Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anna8558

anna8558 Junior szaki

Sziasztok! Sajnos 2nap csúszással tudtam elkezdeni az eventet, mert az egész faluban nem volt net. Aki tud az legyen szíves dobjon egy röpit és, ha esetleg neki is szüksége lenne rá akkor egy bagolyban jelezze. :) Köszönöm előre is.

2. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

100 röpim hiányzik kérlek küldjetek KÖSZI .dolgos. gazda 103 os vagyok

3. Ginko24

Ginko24 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Lenne egy kérdésem,hogy mit jelent a 0 percezés.Itt a kommentekbe egy párszor olvastam róla,de nem találok róla leirást.Üdv:Málna21

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

5. jenny1958

jenny1958 Utánpótlás-írogató

S. O S . Sziasztok ! legyetek szívesek felröpit küldeni,. előre is köszönöm

6. Ginko24

Ginko24 Utánpótlás-írogató

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

:) :) :)
    Ha már csak pár darab felröpin múlik az evented befejezése,....Írj! :)

8. lippainemoni1976

lippainemoni1976 Utánpótlás-írogató

még nagyon sok felröpim hiányzik. nagyon szépen megköszönném, ha tudnátok küldeni!

9. Dumber-Tanya

Dumber-Tanya Utánpótlás-írogató

Sziasztok :) már csak néhány felröppenőm hiányzik az event befejezéséhez. Akinek lehetősége van, küldhetne nekem felröppenőt. Előre is köszönöm :)
    Farm nevem: Dumber-Tanya

borisz11 és kedvenc62 kedveli ezt.
  10. lippainemoni1976

lippainemoni1976 Utánpótlás-írogató

segítsetek légysziii! még 30 felröppenő hiányzik! előre is köszönom!

borisz11 kedveli ezt.
  11. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Én is szeretnék felröppenőt kérni, már csak néhány darab hiányzik! Köszönöm a segítséget előre is!

borisz11 kedveli ezt.
  12. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! SOS kellene 26 db. felröppenő, sajnos ennyi hiányzik. Köszönöm a segítséget:)

borisz11 kedveli ezt.
  13. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Szivesen küldenék, de nem tudom hogy kell, ha te tudod írd meg és küldöm

14. borisz11

borisz11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérem aki tud segítsen röpi ügyben. A növénykém készen van, a röpi még hiányzik. Köszönöm előre is a segítséget. Farmnevem: borisz11

15. jimfromhu

jimfromhu Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnénk kérni, hiányzik 21 db. felröppenő. Köszönöm a segítséget:)

16. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Postán írj neki kimenő üzenetet. Csak ennyi elég: tárgy: aji üzenet: szia, küldök ajándékot .
    Aztán rámész a kimenő levelekre és az első oszlopban kijelöld őt, majd középen a "felvétel a barátokhoz" kattintasz.
    Ekkor már az ajándék küldésből tudod folytatni, mert ajit csak annak tudsz küldeni, aki barát:) Általában legutolsónak teszi be az újakat, ezért a barát lista legvégére menj.

17. Kinguska96

Kinguska96 Járnitanuló

Sziasztok! már csak 30 felröpi kéne ha valaki tudna segíteni előre is köszönöm!!!!!!!!!!

18. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Ivó kürt kellene elég gyéren adja csak a fácán tenyésztés kellene?

19. Bárdog

Bárdog Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérem szépen ha valaki tud nekem ivókürtöt küldeni tegye meg :) Nagyon rosszul kapom sajnos, a szomszédaim sem igazán küldenek :( Előre is köszönöm szépen a segítséget!

20. Dodi2015

Dodi2015 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Légyszi, akinek van lehetősége küldjön felröpit nekem! 65. szinten vagyok és nem jönnek az ivókürtök :( Előre is köszi!

Dodi2015

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.