Visszajelzés A zöld labirintus rejtélye - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zerma

zerma Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kész vagyok az eventtel,de a második kitehetőt nem találom.Hol keresem?
    Köszönöm a segítséget.

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  2. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) A felszin feletti labirintus sárga létra feletti részt is megcsináltad? 250nagyítót kér!!

Utoljára szerkesztett: 29.8.17
    Maszatka47, Gio, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Nekem egyszer sikerült pontosan aratnom a 6 és 8 órásat :), a 12 órással mindig csúsztam :D Ennyit az ilyen ajándékokról :)
    Amúgy ezért nem szeretem a 12 órás felhősorokat sem, mert vagy tudom 2x aratni vagy sem, a 24 órás meg ritka, hogy nem csúszik. Végül is utóbbi 1x mindig összejön, de hosszútávon van hogy kimarad, ha pl késő estére kerül, s éppen akkor korán fekszem. De most már elfogadtam, jó ez így. Ritkán van olyan, hogy a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad :D
    Ha pl dolgozós napom van, minden borul.

Maszatka47, brekkencs., kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  4. zerma

zerma Utánpótlás-írogató

Igen,megcsináltam mindenem kész van.

5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Kész lettem," fullra" teljesítettem az eventet, bár azt hittem, hogy ez nem fog sikerülni, mégis meglett.
    Rengeteg növényt kellett ültetni, bontottam szinte mindent, a Bölcs Tölgyest nem, mert oda rakosgattam a Gőzös által hozott fákat, én nem bírtam ki event végéig, rögtön akartam tudni, hogy miket hozott a vonat, végül minden fám meglett, és örömmel nyugtáztam, hogy eltűntek a pajtámból a soha ki nem rakott XL-es fák, sajnálom, hogy csak a titokfák XL-es változatait lehetett jó alapáron felrakosgatni, szívesen feltettem volna a cukorjuhar, szivarfa és egyéb XL-es fáimat is.
    Most már csak abban reménykedem, hogy egyszer majd lesz olyan Gőzös is, ami Farmaranyfát hoz, bár ez olyanná vált már, mint a keresztes lovagok Szent Grál megkeresése utáni vágya, nem lesz, de reménykedni lehet.
    ;)

Maszatka47, brekkencs., taga1 és 13 más kedveli ezt.
  6. zerma

zerma Utánpótlás-írogató

Megvan,mégsem volt megcsinálva.
    Köszönöm neked.

brekkencs., osztrak12, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia! Megvan az eredmény: 7 ládából 7 alapfát kaptam, XXL-t egyet sem.

Maszatka47, brekkencs., kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  8. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nem nagy kedvvel fogtam hozzá ezen eventhez a rengeteg gaz miatt,de fullra kész lett és vasárnap már aktiváltam a felhőt!Most perpill 552 + röpim van.Tetszettek a megszerezhető ládák,ki is használtam mind!:DA fás ládát 9x /3 bougainvillea,2 szantál,1-1 hólyag,som,durián,huang pi/,a sz.trágyát 13x,a csillagot 10x,az AB-t 5x,a tp-t 11x és a sz.tápot 4x sikerült leszednem.A sz.trágya és a tp. ma még 1x belefér!:D
    Összességében szuper volt,de ritkán kívánok ilyen sok eventgazt!xDGratula az elkészülteknek és hajrá a küzdőknek!;)

brekkencs., missuzy_53, kukori80 és 10 más kedveli ezt.
  9. Bianka51988

Bianka51988 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudok beadni egy pár dolgot 2 napja a föld alatti szinten (a jobb alsó sarkot). Mi a gond?

10. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Sajnos nem lett meg a felröpi 21 db hiányzik. most mennem kell dolgozni. Jó hajrát kivánok akinek még van hátra...

