Ajándék - Cserebere - Új szabályokkal!

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. pecanegra1976

  pecanegra1976 Fórum biztosa

  Sziasztok

  Ha esetleg a következő csere/ajándék napon valakinek lenne elfekvő ezekből a dekorokból, akkor szívesen hasznát venném az üres felhőimen ( feltéve ha küldhető/cserélhető ):
  Labdatrükk, nem elszállni,
  Boszorkányfőzet fürdő
  Szakura forró fürdő
  Legforróbb fürdő
  Boszorkányos gombakuckó, kandúriana-lak, boszimacska kuckója, kertész macska kuckója, kalandmacska kuckója
  Télapó ajándéka felhősor kitehetői

  Valamint 2x1es kitehetőkből vagyok minuszban :(

  előre is köszönöm
   
  ildiko44 kedveli ezt.
 2. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  Rackó havi ajándékai, amit a havi 21. belépést követően kapunk, nem cserélhető ajándékok. Ezeket a Farmárudában fogod tudni majd megvásárolni. Jelenleg a 2022. I. félévi dekorokat lehet megvenni.
  Szintén nem cserélhetőek / ajándékozhatóak a Kerekkeréken megszerezhető dekorok, ezeket csak pörgetés útján lehet a játékban megszerezni.
  A hirdetésed nem felel meg a topik szabályainak, így kérlek, olvasd át újra, milyen elvárások vannak. Minden hirdetésben kell lennie konkrét felajánlásnak is, mit adsz cserébe, nemcsak a keresett dekoroknak - most csak azért nem töröltem a bejegyzést, hogy lásd a kérésed nagy része nem lesz teljesíthető, mert nem cserélhető dekorokat szeretnél.
  Amennyiben ajándékba kérnél dekorokat, viszonzás nélkül, azt ebben a topikban tudod megtenni, de a fenti két kategóriába tartozó dekorok kivételével írd a kéréseidet.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékok-felajánlása-kérése-cseréje.21481/
  Megértésedet köszönöm!
   
  ildiko44, pecanegra1976 és -ágianyu33- kedveli ezt.
 3. bonba73_Gazda

  bonba73_Gazda Rutinos

 4. ayala66

  ayala66 Junior szaki

  Sziasztok! Naszreddint keresek már elég régóta... Tudnék adni érte neon pandát, neon pockot, neon holló, neon lúd, neon skorpió, neon hiúz, neon kakukk, élőholt kincset, narancs dodót, molyos tölgyet és rengeteg régi kitehetőm van, kérdezz.
  ayala66