10-15 röpire-bár szerintem nem ad annyit egyik sem...- ha ugyanannyi idő alatt lehet 3x annyid nemesített hagymából vagy másból. Én azt tapasztaltam, de milliószor leírták a modik is, ha röpi kell 13 óránál rövidebb érésidejű növénnyel, óllal próbálkozni sem érdemes, de jobb ha még hosszabb. Ezért várjuk az eventet 20 órás alap-fákkal vagy a leghosszabb érésű növénnyel, ezért nem a 4 és fél órás gyöngyvirágra szórjuk a sztrágyát, hanem a 18 órás póréra, pedig mindkettő rendelkezik sztrágyaimádat bónusszal...mert a röpi gyakorisága az alap-érésídőtől függ. Szándékosan nem megyek bele 0 percezésbe meg pannikba, mert ezeket nincs lehetősége mindenkinek használni, csakis átlagos, de okosan használt farmokra vonatkoznak a fentiek! Viszont ez itt mind saját tapasztalat, mert évekig így eventeztem, pannik és 0 perc nélkül. És minden eventet megcsináltam, amelyiket akartam. Az meg szintén elengedhetetlen, hogy legyen 1,5-2 milliós csp keret arra, hogy ha valamit meg kell venni a piacon, mert kevés van a pajtában, akkor legyen miből megvenni. Vagy olvasni kell a gangot...;)Sok sikert nektek! Kérdés van?:music:

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
    Swordfish, libuskafarm, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  13. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok.

A rejtély feltártam, amit szeretem volna megleltem :)
    Event kirejtekkelve :)
    Kukorinak köszönöm a Felhősoros segítőjét, nekem minden rejtély megért :)
    Többi része nem is volt fontos :)
    Talán 1 nap van még pluszba akkor teljesen megcsinálom. De inkább lazítok most már :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még csinálják :)

Üdv: DRAGON86 (még kitartok :) )

Swordfish, maszilva, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  14. andrasekne

andrasekne Utánpótlás-írogató

Sajnos úgy veszem észre egyre több eventnövény kell az eventeknél. Ráadásul kevés a szünet kettő között és ezért nincs idő feltölteni a raktárkészletet. Most is a hiányzó terményeket kell pótolni akkor nem lehet az izzó bogyót termelni, pedig abból sok.kell.Nem tudom ki hogy van vele, de én nem tudom ezt az akciót befejezni,pedig nagyon szerettem volna.

15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Köszönöm a kedves szavidat!

Jó reggelt! nekem sem adott csak alapot, de én mást vártam, de ezen is átjutottunk, már nem is vagyok telhetetlen!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.8.17
    Gio és Swordfish kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    A farmra egyetlen újat sem kaptam, pedig elég sok jármű elindult. D xl-es jött a régiből. Nem elégedetlenség, csak tény!

Maszatka47, missuzy_53, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

igaz, én is nagyon vártam az új fákat, de nem nagyon sikeredett, csak úgy a felére, no de sebaj, majd legközelebb....addig abból gazdálkodunk, ami van. Talán cserenapon majd megjön a hiányzó bár ki tudja, hogy mikor lesz megint és mit lehet cserélni.....

Maszatka47, Gio és Swordfish kedveli ezt.
  18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

19. Kinguska96

Kinguska96 Járnitanuló

Oké Köszi Csocsoovb!!!!

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  20. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok!
    Event kész. Mint mindig utolsó pillanatban de letudva. Természetesen megint felröppenő hiánnyal küzdöttem de most vettem magamnak a bátorságot és kipróbáltam a híres rózsázást. Jelentem tényleg működik egy kör alatt meg volt a hiányzó darab szám úgy,hogy azért null percezni nem tudok:)Van még mit csiszolnom de igyekszem:) Köszönöm az ötleteket, a biztatásokat amiket ismerős és ismeretlen játékosok felé adtok:) Aki még küzd annak szorítok de meg lehet csinálni én vagyok az élő példa...

Maszatka47, taga1, nyuszika215 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.