Valószinúleg nincs kiváltva a létra és nem adja a lehetőséget hogy bead a dolgokat...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.8.17
    Gio, Swordfish és osztrak12 kedveli ezt.
  11. kertész82

kertész82 Utánpótlás-írogató

Én benéztem! Így, jó lenne még pár óra hosszabbítás! Későn olvastam el, - bár a betegségem miatt később is tudtam elkezdni - hogy a föld alatt rengeteg növényt kell beadni! Úgy tűnik - ha csak csoda folytán meg nem hosszabbítják az eventet - sajnos nem tudom befejezni sem itt, sem a bonita333-as farmomon sem :( :( :(
    Mindenkinek gratulálok, akinek sikerült és további jó játékot kívánok :)

brekkencs., Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Az Ürömből Öröm lett. :inlove:xD
    Csak kisírtam idegességembe ........és addig küzdöttem,hogy e pillanatba SIKERÜLT a Labi ,Áfonyával!xD:cry:xD
    Felszín Full.:D Föld alatt 3 db kulcsom,16 db röpim és nem tudom mennyi gazam maradt.xD

Ui:
    Minden Röpi küldő és velem együtt izguló társamnak nagy-nagy köszönetem,:inlove:de a legnagyobb
    nyuszika215 szomszikámnak, aki végig bízott bennem,hogy kész leszek:inlove: nyuszika215 lett most már az Én jósom.xDxD:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.8.17
  13. dfecka

dfecka Fórumlakó

Sok sikert a toábbiakban !

Gio kedveli ezt.
  14. mariandri

mariandri Járnitanuló

Sajnos, nem leszek kész az eventtel felröpi hiánya miatt.(114db hiányzik) Még aratok egyszer (pázsitviola,téli jázmin,jovellana)

Gio kedveli ezt.
  15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Azt elfelejtetted írni, hogy hol tartasz a feladatban. Pl: A kulcsost megcsináltad vagy esetleg, előtte akadtál el, vagy talán a fejlámpa hiánya miatt lehet még. Ui: Így a pontos segítés nehéz, mert nem tudni, hogy hol akadtál el.

Utoljára szerkesztett: 29.8.17
    brekkencs., taga1 és Gio kedveli ezt.
  16. Bianka51988

Bianka51988 Utánpótlás-írogató

Mindenem megvan. Ezert ámulok bámulok.

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nagy-nagy gratula! :D:inlove:

Én még egy kicsit küzdök, mert tegnap délután nem volt már kedvem vetni. Így most kicsit sietősen izzóbogyózok, hogy meglegyen a felhősor. Ezen kívül minden lényegeset megszereztem, hálisten. :D

Picit off leszek, mert a fagőzös csevegő már zárva. De beszámolok.
    Ha emlékeztek a 36. hsz-ban picsogtam kicsit, hogy nem nagyon tudok majd vonatozni ... Hát végül kiraktam a menűben jobb napokra várakozó, eventeken nyert titokfákat, és elképesztő mennyiségű XXL és XL fát kaptam! Próbaképp indítottam 1-1 ezüst és arany vonatot Bahás és farmos fára, de a többi csak bronzos rakomány volt. És nagyon elégedett vagyok! Minden új fából kaptam legalább egyet. Amitől halál boldog vagyok, az a Totem és az Ezüstfa! :D Hogy az Ezüstfa, milyen kis aranyos a mosolyával - hát nagyon tetszik. :inlove:
    Viszont azt hiszem, az utolsó rakományom elveszett... :eek: Megyek is majd a segítő topikba. :)

brekkencs., Gio és Swordfish kedveli ezt.
  18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

A felszínen a létrához a lámpát is beadtad??

19. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Bal oldalon felszín , földalatti színt ,arra kattt

Gio kedveli ezt.
  20. kertészcserkész

kertészcserkész Járnitanuló

Sziasztok!
    Ez bizony pecch a javából. Az utolsó elemhez hiányzik 82 nagyító....jól jönne valami nagy csoda......

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.