Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Ha valaki tud küldeni nagyítót előre is köszönöm?

2. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Helló én ma holnap szeretnék még nagyítóhoz jutni a napi ajándék küldéssel valaki? Ramada gazda vagyok keressetek meg

3. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem is kellene nagyító, mert a sok gaztól már nem látok rendesen,csak a nagyítós segédeszközzel. Akinek van felesleg, nagyon kérem küldjön, mert holnap vége a játéknak:):):)

4. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

.dolgos. gazda 110 vagyok de a nagyítók elkerülnek 6 keverés még kellene tehát 6x11 ez nekem most távlat ha van valaki aki kész és küldene nagyítót azt megköszönném és SOS

5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok ! Imént írtam az event csevegőbe. Nem olvasom végig , kinek mi kellene, segítek, küldök felröpit. Baglyot a farmomra: Fenyvesi1010 / de megoldani nem fogom senkiét , amit már többször megtettem /

6. Kleopátra2

Kleopátra2 Utánpótlás-írogató

Szép reggelt mindenkinek!

Ha valakinek lenne felesleges nagyítója......... Előre is köszönöm :)

7. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Nagyítóra lenne szükségem,aki tud küldjön cserébe én is tudok küldeni! köszönöm

8. nenuska

nenuska Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még szükségem lenne nagyítóra, ha tud valaki küldeni megköszönöm!

9. eperke911

eperke911 Aktív író

sziasztok segitséget kérnék még szükségem lenne 15 db nagyitóra nem tudom viszonozni már ezért az segitsen aki igy is szeretne munka melett nem tudtam a felröpit szaporitani szeretném a felhőt hálásan köszönöm a segitségeteket üdv eperke911

10. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Üdv Gazdák!! Ha még van valakinek lehetősége, nagyítóra és koromra is szükségem van! :-(

11. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Küldtem, remélem segít célod elérésében:)

12. Györgyi5

Györgyi5 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szükségem lenne még néhány nagyítóra. Ha valaki tudna küldeni az szuper lenne.
    Előre is nagyon szépen köszönöm.

13. .kaméleon70.

.kaméleon70. Utánpótlás-írogató

Hello! 3 nagyitóra lenne szükségem, visszaküldöm!

14. lippi02

lippi02 Fórumlakó

küldtem, kérsz még?

15. tucsi517

tucsi517 Járnitanuló

Kettő darab villáskulcsot szeretnék. Tudom viszonozni is. :)

16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

16 db villáskulcsra lenne szükségem. Aki tud segitsen

17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Én is villáskulcsot vadászok még. Köszönöm, ha valaki tud küldeni, sajnos ma nem tudom viszonozni

18. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

ha valaki tudna segíteni villáskulcsal, az nagyon jó lenne

19. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Még rengeteg obszidián hiányzik aki tud küldeni,előre is köszönöm

20. Pucika54356

Pucika54356 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,tudna valaki küldeni nekem OBSZIDIÁNT?Fontos lenne,még 6 darab kell :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.